Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Ωραίος ο φίλος. Και να προσθέσω το εξής. Στην περίπτωση που κάνουμε μόνιμη σχέση, παντρευτούμε κλ.π. με γυναίκα που παρουσιάζει σαφείς ενδείξεις τρυφηλότητας, μαλθακότητας, βολικού κομφορμισμού, ορνιθομυαλιάς, κολοκυθοσύνης, μυγοχαφτοσύνης κ.λπ. να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε και τις συνέπειες της επιλογής μας. Αργά ή γρήγορα θα μας εντάξει στον κόσμο της και θα γίνουμε ακόμα ένας μπουζουκοκέφαλος που παρασύρθηκε από την κάψα ενός μουνιού.  

Άμπσολούτλι.
ΑΛΛΑ:
Εννοείται ότι η συμπεριφορά του πολύ μεγαλύτερου μέρους των γυναικών είναι απαράδεκτη και ότι γενικά η ύλη των ελληνίδων είναι πολύ ευτελής.
Μην ξεχνάτε ότι ξαφνικά, εκεί που ήταν επί αιώνες στην απέξω, βγήκαν μπροστά, απέκτησαν ίσα δικαιώματα και ρόλους, χωρίς όμως να έχουν κανένα επίπεδο και χωρίς κανένα class.
Αντίθετα, είχαν ένα κληρονομημένο από αιώνες καταπίεσης κόμπλεξ και μίσος εναντίον των ανδρών.
Η σύγκριση με τις δυτικο/βορειοευρωπαίες είναι αστεία και οι δικές μας χάνουν κατά κράτος σε όλους τους δείκτες προσωπικότητας.
Έχουν ενσωματώσει στη συμπεριφορά τους και την νοοτροπία τους όλη την καθυστέρηση της Ανατολής, όλο τον καταναλωτισμό και τον νεοσυντηρητισμό της Δύσης και όλη την νεοελληνική αδιαφορία γι' αυτό που λέγεται καλλιέργεια και πνευματικότητα.
Όχι βέβαια ότι οι άντρες στην Ελλάδα είναι τίποτα τέρατα ευαισθησία και κουλτούρας.
Απλώς η ζωή είναι σε γενικές γραμμές πιο σκληρή για τον άντρα. Τον αναγκάζει να παλέψει και επομένως και ένα επίπεδο να αποκτήσει και κοινωνικές δεξιότητες να αναπτύξει.
Κυρίως όμως τον γειώνει και δεν τον αφήνει να πάρει ψηλά τον αμανέ.
Οι γυναίκες αντίθετα μαθαίνουν εξ απαλών ονύχων ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον άξονά τους, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται με υπεροψία και κενοδοξία που τις κάνει γελοίες.

Ωστόσο υπάρχουν και αρκετές κοπέλες με φοβερό επίπεδο και εσωτερικότητα.
Ακόμα κι αυτές των οποίων τα ενδιαφέροντα φαίνεται να συνοψίζονται στα κινητά και στις σέλφι όπως γράφει ο φίλος παραπάνω, στο βάθος (στο πολύ βάθος όμως) μπορεί να έχουν ένα κομματάκι ευαισθησίας.
Το πρόβλημα είναι ότι οι κοπέλες που έχουν καλλιεργήσει την προσωπικότητά τους και έχουν επίπεδο, γνώσεις, συμπεριφέρονται με ευγένεια κοκ, σε μεγάλο βαθμό είναι οι "χεσμένες" του thread.
Είναι φυσικό: γιατί να μπεις στον κόπο για όλα τα παραπάνω, όταν η εμφάνισή σου από μόνη της αρκεί για να έχεις τον κόσμο στα πόδια σου;
Όλα στη ζωή είναι αποτέλεσμα αναγκών.
Ακόμα και η ίδια η ανθρώπινη φύση (εξελιγμένοι πίθηκοι είμαστε, που προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του περιβάλλοντός τους).
Μια εμφανίσιμη (στην Ελλάδα αυτό σημαίνει από 4/10 και πάνω) κοπέλα δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να δουλέψει την πρώτη ύλη της και να βελτιωθεί.
Θα μείνει πίθηκος, πώς το λένε.

