Νέα

Οι ματατζηδες τι ειδους ανθρωποι ειναι στη προσωπικη τους ζωη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Ολοι τους βλεπουμε τα τελευταια χρονια πολυ συχνα .........Ψυχρους ,ανεκφραστους, πολλους μαζι να χτυπουν διαφορες ομαδες διαδηλωτων και αναρωτιεμαι πολλες φορες τι στο διαολο τυποι ειναι αυτοι εκτος υπηρεσιας ?Ειναι το ιδιο και στη προσωπικη τους ζωη οπως συνηθιζεται να λεμε ΄΄κολομπατσοι΄΄ ή ειναι ανθρωποι και αυτοι με ευαισθησιες σαν τους περισσοτερους απο εμας αλλα οτι κανουν το κανουν αναγκαστικα λογω δουλειας και μονο ? Αν καποιος γνωριζει προσωπικα ή εχει κανεις φιλους ματατζηδες θα ηθελα να ηξερα πως νιωθουν οταν χτυπανε αλυπητα πολλες φορες διαδηλωτες ............

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ερωτεύτηκες παίχτη?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Νάσαι καλά ρε μάγκα και κάθε ευτυχία.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Ολοι τους βλεπουμε τα τελευταια χρονια πολυ συχνα .........Ψυχρους ,ανεκφραστους, πολλους μαζι να χτυπουν διαφορες ομαδες διαδηλωτων και αναρωτιεμαι πολλες φορες τι στο διαολο τυποι ειναι αυτοι εκτος υπηρεσιας ?Ειναι το ιδιο και στη προσωπικη τους ζωη οπως συνηθιζεται να λεμε ΄΄κολομπατσοι΄΄ ή ειναι ανθρωποι και αυτοι με ευαισθησιες σαν τους περισσοτερους απο εμας αλλα οτι κανουν το κανουν αναγκαστικα λογω δουλειας και μονο ? Αν καποιος γνωριζει προσωπικα ή εχει κανεις φιλους ματατζηδες θα ηθελα να ηξερα πως νιωθουν οταν χτυπανε αλυπητα πολλες φορες διαδηλωτες ............

Αντιδημοφιλείς ακόμα και στην υπολοιπη αστυνομία. Αν συναντήσεις νεαρό αστυνομικό μέχρι 30, ρώτα τον αφελώς και καλά "γιατί δεν πας ΜΑΤ να παίρνεις κανα 200αρι επίδομα παραπάνω;" Θα δεις τι θα σου απαντήσουν.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε επρεπε να εχουν πιο εκφραστικες μασκες,που τους ταιριαζουν κι ολας  :rockon:

Συνημμένα

• bozo.png
    bozo.png
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Guy Fawkes.png
    Guy Fawkes.png
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.529
Πόντοι
5.565
Αλβανοί

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

47 χρονων ειμαι ρε παπαρι και εχω σκισει στη ζωη μου αμετρητα μουνακια και κολοτρυπιδες (γυναικιες εννοειται) .....Και οσο αντεχει το καυλι μου  μεχρι τα γεραματα μου αυτο θα κανω ......Κατι βρωμοπουστες σα και σενα ουτε να τους ξερω δε θελω .........Αμα θες γαμιση εχει ενα σωρο αλλοδαπους εκει πανω να σε κανουν σουρωτηρι ...μη ξανασχοληθης με τη παρτυ μου ......Βρωμοπουστα ..........

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Να σε κεράσω μια φασολάδα?
Στο χωριό σου δεν μάθατε τι είναι πλάκα?
Τι περίμενες με το θέμα που άνοιξες?
Σοβαρή συζήτηση?

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Έχω γνωστούς ματατζήδες και είναι μια χαρά παιδιά. :)

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Μαλακία θρεντ ανοιξες  :jerking:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γνωρίζω ματατζήδες που θέλουν να δέρνουν και εξαρχής ήθελαν να γίνουν μπάτσοι γι αυτό το λόγο. Δεν ισχύει κάτι γενικά όμως έχει και ματατζήδες νορμάλ τύπους.

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Να σε κεράσω μια φασολάδα?
Στο χωριό σου δεν μάθατε τι είναι πλάκα?
Τι περίμενες με το θέμα που άνοιξες?
Σοβαρή συζήτηση?

Αμα σου φαινεται μαλακια το θεμα τι θες και ασχολεισε ? Δεν εχουμε αναγκη τη πλακα σου .........

OP
OP
N

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Σε οποιον δεν αρεσει το θεμα γιατι μπαινει και γραφει ? Τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom