Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
οσο για το τι κανω στα σεσσιον δεν το κρυβω
Ούτε εμείς θα κρύψουμε πως λειτουργεί το κύκλωμα των "παπατζήδων" του διαδικτύου στους οποίους έχεις ηγετικό ρόλο. Αυτό δημοσιεύθηκε στο fb πριν 8 ημέρες... από Nefeli Basileioy
16 Ιούλιος στις 11:56 π.μ.  ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας και οι φίλοι του χρήστη Odysseas
ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
"ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ !!! ΤΕΥΧΟΣ 1ον
Μακρυά από νταβατζήδες που λυμαίνονται το διαδίκτυο ... σαν τον  "Odysseas Ieremias" ... που μοιάζουν σαν τους "παπατζήδες" στους δρόμους ... σε καλούν σε δικές τους ομάδες σαν την            " μαθήματα υποταγής σε κυρίους" όπως ακριβώς οι "παπατζήδες" στους δρόμους με "στρατολογημένα " άτομα όπου μαζί με άλλους ομοϊδεάτες "νταβατζήδες" προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες για εσένα ... να δουν την ανάγκη σου να αντλήσεις βρώμικο χρήμα, να σε χρησιμοποιήσουν σαν δόλωμα, βγάζοντας προκλητικές φωτογραφίες είτε σαν Κυρίαρχη, είτε σαν "ξεβρακωτη" ιερόδουλη ... (afrodity Adami) με σκοπό να σε βοηθήσουν με το αζημίωτο. ...

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Konstantinos Konst
16 Ιουλίου ·

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το προφίλ με όναμα Nantia Ralli ειναι ψεύτικο. Προσπαθει να ψαρέψει προσωπικά στοιχεία ( κινητο τηλεφωνο, ονομα κλπ) τα οποία διοχετεύει σε γνωστούς εκβιαστές του χώρου προκείμενου να προχωρήσουν στις γνωστές πρακτικές.
2
σε αυτα επρεπε ν απανταω αν εμενα μαζι σας.Αλλα τωρα απαντηστε μονοι σας Μανωλη και Λιντα.
Δεν χρειαζεται να απαντας είναι γνωστο ότι και στις Black Angels μπήκες με μοναδικό σκοπό να πουλήσεις τις λίστες χρόνια διακινείς στο διαδίκτυο με προσωπικά στοιχεία "φιλέτα" που γνωρίζεις προσωπικά και θα μπορούσες να σύστηνες άλλες εμφανίσιμες αφέντρες αν έπερνες ποσοστά από τα χρήματα που έπερναν ... ας τα ακούσουν λοιπόν τα άπλυτα σου ...οι φαν σου ... και μετά το πάρκινσον το επόμενο βήμα είναι το εγκεφαλικό που εσύ προκάλεσες !!!

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Είναι και μια Αλβανίδα μέσα σε αυτές μια Topi μιλάμε τρελές απάτες οι τύπισσες
Για την ακρίβεια η αλβανίδα έχει αποχωρήσει από την ομάδα εδώ και 7 μήνες !!! Η ομάδα έχει μόνο ερασιτέχνες κυρίαρχες Ελληνίδες !!!

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Τις είχα εντοπίσει και εγώ στο Facebook να ζητάνε 100ευρω για αέρα κοπανιστό κτλ
Θέλει τεράστια προσοχή .ειδα πρόσφατα ότι ντε και καλα η ομάδα τους έγινε ερασιτεχνική ....
Τα βίτσια σίγουρα πληρώνονται κια εγώ φυσικά τα πληρώνω και πάω ΜΟΝΟ σε επώνυμες Κύριες που δεν έχω να φοβηθώ ΤΙΠΟΤΑ ,συμφωνω απολύτως με την προαναφερθείσα τριάδα
Αλεξανδρα - Θεανώ -κατια και μισελ ,από δίκη μου πείρα είναι άψογες σε ΟΛΑ αλλά και οι άλλες όμως οι γνωστές είναι οκ νομιζω
Ευχαριστούμε λοιπόν που ανάφερες για την απόφαση της ομάδας μετά την αναστολή κάθε δράσης λόγω του κοροναιου η ομάδα απο το Μάρτιο έιναι καθαρά ερασιτεχνική !!! Μόνο αήθινοί φετιχιστές χωρίς ανταλλαγή χρημάτων είναι μέλη της ομάδας αυτής !!!

