Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Maria.

Call-Girl
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
11.722
Καλησπερα έχω πάρει κανουριο στραπον και διαφορά ακόμη παιχνίδια.Ανυπομονώ πως και πως να σκίσω ένα από τα κωλαρακια σας

Τελευταία τροποποίηση:

Maria.

Call-Girl
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
11.722
2A89A2FE-56DE-45BA-AD63-E71E85835061.jpeg

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.058
Πόντοι
446
Καλησπερα έχω πάρει κανουριο στραπον και διαφορά ακόμη παιχνίδια.Ανυπομονώ πως και πως να σκίσω ένα από τα κωλαρακια σας
Ευχαριστούμε πολύ Μαρία! Θα το έχουμε υπόψιν μας....

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
409
Πόντοι
21
Καλησπέρα υπέροχη! Εγώ που αρεσκομαι σε kinky παιχνίδια αλλά με ενεργητικό ρόλο, θα μπορούσα να σου σκίσω το μουνακι σου? (προτιμώ το μουνι απ' τον κωλο)

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
818
Πόντοι
86
σου σκιζω εγω ανετα το δικο σου κωλαρακι

Mcallan

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.113
Πόντοι
3.446
Η πιο όμορφη αφέντρα της Ελλάδος..:smitten:
Καλώς όρισες Μαρία στον κόσμο του Bdsm. Έναν κόσμο αλλιώτικο, έναν κόσμο γεμάτο συγκινήσεις, ανατροπές, στιγμών πάθους, χαράς, πόνου, μα πάνω απο όλα στιγμών απόλυτης ηδονής...
Ελπίζω όλα αυτά τα κόλπα που σου έμαθα να σου φανούν χρήσιμα..:cheesy: Α και άμα τυχόν θελήσεις κανέναν εξοπλισμό, καμιά ζώνη, κανα μαστίγιο, κανα κλουβί, οτιδήποτε ζήτα το. Εχω άκρες παντού, 30 χρόνια στο κουρμπέτι, με ξέρουν και οι πέτρες πια . Να τους λες οτι είσαι απο μένα , για να σου κάνουν ειδική τιμή στις παραγγελίες σου ..:grin:

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
775
Πόντοι
81
Τσεκαρα αυτόν τον αριθμό και μου βγάζει έναν KHUZER I SADMAN με διεύθυνση Βώκου 3 ... Ποιός είναι τούτος;;;
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις ; Εχει Πακιστανικό κινητό οπως έχουν όλες στον τομέα εσύ τι ηθελες να σου βγαζει το όνομα της ; Ημαρτον

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
775
Πόντοι
81
Η πιο όμορφη αφέντρα της Ελλάδος..:smitten:
Καλώς όρισες Μαρία στον κόσμο του Bdsm. Έναν κόσμο αλλιώτικο, έναν κόσμο γεμάτο συγκινήσεις, ανατροπές, στιγμών πάθους, χαράς, πόνου, μα πάνω απο όλα στιγμών απόλυτης ηδονής...
Ελπίζω όλα αυτά τα κόλπα που σου έμαθα να σου φανούν χρήσιμα..:cheesy: Α και άμα τυχόν θελήσεις κανέναν εξοπλισμό, καμιά ζώνη, κανα μαστίγιο, κανα κλουβί, οτιδήποτε ζήτα το. Εχω άκρες παντού, 30 χρόνια στο κουρμπέτι, με ξέρουν και οι πέτρες πια . Να τους λες οτι είσαι απο μένα , για να σου κάνουν ειδική τιμή στις παραγγελίες σου ..:grin:
Οι πέτρες μπορει να σε ξερουν εμείς πάλι πρωτη φορά σε διαβαζουμε .....

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
163
Πόντοι
1
Ρε παιδιά χωρίς να φάω επίθεση θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο για Έρικα.

Έχουμε το παράδειγμα του ανθρώπου που ανέβασε μέχρι και φωτογραφίες με νυχιές που δεν τον άφηνε να φύγει κλπ - και έχουμε και άλλα παραδείγματα που την εκθειάζουν.

