Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Καλησπέρα σε ολους. 2 παρουσίες που με απασχολούν και μάλλον θα τις δω ειναι η Anna Anna M Strong και αυτή https://sessiongirls.com/dakotarose/. Με την Αννα έχει ηδη κλειστει session για τις 13 Νοεμβρίου , με την άλλη μιλάμε , αργεί λίγο να απαντήσει. Φυσικά αν δειτε στο sessiongirls υπάρχουν και άλλες επιλογές, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής φέτος έχει πάει καλά η χρονιά, ειδικά η Sheena - Session Girls ηταν ολα τα λεφτά, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια..:hi:
αυτή η Dakota τι ΜΟΥΝΑΡΑ είναι!!!

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Το καλύτερο session το έκανα με την έρικα στην Λάρισα, εκπληκτική σε όλα,την παίρνω τηλέφωνο αλλά είναι κλειστό,θα κατέβω Αθήνα και θα ήθελα να την ξαναδώ,έχω μόνο το τηλέφωνο που βάζει στις αγγελίες αν κάποιος μπορεί να μου στείλει και το άλλο τηλέφωνο της θα είμαι υπόχρεος, ευχαριστώ
Θα στο στείλω

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Για όσους ενδιαφέρονται για την Αναστασία είναι καλύτερα και κάνει και διπλά με την Αθηνά αλλά και με την άιντα

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
76
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου περιγράψει τι υπηρεσίες μπορώ να απολαύσω σε τέτοιου είδους μέρη. Επειδή το σκέφτομαι να επισκεφτώ ένα δεν θέλω να φύγω με κανένα γκλοπ στον κωλο

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
562
Πόντοι
81
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να μου περιγράψει τι υπηρεσίες μπορώ να απολαύσω σε τέτοιου είδους μέρη. Επειδή το σκέφτομαι να επισκεφτώ ένα δεν θέλω να φύγω με κανένα γκλοπ στον κωλο
Το τι θα απολαύσεις εξαρτάται πρώτα από όλα από εσένα και από το πόσο θα εξηγήσεις τα φετίχ σου στην κυρία που θα επισκεφτείς. Το παν είναι να μην ντραπείς, να πεις τι σου αρέσει και ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σου. Αν το γκλοπ στον κώλο είναι κόκκινη γραμμή σου τότε ΔΕ θα γίνει σε καμία περίπτωση.
Αν δε βιάζεσαι να επισκεφτείς κάποια αφέντρα σου προτείνω την Vida που θα βρίσκεται στην Αθήνα 14,15 και 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Αλλιώς αν κοιτάξεις στο νήμα θα διαβάσεις και για άλλες κυρίες που μπορούν να σε καλύψουν.

