Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ναι , το ίδιο πρόσωπο, απ ότι θυμάμαι και γω

Μάλλον δεν επιασες το νοημα αυτών που έγραψα, εάν το Mary Papa ειναι εφδρικο προφιλ της Παπασωτηριου ειναι ναι πεταμενα λεφτα το γιατι δεν εχεις παρα να πας το thread προς τα πισω και θα καταλαβεις και προσεξε δε μιλαω απο πλευρας εμφανισης

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Νομιζω αυτη εννοουν αλλα δεν πρεπει να δουλευει πια.

έχω κάνει σέσσιον μαζί της στη Θεσνικη, και πιο συγκεκριμένα Κ. Τούμπα. Πολύ ξηγημένο άτομο, εμφανίσιμη και πολύ ψηλή ( 1,78μ  χωρίς τακούνι ), με πολύ όμορφα πόδια και ειδικά πατούσες... Τής άρεσε το τράμπλινγκ και η ποδολαγνεία. ..

Δεν έχει ιδιαίτερο επαγγελματισμό, αλλά αποπνέει κυριαρχικότητα και αισθησιασμό, οπότε τήν προτείνω ανεπιφύλακτα.
Και είναι και εντάξει άτομο. ...

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Καλησπέρα φίλε. Η mistress Valentina δεν είναι και ότι καλύτερο. Μεγάλης ηλικίας γύρω στα 55-60 με ωραίο σώμα και ικανοποιητικά πόδια αλλά παρόλο που λέει μία ώρα 60 ευρώ, κοιτάει στο μισάωρο-εικοσάλεπτο να σε ξεπετάξει με γρήγορες στραπονιές και γενικά ενώ φαίνεται χαλαρή μετά την πιάνει βιασύνη...

Την συνάντησα σε υπόγειο στην Κυψέλη. Έχει και ντους, σου δίνει και πετσέτα. Ο χώρος δεν είναι κάτι, ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι και έχει μερικούς δονητές, ένα λαστιχένιο μαστίγιο και ένα πλαστικό μικρό paddle. Αν θες στραπ-ον καλύτερα να πας στη Νανά στο Same-Place. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, δεν θα έλεγα πως κάνει για σκληρό παιχνίδι, και έχει πλήρη εξοπλισμό και θα ασχοληθεί μαζί σου 1 ώρα με επαγγελματισμό. Και η Έρικα είναι καλή αλλά θα την πρότεινα για πιο έντονες καταστάσεις ώστε να το απολαύσεις πλήρως...
όσες φορές έχω κάνει κάτι μαζί της, έχω καθίσει τουλάχιστον 40 λεπτά.... Δεν ξέρω γιατί ήταν βιαστική σε σένα.
Είναι γύρω στα 50-54 όχι παραπάνω νομίζω ...

Εάν τής έλεγες λιγότερα, ας πούμε 50 ή 40 ακόμα μπορεί και να δεχόταν..

Σε κάθε περίπτωση, η Βαλεντίνα είναι κάπου 20 χρόνια στο χώρο .

Και μετά την ακμή έρχεται μοιραία η παρακμή...

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω στειλει email στην κατια και μισελ και εχει περασει πανω απο 10 μερες
και δεν εχω παρει απαντηση. Γνωριζει καποιος πως αλλιως μπορω να τις βρω?

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω στειλει email στην κατια και μισελ και εχει περασει πανω απο 10 μερες
και δεν εχω παρει απαντηση. Γνωριζει καποιος πως αλλιως μπορω να τις βρω?
Κάτια-Μισέλ φαντασίες στο φβ

NotoriusThug

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σασ παιδια, ως καινουργιος στο BDSM εχω ψαξει και ψαξει και δεν βρισκω ακρη, πως μπορω να επικοινωνησω με καποια Κυρια? Και πως βρισκετε τισ αφεντρες?
Επισης ποια θα προτεινατε για καποιον καινουργιο εκτος απο Λολα?

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
γνωριζε ικαποιος κατι με ψευδωνυμο στο Skype  tzina tzinakou? Λεει πως κανει αυταρχικα προγραμματα αλλα και νορμαλ.

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Παιδια για την Αφροδιτη απο Θεσσαλονικη λετε ? Που μενει κεντρο ? Σκεφτομαι να την επισκεφτω , αξιζει ?

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας φίλοι μου.
Έχετε υπόψιν κάποια κυρία που να είναι έμπειρη στο full toilet service? Έχω ένα φιλαράκι καλό που θα έρθει Ελλάδα για διακοπές μετά από 20 χρόνια απουσίας στην Αυστραλία.
Του πρότεινα την Έρικα η οποία ξέρω ότι το κάνει και το έχω δοκιμάσει κι εγώ μαζί της αλλά θέλει να έχει περισσότερες επιλογές για να διαλέξει.

Dimaaggelos

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λιγες μερες εκλεισα ραντεβου κσι πηγα με την ερικα η ευα η οπως την λενε,στην καλλιθεα στον τριτο οροφο στο διαμερισμα της,μια κατηγορια μονη της η γκομενα οχι μονο απο εμφανιση και ακρως σεξουαλικο ντυσιμο ψιλες μποτες και βινυλ συνολο,διεστραμενο μυαλο και πολυ παθος,μουναρος με βυζαρες φυσικες με πιασιματα ετσι οπως θελω την αφεντρα,το οτι ειναι εμπειρη και ακουραστη το διαπιστωσα σκετη καυλα αφεθηκα και ηταν απο τα καλυτερα ραντεβου μου νασαι καλα κοπελαρα μου :respect:
πώς τύχει στον καθένα όπως και εγώ έχω πάει αλλά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω Γούστα είναι αυτά

Dimaaggelos

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά όλα σχετικά είναι ακούω να αποθεώνουν μερικές που τις έχω δοκιμάσει και καμία σχέση

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
διάβασε τα προηγούμενα ποσταρίσματα και μην ανάβεις καινούργιες φωτιές γιατί καλά είμαστε κάποιες μέρες χωρίς αψημαχίες

Γεια σασ παιδια, ως καινουργιος στο BDSM εχω ψαξει και ψαξει και δεν βρισκω ακρη, πως μπορω να επικοινωνησω με καποια Κυρια? Και πως βρισκετε τισ αφεντρες?

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Μήπως θέλει Αφέντρα χορτοφάγο
για να του έρθει ελαφρύ το ... session

Καλησπέρα στην παρέα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας φίλοι μου.
Έχετε υπόψιν κάποια κυρία που να είναι έμπειρη στο full toilet service? Έχω ένα φιλαράκι καλό που θα έρθει Ελλάδα για διακοπές μετά από 20 χρόνια απουσίας στην Αυστραλία.
Του πρότεινα την Έρικα η οποία ξέρω ότι το κάνει και το έχω δοκιμάσει κι εγώ μαζί της αλλά θέλει να έχει περισσότερες επιλογές για να διαλέξει.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
πώς τύχει στον καθένα όπως και εγώ έχω πάει αλλά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω Γούστα είναι αυτά
ακριβως γούστα  είναι αλλά και εσύ απο τα 5 σχόλια σου τα 3 είναι τα ίδια πράγματα εγώ πάω από τον ιουλιο και  συνεχίζω να πηγαίνω

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
πλάκα μας κανεις?

Sexy Elvira

Call-Girl
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
288
Καλησπέρα σε όλους  :rose:

Σας περιμένω στο χώρο μου και γι αυτάρχικα προγράμματα ;)

image.jpg

image.jpg

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1
Μήπως θέλει Αφέντρα χορτοφάγο
για να του έρθει ελαφρύ το ... session
Βρε τι χορτοφάγο; αυτός έχει άγριες φαντασιώσεις. Του πρότεινα και τη Νανά, χωρίς να έχω βρεθεί ποτέ μαζί της βέβαια, αλλά τουλάχιστον έχει πολύ καλή εικόνα στους περισσότερους συνφορουμίτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom