STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
λιγες λεπτομερειες..εμφανιση παμελας κτλ??Γειά χαραντά παίκτες!!!Έλειπα χρόνια από την Αθήνα,γύρισα τον Μάιο.Λάτρης της μαύρης σαρκός έκανα μια βότα σήμερα στο δοξασμένο μας κέντρο.Πεσμένα πράγματα πίσω από τη Βαρβάκειο,μόνο 2 πολύ μέτριες.Καποδιστρίου είχε 4 οι 2 καλές μπορώ να πώ,αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το μέρος.Στο παρκάκι στην Πατησίων.Πολλές επιλογές στο συγκεκριμένο σημείο,και το πιο ήσυχο όλα.Κατέληξα για κατάθεση τελικα στο στόμα της Πάμελας.Well played από μεριάς της.Σπάνιο πλόουτζομπ για μαύρη χωρίς βιασύνη και καθόλου χέρια.Όποτε έχω τις "μαύρες" μου εγώ θα την επισκέπτομαι για μια γρήγορη κατάθεση
your the best manΜη μου βρίζετε τα μαυράκια σας παρακαλώ Μια χαρά κοριτσάκια είναι.. Αυτα τα δύο τιμήθηκαν αλλα δυστυχώς στον τόπο καταγωγής τους . Είναι αλήθεια πάντως πως δεν είναι ευκολο να βρεις κάποια που να έχει αγωνιστικές επιδόσεις.. Οσο για τις αρρώστειες επίσης θέλει προσοχή αλλά όχι περισσότερη απ όση με μια λευκή...
Βλεποντας και αυτη την ταινια (που ειναι σχεδον ντοκυμαντερ), κατεληξα στο οριστικο συμπερασμα:
Οι εξαθλιωμενοι μαυροι δεν βλεπουν με καμια συμπαθεια κανεναν απο μας. Οσο δουλοπρεπως, ή γλοιωδως, κι αν μας φερονται.
Κατα βαση, μας μισουν βαθια...
Οπως ολοι οι αδυναμοι τους ισχυρους. Οπως εμεις τους Γερμανους κλπ...
(Η σκηνη οπου η κενυατισσα παιρνει τα λεφτα της ηλιθιας Γερμανιδας και, αμεσως μετα, την βριζει, μού θυμισε πολλες απ' τις περιπτωσεις που εχω παρει μαυρη, στο ΙΧ.
Νομιζω πως μας μισουν πραγματικα. Δεν ξαναπαιρνω μαυρη ποτε.)
αγαπαει καμια πουτανα τους πελατες της πραγματικα;
ολες μας μισουν απλα οι μαυρες ειναι ατιθασες και αγριευουν