Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Μηνύματα
63
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες!! Πείτε μου μια καλή στο αυταρχικό σε φυλής - μεξι. Thanks εκ των προτέρων!
 

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Μηνύματα
807
Like
2.070
Πόντοι
446
Ρωτάω γιατί εθεάθη επί της Πατησίων μία που της έμοιαζε...
Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!! Πας και της μιλάς επί τόπου... Μπαμ μπαμ!! Γκρικ καμάκι... Γιού αρ μπιούτιφουλ άι λοβ γιού :cheesy::cheesy::cheesy:

 

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Μηνύματα
202
Like
411
Πόντοι
21
Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!! Πας και της μιλάς επί τόπου... Μπαμ μπαμ!! Γκρικ καμάκι... Γιού αρ μπιούτιφουλ άι λοβ γιού :cheesy::cheesy::cheesy:

Ε όχι και άι λοβ γιού... φετιχιστές είμαστε όχι μλκς
 

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Μηνύματα
807
Like
2.070
Πόντοι
446
Χωρίς μπουλκουλμε δεν έχει άι λοβ γιού (σε ότι γραφή θέλεις...) για οποιαδήποτε γυναίκα είτε αφέντρα είτε μη αφέντρα..
"Μπουλκουμέ" είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που συναντάται κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μικράς Ασίας. Είναι ένας τύπος ζελέ ή γλυκίσματος που παρασκευάζεται από ζάχαρη, άμυλο, νερό και αρώματα, όπως ροδόνερο ή αμύγδαλο. Συχνά περιέχει και καρύδια ή αμύγδαλα, τα οποία προσθέτουν υφή και γεύση.

Πώς παρασκευάζεται:​

  1. Βασικά Υλικά: Ζάχαρη, νερό, άμυλο καλαμποκιού και αρώματα (συνήθως ροδόνερο ή εκχύλισμα αμυγδάλου).
  2. Παρασκευή: Βράζεται το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί πλήρως και προστίθεται το άμυλο για να πήξει το μείγμα. Τα αρώματα και οι ξηροί καρποί προστίθενται στο τέλος.
  3. Καλούπωμα: Το μείγμα χύνεται σε φόρμα και αφήνεται να κρυώσει και να πήξει πριν κοπεί σε κομμάτια.

Ιστορία και Προέλευση:​

Ο μπουλκουμές έχει τις ρίζες του στις κουζίνες της Μικράς Ασίας και των Βαλκανίων. Συνδέεται συχνά με γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
 
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Μηνύματα
202
Like
411
Πόντοι
21
"Μπουλκουμέ" είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που συναντάται κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μικράς Ασίας. Είναι ένας τύπος ζελέ ή γλυκίσματος που παρασκευάζεται από ζάχαρη, άμυλο, νερό και αρώματα, όπως ροδόνερο ή αμύγδαλο. Συχνά περιέχει και καρύδια ή αμύγδαλα, τα οποία προσθέτουν υφή και γεύση.

Πώς παρασκευάζεται:​

  1. Βασικά Υλικά: Ζάχαρη, νερό, άμυλο καλαμποκιού και αρώματα (συνήθως ροδόνερο ή εκχύλισμα αμυγδάλου).
  2. Παρασκευή: Βράζεται το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί πλήρως και προστίθεται το άμυλο για να πήξει το μείγμα. Τα αρώματα και οι ξηροί καρποί προστίθενται στο τέλος.
  3. Καλούπωμα: Το μείγμα χύνεται σε φόρμα και αφήνεται να κρυώσει και να πήξει πριν κοπεί σε κομμάτια.

Ιστορία και Προέλευση:​

Ο μπουλκουμές έχει τις ρίζες του στις κουζίνες της Μικράς Ασίας και των Βαλκανίων. Συνδέεται συχνά με γιορτές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Α να γεια σου.... αυτό ακριβώς εννοώ......
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.646
Like
5.412
Πόντοι
1.056
......στις μεθόδους παρασκευής του μπολκουμέ, και η δια τις χειρός ή με άλλο τρόπο παλινδρόμηση της τσουτσούνας !
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom