Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα ποιές έχουν dungeon χωρο σε σπιτι;
αρκετες εχουν δικο τους διαμερισμα με αρκετα καλουδιαΚαλησπερα ποιές έχουν dungeon χωρο σε σπιτι;
Καλησπερα ποιές έχουν dungeon χωρο σε σπιτι;
αρκετες εχουν δικο τους διαμερισμα με αρκετα καλουδιαΚαλησπερα ποιές έχουν dungeon χωρο σε σπιτι;
ερικα,λολα,κατια-μισελ.Αθηνα ποια θα μου προτεινες ? Κατεβαινω που και που για δουλεια..
περσα δαγκωτο
αυτές που έχεις βάλει κάνουν κυρίως σέξ και λιγάκι από αυταρχικό ( καμμιά λαγνεία, άντε κανένα χαστουκάκι) .οπότε είναι αυτό που ψάχνεις. .καλησπέρα παιδιά.
οι γυναίκες που αναφέρετε κάνουν και σεξ;
επειδή θα ήθελα να βιώσω μία εμπειρία με αυταρχική γυναίκα χωρίς όμως να θέλω στραπ ον και τετοιά. ούτε να περιορίζεται σε λαγνείες το πρόγραμμα αλλά να κορυφώνεται με σεξ στα πλαίσια της ικανοποίησης και των δύο ας πούμε.
βρήκα κάτι αγγελίες στο ίντερνετ που σε ίδιους τηλεφωνικούς αριθμούς περιλαμβάνεται και κανονικό σεξ και αυταρχικά προγράμματα και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψιν του αυτές τις περιπτώσεις να πάρω να ρωτήσω αν γίνεται συνδυασμός αυστηρότητας και κυριαρχίας με κανονικό σεξ;
ευχαριστώ.
γράψε ρε σύ σκέτο Πέρσα .... μήν καρφώνεσαι τόσο πολύ....Περσα Αφροδιτη
έχεις πάει εσυ με κάποια να μου προτείνεις ; φοβάμαι επειδή είναι μεγ΄'αλες σε ηλικία μήπως είναι πολύ σαπίλα . μυρίζουν τίποτα μουνια και τέτοια...αυτές που έχεις βάλει κάνουν κυρίως σέξ και λιγάκι από αυταρχικό ( καμμιά λαγνεία, άντε κανένα χαστουκάκι) .οπότε είναι αυτό που ψάχνεις. .
Ειναι λίγο γιαλαντζι Αφέντρες απ ότι λένε :-) Δοκίμασε να δεις στο FB Αριαδνη Κυριαρχη αυτή απ ότ ακουω είναι λίγο γεματουλα αλλά αν μη τι άλλο ειναι πιο Αφεντρα απο κάτι ψωνισμένες τυπου Κλεοπάτρα κα Σια
Η τιμη ειναι πολυ καλη αλλα δεν γραφει πουθενα για αυταρχικο αλλου ειδους υπηρεσιες γραφει,δεν εχω παει,οτι διαβασα στο προφιλ της που ανεβασες.Αν θελεις καθαρα αυταρχικο και εισαι και πρωταρης προσωπικη μου γνωμη επελεξε καποια που να κανει αυταρχικο η γυναικα το γραφει σεξ κανειΚαλησπερα συναθλητες, εχει παει καποιος με την Ελβυρα ? Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε κανει αυταρχικο.Η τιμη στα 40 ευρω ειναι πολυ θελκτικη, αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη μου φορα αυταρχικο το σκεφτομαι μηπως να παω καπου πιο σιγουρα, αν καποιος εχει καποια εμπειρια με την συγκεκριμενη κυρια θα του ειμαι υποχρεως αν μου δωσει μια γνωμη
Ναι και μην σε πιασουν ντροπες,σε οποια και αν πας πες της την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα.Ναι, κανει κυριως σεξ.Στο τηλεφωνο παντως μου ειπε οτι κανει κανονικα και αυταρχικο. Λες να παω σε καποια που να κανει μονο αυτο για πρωτη φορα ε ?
φιλε αν ειναι πρωτη σου φορα σιγουρα ειναι καλυτερα να πας σε εμπειρη αφεντρα και εννοειτε να τις πεις οτι ειναι η πρωτη σου φορα!!!Ναι, κανει κυριως σεξ.Στο τηλεφωνο παντως μου ειπε οτι κανει κανονικα και αυταρχικο. Λες να παω σε καποια που να κανει μονο αυτο για πρωτη φορα ε ?