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
76
Πόντοι
0
Το τι θα απολαύσεις εξαρτάται πρώτα από όλα από εσένα και από το πόσο θα εξηγήσεις τα φετίχ σου στην κυρία που θα επισκεφτείς. Το παν είναι να μην ντραπείς, να πεις τι σου αρέσει και ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σου. Αν το γκλοπ στον κώλο είναι κόκκινη γραμμή σου τότε ΔΕ θα γίνει σε καμία περίπτωση.
Αν δε βιάζεσαι να επισκεφτείς κάποια αφέντρα σου προτείνω την Vida που θα βρίσκεται στην Αθήνα 14,15 και 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Αλλιώς αν κοιτάξεις στο νήμα θα διαβάσεις και για άλλες κυρίες που μπορούν να σε καλύψουν.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου εννοώ. Κάποια παραδείγματα υπηρεσίας τους θα ήθελα να πάθω. Αν πχ σε δένουν κλπ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
562
Πόντοι
81
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου εννοώ. Κάποια παραδείγματα υπηρεσίας τους θα ήθελα να πάθω. Αν πχ σε δένουν κλπ
Κοίτα να δεις, εγώ το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι τι κάνουν σε εμένα. Εγώ πχ. όταν πηγαίνω η αφέντρα με δέρνει και με ταπεινώνει, αυτό είναι το φετίχ μου. Άλλοι θέλουν να τους κατουράνε, άλλοι να τους παίρνουν από τον κώλο, άλλοι να τους δένουν, άλλοι να τους γαργαλάνε, άλλοι κάνουν μόνο ποδολαγνεία κτλ.
Το bdsm έχει τεράστιο φάσμα και κάτι που εμένα με ανάβει εσένα μπορεί να σε ξενερώνει. Σου επαναλαμβάνω ότι το βασικό είναι να μην ντραπείς όταν μιλήσεις με την κυρία που θα βρεθείς.
Για παράδειγμα είχα πάει σε μια αφέντρα και ενώ της πει ότι δεν ήθελα οτιδήποτε στον κώλο ξαφνικά μου έχωσε ένα δάκτυλο στον κώλο και το χειρότερο είναι ότι πριν προλάβω να πω κάτι μου το έχωσε στο στόμα. Αηδίασα και ξενέρωσα τελείως και διέκοψα αμέσως τη συνεδρία.
Το θέμα είναι να προσέξεις και τουλάχιστον τις πρώτες φορές να πας σε κάποια που ξέρει και σέβεται τα όριά σου γιατί στον χώρο υπάρχουν και σούργελα που είδαν λεφτά και χώθηκαν.
Σου εύχομαι όταν το αποφασίσεις να περάσεις καλά μιας και το bdsm εκτός των άλλων είναι το τι χημεία θα έχεις με την αφέντρα που θα δεις.

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους. 2 παρουσίες που με απασχολούν και μάλλον θα τις δω ειναι η Anna Anna M Strong και αυτή https://sessiongirls.com/dakotarose/. Με την Αννα έχει ηδη κλειστει session για τις 13 Νοεμβρίου , με την άλλη μιλάμε , αργεί λίγο να απαντήσει. Φυσικά αν δειτε στο sessiongirls υπάρχουν και άλλες επιλογές, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής φέτος έχει πάει καλά η χρονιά, ειδικά η Sheena - Session Girls ηταν ολα τα λεφτά, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια..:hi:
Κούκλες

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Νέο μέλος σαν και εμένα,αν πας με την κατάλληλη και βγει και χημεία ότι καλύτερο,με την έρικα που ήρθε στην Λάρισα το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
76
Πόντοι
0
Νέο μέλος σαν και εμένα,αν πας με την κατάλληλη και βγει και χημεία ότι καλύτερο,με την έρικα που ήρθε στην Λάρισα το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό
Τι παιχνίδια κάνατε να πάρω μια ιδέα?

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Τι παιχνίδια κάνατε να πάρω μια ιδέα?
Από το σαλόνι με λουρί στην αρχή γλύψιμο ποδιών αν δεν της άρεσε μου έριχνε σφαλιάρες, μετά γύρισε ανάποδα και την έγλυψα,έκανα ότι μου έλεγε στο υπνοδωμάτιο έγιναν τα καλύτερα, στραπ και δεν με άφηνε να τελειώσω ήθελε να τελειώσω πρωκτικά δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό και όμως γίνεται,δέσιμο με σκοινιά για να μην μπορώ να τον ακουμπήσω,φτύσιμο παντού,με καθοδήγησε με τρέλανε καύλα όταν με έπαιρνε και μου έγλυφε και τον λαιμό μετά ανάσκελα και έπαιζε με τις θηλές μου ενώ μου τον έπαιζε αλλά χωρίς να με αφήσει να τελειώσω,είχε και συνέχεια στο μπάνιο με τάπα πίσω μου να της γλείφω τα πόδια να μου τον φτύνει και να με κατουράει , δεν περιγράφεται το session μαζί της, χρόνο για ομιλία δεν είχε μόνο στο τηλέφωνο πριν πάω και φεύγοντας στην πόρτα αλλά στο session μου μιλούσε συνέχεια

