Να φανταστώ μόνο Αθήνα ε?? Για Θεσσαλονίκη τίποτα?Και φαίνεται και είναι ! Κατ αρχήν οι φωτό στο προφίλ της είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα. Εκανα διπλό και πέρασα τέλεια. Δεν είναι τόσο αυταρχική και αυστηρή όσο η Ολγα η οποία έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός. Καλά οι ποδολάγνοι θα πάθουν πλάκα. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι το διπλό session κοστίζει όσο να πας με κάποια από αυτές τις σαύρες που το παίζουν Αφέντρες σε ένα ξενοδοχείο για μια ώρα και αν θα είναι ώρα. Προφανώς η Μελίνα το κάνει περισσότερο για την κάβλα της και δε τη νοιάζουν τόσο τα φράγκα. Παίζει αυστηρά μόνο με Ολγα με την οποία είναι και φίλες. Επίσης μου είπε η Ολγα ότι κάνουν μαζί και κάποια μισάωρα session μόνο για ποδολάγνους. Τραβάτε και θα με δοξάζετε που σας το είπα !!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Και η Αλεξάνδρα ήταν πολύ καλή ,έρικα και Αλεξάνδρα που θέλω να πιστεύω ότι θα ξανάρθει ΕλλάδαΑφέντρες σαν την ερικα την λολα και την κατια και την μισελ δεν προκειται να ξαναβγουν,ολοι αναμενουμε την επιστροφη της λόλας
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
Πολυ καλη ,τοχει η κοπελα . Εκανε οτι ακριβως ζητησα ,απο την προηγουμενη και το τηρησε με θρησκευτικη ευλαβεια .Ομορφη με το σωματοτυπο που ταιριαζει σε μια αφεντρα ,οι αδυναμες δεν εμπνεουν . Εχει ανεση για παρκαρισμα η περιοχη . Αριστες εντυπωσεις .Απ ότι γραφουν πάντως στα προφιλ τους πάνε μονο πακέτο . Λογικά τη σκληρή δουλεια την αναλαμβανει η Ολγα
Σαλονίκη πότε θα έρθουν?ιδίως η olga με αρέσει πολύ μπαμπάτσικη και όχι κόκκαλοΠολυ καλη ,τοχει η κοπελα . Εκανε οτι ακριβως ζητησα ,απο την προηγουμενη και το τηρησε με θρησκευτικη ευλαβεια .Ομορφη με το σωματοτυπο που ταιριαζει σε μια αφεντρα ,οι αδυναμες δεν εμπνεουν . Εχει ανεση για παρκαρισμα η περιοχη . Αριστες εντυπωσεις .
Την λόλα δεν την ξέρω αλλά η ερίκα είναι η καλύτερη αφέντρα που έχω κάνει session ,μπεσαλού γυναίκαΑφέντρες σαν την ερικα την λολα και την κατια και την μισελ δεν προκειται να ξαναβγουν,ολοι αναμενουμε την επιστροφη της λόλας
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Αυτό ακριβώς... Αναμένουμε ΛόλαΑφέντρες σαν την ερικα την λολα και την κατια και την μισελ δεν προκειται να ξαναβγουν,ολοι αναμενουμε την επιστροφη της λόλας
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια επειδη αυτη η Μελινα φαινεται τρελογκομεναρα, οποιος την εχει δει, πως τη συγκρινετε με τη Θεανω? και εμφανισιακα και με το αφεντριλικΙ, μου εχει εξαψει την περιεργεια, ενω η Ολγα με ξενιζει απο τις φωτο που βλεπω.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
Απλα η Μελινα δεν παει μονη της ,η Ολγα παει και μονη .Η Μελινα δεν ειναι Αφεντρα απλα συνοδευει την Ολγα για να μαθαινει κυριως .Απ ότι γραφουν πάντως στα προφιλ τους πάνε μονο πακέτο . Λογικά τη σκληρή δουλεια την αναλαμβανει η Ολγα
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
Μια χαρα κουκλαρα ειναι η Ολγα ,η Μελινα δεν ειναι αφεντρα απλα μαθαινει.Ρε παιδια επειδη αυτη η Μελινα φαινεται τρελογκομεναρα, οποιος την εχει δει, πως τη συγκρινετε με τη Θεανω? και εμφανισιακα και με το αφεντριλικΙ, μου εχει εξαψει την περιεργεια, ενω η Ολγα με ξενιζει απο τις φωτο που βλεπω.
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Moυναρα ειναι η Ολγα...Πανεμορφη.
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Kαλυτερα μαζεψε χρηματα και παρε μια κανονικη αφεντρα
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Ρε παιδιά η Όλγα είναι όντως μουνάρα; Στις φωτογραφίες φαίνεται χοντρούλα. Δεν είναι;
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
Εχει ιδανικες αναλογιες για αφεντρα ,οχι και χοντρουλα .Ρε παιδιά η Όλγα είναι όντως μουνάρα; Στις φωτογραφίες φαίνεται χοντρούλα. Δεν είναι;
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Καλη ερώτηση μιας και από πόδι η Μελίνα δειχνει να σκίζει και δεν αποκλείεται να έχει ωραιότερα απο αυτά της θεανώς που σαφως έχει τα καλύτερα απ όλες . Τωρα ως προς το αφεντριλίκι έχω να πως το εξής το δίδυμο Μελινα Ολγα θα το επεισκεφθώ σύντομα έκανα όμως πρόσφατα μια επίσκεψη στη Θεανώ μετά από χρόνια και οφείλω να πω ότι τη βρήκα βελτιωμενη. Εχει περιορισει αρκετα την πολυλογια και σαφως ειναι πλεον πιο εμπειρη και εγκεφαλικη Αφεντρα απ ότι ήταν καποια χρόνια πριν,νομίζω έχει βαλει καποια κιλά αλλά το σωμα της παραμένει ωραιο και με καμπυλες και ειναι πάντα κομψότατη στις εμφανισεις τηςΡε παιδια επειδη αυτη η Μελινα φαινεται τρελογκομεναρα, οποιος την εχει δει, πως τη συγκρινετε με τη Θεανω? και εμφανισιακα και με το αφεντριλικΙ, μου εχει εξαψει την περιεργεια, ενω η Ολγα με ξενιζει απο τις φωτο που βλεπω.
Δεν ξερω γιατι σε ξενιζει η Ολγα, εχω κανει session μαζί της και τη βρήκα μια χαρά σε ολα, σαδίστρια , ξερει να υποτάσει με δικο της χωρο σε καμια περιπτωση δεν κλαις τα λεφτα σου το αντιθετο
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ωραιος, περιμενουμε εναγωνιως το λεπτομερες μπρεηκ νταουν του σεσιον οπως λεμε σε απταιστα αγγλικα επιπεδου Κουλεως (εδω να σημειωσω με την ευκαιρια, η Θεανω γινεται της Θεανους). Ο,τι ειπα για την Ολγα αφορα μονο το προσωπο, δεν την εχω δοκιμασει γι αυτο δεν εκφερω γνωμη.Καλη ερώτηση μιας και από πόδι η Μελίνα δειχνει να σκίζει και δεν αποκλείεται να έχει ωραιότερα απο αυτά της θεανώς που σαφως έχει τα καλύτερα απ όλες . Τωρα ως προς το αφεντριλίκι έχω να πως το εξής το δίδυμο Μελινα Ολγα θα το επεισκεφθώ σύντομα έκανα όμως πρόσφατα μια επίσκεψη στη Θεανώ μετά από χρόνια και οφείλω να πω ότι τη βρήκα βελτιωμενη. Εχει περιορισει αρκετα την πολυλογια και σαφως ειναι πλεον πιο εμπειρη και εγκεφαλικη Αφεντρα απ ότι ήταν καποια χρόνια πριν,νομίζω έχει βαλει καποια κιλά αλλά το σωμα της παραμένει ωραιο και με καμπυλες και ειναι πάντα κομψότατη στις εμφανισεις της
Δεν ξερω γιατι σε ξενιζει η Ολγα, εχω κανει session μαζί της και τη βρήκα μια χαρά σε ολα, σαδίστρια , ξερει να υποτάσει με δικο της χωρο σε καμια περιπτωση δεν κλαις τα λεφτα σου το αντιθετο
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Δε θα υπάρξει breakdown δημοσια ουτε για το session με Θεανώ ούτε για το επόμενο με Μελίνα και Ολγα. Δεν εχει νοημαΩραιος, περιμενουμε εναγωνιως το λεπτομερες μπρεηκ νταουν του σεσιον οπως λεμε σε απταιστα αγγλικα επιπεδου Κουλεως (εδω να σημειωσω με την ευκαιρια, η Θεανω γινεται της Θεανους). Ο,τι ειπα για την Ολγα αφορα μονο το προσωπο, δεν την εχω δοκιμασει γι αυτο δεν εκφερω γνωμη.
Προτιμω να είμαι επιγραμματικός και απο εκει και πέρα ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Η Ηλέκτρα Γαλανού έχει σταματήσει;
δυστυχως....εχει πανω σπο 1,5 χρονο να δειξει ενδιαφερον ειτε σε σοσιαλ ειτε σε αγγελιες. Το πιο πιθανο ειναι να κρεμασε τις γοβες. Πολυ κριμα για εμας, μακαρι να βρηκε αυτο που θελει για αυτηνΗ Ηλέκτρα Γαλανού έχει σταματήσει;
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις