Καλησπέρα στους Αθηναίους συναγωνιστές....έχω κάποια εμπειρία με bdsm και θα έρθω Αθήνα για κάτι δουλειές.... ψάχνω για κάποια αφέντρα σε στούντιο ή μπουρδέλο γιατί το πρόγραμμα μου είναι πιεσμένο κ θέλω όταν μπορώ να ξεκλεψω λίγο χρόνο να μπορώ να πάω....αν είχα στάνταρ πρόγραμμα θα μπορούσα να κλείσω κάποιο ραντεβού από τις γνωστές, αλλά αυτό είναι δύσκολο, οπότε θέλω να έχω 2-3 επιλογές σε στούντιο ώστε να πεταχτω αν βρώ χρόνο....με ενδιαφέρει το στραπον και οι τιμωρίες....ποια είναι αρκετά αυστηρή σε ύφος κτλ(θέλω να με ψαρωνει)? μαστίγωμα με βέργες μαστίγια κτλ είναι ευπρόσδεκτα όπως κ το στραπον.... τίποτα προτάσεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Δεν αξίζει σε στούντιο...Πάρε τηλ και οποία βρεις τράβαΚαλησπέρα στους Αθηναίους συναγωνιστές....έχω κάποια εμπειρία με bdsm και θα έρθω Αθήνα για κάτι δουλειές.... ψάχνω για κάποια αφέντρα σε στούντιο ή μπουρδέλο γιατί το πρόγραμμα μου είναι πιεσμένο κ θέλω όταν μπορώ να ξεκλεψω λίγο χρόνο να μπορώ να πάω....αν είχα στάνταρ πρόγραμμα θα μπορούσα να κλείσω κάποιο ραντεβού από τις γνωστές, αλλά αυτό είναι δύσκολο, οπότε θέλω να έχω 2-3 επιλογές σε στούντιο ώστε να πεταχτω αν βρώ χρόνο....με ενδιαφέρει το στραπον και οι τιμωρίες....ποια είναι αρκετά αυστηρή σε ύφος κτλ(θέλω να με ψαρωνει)? μαστίγωμα με βέργες μαστίγια κτλ είναι ευπρόσδεκτα όπως κ το στραπον.... τίποτα προτάσεις?
Gabriella_Kinky_15
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Я участвую во всех программах и имею большой опыт работы в авторитарном стиле. Со мной вы можете получить незабываемый опыт BSDM.Добрый вечер афинским конкурентам....У меня есть некоторый опыт в БДСМ, и я приеду в Афины поработать....Я ищу любовниц в студии или борделе, потому что у меня плотный график, и я хочу, когда я могу украсть немного времени, чтобы съездить.... если бы у меня был стандартный график, я мог бы записаться на прием к известным, но это сложно, поэтому я хочу иметь 2-3 варианта студий, в которые можно полететь, если найду время....меня интересуют страпоны и наказания....что довольно строго по стилю и т.д. (я хочу, чтобы он меня ловил)? порка розгами, кнутами и т. д. приветствуется, как и страпон.... есть предложения?
Και που μπορούμε να σε βρούμε?Я участвую во всех программах и имею большой опыт работы в авторитарном стиле. Со мной вы можете получить незабываемый опыт BSDM.
Ίσιδα τέλεια απλάΚαλησπέρα στους Αθηναίους συναγωνιστές....έχω κάποια εμπειρία με bdsm και θα έρθω Αθήνα για κάτι δουλειές.... ψάχνω για κάποια αφέντρα σε στούντιο ή μπουρδέλο γιατί το πρόγραμμα μου είναι πιεσμένο κ θέλω όταν μπορώ να ξεκλεψω λίγο χρόνο να μπορώ να πάω....αν είχα στάνταρ πρόγραμμα θα μπορούσα να κλείσω κάποιο ραντεβού από τις γνωστές, αλλά αυτό είναι δύσκολο, οπότε θέλω να έχω 2-3 επιλογές σε στούντιο ώστε να πεταχτω αν βρώ χρόνο....με ενδιαφέρει το στραπον και οι τιμωρίες....ποια είναι αρκετά αυστηρή σε ύφος κτλ(θέλω να με ψαρωνει)? μαστίγωμα με βέργες μαστίγια κτλ είναι ευπρόσδεκτα όπως κ το στραπον.... τίποτα προτάσεις?
Μας υποχρεωσες...Я участвую во всех программах и имею большой опыт работы в авторитарном стиле. Со мной вы можете получить незабываемый опыт BSDM.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Σε studio δεν κανεις αυταρχικό ριχνεις έναν πουτσο και αρπαζεις και το στραπ σου αν σε καλυπτει εχει δεκαδες επιλογές διαλεξε ποια σου κανει και τράβαΚαλησπέρα στους Αθηναίους συναγωνιστές....έχω κάποια εμπειρία με bdsm και θα έρθω Αθήνα για κάτι δουλειές.... ψάχνω για κάποια αφέντρα σε στούντιο ή μπουρδέλο γιατί το πρόγραμμα μου είναι πιεσμένο κ θέλω όταν μπορώ να ξεκλεψω λίγο χρόνο να μπορώ να πάω....αν είχα στάνταρ πρόγραμμα θα μπορούσα να κλείσω κάποιο ραντεβού από τις γνωστές, αλλά αυτό είναι δύσκολο, οπότε θέλω να έχω 2-3 επιλογές σε στούντιο ώστε να πεταχτω αν βρώ χρόνο....με ενδιαφέρει το στραπον και οι τιμωρίες....ποια είναι αρκετά αυστηρή σε ύφος κτλ(θέλω να με ψαρωνει)? μαστίγωμα με βέργες μαστίγια κτλ είναι ευπρόσδεκτα όπως κ το στραπον.... τίποτα προτάσεις?
Kostas05 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Gabriela πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου;Я участвую во всех программах и имею большой опыт работы в авторитарном стиле. Со мной вы можете получить незабываемый опыт BSDM.
manosman13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά την γνωστή ναντιν ξέρει κανεις αν συνεχίζει στο χώρο;;
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αφέντρα Ίσιδα και Αλεξάνδρα δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά εξήγησα γιατί καταλήγω σε στούντιο.... οπότε αν από όλες αυτές στα στούντιο υπάρχουν κάνα 2-3 που ξεχωρίζουν σε αυτό το κομμάτι,θα ήθελα να γνωρίζω ποιες είναι αυτέςΣε studio δεν κανεις αυταρχικό ριχνεις έναν πουτσο και αρπαζεις και το στραπ σου αν σε καλυπτει εχει δεκαδες επιλογές διαλεξε ποια σου κανει και τράβα
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
έχουμε κάποιο link?Καλησπέρα παιδιά την γνωστή ναντιν ξέρει κανεις αν συνεχίζει στο χώρο;;
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Με τα μπούνια και εγώ έρικα έχω κατασταλάξει για πολλούς λόγους αλλά ιδίως επειδή το ζει και το γουστάρειΑξίζει με τα 1000 η ericca,γιατί εκτός από ποδολαγνεία και strap-on είναι καταπληκτική στα mind games, από εκεί ξεκινούν όλα μου ελέγχει το μυαλό μου και μετά το σώμα μου συν ότι έχει έχει εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο και δεν κρατάει ρολόι να σε διώξει στην μία ώρα
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Η Έρικα μου έχει κάνει και cbt και orgasm control και sounding φοβερή εμπειρίαυπαρχει καποια που να κανει
orgasm control , edging και ruined orgasm, post orgasm torture
ψαχνω καποια να μου κανει τον πουτσο μωβ απτην ταλαιπωρια , τα συγκεκριμενα θελουν μαεστρια για να πετυχουν
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Δεν έχω δει αγγελία τηςΚαλησπέρα παιδιά την γνωστή ναντιν ξέρει κανεις αν συνεχίζει στο χώρο;;
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Η Αλεξάνδρα είναι εκτός πολύ Καλή η μόνη που μπορεί να συναγωνιστεί την έρικα επιστρέφει Ιούνιο αλλά να ξέρεις ότι έχει ανεβάσει την τιμή στα 150 και το dungeon της είναι λίγο μακρυάΚαλησπέρα σε όλους είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αφέντρα Ίσιδα και Αλεξάνδρα δεν μπορώ να αποφασίσω με τίποτα
manosman13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως ξέρεις που μπορώ να την βρω εκανα παλιά συνέδρια μαζί της και είναι φοβερήΔεν έχω δει αγγελία της
manosman13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποια άλλη θα πρότεινες;; Μια Sonya ποδολαγνια;;Μηπως ξέρεις που μπορώ να την βρω εκανα παλιά συνέδρια μαζί της και είναι φοβερή
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.916
- Πόντοι
- 2.476
έχει μήπως πάρει κανείς αυτή;
Παρόμοια θέματα