Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0
ARTEMIS DIANA και DOMINA ERRICA the best γιατι ειναι και lifestyle mistress

kasper3

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά.

οι γυναίκες που αναφέρετε κάνουν και σεξ;

επειδή θα ήθελα να βιώσω μία εμπειρία με αυταρχική γυναίκα χωρίς όμως να θέλω στραπ ον και τετοιά. ούτε να περιορίζεται σε λαγνείες το πρόγραμμα αλλά να κορυφώνεται με σεξ στα πλαίσια της ικανοποίησης και των δύο ας πούμε.

βρήκα κάτι αγγελίες στο ίντερνετ που σε ίδιους τηλεφωνικούς αριθμούς περιλαμβάνεται και κανονικό σεξ και αυταρχικά προγράμματα και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψιν του αυτές τις περιπτώσεις να πάρω να ρωτήσω αν γίνεται συνδυασμός αυστηρότητας και κυριαρχίας με κανονικό σεξ;

ευχαριστώ.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
καλησπέρα παιδιά.

οι γυναίκες που αναφέρετε κάνουν και σεξ;

επειδή θα ήθελα να βιώσω μία εμπειρία με αυταρχική γυναίκα χωρίς όμως να θέλω στραπ ον και τετοιά. ούτε να περιορίζεται σε λαγνείες το πρόγραμμα αλλά να κορυφώνεται με σεξ στα πλαίσια της ικανοποίησης και των δύο ας πούμε.

βρήκα κάτι αγγελίες στο ίντερνετ που σε ίδιους τηλεφωνικούς αριθμούς περιλαμβάνεται και κανονικό σεξ και αυταρχικά προγράμματα και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψιν του αυτές τις περιπτώσεις να πάρω να ρωτήσω αν γίνεται συνδυασμός αυστηρότητας και κυριαρχίας με κανονικό σεξ;

ευχαριστώ.
αυτές που έχεις βάλει κάνουν κυρίως σέξ και λιγάκι από αυταρχικό ( καμμιά λαγνεία, άντε κανένα χαστουκάκι) .οπότε είναι αυτό που ψάχνεις. .

kasper3

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
αυτές που έχεις βάλει κάνουν κυρίως σέξ και λιγάκι από αυταρχικό ( καμμιά λαγνεία, άντε κανένα χαστουκάκι) .οπότε είναι αυτό που ψάχνεις. .
έχεις πάει εσυ με κάποια να μου προτείνεις ; φοβάμαι επειδή είναι μεγ΄'αλες σε ηλικία μήπως είναι πολύ σαπίλα . μυρίζουν τίποτα μουνια και τέτοια...
οι άλλες, οι κλασσικές που αναφέρονται και πιο πάνω και είναι και μικρές σε ηλικία, σε κάποια προσπάθεια επικοινωνίας που είχα κάνει, αποκλείουν το σεξ και νομίζω και το γλειψιμο!!! μονο ποδια , στραπ και τετοια

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

Υπάρχουν πράγματα που γίνονται αλλα δεν λέγονται, και πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
σωστός, και όλα έχουν την τιμή τους

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
Ειναι λίγο γιαλαντζι Αφέντρες απ ότι λένε :-) Δοκίμασε να δεις στο FB Αριαδνη Κυριαρχη αυτή απ ότ ακουω είναι λίγο γεματουλα αλλά αν μη τι άλλο ειναι πιο Αφεντρα απο κάτι ψωνισμένες τυπου Κλεοπάτρα κα Σια

Εμείς που δε θέλουμε να μας βρει στο φβ πως μπορουμε να μάθουμε τηλεφωνο της Αριάδνης; Κάνει κι άλλα πράγματα εκτός απο ποδολαγνεια;

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Αφεντρα Αλις...κλεοπατρα κυριακιδου facebook..

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Η μια ειναι θεσσαλονικη και η αλλη Αθηνα.

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπερα συναθλητες, εχει παει καποιος με την Ελβυρα ? Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε κανει αυταρχικο.Η τιμη στα 40 ευρω ειναι πολυ θελκτικη, αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη μου φορα αυταρχικο το σκεφτομαι μηπως να παω καπου πιο σιγουρα, αν καποιος εχει καποια εμπειρια με την συγκεκριμενη κυρια θα του ειμαι υποχρεως αν μου δωσει μια γνωμη :)

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Καλησπερα συναθλητες, εχει παει καποιος με την Ελβυρα ? Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε κανει αυταρχικο.Η τιμη στα 40 ευρω ειναι πολυ θελκτικη, αλλα επειδη θα ειναι η πρωτη μου φορα αυταρχικο το σκεφτομαι μηπως να παω καπου πιο σιγουρα, αν καποιος εχει καποια εμπειρια με την συγκεκριμενη κυρια θα του ειμαι υποχρεως αν μου δωσει μια γνωμη :)
Η τιμη ειναι πολυ καλη αλλα δεν γραφει πουθενα για αυταρχικο αλλου ειδους υπηρεσιες γραφει,δεν εχω παει,οτι διαβασα στο προφιλ της που ανεβασες.Αν θελεις καθαρα αυταρχικο και εισαι και πρωταρης προσωπικη μου γνωμη επελεξε καποια που να κανει αυταρχικο η γυναικα το γραφει σεξ κανει :tits2:

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Ναι, κανει κυριως σεξ.Στο τηλεφωνο παντως μου ειπε οτι κανει κανονικα και αυταρχικο. Λες να παω σε καποια που να κανει μονο αυτο για πρωτη φορα ε ?

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Ναι, κανει κυριως σεξ.Στο τηλεφωνο παντως μου ειπε οτι κανει κανονικα και αυταρχικο. Λες να παω σε καποια που να κανει μονο αυτο για πρωτη φορα ε ?
Ναι και μην σε πιασουν ντροπες,σε οποια και αν πας πες της την αληθεια οτι θα ειναι η πρωτη σου φορα.

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0
φιλε αν ειναι πρωτη σου φορα σιγουρα ειναι καλυτερα να πας σε εμπειρη αφεντρα και εννοειτε να τις πεις οτι ειναι η πρωτη σου φορα!!!

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Εχετε καμια καλη για αρχαριους, εμπειρη για αθηνα να μου προτεινετε παιδια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom