Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Θα περιμένεις πάρα μα πάρα πολύ απ ότι φαινεται οπότε μάλλον θα πρεπει να αράξεις με την Ερικα. Η Ολγα χοντρή δεν ειναι , δεν ειναι και τοσο λεπτή όσο η Ερικα αυτό σιγουρα ,να την πεις λιγο γεμάτη θα συμφωνησω οποιος θέλει να έχει και μια εικονα της δεν εχει παρα μπει στο site της εκει υπαρχουν video . Το ότι δεν πέρασες καλά δε λεει κάτι ,εσυ δεν περασες καποιοι άλλοι φαινεται ότι περνάνε , ετσι ειναι αυτά
Σωστος αδερφε. Εγω θα ξανατιμησω σιγουρα.

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Ρε παιδια καλησπερα. Βοηθηστε τη συζητηση, εμεις οι εκτος Αθηνων ειμαστε απελπισμενοι. Προγραμματιζω μια καθοδο για επισκεψη στη Θεανω, εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα προηγουμενα θρεντ πολλα καλα μαζευω. Οποιος εχει εμπειριες μπειτε παρακαλω σε οσες περισσοτερες λεπτομερειες μπορειτε π.χ. διαβασα οτι πλεον παιρνει μονο και 50 για ποδολαγνεια. Υπαρχει δυνατοτητα για πολυωρα σεσσιον 2 ωρες+ πχ? κι εκτος απο τη Θεανω τωρα που σταματησε η Αλεξανδρα (γιατι αληθεια εχει μαθει κανεις το λογο στο τουιτερ ηταν ασαφης) εχει κανεις προσφατη εμπειρια με Τζουλιετα? Δεν αναφερω την Ερικα γιατι τη συναντησα μια φορα πανω και δεν ταιριαξαμε, για τον εαυτο μου μιλαω, νο ντισρισπεκτ. Τελος μια Αντζελινα στο λιμιτ απ ξερει κανεις τιποτα? Προσωπικα ενιαφερομαι για ποδολαγνεια, ρολε πλει, δεσιματα και τετοιες φασεις. Οσο μπορειτε παμε λιγο να αναζωπυρωσουμε το θρεντ με προσφατες εμπειριες κι αξιολογησεις, σεληνιακο τοπιο ειναι απο αφεντρες η υπολοιπη χωρα. Νεο ακκου ειναι αυτο αλλα παρακολουθω τη συζητηση αρκετο καιρο.

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Τελευταία τροποποίηση:

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Είμαι νέος στο forum,διαβάζω ότι γράφεται και στα περισσότερα συμφωνώ,έχω λίγες εμπειρίες μόλις με τέσσερις αφέντρες
Αφού σου αρέσει η ντόρα και η φένια πήγαινε Έρικα θα σε γαμήσει καλύτερα και χωρίς να μετράει ώρα,ακούραστη

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Ρε παιδια καλησπερα. Βοηθηστε τη συζητηση, εμεις οι εκτος Αθηνων ειμαστε απελπισμενοι. Προγραμματιζω μια καθοδο για επισκεψη στη Θεανω, εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα προηγουμενα θρεντ πολλα καλα μαζευω. Οποιος εχει εμπειριες μπειτε παρακαλω σε οσες περισσοτερες λεπτομερειες μπορειτε π.χ. διαβασα οτι πλεον παιρνει μονο και 50 για ποδολαγνεια. Υπαρχει δυνατοτητα για πολυωρα σεσσιον 2 ωρες+ πχ? κι εκτος απο τη Θεανω τωρα που σταματησε η Αλεξανδρα (γιατι αληθεια εχει μαθει κανεις το λογο στο τουιτερ ηταν ασαφης) εχει κανεις προσφατη εμπειρια με Τζουλιετα? Δεν αναφερω την Ερικα γιατι τη συναντησα μια φορα πανω και δεν ταιριαξαμε, για τον εαυτο μου μιλαω, νο ντισρισπεκτ. Τελος μια Αντζελινα στο λιμιτ απ ξερει κανεις τιποτα? Προσωπικα ενιαφερομαι για ποδολαγνεια, ρολε πλει, δεσιματα και τετοιες φασεις. Οσο μπορειτε παμε λιγο να αναζωπυρωσουμε το θρεντ με προσφατες εμπειριες κι αξιολογησεις, σεληνιακο τοπιο ειναι απο αφεντρες η υπολοιπη χωρα. Νεο ακκου ειναι αυτο αλλα παρακολουθω τη συζητηση αρκετο καιρο.
φίλε χτες έκανες λογαριασμό και ζητάς να αναζωπυρώσουμε το θρέντ? εσύ γιατί δεν έγραφες τόσο καιρό?

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Ήθελα κάποια ενημέρωση για Λάρισα αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
αν θες να παρεις αυταρχικο, παρε το φουλ με 100...αφου θα δωσεις που θα δωσεις να το ευχαριστηθεις κιολας...αλλα για μενα καλυτερα να δεις ποτε θα ειναι η Αντζελα στο μαγαζι για να μην κλαις τα λεφτα σου!!!! για καλη σου τυχη ειναι σημερα 17-22 στο 104!

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Θα περιμένεις πάρα μα πάρα πολύ απ ότι φαινεται οπότε μάλλον θα πρεπει να αράξεις με την Ερικα. Η Ολγα χοντρή δεν ειναι , δεν ειναι και τοσο λεπτή όσο η Ερικα αυτό σιγουρα ,να την πεις λιγο γεμάτη θα συμφωνησω οποιος θέλει να έχει και μια εικονα της δεν εχει παρα μπει στο site της εκει υπαρχουν video . Το ότι δεν πέρασες καλά δε λεει κάτι ,εσυ δεν περασες καποιοι άλλοι φαινεται ότι περνάνε , ετσι ειναι αυτά
Χοντρή είναι και δεν κάθετε και λίγο παραπάνω,όσο για την ντομιναρού ποτέ δεν ξέρεις θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψει είναι η αγαπημένη μου,με την έρικα την βρίσκω και στην ποδολαγνεία και στο στράπ ,συμφωνώ ότι είναι λίγο σκληρή αλλά έχει ωραίο κορμί και πρόσωπο και όχι πατσοκοιλιές

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Αφού σου αρέσει η ντόρα και η φένια πήγαινε Έρικα θα σε γαμήσει καλύτερα και χωρίς να μετράει ώρα,ακούραστη
Δεν πάω με τρανς αλλά μόνο η ντομιναρού και η έρικα είναι εξαιρετικές στο στράπ

kwstas.argyroy

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
34
Πόντοι
0
αν θες να παρεις αυταρχικο, παρε το φουλ με 100...αφου θα δωσεις που θα δωσεις να το ευχαριστηθεις κιολας...αλλα για μενα καλυτερα να δεις ποτε θα ειναι η Αντζελα στο μαγαζι για να μην κλαις τα λεφτα σου!!!! για καλη σου τυχη ειναι σημερα 17-22 στο 104!
Έχω πάει φυλής με 60 ευρώ μόνο ποδολαγνεία μου έκανε η κοπέλα και σε 20 λεπτά τέλος,προτιμώ να δώσω 100 και να είναι 1 τίμιο session

kwstas.argyroy

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
34
Πόντοι
0
Πολλά τα κιλά δεν θέλω χοντρές με πατσοκοιλιές,η πρώτη μου αφέντρα η ντομιναρού για εμένα είναι η καλύτερη αλλά δυστυχώς σταμάτησε,γνώρισα και την έρικα και της είχα σούρει αρκετά επειδή πήγαινε θεσσαλονίκη και δεν καταλάβαινα τον λόγο μέχρι που την γνώρισα και κόλησα μαζί της, βεβαίως αν επιστρέψει η ντομιναρού θα τρέξω μα την ξαναδώ
Είχα πάει στην Κυρία Αλεξάνδρα διάβασα ότι σταμάτησε και πήρα την απόφαση να κάνω λογαριασμό εδώ, και η Κυρία Όλγα αν δεν κάνω λάθος ήταν στο dungeon της Κυρίας Αλεξάνδρας την είχα δει η αλήθεια είναι ότι έχει περιττά κιλά αλλα και αυτό φετίχ είναι στο session τότε ήταν αδιάφορη δεν θα την ξανάεβλεπα την Όλγα

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.349
Πόντοι
446

Έχει δοκιμάσει κανένας εδώ?

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86

Όχι μόνο που είδα τις φωτογραφίες ξενέρωσα

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Για να αναζωπυρωσεις κάτι χρειάζεται καύσιμη ύλη και φρέσκος αέρας το thread αυτό έχει ξεμείνει και από τα δύο και σταδιακά θα μετατραπεί σε ζόμπι οπως μετατράπηκε ολοκληρο forum το greekfoot.com........

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
336
Πόντοι
21

'Εχει σελίδα και αγγελίες στείλε pm , η έρικα είναι η καλύτερη
Είναι κορυφή η έρικα τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει ρε φίλε συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Στο βέργας 6α μόνο η Μπαρμπορα κάνει αυταρχικό;

Stories