Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

STAN THE MAN

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
επειδή απέχω αρκετό καιρό από το σπορ,
υπάρχει κάποια κοπέλα που να δουλεύει σε στούντιο που να είναι καλή στο αυταρχικό?
Θυμάμαι παλιότερα το φυλής 104, αλλά έχω ΄χρόνια να πάω.

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Πρόσφατα επισκέφθηκα δύο καινούργιες που δουλεύουν μονο μαζί Δανάη και Κική σε σπίτι στη Νίκαια. Καταπληκτικές και πραγματικά η μια συμπληρώνει την άλλη. Ξανθιά  και μελαχρινή. Ωραία σώματα λεπτές. Πραγματικά για κάθ γουστο.Η Δανάη δουλεύει απίστευτα το στραπον ενώ η Κική πιο λεπτη αλογάκι ελαφρά ειρωνική πρέπει και ποδολαγνια .Θα ξαναπάω γιατί γνωρίστηκαμε  καλύτερα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος

Gudder23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
6
Πόντοι
0
ποια ειναι η καλυτερα για αρχαριους?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
φίλος, πόσο πήγε το μαλλί στη Νίκαια, για το ντούο που αναφέρεις ?

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Ότι χειρότερο την κική αφέντρα από το φειςμπούκ λες χρόνια έχει προφίλ μόνο μας βρίζει από αυταρχικό τίποτα λες την μελαχροινή απο την νίκαια με την μεγάλη μύτη την πολύ αδύνατη μα το αφεντριλίκι που το είδες?μακρυά δεν στέκει στα καλά της και και γίδια χωρίς να μας ξέρει να αποκαλεί τους συμπατριώτες της ούτε στράπ δεν δέχετε να κάνει την δανάη που γράφεις δεν την ξέρω

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Τι να πω εμένα μου συστήθηκαν για καινούργιες. Η Κική είναι περίπου όπως περιγράφεις. Φαινόταν πάντως λιγο  προταρες σαν ερασιτεχνες ενα πραγμα .δεμ με χαλασε ομως γιατι και γω σαν πρωταρης δεν ηθελα ακραια πραγματα πρώτη φορά μου δοκίμασα κάτι τέτοιο.

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Τι να πω εμένα μου συστήθηκαν για καινούργιες. Η Κική είναι περίπου όπως περιγράφεις. Φαινόταν πάντως λιγο  προταρες σαν ερασιτεχνες ενα πραγμα .δεμ με χαλασε ομως γιατι και γω σαν πρωταρης δεν ηθελα ακραια πραγματα πρώτη φορά μου δοκίμασα κάτι τέτοιο.
Προσοχή αφού δεν ξέρεις και είσαι νέος στον χώρο,δεν την έχω δει ποτέ γιατί είμαι ήδη εδώ και χρόνια ενημερωμένος για το άτομο της καμία σχεση με αφέντρα και με τις τακτικές της.

Piraeus_56

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Σαν παλιά καραβάνα του BDSM έχω μείνει στο ντουέτο Εύα-Δέσποινα μαζί. Το SaMe Club δεν είχε ανοίξει ακόμα. Τώρα έχουν αποσυρθεί.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
μάλλον θες να πεις πως έχουν διασπαθεί και ηγούνται ξεχωριστών αυτοκρατοριών.

Σαν παλιά καραβάνα του BDSM έχω μείνει στο ντουέτο Εύα-Δέσποινα μαζί. Το SaMe Club δεν είχε ανοίξει ακόμα. Τώρα έχουν αποσυρθεί.

Piraeus_56

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0

Έχουν αποσυρθεί από τις "μάχιμες" υπηρεσίες και ασχολούνται με "διοικητικές". Η Δέσποινα πολύ έμπειρη και την εμπιστευόμουν, η δε Εύα παρορμητική σε έφερνε στα όριά σου.

johann1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Γνωστες και ως αυτοκρατορίες του "happy hour femdom, 50 euros οτι παρεις" και "femdom ΚΤΕΛ tours, αλλος για Παλαιοφαρσαλα"...

Bslave

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Εκανα πρωτη φορα αυταρχικο με την κυρια Ερικα. Παρα πολυ καλη. Δεν την ενοιαζε ο χρονος. Οτι καλυτερο εχω ζησει μεχρι τωρα.

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Το προφίλ τους .Η ξανθιά η Δανάη πολύ καλύτερη

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Το προφίλ τους .Η ξανθιά η Δανάη πολύ καλύτερη

καυλάκια είναι αυτές. Ας πούμε ότι ξεκινάς να κάνεις αυταρχικό μαζί τους, άλλα πράγματα θα κάνεις ... Και σίγουρα είναι οι τύπισσες που θα θελε κάποιος ''φυσιολογικός'' να τίς γλύψει παντού, να τούς γλύψει το σφιχτό μουνάκι τους μέχρι να χύσουν ....

Το ζήτημα είναι ότι σε μένα τουλάχιστον όταν είναι 2 γκόμενες μαζί σε σέσσιον, πάντα κρατούν τα προσχήματα και δεν εκδηλώνονται ανοιχτά, εκεί που αν ήταν μόνη η καθεμία μπορούσες να τούς κάνεις τα πάντα , ίσως πέραν της διείσδυσης, .... και το πολύ πολύ με αφήνουν να τις γλύψω αλλά όχι εκεί που θέλω, εκεί που είναι το μέλι ...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Έχουν αποσυρθεί από τις "μάχιμες" υπηρεσίες και ασχολούνται με "διοικητικές". Η Δέσποινα πολύ έμπειρη και την εμπιστευόμουν, η δε Εύα παρορμητική σε έφερνε στα όριά σου.
η Δέσπονα είναι πολύ φιλοχρήματη. Η Εύα είναι άνθρωπος όμως και περισσότερο παρορμητική. Επίσης ξέρει να επιλέγει με ποιες θα συνεργαστεί και σε ποιές θα νοικιάσει το χώρο..

40TSILIS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σας και Χρονια πολλα. Ξερετε καποια Χριστινα .
Λεει 100 ευρω για 2 ωρες σε ξεν. Επισης η Ερικα (η γνωστη) ποσα χρειαζονται??
Ευχαριστω

johann1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
η Δέσπονα είναι πολύ φιλοχρήματη. Η Εύα είναι άνθρωπος όμως και περισσότερο παρορμητική. Επίσης ξέρει να επιλέγει με ποιες θα συνεργαστεί και σε ποιές θα νοικιάσει το χώρο..

Επισης η Ευα αρεσκεται να μιλαει για τον εαυτο της στο 3ο προσωπο...καταλοιπα "αυτοκρατορίας" κι αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom