gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι μπορουν να ξεμαλλιαζονται και εδω.....για ποικιλια......Δηλαδή...σ'αυτό το θρεντ..θα γίνονται κωλοσυζητήσεις?
ναι μπορουν να ξεμαλλιαζονται και εδω.....για ποικιλια......Δηλαδή...σ'αυτό το θρεντ..θα γίνονται κωλοσυζητήσεις?
Τα "συγ-χώνευσαν"?αμα δεν συμμετεχει ο αβραμης δεν μπορω να ξανανοιγω τετοια επικα θεματα....
ηταν δυο σημειωτεον και τα συγχωνευσαν....
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=78716.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=78716.0[/url]
ΑΤΥΧΗΣΕΣναι αλλα εγω δεν ειχα παρει μερος
Τα "συγ-χώνευσαν"?
Τα χτυπάμε δηλαδή μαλακά στην πλατούλα και κάνουν " κκρρρρρρ "???????????
καπως ετσι...ηταν θυμα της πολιτικης συγχωνευσεων του προηγουμενου σαιτ με τον φτωχο σερβερ....τωρα που χουμε σερβερ που γαμει θα γεμισουμε κλωνοθεματα.....Τα "συγ-χώνευσαν"?
Τα χτυπάμε δηλαδή μαλακά στην πλατούλα και κάνουν " κκρρρρρρ "???????????
Αυτη που εχεις στο αβαταρ σου ποια ειναι ?καπως ετσι...ηταν θυμα της πολιτικης συγχωνευσεων του προηγουμενου σαιτ με τον φτωχο σερβερ....τωρα που χουμε σερβερ που γαμει θα γεμισουμε κλωνοθεματα.....
Ναι αυστηρά και μόνο σ αυτόΔηλαδή...σ'αυτό το θρεντ..θα γίνονται κωλοσυζητήσεις?
τι να συζηταμε εκει;για μπυρες εχει....κλωνε ανοιξε και ενα θρεντ για τις μπυρες του σαιτ
μητσΟ το πρωι τα λεγαμε.....Αυτη που εχεις στο αβαταρ σου ποια ειναι ?
Ναι αυστηρά και μόνο σ αυτό
υποβαθμιστηκε σε καλυβακι;τι εννοεις καλυβακι? δε σε καταλαβαινω
εγω λεω να αερισω τον πουτσο μου μπας και κρυωσειΔηλαδή μας βλέπω να πιάνεται ο κώλος μας από το κωλοδιάβασμα να παρακολουθούμε τις κωλοσυζητήσεις?
Όοοοοοοχι ρε παιδιάααααα...και κάνει μια κωλοζέστη έξω..
Αφήστε να πάμε καμμιά κωλοβόλτα ...να πάρει λίγο ο κώλος μας αέρα.....!!!!!
ποιος γραφει σαν μεθυσμενοςτι να συζηταμε εκει;για μπυρες εχει....
υποβαθμιστηκε σε καλυβακι;
Πήρες κανά ψήφο?τι εννοεις καλυβακι? δε σε καταλαβαινω
Για παγόδα πάω πια gl manυποβαθμιστηκε σε καλυβακι;
Πήρες κανά ψήφο?
Eδώ είναι που απαντάω "βγάζω την καπότα και σε χύνω στη μούρη"?ε σκεφτηκα να το πω ευγενικα. αλλιως θα λεγα τι ειπες μωρη καλυβα?