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.954
Πόντοι
206
Η Αida κάποτε έκανε διπλά με την Βαρώνη. Άλογο καθαρόαιμο. Μετά νομίζω συνέχισαν solo. Πάντως έχω την πεποίθεση ότι η Aida μετά από λίγο σταμάτησε. Μιλάμε για 6-7 χρόνια πριν. Τώρα αν ξαναξεκίνησε δεν τον γνωρίζω.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.219
Πόντοι
206
Α οκ κατάλαβα. Την θυμάμαι. Νομίζω δεν ασχολείται πλέον

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.916
Πόντοι
2.476
Για όσους ενδιαφέρονται για την Αναστασία είναι καλύτερα και κάνει και διπλά με την Αθηνά αλλά και με την άιντα
Ποιες είναι αυτές? Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.954
Πόντοι
206
Ποιες είναι αυτές? Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες;
H Αναστασία είναι η γνωστή Βαρώνη και η Aida μια άλλη αφέντρα τούμπανο που έκανε σέσσιον κοντά στο 2015-2019 περίπου. Η Βαρώνη συνεχίζει, η Aida δεν γνωρίζουμε, αλλά μάλλον όχι.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
661
Πόντοι
81
Κοίτα να δεις, εγώ το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι τι κάνουν σε εμένα. Εγώ πχ. όταν πηγαίνω η αφέντρα με δέρνει και με ταπεινώνει, αυτό είναι το φετίχ μου. Άλλοι θέλουν να τους κατουράνε, άλλοι να τους παίρνουν από τον κώλο, άλλοι να τους δένουν, άλλοι να τους γαργαλάνε, άλλοι κάνουν μόνο ποδολαγνεία κτλ.
Το bdsm έχει τεράστιο φάσμα και κάτι που εμένα με ανάβει εσένα μπορεί να σε ξενερώνει. Σου επαναλαμβάνω ότι το βασικό είναι να μην ντραπείς όταν μιλήσεις με την κυρία που θα βρεθείς.
Για παράδειγμα είχα πάει σε μια αφέντρα και ενώ της πει ότι δεν ήθελα οτιδήποτε στον κώλο ξαφνικά μου έχωσε ένα δάκτυλο στον κώλο και το χειρότερο είναι ότι πριν προλάβω να πω κάτι μου το έχωσε στο στόμα. Αηδίασα και ξενέρωσα τελείως και διέκοψα αμέσως τη συνεδρία.
Το θέμα είναι να προσέξεις και τουλάχιστον τις πρώτες φορές να πας σε κάποια που ξέρει και σέβεται τα όριά σου γιατί στον χώρο υπάρχουν και σούργελα που είδαν λεφτά και χώθηκαν.
Σου εύχομαι όταν το αποφασίσεις να περάσεις καλά μιας και το bdsm εκτός των άλλων είναι το τι χημεία θα έχεις με την αφέντρα που θα δεις.
Οι περισσοτερες(για να μην πω σχεδόν όλες), τουλάχιστον οι σοβαρές, σέβονται τα όρια που τίθονται και προσέχουν ιδιαιτέρως να μη γίνει καμία στραβή. Ειδικά τις πρώτες 1-2 φορές, η συζήτηση ήταν πολύ ανοιχτή και άνετη, αντίστοιχα και η υπομονή από πλευράς τους, μέχρι να βρεθεί χημεία. Το βασικο κατ’ έμε για κάθε νέα φορά, αλλά πολύ περισσότερο για την πρωτη είναι να διαλέξεις κάποια κοπέλα που να σου αρέσει εμφανισιακά και να σου βγάζει ερωτισμό. Τα υπόλοιπα θα συζητήσετε, θα τα ψάξετε και θα βρεθουν

Nutsitos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
40
Πόντοι
0
Πες ποια είναι να την αποφεύγουν όσοι δεν θέλουν τέτοιες πρωτοβουλίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom