Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 431K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Πριν απο ενα μισαωρο περασμα απο τριγωνο....
Πισω απο το δημαρχειο 2 αδιαβροχες τσιμπουκομαυρουλες ανεμεναν χυστη αδιαβροχο καλντερμιτζη ετοιμες να θεραπευσουν την προστατιτιδα :grin: ,
παρρτουζα και οι δυο μαζι μου ζητησαν 40 ευρουλακια...,χειλαρες και οι δυο,απο κορμι μετριες...
Τα σεβη μου... :)

Συναγωνιστή θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Μία φορά πήρα δύο που μου υποσχέθηκαν και λεσβιακό, δεν έκαναν τίποτα και με έβαλαν να αλλάζω προφυλακτικά κάθε φορά που άλλαζα παρτενέρ. έκλαψα τα λεφτά μου

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Συναγωνιστή θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Μία φορά πήρα δύο που μου υποσχέθηκαν και λεσβιακό, δεν έκαναν τίποτα και με έβαλαν να αλλάζω προφυλακτικά κάθε φορά που άλλαζα παρτενέρ. έκλαψα τα λεφτά μου
το ξερω φιλαρακι :rockon:
Τα σεβη μου.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρομαντικά μέρη τύπε!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Η πιο ρομαντικη πιατσα ηταν η Βαρβακειος φιλε Σουκερα. Υπεροχες αναμνησεις...  :wanker: :wanker: :wanker:
Μακαρι να ξαναγινει οπως παλια  :- :'(  :wanker:
και βεβαια χυστη μου  :erection:
URL]]

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τωρα οι δυο μαυρουλες  ακριβως ικτινου και σωκρατους.,για ξεφορτωμα :pipa1:

xaris2468

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ψήνομαι να πάω με μαυρούλα παρακολουθώ το σαιτ από καιρό αλλά είμαι ανημέρωτος στο συγκεκριμένο θεμα κάθε βοήθεια δεκτή
ευχαριστώ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.766
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα σε όλους ψήνομαι να πάω με μαυρούλα παρακολουθώ το σαιτ από καιρό αλλά είμαι ανημέρωτος στο συγκεκριμένο θεμα κάθε βοήθεια δεκτή
ευχαριστώ.

Δεν θα στο συνιστούσα. Κάποτε έβραζε ο τόπος από τις γαζέλες και διαλέγαμε τον αφρό. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστες και τις λίγες φορές που φόρτωσα κάποια δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Είναι ξεπέτες και βρωμιάρες. Αν επιμένεις όμως, προτίμησε αυτές που κυκλοφορούν στα άλλα στέκια τους, υπάρχουν σχετικές οδηγίες.

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Δεν θα στο συνιστούσα. Κάποτε έβραζε ο τόπος από τις γαζέλες και διαλέγαμε τον αφρό. Τώρα έχουν μείνει ελάχιστες και τις λίγες φορές που φόρτωσα κάποια δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Είναι ξεπέτες και βρωμιάρες. Αν επιμένεις όμως, προτίμησε αυτές που κυκλοφορούν στα άλλα στέκια τους, υπάρχουν σχετικές οδηγίες.
Οταν λες τα αλλα στεκια τους εννοεις????

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Περασα απ' το παρκακι Πατησιων&Γαλατσίου (δεν ηξερα οτι εχει πιατσα).
Πετυχα μια μουναρα μαυρη, με κραγιον, και, διπλα της, ενα μικρο κοριτσακι που εκανε νοημα στους οδηγους.
Αηδιασα κι εφυγα.
Πραγματικα, αν ξαναπερασω απο κει και το δω, θα κανω καταγγελια στην αστυνομια.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Περασα απ' το παρκακι Πατησιων&Γαλατσίου (δεν ηξερα οτι εχει πιατσα).
Πετυχα μια μουναρα μαυρη, με κραγιον, και, διπλα της, ενα μικρο κοριτσακι που εκανε νοημα στους οδηγους.
Αηδιασα κι εφυγα.
Πραγματικα, αν ξαναπερασω απο κει και το δω, θα κανω καταγγελια στην αστυνομια.
δεν θα γινει τιποτα,περα φυσικα οτι το αστυνομικο τμημα ειναι 200 μετρα πανω,το πολυ πολυ,να ερθει κανενα περιπολικο με σειρηνες και να την κανουν

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
μπορει απλά να μικροδείχνει , δεν έχω ακούσει ποτέ για ανήλικη μαύρη, κάποτε βαθης & περίχωρα γινόταν χαμός από γυφτάκια , είχα πάει ενα βράδυ στο ατ ομονοιας , δεν ηταν εκει που ειναι τωρα αλλά ψηλότερα, με γράψανε στα παπαράκια τους

PASOKaras

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
24
Πόντοι
0
Παίζει κανένα μαυράκι που να συστήνετε ανεπιφύλακτα? Απευθύνομαι στους λάτρεις της μαύρης σάρκας  :smitten:

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
Εχει ακομα μαυρουλες σε αυτο το σημειο?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Αφου δεν υπαρχει SOUKERAS δεν υπαρχει ουτε μαυρη..,  :rockon:, τα μεγαλα ονοματα των site χαθηκαν ,με αφοσιωση σε αυτο που εκαναν Soukeras μετετρεπε την νυχτερινη Αθηνα σε πραγματικο safari  :rockon: να ειναι καλα οπου και ειναι :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom