Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmd84

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
0
Και φαίνεται και είναι ! Κατ αρχήν οι φωτό στο προφίλ της είναι 100% αληθινές και χωρίς φίλτρα. Εκανα διπλό και πέρασα τέλεια. Δεν είναι τόσο αυταρχική και αυστηρή όσο η Ολγα η οποία έχει και κάποια χρόνια εμπειρίας αλλά ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός. Καλά οι ποδολάγνοι θα πάθουν πλάκα. Το καλύτερο όλων όμως είναι ότι το διπλό session κοστίζει όσο να πας με κάποια από αυτές τις σαύρες που το παίζουν Αφέντρες σε ένα ξενοδοχείο για μια ώρα και αν θα είναι ώρα. Προφανώς η Μελίνα το κάνει περισσότερο για την κάβλα της και δε τη νοιάζουν τόσο τα φράγκα. Παίζει αυστηρά μόνο με Ολγα με την οποία είναι και φίλες. Επίσης μου είπε η Ολγα ότι κάνουν μαζί και κάποια μισάωρα session μόνο για ποδολάγνους. Τραβάτε και θα με δοξάζετε που σας το είπα !!!!!!!
Να φανταστώ μόνο Αθήνα ε?? Για Θεσσαλονίκη τίποτα?

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Αφέντρες σαν την ερικα την λολα και την κατια και την μισελ δεν προκειται να ξαναβγουν,ολοι αναμενουμε την επιστροφη της λόλας

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Αφέντρες σαν την ερικα την λολα και την κατια και την μισελ δεν προκειται να ξαναβγουν,ολοι αναμενουμε την επιστροφη της λόλας
Και η Αλεξάνδρα ήταν πολύ καλή ,έρικα και Αλεξάνδρα που θέλω να πιστεύω ότι θα ξανάρθει Ελλάδα

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Απ ότι γραφουν πάντως στα προφιλ τους πάνε μονο πακέτο . Λογικά τη σκληρή δουλεια την αναλαμβανει η Ολγα :grin:
Πολυ καλη ,τοχει η κοπελα . Εκανε οτι ακριβως ζητησα ,απο την προηγουμενη και το τηρησε με θρησκευτικη ευλαβεια .Ομορφη με το σωματοτυπο που ταιριαζει σε μια αφεντρα ,οι αδυναμες δεν εμπνεουν . Εχει ανεση για παρκαρισμα η περιοχη . Αριστες εντυπωσεις .

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Πολυ καλη ,τοχει η κοπελα . Εκανε οτι ακριβως ζητησα ,απο την προηγουμενη και το τηρησε με θρησκευτικη ευλαβεια .Ομορφη με το σωματοτυπο που ταιριαζει σε μια αφεντρα ,οι αδυναμες δεν εμπνεουν . Εχει ανεση για παρκαρισμα η περιοχη . Αριστες εντυπωσεις .
Σαλονίκη πότε θα έρθουν?ιδίως η olga με αρέσει πολύ μπαμπάτσικη και όχι κόκκαλο

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Την λόλα δεν την ξέρω αλλά η ερίκα είναι η καλύτερη αφέντρα που έχω κάνει session ,μπεσαλού γυναίκα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Αυτό ακριβώς... Αναμένουμε Λόλα

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Ρε παιδια επειδη αυτη η Μελινα φαινεται τρελογκομεναρα, οποιος την εχει δει, πως τη συγκρινετε με τη Θεανω? και εμφανισιακα και με το αφεντριλικΙ, μου εχει εξαψει την περιεργεια, ενω η Ολγα με ξενιζει απο τις φωτο που βλεπω.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Απ ότι γραφουν πάντως στα προφιλ τους πάνε μονο πακέτο . Λογικά τη σκληρή δουλεια την αναλαμβανει η Ολγα :grin:
Απλα η Μελινα δεν παει μονη της ,η Ολγα παει και μονη .Η Μελινα δεν ειναι Αφεντρα απλα συνοδευει την Ολγα για να μαθαινει κυριως .

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
76
Πόντοι
6
Ρε παιδια επειδη αυτη η Μελινα φαινεται τρελογκομεναρα, οποιος την εχει δει, πως τη συγκρινετε με τη Θεανω? και εμφανισιακα και με το αφεντριλικΙ, μου εχει εξαψει την περιεργεια, ενω η Ολγα με ξενιζει απο τις φωτο που βλεπω.
Μια χαρα κουκλαρα ειναι η Ολγα ,η Μελινα δεν ειναι αφεντρα απλα μαθαινει.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
213
Πόντοι
1
Αυταρχικό σε μπουρδέλο, έχει να προυεινει κάποιος κάτι καλό?

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.342
Πόντοι
206
Kαλυτερα μαζεψε χρηματα και παρε μια κανονικη αφεντρα

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Ρε παιδιά η Όλγα είναι όντως μουνάρα; Στις φωτογραφίες φαίνεται χοντρούλα. Δεν είναι;

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Καλη ερώτηση μιας και από πόδι η Μελίνα δειχνει να σκίζει και δεν αποκλείεται να έχει ωραιότερα απο αυτά της θεανώς που σαφως έχει τα καλύτερα απ όλες . Τωρα ως προς το αφεντριλίκι έχω να πως το εξής το δίδυμο Μελινα Ολγα θα το επεισκεφθώ σύντομα έκανα όμως πρόσφατα μια επίσκεψη στη Θεανώ μετά από χρόνια και οφείλω να πω ότι τη βρήκα βελτιωμενη. Εχει περιορισει αρκετα την πολυλογια και σαφως ειναι πλεον πιο εμπειρη και εγκεφαλικη Αφεντρα απ ότι ήταν καποια χρόνια πριν,νομίζω έχει βαλει καποια κιλά αλλά το σωμα της παραμένει ωραιο και με καμπυλες και ειναι πάντα κομψότατη στις εμφανισεις της

Δεν ξερω γιατι σε ξενιζει η Ολγα, εχω κανει session μαζί της και τη βρήκα μια χαρά σε ολα, σαδίστρια , ξερει να υποτάσει με δικο της χωρο σε καμια περιπτωση δεν κλαις τα λεφτα σου το αντιθετο

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Καλη ερώτηση μιας και από πόδι η Μελίνα δειχνει να σκίζει και δεν αποκλείεται να έχει ωραιότερα απο αυτά της θεανώς που σαφως έχει τα καλύτερα απ όλες . Τωρα ως προς το αφεντριλίκι έχω να πως το εξής το δίδυμο Μελινα Ολγα θα το επεισκεφθώ σύντομα έκανα όμως πρόσφατα μια επίσκεψη στη Θεανώ μετά από χρόνια και οφείλω να πω ότι τη βρήκα βελτιωμενη. Εχει περιορισει αρκετα την πολυλογια και σαφως ειναι πλεον πιο εμπειρη και εγκεφαλικη Αφεντρα απ ότι ήταν καποια χρόνια πριν,νομίζω έχει βαλει καποια κιλά αλλά το σωμα της παραμένει ωραιο και με καμπυλες και ειναι πάντα κομψότατη στις εμφανισεις της

Δεν ξερω γιατι σε ξενιζει η Ολγα, εχω κανει session μαζί της και τη βρήκα μια χαρά σε ολα, σαδίστρια , ξερει να υποτάσει με δικο της χωρο σε καμια περιπτωση δεν κλαις τα λεφτα σου το αντιθετο
Ωραιος, περιμενουμε εναγωνιως το λεπτομερες μπρεηκ νταουν του σεσιον οπως λεμε σε απταιστα αγγλικα επιπεδου Κουλεως (εδω να σημειωσω με την ευκαιρια, η Θεανω γινεται της Θεανους:grin:). Ο,τι ειπα για την Ολγα αφορα μονο το προσωπο, δεν την εχω δοκιμασει γι αυτο δεν εκφερω γνωμη.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Ωραιος, περιμενουμε εναγωνιως το λεπτομερες μπρεηκ νταουν του σεσιον οπως λεμε σε απταιστα αγγλικα επιπεδου Κουλεως (εδω να σημειωσω με την ευκαιρια, η Θεανω γινεται της Θεανους:grin:). Ο,τι ειπα για την Ολγα αφορα μονο το προσωπο, δεν την εχω δοκιμασει γι αυτο δεν εκφερω γνωμη.
Δε θα υπάρξει breakdown δημοσια ουτε για το session με Θεανώ ούτε για το επόμενο με Μελίνα και Ολγα. Δεν εχει νοημα
Προτιμω να είμαι επιγραμματικός και απο εκει και πέρα ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Η Ηλέκτρα Γαλανού έχει σταματήσει;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Η Ηλέκτρα Γαλανού έχει σταματήσει;
δυστυχως....εχει πανω σπο 1,5 χρονο να δειξει ενδιαφερον ειτε σε σοσιαλ ειτε σε αγγελιες. Το πιο πιθανο ειναι να κρεμασε τις γοβες. Πολυ κριμα για εμας, μακαρι να βρηκε αυτο που θελει για αυτην

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom