Διαγραμμένο μέλος 227369
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 210
Kisses
... χαρά στον άντρα της ! .......... όνειρο πολλών !Η καλύτερη στο αυταρχικό...Χρυσα Αστερισαου....παντρεύτηκε όμως πλεον
Εχει κανείς φίλος δοκιμάσει να μας πει εμπειρίες και ειδικά σαν υποτακτικη μια και γράφει ότι είναι switchΟπα τι εχουμε εδώ ; Διαφημιση η Μεσαλινα ; ΟΚ τέρμα το concept Αλεξάνδρα και Σια . Ειχα γράψει ότι θα αργήσουμε να δουμε πολύ την Αλξεξάνδρα , μάλλον θα αργήσουμε πάρα πάρα πολύ παιζει και να μη την ξανδουμε..... Ολο το χαρτί θα το μαζεψουν 3 γκομενες
switch είναι και κάνει και sexΕχει κανείς φίλος δοκιμάσει να μας πει εμπειρίες και ειδικά σαν υποτακτικη μια και γράφει ότι είναι switch
Εδώ την κυρία την έχει δοκιμάσει κάποιος ? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.
Kisses
Με αυτά που ζητάει δεν νομίζω να πάει κάποιος...Εδώ την κυρία την έχει δοκιμάσει κάποιος ? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.
Εχουμε καποιο τηλεφωνο, το μονο που βρηκα ειναι αυτο που εμφανιζεται στο site της Αλεξανδρας. Δουλευει μονη της?switch είναι και κάνει και sex
switch είναι και κάνει και sex
E ναι ειδικά σε τέτοιους καιρους δε γινεται να ζηταει παραπάνω απο τη Λόλα ! Λίγο συνεση δε θα εβλαπτεΜε αυτά που ζητάει δεν νομίζω να πάει κάποιος...
Αν θέλεις φιλαράκι επειδή γουστάρω facefarting, και βλέπω υπάρχει περίπτωση να ξέρεις, στείλε μου pm αν μπορείς για το που θα πάω. Ευχαριστώ πολύΧαλάρωσε ρε φιλαρακι λιγο πλακίτσα καναμε δε σε βρισαμε . Καλά κανεις και το γουσταρεις αλλά όντως θέλει προετοιμασία αυτό και άμα γουσταρεις στειλε pm να σε πω και που θα πας
Και εσύ κλάσιμο ; Αρειανέ τι έγινε ; Είσαι ο μύστης της κλανιάς ;Αν θέλεις φιλαράκι επειδή γουστάρω facefarting, και βλέπω υπάρχει περίπτωση να ξέρεις, στείλε μου pm αν μπορείς για το που θα πάω. Ευχαριστώ πολύ
Πανω απο 140 δηλαδη?Με αυτά που ζητάει δεν νομίζω να πάει κάποιος...
ΝαιΠανω απο 140 δηλαδη?
Πάνω από 140?μακρυά τέτοιες εποχές με 100 πάω στην καλύτερη
Είναι περίπτωση η έρικαη απάντηση στο ποια κυρία βαράει περισσότερο εξαρτάται και από το πόσο αντέχει ο υποτακτικός μέχρι να χρησιμοποιήσει τη λέξη ασφαλείας.
Το δικό μου κωλαράκι είχε γίνει πιο μελανιασμένο και κόκκινο από την κυρία Έρικα. Αυτό έγινε κυρίως γιατί είχαμε συμφωνήσει να τρώω μερικά χτυπήματα και μετά τη λέξη ασφαλείας. Για 8-10 μέρες είχα ακόμα σημάδια και αισθανόμουν το ξύλο που έφαγα όταν καθόμουν.
Καλό ξύλο είχα φάει και από τις κυρίες Θεανώ και Αλεξάνδρα, πιο δυνατά χαστούκια στο πρόσωπο κατά τη γνώμη μου δίνει η κυρία Αλεξάνδρα.
Αν θες να τις φας καλά πήγαινε στην κυρία Έρικα και πες της ότι θες να φας ξύλο, πίστεψέ με θα φας πολύ ξύλο, κλωτσιές, σφαλιάρες, μαστίγωμα κτλ.
Ζει πλέον στη ΡοδοΗ Μπέτυ που ήταν στο 104 ξέρει κανείς π είναι;