Οπότε:
Καλό είναι να προσπερνάμε τέτοιες περιπτώσεις (ο μέγας Πίκερ έχει τα δίκια του ώρες ώρες) και να την πέφτουμε στο αγοραίο, αλλά να έχουμε και τις κεραίες μας ανοιχτές και να μην απορρίπτουμε συλλήβδην όλο το γυναικείο φύλο.
Αξίζει, έστω και γι' αυτές τις μετρημένες στα δάχτυλα περιπτώσεις.
Για όσους λιποψυχήσουν και την πέσουν σε επιλογές που ξέρουν εκ των προτέρων ότι είναι επισφαλείς (γιατί, κατά βάθος, όταν κάνεις κίνηση και ξεκινάς φάση με μαλακισμένη γκόμενα, το ξέρεις ότι έχεις εκθέσει τον εαυτό σου στο κίνδυνο να σου την παίξει κάποια στιγμή, ας μην κοροϊδευόμαστε), υπάρχει πάντα το post του φίλου που έκανα παραθεση, να το διαβάζουν και να χτυπάνε με ρυθμό την κεφάλα τους στον τοίχο.

Καλημέρες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο τραπεζι λοιπον, καθομουν και εβλεπα την παρεα μου! Νεοι ανθρωποι, ανδρες σαν εμενα λιγο-πολυ, με τις κοπελίτσες τους να χουν βαλει τα καλα τους, και βαμμενες, με σοβαροφανεια.

Καθισαμε, και σκεφτομουν `ρε τυπε, ισως κατι δεν παει καλα με σενα! Δεν γινεται να σε καλυπτει μια επισκεψη από ένα ελαιοτριβειο και να σαι κομπλε! Εδώ οι αλλοι-ομοιοι σου δλδ-εχουν συνοδευσει τα κορίτσια τους, καποιοι συζουν, εχουν θεσπισει έναν κοινο βιο, ένα μελλον μαζι ισως..κι εσυ? εισαι τοσο ευτυχης υστερα από μια ωρα με μια πορνη? πως γινεται?`

Είναι φορες που προσπαθω να καταλαβω τις πραξεις μου! και συγκρινω μ αυτά που βλεπω γυρω μου!
Μηπως φταινε ευκαιριες που εχασα, εκανα λαθη, ημουν ισως απολυτος, στριμμενος/δυσκολος/ανόητος/εγωιστης κτλπ...
`Πως γινεται να μια χαρούμενος ζωντας τοσο διαφορετικα απτο πλησιον μου?`

ΚΑλυτερα μονος! Ας μην με ξεσκατισει καμμια θεσμοσελφιαζουσα! Ας μην με γιατροπορευσει καμμια αναμαρτητη υποκριτρια! Ποσα της ταξεως των 50-60-80-100 Ευρω είναι πολύ προσιτα για να εξαγοράζεις την ελευθερια σου και την ησυχια σου, και να χυνεις ταυτόχρονα!

Το καλύτερα μόνος είναι σχετικό.Δεν είναι όμως εντελώς άβολο να είσαι ο μόνος ασυνόδευτος σε μια παρέα;Στην ουσία είσαι ο περιττός της παρέας.Εγώ δεν θα έβγαινα καν εαν ήξερα ότι όλοι οι άλλοι θα είναι με τις γκόμενές τους.Μερικοί είναι και τόσο τρισάθλιοι που όλη την ώρα φιλιούνται για να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.

Εφόσον δεν παίζει γκόμενα,θα κανονίζεις να βγαίνεις μόνο αντροπαρέα.Εαν δεν βγαίνει κανένας χωρίς την γκόμενά του,χεσ'τους.Πηγαίνεις στην πόρνη,κάνεις και μια βόλτα μόνος σου και σπίτι.Τουλάχιστον μέχρι να ξαναβρεις κι εσύ γκόμενα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Το καλύτερα μόνος είναι σχετικό.Δεν είναι όμως εντελώς άβολο να είσαι ο μόνος ασυνόδευτος σε μια παρέα;Στην ουσία είσαι ο περιττός της παρέας.Εγώ δεν θα έβγαινα καν εαν ήξερα ότι όλοι οι άλλοι θα είναι με τις γκόμενές τους.Μερικοί είναι και τόσο τρισάθλιοι που όλη την ώρα φιλιούνται για να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.

Εφόσον δεν παίζει γκόμενα,θα κανονίζεις να βγαίνεις μόνο αντροπαρέα.Εαν δεν βγαίνει κανένας χωρίς την γκόμενά του,χεσ'τους.Πηγαίνεις στην πόρνη,κάνεις και μια βόλτα μόνος σου και σπίτι.Τουλάχιστον μέχρι να ξαναβρεις κι εσύ γκόμενα.
ΑΝ δεν βρισκεις ομως ??μπορεις να υποχωρεις στα θελω της??που μπορει να ειναι δωρα,μπουζουκια κ.α. αν δεν εχεις χρημα ??και εμφανιση??Απλη ερωτηση κανω,και να πω τελικα θεωρηται επιτυχυμενος ο δεσμευμενος-παντρεμενος-η οτι αλλο ειναι??η ειναι ο <<μπακουρος>> πιο ευτυχισμενος??γιατι στις γκομενες δεν ισχυει αυτο,μια κοπελα που ειναι μονη της ,λεει ο <<κοσμος>>ε !τι να κανει η κοπελα δεν βρεθηκε καποιος,ενω για τον αντρα ,ου να μου χαθει το ρεμαλι, τελικα εμεινε ετσι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216

τυπε, με χασες!

Εγω δεν σου λεω ότι ποσο ασχημα περασα, η ότι ενιωσα αβολα επειδή οι αλλοι συνοδευοντουσαν ενώ εγω όχι!
Άλλο θελω να σου πω!
ΚΑι όχι, δεν νιώθω αβολα γενικα, όταν το ζευγαρι είναι φιλοι μου χρονια.
Ανδροπαρεες μην βγαινετε, είναι εντελως ανατολιτικο φαινομενο, και διωχνει και τα κορίτσια μακρυα!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
ΑΝ δεν βρισκεις ομως ??μπορεις να υποχωρεις στα θελω της??που μπορει να ειναι δωρα,μπουζουκια κ.α. αν δεν εχεις χρημα ??και εμφανιση??Απλη ερωτηση κανω,και να πω τελικα θεωρηται επιτυχυμενος ο δεσμευμενος-παντρεμενος-η οτι αλλο ειναι??η ειναι ο <<μπακουρος>> πιο ευτυχισμενος??γιατι στις γκομενες δεν ισχυει αυτο,μια κοπελα που ειναι μονη της ,λεει ο <<κοσμος>>ε !τι να κανει η κοπελα δεν βρεθηκε καποιος,ενω για τον αντρα ,ου να μου χαθει το ρεμαλι, τελικα εμεινε ετσι
Moνο στην ελλαδα κ τα ισλαμικα κρατη γινεται αυτο.Οτι για να εχεις μια γκομενα, πρεπει να επενδυσεις ολα σου τα υπαρχοντα και τα  χρηματα σε μια μουν_ μπανκ!
Και για να σε ευχαριστησει, Θα φυγει με τον επομενο..
Οσο για την κοπελα που δεν βρεθηκε 'καποιος' θα ειναι σιγουρα παρθενα.-Αφου το 'δουλευουν' απο τα εφηβικα χρονια, και στα 40 θυμουνται οτι πρεπει να παντρευτουν και να κανουν παιδια. Ενω τα εσωρουχα τους, τα πλενει ακομη η μαμα. -Επισης, στις περισσοτερες σχεσεις οι γυναικες θελουν να ακουμπισουν τα προβληματα τους στην πλατη του αντρα, και απαιτουν συντομη επιλυση.Λες και ο αντρας ειναι ο μπαμπας τους.. -Αλλο ενα παραδοξο ειναι οτι πριν το γαμο λενε: ειναι το παιδι σου, ανελαβε τις ευθυνες σου..Και μετα το γαμο, παιρνω το παιδι μου και φευγω.. >>2μετρα-2σταθμα.
-Ο κοσμος θελει ο αντρας να ειναι προβατο της μονογαμιας, που μετα απο χρονια μεταμορφωνεται σε προβατο της αγαμιας. -Η κοινωνια μας θελει υποταγμενους αντρες, στο συστημα της οικογενειας για να παραγουν εργο..

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

τι μας ενδιαφέρει τι λέει <<ο κόσμος>>?
εμείς ορίζουμε τη ζωή μας και όχι τι λέει ο κόσμος

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εσυ τι αναγκη εχεις ρε τυπε;;; Τρεις γαμας! Μια φαλαινα και δυο αναρχοαπλυτες!!!

