Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
οχι μια μαυρουλα ωραιο με σωστο κωλαρακι το γκρανυ εχει κοντο μαλλι και μοιαζει σαν να βγηκε να κανει ψωνια μια φορα της μιλησα μαι μου λεγε κατι για γατες γιατι ημασταν δυο και ειτε ψαρωσε λογο του αματουερ της φασης ειτε δεν ηθελε παρτι
ο φιλος μου ομως πηγε μονος του την επομενη και τη τσιμποκουσε με 10 ευρω
εκει πιατσωνει πολλες φορες και ο χουνταλας ειδικα το σκ εχω μεινει αρκετες φορες με τη καβλα στην ιδεα της μαυρουλας καθως ειδα μπροστα μου την παρικμασμενη φιγουρα του χουνταλα στην εν λογω γωνια και οχι την καβλιαρα μαυρουλα που θα σας πω σαν τιπ το εκπληκτικο της τσιμπουκι..μια μαυρουλα οποτε νεαρη που τιμησα και ενα γκρανυ με κοντο μαλλι ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ καραδοκει ο χουνταλας που πιθανως να τους κανει και τσαμπουκαδες γιατι εχω να δω κανα μηνα το μαυρακι
ο φιλος μου ομως πηγε μονος του την επομενη και τη τσιμποκουσε με 10 ευρω
εκει πιατσωνει πολλες φορες και ο χουνταλας ειδικα το σκ εχω μεινει αρκετες φορες με τη καβλα στην ιδεα της μαυρουλας καθως ειδα μπροστα μου την παρικμασμενη φιγουρα του χουνταλα στην εν λογω γωνια και οχι την καβλιαρα μαυρουλα που θα σας πω σαν τιπ το εκπληκτικο της τσιμπουκι..μια μαυρουλα οποτε νεαρη που τιμησα και ενα γκρανυ με κοντο μαλλι ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ καραδοκει ο χουνταλας που πιθανως να τους κανει και τσαμπουκαδες γιατι εχω να δω κανα μηνα το μαυρακι