Με μια γρήγορη ματιά (δηλαδή μπορεί να κάνω λάθος) αυτοί που την εκθειάζουν βλέπω στο προφίλ τους πως όπου έχουν μιλήσει είναι μόνο για να πουν κάτι σχετικό με την Έρικα. Επίσης βλέπω συνεχώς αγγελίες της, που δεν συνάδει με το αφήγημα ότι είναι γεμάτη ραντεβού και δεν την βρίσκεις στο τηλέφωνο κλπ.

Επομένως το ερώτημά μου είναι: υπάρχει κάποιος που την εκθειάζει και έχει "κανονικό" προφίλ; Δηλαδή που να συμμετέχει και σε άλλα θέματα; Που να μην είναι το 90% των μηνυμάτων του για την Έρικα; Που να είναι παλιό προφίλ και να έχει γράψει και 5-6 κριτικές π.χ.

Πιθανώς να υπάρχει και να μην το έχω δει.
Πήγαινε δώσε ένα κατοστάρι και θα σου λυθούν όλες οι απορίες

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
163
Πόντοι
1

Έχουμε το παράδειγμα του ανθρώπου που ανέβασε μέχρι και φωτογραφίες με νυχιές που δεν τον άφηνε να φύγει κλπ - και έχουμε και άλλα παραδείγματα που την εκθειάζουν.

Με μια γρήγορη ματιά (δηλαδή μπορεί να κάνω λάθος) αυτοί που την εκθειάζουν βλέπω στο προφίλ τους πως όπου έχουν μιλήσει είναι μόνο για να πουν κάτι σχετικό με την Έρικα. Επίσης βλέπω συνεχώς αγγελίες της, που δεν συνάδει με το αφήγημα ότι είναι γεμάτη ραντεβού και δεν την βρίσκεις στο τηλέφωνο κλπ.

Επομένως το ερώτημά μου είναι: υπάρχει κάποιος που την εκθειάζει και έχει "κανονικό" προφίλ; Δηλαδή που να συμμετέχει και σε άλλα θέματα; Που να μην είναι το 90% των μηνυμάτων του για την Έρικα; Που να είναι παλιό προφίλ και να έχει γράψει και 5-6 κριτικές π.χ.

Υπάρχουν όπως το δικό μου ,στραβομάρα έχεις?

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
170
Πόντοι
0
Η έρικα για εμένα είναι το πιο δυνατό χαρτί στο αυταρχικό,το αγαπημένο της είναι το στράπ αλλά έχει και όμορφα πόδια, ballbusting στον σταυρό καταπληκτικό για hardcore καταστάσεις και όχι μόνο

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
82
Πόντοι
0

Φίλε μου, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, το γεγονός ότι η Έρικα είναι μία από τις top αφέντρες αυτή τη στιγμή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει κι ότι έχει πολλούς παρατρεχάμενους κι αγαπούληδες είτε αυθόρμητα είτε επιτηδευμένα. Κατά την προσωπική μου άποψη και μόνο, δεν μου κάνει η Έρικα, ούτε από στυλ, ούτε από ηλικία, ούτε από γενικότερη στάση και ύφος.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.058
Πόντοι
446

Είναι μια vfm επιλογή στα 100 ευρώ. Πολύ έμπειρη, ξέρει τη δουλειά της, άνετη με το χρόνο και γενικά γουστάρει την φάση. Σίγουρα έχει πλέον κάποια χρονάκια στην πλάτυ της, δεν είναι τούμπανο αλλά για τα γούστα μου εμφανισιακά είναι οκ. Προσωπικά είχα περάσει πολύ καλά.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
650
Πόντοι
81

Στο αυταρχικό είναι αρκετά καλή. Σε καμία περίπτωση όμως μην περιμένεις να δεις αυτή που βλέπεις στις φωτογραφίες. Θα αντικρύσεις μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από αυτή των φωτογραφιών. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν καλύτερες επιλογές κατά τη γνώμη μου. Σου προτείνω όμως να πας για να έχεις και ο ίδιος άποψη και να μη μείνεις με την απορία.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
409
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους. Έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία με την Όλγα να πει την άποψή του?

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
27
Like
2.002
Πόντοι
2.476
Καλημέρα σε όλους. Έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία με την Όλγα να πει την άποψή του?
εμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom