kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε ο σουκερας ειναι εξελιγμενη περιπτωση ουτε εγω δν κανω τοσο γλυφομουνια σε μαυρες
τυπε ο σουκερας ειναι οτι πιο σκληροπυρηνικο σε μαυρες μπορεις να βρειςτυπε ο σουκερας ειναι εξελιγμενη περιπτωση ουτε εγω δν κανω τοσο γλυφομουνια σε μαυρες
οχι εχω παθει τριχοπτωση απο τις μαυρες τοσα χρονια
Τωρα υπαρχη κατι αναλογο τυπε μου, να το πηδαμε κια να βγαζει δακρυαα ρε αλισα,,..τι γαμησια ειχαμε ριξει,πιτσιρικι 19 χρονων απο γκανα,την πηδαγα δυνατα και εβγαζε δακρυα..,αααχχχχ την πηγανε πριν 2 χρονια περιπου πατρα,ειχε πει οτι θα φυγει
μπα τιποτα το αξιολογο ακομα ρε γαμωτο δυστηχως,παρολο αυτα να ξερετε ο soukeras ειναι σε πορνοσαφαρι,δεν το αφηνει ετσιΤωρα υπαρχη κατι αναλογο τυπε μου, να το πηδαμε κια να βγαζει δακρυα
μπα τιποτα το αξιολογο ακομα ρε γαμωτο δυστηχως,παρολο αυτα να ξερετε ο soukeras ειναι σε πορνοσαφαρι,δεν το αφηνει ετσι
Πρόκειται για αυτοσαρκασμούς κύριε...Παιδιά ΣΥΓΝΩΜΗ για την αμάθεια-άγνοια
Τι σημαίνει μαυρουλα που προκαλεί τριχόπτωση'
Ασθενείες ?
Τα φασκελα κ την γουχα ένας ένας παρακαλώ!!!
α ρε αλισα,,..τι γαμησια ειχαμε ριξει,πιτσιρικι 19 χρονων απο γκανα,την πηδαγα δυνατα και εβγαζε δακρυα..,αααχχχχ την πηγανε πριν 2 χρονια περιπου πατρα,ειχε πει οτι θα φυγει
δεν μου την βγαζει,εναν μαντραχαλο μου εβγαλε..επειδη ρε τυπε την εχεις ξανα αναφερει και νομιζω κατι καπου την ειχα δει....μηπως λες αυτη??
Χαχαχ σουκεραααα και μενα εναν τυπο μου βγαζει τι εγινεδεν μου την βγαζει,εναν μαντραχαλο μου εβγαλε..
ψιλοχλωμουλη αλλα καμμια φορα μπορειΚαμία που να δίνει κώλο;