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
φ
Φιλαρακι ολες Αλβανιδες ειναι αλλα αυτό είναι το λιγότερο πρόβλημα
Είναι και άσχημες ειναι και γιαλαντζι αφεντρες. Απορώ υπάρχουν καποιοι που τους έφαγαν λεφτά ;
εσύ ποιές γνωρίζεις και γνώρισες προσωπικά και ήταν "άσχημη" ? Για να καταλάβετε με τι παπατζήδες μιλάτε ...με τι άσχετα άτομα !!! Ας μας πεις λοιπόν ποια συνάντησες και σε ποιό μέρος ?

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Οντως μιλαμε για τρελη απατη. Μια παρεα απο καράμπαζα ειναι που καθε
λιγο μολις τις παιρνουν χαμπαρι.. φτιαχνουν νεα γκρουπ στο FB,
και αλλαζουν και προφιλς και ονοματα.
Κοινη περιγραφη σε ολα αυτα τα γκρουπ που φτιαχνουν ειναι οτι δεν βγαζουν ρουχα,
δεν παιρνουν λεφτα, ψαχνουν για μονιμη σχεση υποταγης και π@τσες μπλε..
και οτι εχουν και καλα μελη σε ολη την ελλαδα, καρτα μελους κτλ..
Παντα το ιδιο ποιημα που το κανουν copy-paste στα θυματα..

Συνηθως ενα αλβανικο καραμπαζο ειναι πισω απο τα πιο πολλα προφιλ, η Enkelejda.
Ζητανε και τα πραγματικα στοιχεια!! σου για να σε εχουν στο χερι μετα..
και μαλιστα τα επιβεβαιωνουν! και με αλλους τροπους..εχουν εναν για αυτην τη δουλεια..
και φυσικα μετα αρχιζει το αρμεγμα για λεφτα αν και στην αρχη λενε παντα οτι δεν θελουν αυτο..χαχαχα.
Μεγαλη προσοχη και μακρυα..πειτε το και σε αλλους μην την πατησουν.

Η πιο προσφατη περιγραφη του νεου γκρουπ.. που παλι!.. φτιαξανε.. στο FB:

Δημιουργία "ερασιτεχνικής" φετιχιστικής παρέας και χώρου όπου τα μέλη της θα μπορούν εχέμυθα να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά.  Σε αυτό το χώρο θα υπάρχουν κανόνες από τα ίδια τα μέλη, τα έξοδα του θα μοιράζονται σε όλα τα μέλη με τρόπο που τα ίδια θα αποφασίσουν. Τέλος τα άτομα από την επαρχία θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτό το χώρο για διάστημα που η ομάδα θα αποφασίζει μέχρι και να διοργανώνονται  φετιχιστικές εκδηλώσεις. Ερασιτέχνης Κυρίαρχη είναι αυτή που δεν απαιτεί οποιαδήποτε χρηματική προσφορά από τον άντρα φετιχιστή. Σκοπός την ομάδας αυτής, μια ρεαλιστικής ομάδας, που γνωρίζονται μεταξύ τους, ανταλλάζουν απόψεις και όλοι μαζί αγωνίζονται για την ανάπτυξη αυτού του τρόπου ζωής. facebook.com/groups/erasitexnesfetix/
Μιλάμε για τρελή "απάτη" και τελικά ποιά είναι η απάτη ? ΄'Οτι καμία δνε βγάζει ρούχο? ότι καμία δενμ είναι "ιερόδουλη" σαν την μάνα τους ? και βγαίνουν και αναρτούν δημοσιεύσεις που δείχνουν πόσο ανόητη είναι !!! Αναδημοσιεύουν τα κείμενα που μιλούν για ερασιτεχνική ομάδα ...πόσο ανόητοι είναι αυτοί που γεννήθηκαν μέσα στα μπουρδέλα !!!

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη επεσα θυμα αυτης της απατης,πρεπει να πω οτι δεν μιλαμε απλα για απατεωνες αλλα για εκβιαστες και δεν ξερω που μπορει να φτασουν.Αναρωτιεμαι πως ακομα υπαρχουν ατομα που τις υποστηριζουν.
είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ...η "lady Afrodity" αργηγός του κυκλώματος εκβιαστών που διακινεί διαδικτυακές λίστες με υποτακτικούς φιλέτα στις καινούργιες αφέντρες του χώρου μαζί με μια ομάδα "παπατζήδων" που ο κάθε ένας έχει το ρόλο του, έπεσε θύμα "εκβιασμού" !!! Και τι ήθελαν από εσένα να πάρουν οι εκβιαστές ? μαντήλι δεν έχεις να κλάψεις !!! Υπάρχουν φυσικά άτομα που τις υποστηρίζουν και παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς που κάνει η ομάδα σου των παπατζήδων !!! Δεν θέλουν να ασχοληθούν ούτε να μπλέξουν με "ιερόδουλες" και νταβατζήζες !!!

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Εκβιάζουν κιόλας,παίρνουν τις επαφές από το προφίλ,μεγάλη προσοχή,μακρυά.
΄παραπληροφορείς τον κόσμο ...προφανώς με σκοπιμότητα !!! πες έναν εκβιασμό μια περίπτωση ...αναδιηγ΄λησουν  κάτι 'εστω και μυθομανία να είναι να σε δικαιολογήσουμε !!! Τι έγινε ? πότε και με ποιόν ?

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Δεμ θελω να μπω σε λεπτομερειες.Απλα να σ πω οτι κανενα απο τα προφιλ δεν το διαχειριζεται κοπελα αλλα αντρας.Η Λιντα ειναι πολυ συμπαθης και δημοσιοσχεσοτισσα οντως φαινομενικα.Και σε πειθει για αγνες προθεσεις,χαχαχα.
Για μενα ειναι απλα μια μπιζνα εκβιαστων που απο οπου κι αν τους πιασεις λερωνεσαι.
Πρός αποκατάσταση της αλήθειας "αντρα" έβαζε η ελενα (LADY AFRODITY),να απανταέι από το προφίλ της τον νταβατζή της που έπερνε και τις προμήθειες της και άλλον που έκανε τα χρέη οδηγού της, για να βγάζει τα στοιχεία των πελατών έτσι έμαθε μια ζωή και ήθελε να κάνει τα ίδια και εκεί αλλά την ΕΔΙΩΞΑΝ !!! να γιατί τώρα πετάει λάσπες μπας και κρύφτεί μιας και η ομάδα υπεράσπιση στους οίκους ανοχής δεν έιχε !!! Οπότε πίστευε ότι θα πετάει ανενόχλητη λάσπες ... να ξεφύγει σπό το βούρκο της !!!

Black_Angels

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Οι black angeles είχαν έρθει και Θεσσαλονίκη,νομίζω πριν 2 χρόνια,καλοκαίρι,είχα πάει το είχα γράψει,μου είπαν για την κάρτα αλλά δεν ήθελα να δώσω την ταυτότητα μου οπότε πήγα μόνο για session,αυταρχικό θεωρούν την ποδολαγνεία και το ποδοπάτημα τίποτα άλλο,και το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει είχε τα χάλια του.
Για του λόγου το αληθές βρέθηκες με κοπέλα που ανήκε τότε στις Black Angels σε διαμέρισμα που έκλεισε η κοπέλα ανάλογα τασ χρήματα που είχες και παρακαλούσες ότι είσαι άνεργος!!! Η μικρή κοπέλα λοιπόν έκλεισε ένα φτηνό χώρο ...Δεν είναι όλα για όλους και ο κάθε "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" φυσικά δικαιολογεί την ανεπάρκεια του !!! Οι Black Angels δεν κάνουν ποτέ συναντήσεις με μη μέλη !!!

Lady_Afrodyte

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
22
Πόντοι
0
ουρεποτε εχω ζητησει στοιχεια και ουτε εχω σκοπο να το κανω.Αυτα οπως ολοι ειπαν ειναι δικες σας τακτικες.Απειρες φορες ομως λογω της εμπιστοδυνης που εμπνεω σαν ανθρωωπος και επειδη ΠΑΝΤΑ διαχειριζομαι η ιδια τα προφιλ μου σε ολα τα κοινωνικα δικτυα,πολλοι απο αυτους που συνανταω χρονια(ακομα και 10) μου εμπιστευονται τα στοιχεια γτ ξερουν οτι δεν κινδυνευουν απο Μενα οπως απο σας.

