junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
only on fb contact
το στραπ-ον ειναι οπαντα ενδιαφερον,σε ενα σεσσιον αλλα οχι παντα απαραιτητο.υπαρχουν ,και αλλα σε αυτο τον τομεα.κατουρημα ξυλο κτλ,παρα πολλα ιδαιτερα σε αυτον τον χωρο.
μια πανύψηλη Αφροδίτη από την Τούμπα φίλε, πολύ ξηγημένο άτομο, αλλά χωρίς πολύ επαγγελματισμό. Πάντως στο στύλ μου ήταν, οπότε και πέρασα γενικά καλά μαζί της.ποια λες τυπε?
παιδιά αυτή ήταν πολύ καλή, μα πολύ καλή. Αλλά φετιχίστρια κυρίως.Νομιζω αυτη εννοουν αλλα δεν πρεπει να δουλευει πια.
Dominated Lola, το καλύτερο αυταρχικο μέχρι στιγμής!!! φιλική, και επαγγελματίας!!!
Σε ποια αναφερεσαι φιλε trelobourdeliaris;;
για πες εμπειριες τυπε.Ηλεκτρα Γαλανου, η καλυτερη και φοβερο ατομο πανω απο ολα!!!
Παιδιά η τιμή δεν είναι αυτή. Καλό θα είναι να απευθύνεστε στην ίδια!καλησπέρα παίδες εγώ έχω δοκιμάσει τη Ηλέκτρα Γαλανού αυταρχική είχε έρθει Θεσσαλονίκη σε σπίτι δικό της. ποδολαγνια ξύλο φιστινγκ στραπον ουρολαγνια άλλα τελεία άλλα λίγο ακριβή(150 εθρουλακια) και αν δόσεις κάτι παραπάνω σου κάνει και σκουιρτινγκ
Πήγαινε τις σελίδες του thread προς τα πίσω, πριν καιρό ένας συναγωνιστής με nick Subis είχε γράψει μια συνολική κριτική για αρκετές Κυρίες του χωρου. Η κριτική του αναδημοσιευτηκε και απο άλλους μιας και οι "θεσεις" του ταυτιζονταν με τις απόψεις πολλών :-) . Εαν δεν βγαλεις άκρη στειλε InboxΣε ποια αναφερεσαι φιλε trelobourdeliaris;;
Συμφωνώ μαζί σου το 150 δεν υφίσταται , ουτε τις εποχες που ειχαμε ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνε τόσα :-) :-)Παιδιά η τιμή δεν είναι αυτή. Καλό θα είναι να απευθύνεστε στην ίδια!
Αυτά είχε γράψει ο subisΣυμφωνώ μαζί σου το 150 δεν υφίσταται , ουτε τις εποχες που ειχαμε ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνε τόσα :-) :-)
φίλε, την κα Θεανώ εννούσε και υπονοούσε
[/quote
Το ξέρω και εγώ έχω γράψει τα καλύτερα για την Κυρία Θεανώ.
Καθαρή, περιποιημένη, φιλική και ανοιχτή στην αρχή, μέχρι να καταλάβει τα όριά σου και όχι στημένη και ψεύτικα αυστηρή και ξινή, σαν μερικές που σε κοιτάνε αφ'υψηλού και δεν σε αφήνουν να μιλήσεις.για πες εμπειριες τυπε.
Το ξέρω και εγώ έχω γράψει τα καλύτερα για την Κυρία Θεανώ.φίλε, την κα Θεανώ εννούσε και υπονοούσε