trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
Έχει κολλήσει το pick up είναι old school technologyσταμάτα την κασέτα χαχα
Έχει κολλήσει το pick up είναι old school technologyσταμάτα την κασέτα χαχα
Δεν μπορεί να κοιμηθεί θέλει να μαστιγωθεί ,πάω να γράψω σε άλλο νήμα βλέπω survivorΆντεν κοιμήσου καλύτερα έχεις καταντήσει το μεγαλύτερο σούργελο στα mpou
έχω πτυχίο πολιτικού μηχανικού, θες να κτίσεις κάτι;Μάλλον εσύ θα πρέπει να μάθεις γράμματα 45 χρόνων και το μόνο επιχείρημα που έχεις είναι ύβρεις. Από περιέργεια έχεις πάει και πανεπιστήμιο;
Έλα ρε ξέρεις και τον Νίβο; Από την πλευρά μου σου αφιερώνω το άλλη μια όμορφη μέρα από τα πλοκάμια του καρχαρίαμαζί μου ασχολείσαι πόσο λαλάκας είσαι. Αυτό να τραγουδάς μπουλούκο
μπράβοΈλα ρε ξέρεις και τον Νίβο; Από την πλευρά μου σου αφιερώνω το άλλη μια όμορφη μέρα από τα πλοκάμια του καρχαρία
Όχι απλά μπορείς να μεταφέρεις τα μπάζα σου άλλο νήμαέχω πτυχίο πολιτικού μηχανικού, θες να κτίσεις κάτι;
Απ' ότι φαίνεται σου έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Έρικα, αν μετά απο δύο χρόνια δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει την πόρτα που έφαγες, υπάρχουν και ειδικοί, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια. Έχετε μείνει τρεις (μπορεί και ένας) αδιόρθωτοι γραφικοί τύποι να μυρηκάζετε τα ίδια και τα ίδια ψέυδη που αν δεν ήταν τόσο χοντροειδή, μπορεί και να ήταν και πιο πειστικά. Πρεπει να είστε πραγματικά πολύ μαζόχες με τόσο ξύλο, εσείς να επιμένετε.Το νήμα γράφει οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα, δε γράφει οι καλύτερες pro dommes. Αλλά εγώ ξέρω τι περίμενες εσύ και η παρέα σου, περίμενες να γράψω ότι θεωρώ καλύτερη την Θεανώ ή την Αλεξάνδρα ή την Νέμεσις ή την Ίσιδα ή την Όλγα ή τέλος πάντων κάποια από της γνωστές για να γράφετε ότι είμαι βαλτός από τη συγκεκριμένη αφέντρα. Απλά δεν σας έκατσε η απάντησή μου και βρήκατε άλλες λαλακίες να γράψετε.
ότι να'ναι αστοιχείωτεΌχι απλά μπορείς να μεταφέρεις τα μπάζα σου άλλο νήμα
Όχι είμαι από αυτούς που γελάνε με κάτι μεσήλικες ψευτομαγκες που όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί τους το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν. Ειλικρινά κάτι αουγκανοι σαν κι εσένα με διασκεδάζουν περισσότερο και από τις ταινίες του Ψάλτηεσύ συνέχισε το τραγούδι μπουλούκο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσύ φαντάζομαι είσαι από αυτούς που φοράνε ακόμα μάσκα και περιμένουν να κάνουν την 6η δόση εμβολίου
Ότι να'ναι, αν αυτό έχεις καταλάβει τι να σου γράψω τώρα; Περαστικά σου.Απ' ότι φαίνεται σου έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Έρικα, αν μετά απο δύο χρόνια δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει την πόρτα που έφαγες, υπάρχουν και ειδικοί, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια. Έχετε μείνει τρεις (μπορεί και ένας) αδιόρθωτοι γραφικοί τύποι να μυρηκάζετε τα ίδια και τα ίδια ψέυδη που αν δεν ήταν τόσο χοντροειδή, μπορεί και να ήταν και πιο πειστικά. Πρεπει να είστε πραγματικά πολύ μαζόχες με τόσο ξύλο, εσείς να επιμένετε.
Για καταλάβουν και οι υπόλοιποι και σύμφωνα με το δικό σας παράλληλο σύμπαν η Ερικα είναι μια πενηνταπεντάρα τρανς με χρωματιστούς φακούς που κυκλοφορεί πλαστή ταυτότητα για να καταφέρει να παραπλανήσει τον kostadou και τους λοιπούς αξιότιμους μπουρδελιάρηδες, μέλη των μπου για την ηλικία της. Αν δεν ήταν τόσο γελοίο ώστε να γελάνε και οι πέτρες, θα ήταν ποινικά κολασιμο. Και ο τόνυ ο κορλεονε, γράφει τα δικά του,αλλά αυτός τουλάχιστον έχει επιχειρήματα και δεν λέει παπαριές.
Θυμίζω ότι το αντικείμενο του thread είναι 'οι καλύτερες στο αυταρχικό ' και όχι το 'αγιάτρευτο τραύμα που μου άφησε η κυρία Ερικα'. Όπως λοιπόν σου έγραψε και ο τρελος, πες κι εσύ ποια θεωρείς καλύτερη, αντί να μας τα κάνεις τσουρέκια με την άρρωστη εμμονή σου.
Ελα παληκάρι μου πες μας πάλι για την πενηνταπεντάρα μας.
μπράβο λουλούκοΌχι είμαι από αυτούς που γελάνε με κάτι μεσήλικες ψευτομαγκες που όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί τους το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν. Ειλικρινά κάτι αουγκανοι σαν κι εσένα με διασκεδάζουν περισσότερο και από τις ταινίες του Ψάλτη
Προγραμματιστής με σπουδές στην Αγγλία και μεταπτυχιακό στο data analysing από το deree είμαι. Προφανώς αστοιχειωτος από πολιτική μηχανική αλλά κι εσύ από bdsm το ότι είδες κάποιες αφέντρες πέρα από βίζιτες αυτό δεν σε κάνει σχετικό γιατί το bdsm είναι τρόπος ζωηςότι να'ναι αστοιχείωτε
Σωστός για άλλη μία φοράΑπ' ότι φαίνεται σου έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Έρικα, αν μετά απο δύο χρόνια δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει την πόρτα που έφαγες, υπάρχουν και ειδικοί, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια. Έχετε μείνει τρεις (μπορεί και ένας) αδιόρθωτοι γραφικοί τύποι να μυρηκάζετε τα ίδια και τα ίδια ψέυδη που αν δεν ήταν τόσο χοντροειδή, μπορεί και να ήταν και πιο πειστικά. Πρεπει να είστε πραγματικά πολύ μαζόχες με τόσο ξύλο, εσείς να επιμένετε.
Για καταλάβουν και οι υπόλοιποι και σύμφωνα με το δικό σας παράλληλο σύμπαν η Ερικα είναι μια πενηνταπεντάρα τρανς με χρωματιστούς φακούς που κυκλοφορεί πλαστή ταυτότητα για να καταφέρει να παραπλανήσει τον kostadou και τους λοιπούς αξιότιμους μπουρδελιάρηδες, μέλη των μπου για την ηλικία της. Αν δεν ήταν τόσο γελοίο ώστε να γελάνε και οι πέτρες, θα ήταν ποινικά κολασιμο. Και ο τόνυ ο κορλεονε, γράφει τα δικά του,αλλά αυτός τουλάχιστον έχει επιχειρήματα και δεν λέει παπαριές.
Θυμίζω ότι το αντικείμενο του thread είναι 'οι καλύτερες στο αυταρχικό ' και όχι το 'αγιάτρευτο τραύμα που μου άφησε η κυρία Ερικα'. Όπως λοιπόν σου έγραψε και ο τρελος, πες κι εσύ ποια θεωρείς καλύτερη, αντί να μας τα κάνεις τσουρέκια με την άρρωστη εμμονή σου.
Ελα παληκάρι μου πες μας πάλι για την πενηνταπεντάρα μας.
Λύσε μου μια απορία κάποιο επιχείρημα έχεις; Ο άλλος είπε ότι είδε την ταυτότητα της που έχει ημερομηνία γέννησης 1979, επίσης την έχω δει κι εγώ για άλλους λόγους προσωπικούς της και το επιβεβαιώνω. Εσύ που στηρίζεις την ηλικία που λες;μπράβο λουλούκο
Με σπουδές στην Αγγλία από το Deree; Δηλαδή δεν τα παίρναμε τα γράμματα να περάσουμε στις πανελλήνιες και πήγαμε σε ιδιωτικά κολέγια; Όσο για το θέμα του bdsm σου προτείνω, μέρες που είναι να αναστήσεις τον γνωστό μαρκήσιο και να γράφει μόνο αυτός γιατί όποιος έχει διαφορετική άποψη με εσένα είναι άσχετος.Προγραμματιστής με σπουδές στην Αγγλία και μεταπτυχιακό στο data analysing από το deree είμαι. Προφανώς αστοιχειωτος από πολιτική μηχανική αλλά κι εσύ από bdsm το ότι είδες κάποιες αφέντρες πέρα από βίζιτες αυτό δεν σε κάνει σχετικό γιατί το bdsm είναι τρόπος ζωης
Στα μάτια μου και στα μάτια πολλών άλλων που δεν είναι κολλημένοιΛύσε μου μια απορία κάποιο επιχείρημα έχεις; Ο άλλος είπε ότι είδε την ταυτότητα της που έχει ημερομηνία γέννησης 1979, επίσης την έχω δει κι εγώ για άλλους λόγους προσωπικούς της και το επιβεβαιώνω. Εσύ που στηρίζεις την ηλικία που λες;
Βασικά πτυχίο αγγλικού πανεπιστημίου έχω έξι αριστεία από 1η γυμνασίου μέχρι 3η λυκείου . Επιλογή μου να πάω έξω και με υποτροφία γιατί πολύ το πρόγραμμα σπουδών σε αυτή τη χώρα στον συγκεκριμένο τομέα είναι τόσο εξελιγμένο όσο και νοητική σου ικανότητα (δηλαδή βρίσκεται ακόμα στην εποχή του homo universalis) .Με σπουδές στην Αγγλία από το Deree; Δηλαδή δεν τα παίρναμε τα γράμματα να περάσουμε στις πανελλήνιες και πήγαμε σε ιδιωτικά κολέγια; Όσο για το θέμα του bdsm σου προτείνω, μέρες που είναι να αναστήσεις τον γνωστό μαρκήσιο και να γράφει μόνο αυτός γιατί όποιος έχει διαφορετική άποψη με εσένα είναι άσχετος.
Μάλιστα, πρώτη φορά ακούω για τυφλό πολιτικό μηχανικόΜε σπουδές στην Αγγλία από το Deree; Δηλαδή δεν τα παίρναμε τα γράμματα να περάσουμε στις πανελλήνιες και πήγαμε σε ιδιωτικά κολέγια; Όσο για το θέμα του bdsm σου προτείνω, μέρες που είναι να αναστήσεις τον γνωστό μαρκήσιο και να γράφει μόνο αυτός γιατί όποιος έχει διαφορετική άποψη με εσένα είναι άσχετος.
Στα μάτια μου και στα μάτια πολλών άλλων που δεν είναι κολλημένοι
χαχα καψούρη ξεκαβάλα δεν σε θέλει τι δεν καταλαβαίνεις,αποκλείεται να την είδες 5 φορές που γράφεις ,φάσκεις και αντιφάσκεις δες και εσύ survivor να ξελαμπικάρειςΜε σπουδές στην Αγγλία από το Deree; Δηλαδή δεν τα παίρναμε τα γράμματα να περάσουμε στις πανελλήνιες και πήγαμε σε ιδιωτικά κολέγια; Όσο για το θέμα του bdsm σου προτείνω, μέρες που είναι να αναστήσεις τον γνωστό μαρκήσιο και να γράφει μόνο αυτός γιατί όποιος έχει διαφορετική άποψη με εσένα είναι άσχετος.
Στα μάτια μου και στα μάτια πολλών άλλων που δεν είναι κολλημένοι
ότι πεις, στον τρελό λέμε πάντα ναιΒασικά πτυχίο αγγλικού πανεπιστημίου έχω έξι αριστεία από 1η γυμνασίου μέχρι 3η λυκείου . Επιλογή μου να πάω έξω και με υποτροφία γιατί πολύ το πρόγραμμα σπουδών σε αυτή τη χώρα στον συγκεκριμένο τομέα είναι τόσο εξελιγμένο όσο και νοητική σου ικανότητα (δηλαδή βρίσκεται ακόμα στην εποχή του homo universalis) .
εσύ ρούφα το αβγό σουχαχα καψούρη ξεκαβάλα δεν σε θέλει τι δεν καταλαβαίνεις,αποκλείεται να την είδες 5 φορές που γράφεις ,φάσκεις και αντιφάσκεις δες και εσύ survivor να ξελαμπικάρεις
εγώ ρουφάω το στράπ της Αφέντρας μου ,πάω να γράψω για την Σταυρουλάραότι πεις, στον τρελό λέμε πάντα ναι
εσύ ρούφα το αβγό σου