Lady_Afrodyte

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
22
Πόντοι
0
και δε θα κατσω φυσικα ολο το βραδυ να απανταω σε μαλακιες...ολοι σας πηραν χαμπαρι και να στε καλα που με διαφημιζετε,αλλα εχω να δωσω και μια συνεντευξη στο playboy.gr

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Για του λόγου το αληθές βρέθηκες με κοπέλα που ανήκε τότε στις Black Angels σε διαμέρισμα που έκλεισε η κοπέλα ανάλογα τασ χρήματα που είχες και παρακαλούσες ότι είσαι άνεργος!!! Η μικρή κοπέλα λοιπόν έκλεισε ένα φτηνό χώρο ...Δεν είναι όλα για όλους και ο κάθε "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" φυσικά δικαιολογεί την ανεπάρκεια του !!! Οι Black Angels δεν κάνουν ποτέ συναντήσεις με μη μέλη !!!
Τι μαλακίες γράφεις?ούτε άνεργος είμαι ούτε παρακάλεσα ποτέ καμία Αφέντρα,να διαβάζεις καλά ότι γράφω,κάρτα δεν αγόρασα ούτε με εκβίασαν ποτέ,session έκανα αν αυτό λέγεται session,τελικά έχουν δίκιο οι υπόλοιποι σίγουρα εκβιάζεται,ανίκανη είσαι,χαζές είστε.

react

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Τι πίνεις κοπέλα μου?τα έχεις μπερδέψει,βεβαίως και κάνατε πριν 2 χρόνια.Ρίχνω δίκιο σε όλους που έγραψαν ότι είστε απάτη.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Καλά δεν υπάρχει διαχειριστής να μπανάρει τους απατεώνες, εδώ πρόκειται για απατεώνες που τρώνε λεφτά και κρατάνε προσωπικά στοιχεία να απειλούν τα θύματα τους.

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Μιας που έθιξες το θέμα λοιπόν είμαστε ομάδα μελών, που δεν ασχολιόμαστε με άτομα που ψάχνουν ιερόδουλες ούτε μας ενδιαφέρουν τέτοια άτομα. Η απάτη λοιπόν είναι αν μιλάς με "καρπαζοεισπάκτορες" σαν τον "forza 13 "ότι όλοι μιλόυν με την ίδια γραμματέα, με το ίδιο υφος, και όταν μιλάει σε άτομα που έχουν γεννηθεί σε οίκους ανοχής και αυτή ειναι η ζωή τους ...σαν αυτόν όλα να ακούγονται "αρλούμπες"!!! Που να κατανοήσει ο φορτσα κοπέλες που δνε βγάζουν ρούχα όταν έβλεπε την μάνα του καβάλα στους γείτονες !!!  Οι άλλοι καταλαβαίνετε λοιπόν ...την διαφορά της καθημερινής γυναίκας και της ιερόδουλης !!!
Με αυτά που γράφεις δεν θίγεις τον forza,εσύ γίνεσαι ρεζίλι,δεν ντρέπεσαι να γράφεις για την μάνα του?Καταλαβαίνουμε ότι είστε ηλίθιες.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.993
Πόντοι
1.056
Η καλύτερη στο αυταρχικό προγράμμα είναι η φίλη μου η Άρτεμις.. τηλέφωνο επικοινωνίας 6955509928..σε λίγο καιρό θα κάνει και προφίλ εδώ στο σάιτ

Το μόνο καλό που διαβάσαμε στις τελευταίες 3-4 σελίδες

Με αυτά που γράφεις δεν θίγεις τον forza,εσύ γίνεσαι ρεζίλι,δεν ντρέπεσαι να γράφεις για την μάνα του?Καταλαβαίνουμε ότι είστε ηλίθιες.

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους απαντήσω. Μου είναι τελείως αδιάφορο τι λένε. Εδώ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 13 από το 23...

Πρόσεχε όμως τι λες γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι είμαι νταβατζής σου ή εσύ δικός μου  :P :P :P :P

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Το μόνο καλό που διαβάσαμε στις τελευταίες 3-4 σελίδες

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να τους απαντήσω. Μου είναι τελείως αδιάφορο τι λένε. Εδώ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 13 από το 23...

Πρόσεχε όμως τι λες γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι είμαι νταβατζής σου ή εσύ δικός μου  :P :P :P :P
Τι να απαντήσεις το έχουν κάψει,χαχα μα είναι εντελώς καμένες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom