2. ΛΙΜΙΤ ΑΠ ( Πέρσα, Τζέσυ , Αφροδίτη και Σεσίλια)
Ερχονται κάποιες φορές προς Θεσσαλονίκη...Αξίζουν μια επίσκεψη;
2. ΛΙΜΙΤ ΑΠ ( Πέρσα, Τζέσυ , Αφροδίτη και Σεσίλια)
Προσοχή αφού δεν ξέρεις και είσαι νέος στον χώρο,δεν την έχω δει ποτέ γιατί είμαι ήδη εδώ και χρόνια ενημερωμένος για το άτομο της καμία σχεση με αφέντρα και με τις τακτικές της.Τι να πω εμένα μου συστήθηκαν για καινούργιες. Η Κική είναι περίπου όπως περιγράφεις. Φαινόταν πάντως λιγο προταρες σαν ερασιτεχνες ενα πραγμα .δεμ με χαλασε ομως γιατι και γω σαν πρωταρης δεν ηθελα ακραια πραγματα πρώτη φορά μου δοκίμασα κάτι τέτοιο.
Σαν παλιά καραβάνα του BDSM έχω μείνει στο ντουέτο Εύα-Δέσποινα μαζί. Το SaMe Club δεν είχε ανοίξει ακόμα. Τώρα έχουν αποσυρθεί.
μάλλον θες να πεις πως έχουν διασπαθεί και ηγούνται ξεχωριστών αυτοκρατοριών.
Γνωστες και ως αυτοκρατορίες του "happy hour femdom, 50 euros οτι παρεις" και "femdom ΚΤΕΛ tours, αλλος για Παλαιοφαρσαλα"...μάλλον θες να πεις πως έχουν διασπαθεί και ηγούνται ξεχωριστών αυτοκρατοριών.
Το προφίλ τους .Η ξανθιά η Δανάη πολύ καλύτερη
η Δέσπονα είναι πολύ φιλοχρήματη. Η Εύα είναι άνθρωπος όμως και περισσότερο παρορμητική. Επίσης ξέρει να επιλέγει με ποιες θα συνεργαστεί και σε ποιές θα νοικιάσει το χώρο..Έχουν αποσυρθεί από τις "μάχιμες" υπηρεσίες και ασχολούνται με "διοικητικές". Η Δέσποινα πολύ έμπειρη και την εμπιστευόμουν, η δε Εύα παρορμητική σε έφερνε στα όριά σου.
η Δέσπονα είναι πολύ φιλοχρήματη. Η Εύα είναι άνθρωπος όμως και περισσότερο παρορμητική. Επίσης ξέρει να επιλέγει με ποιες θα συνεργαστεί και σε ποιές θα νοικιάσει το χώρο..