Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.282
Την έχω τιμήσει αε Ξενοδοχείο 2 φορές. Εάν σου αρέσουν οι αφέντρες που είναι λεπτές με γυμνασμένο κορμί και τους δίνεις τον πλήρη έλεγχο του κορμιού σου και του μυαλού σου, τότε είναι η ιδανική. Κοιτάει να περνά καλά και εκείνη οπότε δεν σε βλέπει σαν πελάτη αλλά σαν το ερωτικό της παιχνίδι.Η mistress pandora στο στουντιο φυλής 104.Τι φαση παιζει? Γνωρίζει καποιος να μας πει?
έκανε και σαν σουιτς όταν ήταν στο λίμιτ απ,και η κυρία Αλεξάνδρα γιατί την σταμάτησε?μίλα και με άλλους και θα σου πουν και άλλαΣυγγνώμη αλλά όποιος έχει κάνει session μαζί της ας καταθέσει εδω την εμπειρία του .... εμενα μου έδειξε πολύ ζωηρή και δυναμική. Συνηθως άτομα που είναι εθισμένα σε ουσίες δεν έχουν διαύγεια - ευφραδεια λόγου και δεν μπορούν να μετέχουν σε δυναμικά sessions.
Καλα εντάξει, άστο καλύτερα γι αυτούς που ξέρουνΣυγγνώμη αλλά όποιος έχει κάνει session μαζί της ας καταθέσει εδω την εμπειρία του .... εμενα μου έδειξε πολύ ζωηρή και δυναμική. Συνηθως άτομα που είναι εθισμένα σε ουσίες δεν έχουν διαύγεια - ευφραδεια λόγου και δεν μπορούν να μετέχουν σε δυναμικά sessions.
έκανε και σαν σουιτς όταν ήταν στο λίμιτ απ,και η κυρία Αλεξάνδρα γιατί την σταμάτησε?μίλα και με άλλους και θα σου πουν και άλλα
θεματάρα έχει ρώτα και τις 4 που εχουν συνεργαστεί μαζί της τι πάθανε στην πρέζα χρόνια τώραΓιατί τότε μπήκε στην διαδικασία να την εκπαίδευσει; Αν είχε θέμα η Πανδώρα θα το γνώριζε η Αλεξάνδρα και δεν θα σπαταλούσε άδικα τον χρόνο τής μαζί της.
και που να ήξερε διάβασε τι γράφειη κυρία Αλεξάνδρα όταν την έδιωξε κατώτερη των περιστάσεων τι να γράφε?μέχρι και το ρεύμα της είχαν κόψει καμένο χαρτί ρώτα και θα μάθεις και άλλαΓιατί τότε μπήκε στην διαδικασία να την εκπαίδευσει; Αν είχε θέμα η Πανδώρα θα το γνώριζε η Αλεξάνδρα και δεν θα σπαταλούσε άδικα τον χρόνο τής μαζί της.
θεματάρα έχει ρώτα και τις 4 που εχουν συνεργαστεί μαζί της τι πάθανε στην πρέζα χρόνια τώρα
Αν ειναι ετσι οντως δεν πρόκειται να παω μαζι της και για λογους υγείας που ειναι το σημαντικότερο για μενα.Απλα ελεγα για αλλαγή.
την είχε ξαναπροσλάβει αλλά την είχε διώξει απο την Αντζελα ξεκίνησεΜάλλον εδώ μέσα ξέρουμε περισσότερα απο την Άντζελα που την προσέλαβε???