Νέα

Οι ματατζηδες τι ειδους ανθρωποι ειναι στη προσωπικη τους ζωη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Γνωρίζω ματατζήδες που θέλουν να δέρνουν και εξαρχής ήθελαν να γίνουν μπάτσοι γι αυτό το λόγο. Δεν ισχύει κάτι γενικά όμως έχει και ματατζήδες νορμάλ τύπους.
Είναι αρκετοί ανώμαλοι δυστυχώς αλλά έχει και παιδιά που είναι νορμάλ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
για κλωτσιες

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Οι πιό πολλοί μόνιμοι είναι μ@λ@κες. Υπάρχουν και πολλοί που υπηρετούν περιστασιακά εκεί,  και είναι νορμάλ!

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μια χαρά παιδιά είναι,εντολές εκτελούν.
Προφανώς δεν είναι αμόρφωτοι μιας και πέρασαν σε σχολή μέσω πανελληνίων οπότε και μόρφωση έχουν λάβει και παιδεία.
Εγώ θα έκανα χειρότερα πάντως αν είχα κάποιους να μου πετάνε μολότοφ και να με βρίζουν ενώ προσπαθώ απλώς να κάνω τη δουλειά μου  ;)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Οι μασατζηδες τι ειδους ανθρωποι ειναι στη προσωπικη τους ζωη?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
έχει μια ιδιομορφία το επάγγελμα αυτό...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τύπε σεντονάκια...σε σέβομαι...αλλά το θρεντ πρέπει να βρει την θέση του στο πάνθεον της μαλακίας... :S

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Τύπε σεντονάκια...σε σέβομαι...αλλά το θρεντ πρέπει να βρει την θέση του στο πάνθεον της μαλακίας... :S

Μιλας και συ που εχεις προαγει τη μαλακια σε Ανωτατη Επιστημη ..............Με σεβασμο επισης :) .....Α!! και την Αγαπη μου .....απο το υγρο Αγρινιο..............

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έναν ματατζή που ξέρω, είναι πολύ καλό άτομο....οι ασφαλίτες είναι τσογλάνια και στην προσωπική τους ζωή...βάση χαρακτήρα θα 'πρεπε να τους παίρνουν στην αστυνομία.....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ολοι τους βλεπουμε τα τελευταια χρονια πολυ συχνα .........Ψυχρους ,ανεκφραστους, πολλους μαζι να χτυπουν διαφορες ομαδες διαδηλωτων και αναρωτιεμαι πολλες φορες τι στο διαολο τυποι ειναι αυτοι εκτος υπηρεσιας ?Ειναι το ιδιο και στη προσωπικη τους ζωη οπως συνηθιζεται να λεμε ΄΄κολομπατσοι΄΄ ή ειναι ανθρωποι και αυτοι με ευαισθησιες σαν τους περισσοτερους απο εμας αλλα οτι κανουν το κανουν αναγκαστικα λογω δουλειας και μονο ? Αν καποιος γνωριζει προσωπικα ή εχει κανεις φιλους ματατζηδες θα ηθελα να ηξερα πως νιωθουν οταν χτυπανε αλυπητα πολλες φορες διαδηλωτες ............
εχουμε και στο σαιτ αρκετους μαν....καλα παιδια ειναι ολοι τους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
εγώ ξέρω αρκετούς μπάτσους, κυρίως μέσω ενός φίλου μου γνώρισα αρκετούς

και μέσα σ αυτούς και ματατζήδες

γενικά δεν είναι κακά παιδιά εκ φύσεως

απλά η δουλειά είναι λίγο μαλακία και η τριβή μ όλη αυτή τη σκατίλα (διαδηλωτές, συνάδελφοι, ανώτεροι) μόνο φυσιολογική δε μπορείς να τη θεωρήσεις

οι περισσότεροι έχουν τα θέματά τους, γι αυτό και οι μπάτσοι είναι οι περισσότεροι με διαζύγια, μπλεγμένοι με κουμάρια, πουτάνες, και άλλα καλά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ ξέρω αρκετούς μπάτσους, κυρίως μέσω ενός φίλου μου γνώρισα αρκετούς

και μέσα σ αυτούς και ματατζήδες

γενικά δεν είναι κακά παιδιά εκ φύσεως

απλά η δουλειά είναι λίγο μαλακία και η τριβή μ όλη αυτή τη σκατίλα (διαδηλωτές, συνάδελφοι, ανώτεροι) μόνο φυσιολογική δε μπορείς να τη θεωρήσεις

οι περισσότεροι έχουν τα θέματά τους, γι αυτό και οι μπάτσοι είναι οι περισσότεροι με διαζύγια, μπλεγμένοι με κουμάρια, πουτάνες, και άλλα καλά...
ενω εμεις οι αλλοι ειμαστε μακρια απο αυτα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom