Νέα

Οι ματατζηδες τι ειδους ανθρωποι ειναι στη προσωπικη τους ζωη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
γιατι ρε συ;τι κακο κανουν;δερνουν....οκ....και οι δασκαλοι πριν πενηντα χρονια δερναν
οι δάσκαλοι έδερναν (και καλά τώρα...) για να διαπαιδαγωγήσουν... Αυτοί οι λεχρίτες γιατί ανοίγουν κεφάλια άοπλων παιδιών και ηλικιωμένων; Τολμάει κάποιος από αυτούς να βγει χωρίς την πανοπλοία του; κο κο κο τους πάει... τους ξεφτίλες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ολοι τους βλεπουμε τα τελευταια χρονια πολυ συχνα .........Ψυχρους ,ανεκφραστους, πολλους μαζι να χτυπουν διαφορες ομαδες διαδηλωτων και αναρωτιεμαι πολλες φορες τι στο διαολο τυποι ειναι αυτοι εκτος υπηρεσιας ?Ειναι το ιδιο και στη προσωπικη τους ζωη οπως συνηθιζεται να λεμε ΄΄κολομπατσοι΄΄ ή ειναι ανθρωποι και αυτοι με ευαισθησιες σαν τους περισσοτερους απο εμας αλλα οτι κανουν το κανουν αναγκαστικα λογω δουλειας και μονο ? Αν καποιος γνωριζει προσωπικα ή εχει κανεις φιλους ματατζηδες θα ηθελα να ηξερα πως νιωθουν οταν χτυπανε αλυπητα πολλες φορες διαδηλωτες ............
θες να γινεις ματατζης τυπε? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τι ερωτηση ειναι αυτη ρε τυποι,εφαγε κανενας καψουρα με ματατζη; :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θες να γινεις ματατζης τυπε? :grin:
καλη δουλεια ειναι τυπε....εγω θα την εκανα ευχαριστως....σκεψου ποσες θα εριχνα με ευχαριστηση πχ σ αυτον
URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλη δουλεια ειναι τυπε....εγω θα την εκανα ευχαριστως....σκεψου ποσες θα εριχνα με ευχαριστηση πχ σ αυτον
http://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2013/11/tsoukalas-11-730x415.jpg[/img[/URL]]

[/quote] :police: :knuppel:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι δάσκαλοι έδερναν (και καλά τώρα...) για να διαπαιδαγωγήσουν... Αυτοί οι λεχρίτες γιατί ανοίγουν κεφάλια άοπλων παιδιών και ηλικιωμένων; Τολμάει κάποιος από αυτούς να βγει χωρίς την πανοπλοία του; κο κο κο τους πάει... τους ξεφτίλες
τυπε και οι  αλλοι πανε με τα οπλα τους στην μαχη
images

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2013/11/tsoukalas-11-730x415.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

τύπε για τέτοιες δουλειές θα παιρνες και μπόνους για κοινωνικό έργο  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τύπε για τέτοιες δουλειές θα παιρνες και μπόνους για κοινωνικό έργο  :rockon: :rockon: :rockon:
καλα παιδια και φιλοι οι ματατζηδες....στην σαλονικα αραζαν και εξω απο το μετ μπροστα απο τα μπουρδελα-στουντιο του μυλου  οταν εκανα τις θρυλικες μου τσαρκες που διαρκουσαν ενα τριωρο πριν δυο χρονια.....με προστατευαν καλά απο πρεζονια και ανωμαλους θα ελεγα

Επισκέπτης
καλα παιδια και φιλοι οι ματατζηδες....στην σαλονικα αραζαν και εξω απο το μετ μπροστα απο τα μπουρδελα-στουντιο του μυλου  οταν εκανα τις θρυλικες μου τσαρκες που διαρκουσαν ενα τριωρο πριν δυο χρονια.....με προστατευαν καλά απο πρεζονια και ανωμαλους θα ελεγα

εδώ Αθήνα τη μισή υπηρεσία την περνάνε στις αρχές της Σκουφά, χαζεύοντας τα κολονακιώτικα βρακάκια  :rockon:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ειμαστε σοβαροι οικογενειαερχες
αγαπαμε το διαβασμα κ την φυση
τα αλλα ειναι λασπη στον ανεμιστηρα! :s&m_1: :S

ΩΧΧΧ,,σορρυ,,νομιζα οτι λεγατε για  εμας τους ΜΑΤακηδες... :grin: