You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xouanito_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στο κελυ 33 μεσα στον κορυδαλλοΞέρει κανείς που θα βρω πλεον την Κελυ?
Gaijin
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
στο κελυ 33 μεσα στον κορυδαλλο
Ωραία θα γίνει και ωραίο session
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
;)Ξέρει κανείς που θα βρω πλεον την Κελυ?
Δεν ξερω αν εχει κανεις απο τους φιλους υπ οψιν του μια Godess Hiliana που υπαρχει στο Ιντερνετ πολυ καλη σαν φιγουρα αλλα μαλον για τραβεστι μου κανει αν ξερει κανενας φιλος κατι παντως και η Μπετυ στο Φυλης εκανε με την Αντζελα το καλυτερο αυταρχικο στην πιατσα και εχουν και εξοπλισμο
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
έχω την αίσθηση ότι δεν κάνει συνεδρίες
Δεν ξερω αν εχει κανεις απο τους φιλους υπ οψιν του μια Godess Hiliana που υπαρχει στο Ιντερνετ πολυ καλη σαν φιγουρα αλλα μαλον για τραβεστι μου κανει αν ξερει κανενας φιλος κατι παντως και η Μπετυ στο Φυλης εκανε με την Αντζελα το καλυτερο αυταρχικο στην πιατσα και εχουν και εξοπλισμο
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Για τη Goddess Hiliana που ρώτησες Και ναι, δεν είναι ακριβώς γυναίκα. Ή δεν ήταν πάντα.
Afentra Ornella
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2012
- Like
- 0
ironman1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 29
- Πόντοι
- 1
αν εδινες και καμια πληροφορία... έστω και με pm
guardian_angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μια δασκαλα που ειχα στο δημοτικο που αμα καναμε καμια μαλακια μας εδερνε με την βεργα.
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
άρα, είχε δίκιο ο Φρόϋντ
sexotronic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
>
Εγώ!!!
Ποια εγω δλδ?
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.412
- Πόντοι
- 6.955
Απο το 104 πολύ καλή είναι η Νεφέλη, έχω κάνει δυο φορές μαζί της αυταρχικό και σας διαβεβαιώνωνω πως ξέρει πολύ καλά να μαστιγώνει. επιπλέον είναι πολύ όμορφη γκόμενα και χαίρεσε να την πηδάς.
Προσοχή παιδια! κυκλοφορούν στην αγορά επαγγελματίες αφέντρες που είναι τρανς και δεν το λένε (οι καριόληδες) την έχω πατήσει και ήταν για εμένα δυσάρεσετη εμπειρία.
Προσοχή παιδια! κυκλοφορούν στην αγορά επαγγελματίες αφέντρες που είναι τρανς και δεν το λένε (οι καριόληδες) την έχω πατήσει και ήταν για εμένα δυσάρεσετη εμπειρία.
Η εμφανιζομενη τελικα σαν Ορνελα τι ειναι αερας κοπανιστος ? γιατι αν ηταν επαγγελματιας σιγουρα θα εδινε στοιχεια.
Εγω Παντως προχθες στο Φυλης 104 απολαυσα την ξανθια κουκλαρα την Αλεξανδρα η οποια στο αυταρχικο ειναι εκρηκτικη και χαιρεσαι και γαμησι η γυναικα ειναι Θεα
Εγω Παντως προχθες στο Φυλης 104 απολαυσα την ξανθια κουκλαρα την Αλεξανδρα η οποια στο αυταρχικο ειναι εκρηκτικη και χαιρεσαι και γαμησι η γυναικα ειναι Θεα
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21