Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου εννοώ. Κάποια παραδείγματα υπηρεσίας τους θα ήθελα να πάθω. Αν πχ σε δένουν κλπ
Κοίτα να δεις, εγώ το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι τι κάνουν σε εμένα. Εγώ πχ. όταν πηγαίνω η αφέντρα με δέρνει και με ταπεινώνει, αυτό είναι το φετίχ μου. Άλλοι θέλουν να τους κατουράνε, άλλοι να τους παίρνουν από τον κώλο, άλλοι να τους δένουν, άλλοι να τους γαργαλάνε, άλλοι κάνουν μόνο ποδολαγνεία κτλ.
Το bdsm έχει τεράστιο φάσμα και κάτι που εμένα με ανάβει εσένα μπορεί να σε ξενερώνει. Σου επαναλαμβάνω ότι το βασικό είναι να μην ντραπείς όταν μιλήσεις με την κυρία που θα βρεθείς.
Για παράδειγμα είχα πάει σε μια αφέντρα και ενώ της πει ότι δεν ήθελα οτιδήποτε στον κώλο ξαφνικά μου έχωσε ένα δάκτυλο στον κώλο και το χειρότερο είναι ότι πριν προλάβω να πω κάτι μου το έχωσε στο στόμα. Αηδίασα και ξενέρωσα τελείως και διέκοψα αμέσως τη συνεδρία.
Το θέμα είναι να προσέξεις και τουλάχιστον τις πρώτες φορές να πας σε κάποια που ξέρει και σέβεται τα όριά σου γιατί στον χώρο υπάρχουν και σούργελα που είδαν λεφτά και χώθηκαν.
Σου εύχομαι όταν το αποφασίσεις να περάσεις καλά μιας και το bdsm εκτός των άλλων είναι το τι χημεία θα έχεις με την αφέντρα που θα δεις.