Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τουλάχιστον δεν είμαστε διαζευγμένοι τύπε![]()
![]()
![]()
τυπε για να γινεις διαζευγμενος πρεπει πρωτα να έχεις κάποια.
τουλάχιστον δεν είμαστε διαζευγμένοι τύπε![]()
![]()
![]()
οι δάσκαλοι έδερναν (και καλά τώρα...) για να διαπαιδαγωγήσουν... Αυτοί οι λεχρίτες γιατί ανοίγουν κεφάλια άοπλων παιδιών και ηλικιωμένων; Τολμάει κάποιος από αυτούς να βγει χωρίς την πανοπλοία του; κο κο κο τους πάει... τους ξεφτίλεςγιατι ρε συ;τι κακο κανουν;δερνουν....οκ....και οι δασκαλοι πριν πενηντα χρονια δερναν
ενω εμεις οι αλλοι ειμαστε μακρια απο αυτα![]()
θες να γινεις ματατζης τυπε?Ολοι τους βλεπουμε τα τελευταια χρονια πολυ συχνα .........Ψυχρους ,ανεκφραστους, πολλους μαζι να χτυπουν διαφορες ομαδες διαδηλωτων και αναρωτιεμαι πολλες φορες τι στο διαολο τυποι ειναι αυτοι εκτος υπηρεσιας ?Ειναι το ιδιο και στη προσωπικη τους ζωη οπως συνηθιζεται να λεμε ΄΄κολομπατσοι΄΄ ή ειναι ανθρωποι και αυτοι με ευαισθησιες σαν τους περισσοτερους απο εμας αλλα οτι κανουν το κανουν αναγκαστικα λογω δουλειας και μονο ? Αν καποιος γνωριζει προσωπικα ή εχει κανεις φιλους ματατζηδες θα ηθελα να ηξερα πως νιωθουν οταν χτυπανε αλυπητα πολλες φορες διαδηλωτες ............
έλα μου ντε... αξία τους δίνουμε να ασχολούμαστε με την πάρτη τους...Τι ερωτηση ειναι αυτη ρε τυποι,εφαγε κανενας καψουρα με ματατζη; :S
καλη δουλεια ειναι τυπε....εγω θα την εκανα ευχαριστως....σκεψου ποσες θα εριχνα με ευχαριστηση πχ σ αυτονθες να γινεις ματατζης τυπε?![]()
καλη δουλεια ειναι τυπε....εγω θα την εκανα ευχαριστως....σκεψου ποσες θα εριχνα με ευχαριστηση πχ σ αυτον
http://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2013/11/tsoukalas-11-730x415.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :police: :knuppel:
τυπε και οι αλλοι πανε με τα οπλα τους στην μαχηοι δάσκαλοι έδερναν (και καλά τώρα...) για να διαπαιδαγωγήσουν... Αυτοί οι λεχρίτες γιατί ανοίγουν κεφάλια άοπλων παιδιών και ηλικιωμένων; Τολμάει κάποιος από αυτούς να βγει χωρίς την πανοπλοία του; κο κο κο τους πάει... τους ξεφτίλες
τυπε για να γινεις διαζευγμενος πρεπει πρωτα να έχεις κάποια.
καλη δουλεια ειναι τυπε....εγω θα την εκανα ευχαριστως....σκεψου ποσες θα εριχνα με ευχαριστηση πχ σ αυτον
http://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2013/11/tsoukalas-11-730x415.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τύπε για τέτοιες δουλειές θα παιρνες και μπόνους για κοινωνικό έργο :headbang3: :headbang3: :headbang3:
θες να γινεις ματατζης τυπε?![]()
καλα παιδια και φιλοι οι ματατζηδες....στην σαλονικα αραζαν και εξω απο το μετ μπροστα απο τα μπουρδελα-στουντιο του μυλου οταν εκανα τις θρυλικες μου τσαρκες που διαρκουσαν ενα τριωρο πριν δυο χρονια.....με προστατευαν καλά απο πρεζονια και ανωμαλους θα ελεγατύπε για τέτοιες δουλειές θα παιρνες και μπόνους για κοινωνικό έργο![]()
![]()
![]()
Κολογρια ειμαι τυπε .....και να ηθελα δεν με παιρνουν λογω ηλικιας ................
καλα παιδια και φιλοι οι ματατζηδες....στην σαλονικα αραζαν και εξω απο το μετ μπροστα απο τα μπουρδελα-στουντιο του μυλου οταν εκανα τις θρυλικες μου τσαρκες που διαρκουσαν ενα τριωρο πριν δυο χρονια.....με προστατευαν καλά απο πρεζονια και ανωμαλους θα ελεγα
ειμαστε σοβαροι οικογενειαερχες
αγαπαμε το διαβασμα κ την φυση
τα αλλα ειναι λασπη στον ανεμιστηρα!:S
ματατζής είσαι;