kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 562
- Πόντοι
- 81
επειδή πραγματικά έχω κουραστεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια θα το γράψω για τελευταία φορά. Όποιος υποστηρίζει ότι αυτός που θα πάει στην 50+ κυρία Έρικα θα δει κάποια σαν τις φωτογραφίες είναι ή ψεύτης ή θεόστραβος.και θα σου θεσω αλλη μια ερωτηση. θεωρεις οτι αυτο που εχεις επιδειξει μεχρι τωρα ειναι συμπεριφορα νοητικα ωριμου 45χρονου ανθρωπου? η Ερικα δεν κανει photoshop γιατι πολυ απλα δεν εχει ιδεα πως να το χρησιμοποιησει και οτι χρησιμοποιει σαν επεξερσια ειναι κανα φιλτρου κινητου τηλεφωνου χωρις να επεμβαινει ιδιαιτερα. απλα εχει δυο στοιχεια που πολυ ανθρωποι δεν εχουν οσον αφορα τη φωτογραφια και αυτο ισως σε ξεγελαει. 1ον) εχει απιστευτη φωτογενεια (την εχω τραβηξει και απο το δικο μου κινητο με πολυ χειροτερη καμερα και ειχε βγει πανεμορφη) και 2ο) ξερει απο φυσικου της πως να στηθει ετσι ωστε η φωτογραφεια να βγει με την καταλληλη γωνια ληψης. αν ειχε το υψος και το σωματοτυπο μοντελου θα ηταν η χαρα του καθε φωτογραφου. επισης ξερω οτι δεν χρησιμοποιει photoshop γιατι στο παρελθον την εχω βοηθησει με θεματα στο laptop της οπως και καποιος αλλος απο εδω οπως εχει πει της ειχε φτιαξει το site της το οποιο η ιδια πλεον δεν θελει να χρησιμοποιει. στο laptop της εχει απειρους φακελους και με δικη της υποδειξη ειδα καποιους (οχι αυτος απο τις συνεδρειες της) οπου εχει τραβηξει φωτογραφιες μονη της ειτε τον εαυτο της ή κατι αλλο. αν δεν γινοταν pro domme ανετα θα μπορουσε να γινει επαγγελαμτιας φωτογραφος. ελπιζω να σε καλλειψα και να σταματησει ολο αυτο το spam για την ηλικια της μιας και δεν εχει καμια σημασια με οτι αφορα το συγκεκριμενο νημα.