Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
286
Πόντοι
21
Δε το λες και παράλογο νουμερο για διωρο , εδω κάτι ασχετες ζητάνε 150αρια για μια ωρα συν ξενοδοχειο
Δίκιο έχεις αλλά παλαιότερα έδινα 100 ,χαλάλι της τα αξίζει η έρικα,τα διαβάζω τι ζητάνε στις αγγελίες τρελά λεφτά

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
226
Πόντοι
20
Δίκιο έχεις αλλά παλαιότερα έδινα 100 ,χαλάλι της τα αξίζει η έρικα,τα διαβάζω τι ζητάνε στις αγγελίες τρελά λεφτά
Τα αξίζει και με το παραπάνω αλλά εσύ κλαίγεσαι που έδωσες διακόσια για δύο ώρες

tehkah

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Ξέρουμε τίποτα για εδώ;

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
2.157
Πόντοι
446
Καλησπέρα παιδιά.
Ξέρουμε τίποτα για εδώ;

Προσοχή στις αγγελίες του συγκεκριμένου σάιτ, ιδίως εκείνες με αγγλικά τηλέφωνα. Σχεδόν σίγουρο πως, σε κάποια στιγμή, θα σου ζητήσουν προκαταβολή.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.067
Πόντοι
2.696
Η Συγκεκριμένη φαίνεται να είναι αληθινή. Δηλαδή βλέπω στην αγγελία ίδιο τηλέφωνο με το site της, και βλέπω στο twitter να λέει "in athens" - μου φαίνεται πολύ οργανωμένο απλώς για να ζητήσει μια προπληρωμή.
Στο google με το τηλέφωνο μου βγάζει ένα site με ίδιες φωτο αλλά άλλο όνομα.

Μήπως έχει άποψη κανείς;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.622
Πόντοι
456
Προσοχή στις αγγελίες του συγκεκριμένου σάιτ, ιδίως εκείνες με αγγλικά τηλέφωνα. Σχεδόν σίγουρο πως, σε κάποια στιγμή, θα σου ζητήσουν προκαταβολή.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω πέρα του ότι είναι μούναρος!

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
801
Πόντοι
81
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω πέρα του ότι είναι μούναρος!
Το τρωει όλο το φαι της πάντως και οι φωτό είναι επεξεργασμένες και ζητάει και 200 νομίζω ότι έχουμε καλυτερες εγχωριες επιλογές με λιγότερα χρήματα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.622
Πόντοι
456
Το τρωει όλο το φαι της πάντως και οι φωτό είναι επεξεργασμένες και ζητάει και 200 νομίζω ότι έχουμε καλυτερες εγχωριες επιλογές με λιγότερα χρήματα
η ξανθιά από τη Δανία? Νομίζω ότι το κορμί της είναι αρκετά θελκτικο και σφιχτό.. Η μελαχρινή ναι είναι φαγανή. Τα 170 ειναι πολλά αλλά σχετικά νορμάλ από κάτι 150αρια φαγανά που κυκλοφορούν. Δύσκολα πάντως να θα τα έδινα ούτως ή άλλως σε κασκαντεριλίκι από υπηρεσίες....Γιατί από εμφάνιση είναι τούρμπο και ατελείωτο κοντά στο 1.80!

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Γειά σας μάγκες.Η Κυρία Βιντα κατεβαίνει Αθήνα 13-15 Μαρτίου.Την συστήνω ανεπιφύλακτα το έχω αναφέρει ξανά, οριακά συνδιάζω και βόλτα στην Αθήνα μαζί με session :)χαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom