Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.025
- Πόντοι
- 3.886
Μια οικονομική και τίμια αφεντρα;;;
Πήγες καπου τις εφαγες και δε χορτασες ; ;;υπαρχει καμια κυρια που το παιζει αυταρχικη να μην εχει χερι μικρου παιδιου και να χτυπαει και καλα ασχημα?ευχαριστω
Οι τίμιες δουλευουν στο μεροκάματο, δεν βγαινουν στο κλαρί οπότε μεινε στο οικονομική που να γνωρίζει το αντικειμενοΜια οικονομική και τίμια αφεντρα;;;
Νομίζω η μαγιά είναι η πιο οικονομικήΟι τίμιες δουλευουν στο μεροκάματο, δεν βγαινουν στο κλαρί οπότε μεινε στο οικονομική που να γνωρίζει το αντικειμενο
που / πως τη βρισκουμε , πλζ πμ οποιος γνωριζειΕίναι περίπτωση η έρικα
Αμα εσυ σε ενα φορουμ που γράφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ για την Ερικα ζητας να μαθεις πως να τη βρεις τοτε μάλλον κάτι δεν κανεις καλά .....που / πως τη βρισκουμε , πλζ πμ οποιος γνωριζει
ναι βαλε μου απουσια ... εσυ που το κανεις καλα θα πεις η΄ πεταχτηκες για να πιστεψεις οτι εχει αξια κατι που γραφεις?Αμα εσυ σε ενα φορουμ που γράφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ για την Ερικα ζητας να μαθεις πως να τη βρεις τοτε μάλλον κάτι δεν κανεις καλά .....
Έχω κάνει επικοινωνια μέσω viber (μόνο έτσι θέλει, λέει). Απλή εκδιδόμενη είναι που πραγματοποιεί φετίχ κατόπιν εξτρα αμοιβής. Υπάρχει βασική τιμή (και όχι μικρή) που περιλαμβάνει και κανονικό σεξ και μετά το κάθε ένα φετίχ χρεώνεται έξτρα. Το κάθε φετίχ ξεχωριστά, όχι το bdsm πρόγραμμα γενικά, αφού τέτοιο "πρόγραμμα" ουσιαστικά δεν υπάρχει. Νομίζω είναι ό,τι πιο ακριβό και άσχετο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.Εδώ την κυρία την έχει δοκιμάσει κάποιος ? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι.
Ρε φιλε καλα απο εδω δεν εβγαλες ακρη αλλα δε σκεφτηκες εκεινο το μαλακογκουγκλ μπας και ξερει κατι ; ;;ναι βαλε μου απουσια ... εσυ που το κανεις καλα θα πεις η΄ πεταχτηκες για να πιστεψεις οτι εχει αξια κατι που γραφεις?
Νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί.... ενα ακόμα μέτριο κοριτσάκι που ήθελε έξτρα χαρτζιλίκι και πουλούσε ντομιλίκι...... χαρά στον άντρα της ! .......... όνειρο πολλών !
Και όχι μόνο CorleoneΚαι εσύ κλάσιμο ; Αρειανέ τι έγινε ; Είσαι ο μύστης της κλανιάς ;
Ειναι μια καλή επιλογή και το κατέχει το αντικείμενο, νομίζω θα περάσεις καλάΕχει βρεθει καποιος με τη κυρια; https://instagram.com/mistress.olga1?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Εκλεισα για σημερα.
Αδερφε η αληθεια ειναι οτι περασα πολυ καλα. Εμφανισιακα ειναι και στα γουστα μου. Μελαχρινη με πολυ ωραιο προσωπο το οποιο εχει ενα πολυ επιβλητικο βλεμμα. Ακουραστη με το μαστιγιο και ειχε τεχνη με το strap on. Ευτυχως υπηρχε χημεια μεταξυ μας οποτε θα κοιταξω να την επισκεφτω ξανα σχετικα συντομα!Ειναι μια καλή επιλογή και το κατέχει το αντικείμενο, νομίζω θα περάσεις καλά
Έχω βρεθεί μαζί της ,χοντρούλα και δυστυχώς δεν υπήρξε χημεία μεταξύ μας,μόνο με την ντομιναρού και την έρικα έχω περάσει τέλειαΕχει βρεθει καποιος με τη κυρια; https://instagram.com/mistress.olga1?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Εκλεισα για σημερα.
Το χοντρουλα ειναι σχετικο. Μετα απο κουβεντα που ειχαμε εχει χασει λεει αρκετα κιλα τελευταια. Βεβαια δεν εχω μετρο συγκρισης. Η χημεια βεβαια ειναι σχετικηΈχω βρεθεί μαζί της ,χοντρούλα και δυστυχώς δεν υπήρξε χημεία μεταξύ μας,μόνο με την ντομιναρού και την έρικα έχω περάσει τέλεια
Πολλά τα κιλά δεν θέλω χοντρές με πατσοκοιλιές,η πρώτη μου αφέντρα η ντομιναρού για εμένα είναι η καλύτερη αλλά δυστυχώς σταμάτησε,γνώρισα και την έρικα και της είχα σούρει αρκετά επειδή πήγαινε θεσσαλονίκη και δεν καταλάβαινα τον λόγο μέχρι που την γνώρισα και κόλησα μαζί της, βεβαίως αν επιστρέψει η ντομιναρού θα τρέξω μα την ξαναδώΤο χοντρουλα ειναι σχετικο. Μετα απο κουβεντα που ειχαμε εχει χασει λεει αρκετα κιλα τελευταια. Βεβαια δεν εχω μετρο συγκρισης. Η χημεια βεβαια ειναι σχετικη
Θα περιμένεις πάρα μα πάρα πολύ απ ότι φαινεται οπότε μάλλον θα πρεπει να αράξεις με την Ερικα. Η Ολγα χοντρή δεν ειναι , δεν ειναι και τοσο λεπτή όσο η Ερικα αυτό σιγουρα ,να την πεις λιγο γεμάτη θα συμφωνησω οποιος θέλει να έχει και μια εικονα της δεν εχει παρα μπει στο site της εκει υπαρχουν video . Το ότι δεν πέρασες καλά δε λεει κάτι ,εσυ δεν περασες καποιοι άλλοι φαινεται ότι περνάνε , ετσι ειναι αυτάΠολλά τα κιλά δεν θέλω χοντρές με πατσοκοιλιές,η πρώτη μου αφέντρα η ντομιναρού για εμένα είναι η καλύτερη αλλά δυστυχώς σταμάτησε,γνώρισα και την έρικα και της είχα σούρει αρκετά επειδή πήγαινε θεσσαλονίκη και δεν καταλάβαινα τον λόγο μέχρι που την γνώρισα και κόλησα μαζί της, βεβαίως αν επιστρέψει η ντομιναρού θα τρέξω μα την ξαναδώ