:2funny: :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε, με χασες!

Εγω δεν σου λεω ότι ποσο ασχημα περασα, η ότι ενιωσα αβολα επειδή οι αλλοι συνοδευοντουσαν ενώ εγω όχι!
Άλλο θελω να σου πω!
ΚΑι όχι, δεν νιώθω αβολα γενικα, όταν το ζευγαρι είναι φιλοι μου χρονια.
Ανδροπαρεες μην βγαινετε, είναι εντελως ανατολιτικο φαινομενο, και διωχνει και τα κορίτσια μακρυα!

Αν κάποιος νιώθει άβολα ή όχι είναι και στον άνθρωπο.Εσύ δεν νιώθεις,άλλοι όπως εγώ νιώθουν.Εγώ η μόνη περίπτωση να βγω με ζευγάρια είναι εαν κάποιος φίλος έχει γενέθλια και με καλέσει σπίτι του ή σε μαγαζί.Εκεί αναγκαστικά τρως στη μάπα και τα ζευγάρια.Αλλά να βγαίνω κάθε βδομάδα μαζί τους,με τίποτα.Άσε που και να θέλει ο φίλος σου να σε φωνάξει,δεν θα θέλει η γκόμενά του οπότε αποκλείεται να της πάει κόντρα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Αν κάποιος νιώθει άβολα ή όχι είναι και στον άνθρωπο.Εσύ δεν νιώθεις,άλλοι όπως εγώ νιώθουν.Εγώ η μόνη περίπτωση να βγω με ζευγάρια είναι εαν κάποιος φίλος έχει γενέθλια και με καλέσει σπίτι του ή σε μαγαζί.Εκεί αναγκαστικά τρως στη μάπα και τα ζευγάρια.Αλλά να βγαίνω κάθε βδομάδα μαζί τους,με τίποτα.Άσε που και να θέλει ο φίλος σου να σε φωνάξει,δεν θα θέλει η γκόμενά του οπότε αποκλείεται να της πάει κόντρα.

ω καταλαβα τυπε για ποιους τυπους λες...
Ναι οκ, ξερω κι εγω τέτοιους-τα ονομάζω 'ζευγαρακια' αυτά...
Τέτοιοι με καλουν ΜΟΝΟ όταν εχουν κανα φρεσκοχωρισμενο 'φρουτο' στην ακρη να μου πασαρουν, προκειμενου να με 'αποκαταστησουν' θελοντας το 'καλο' μου, ας πουμε! (βλ. 'φαινομενο παρεα')

Ενταξει αυτοι είναι καημενοι εντελως!

Μια φορα μου χαν κανει πασα μια δυνατη γκομενα πλακα-πλακα, και χωθηκα! :orchestra:
Βγηκαμε δυο φορες, μου λεγε κατι απίστευτες παπαριες ταχα να το παιξει εξυπνη και επιπεδου (για γελια και για κλαμματα), τεσπα την πηγα σπιτι μου, και ειχα ρεντα μεγαλη ωσπου το επομενο μεσημερι που φυγε εφαγε 3 καψουλια,  :wanker: φευγει κυρια, μετα δεν ξανασχοληθηκα-μυριζομενος που πηγαινε το πραγμα!

Το 'ζευγαρακι' που μου την πασσαρε, εκοψε τις επαφες μαζι μου υστερα :2funny: :2funny: :2funny:
Τους μαδησα το 'παρτερακι' τους...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εσυ τι αναγκη εχεις ρε τυπε;;; Τρεις γαμας! Μια φαλαινα και δυο αναρχοαπλυτες!!!

:2funny: :2funny:

μάθε να ξεχωρίζεις το συναισθηματικό το σαρκικό
πραγματικά μέχρι και στις περιγραφές σου πεζός είσαι
μάθε και κάτι μπας και κάνεις σεξ χωρίς πληρωμή στις γυναίκες δεν βάζουμε ταμπέλες
<<φάλαινες>> και <<αναρχοάπλυτες>>

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
μάθε να ξεχωρίζεις το συναισθηματικό το σαρκικό
πραγματικά μέχρι και στις περιγραφές σου πεζός είσαι
μάθε και κάτι μπας και κάνεις σεξ χωρίς πληρωμή στις γυναίκες δεν βάζουμε ταμπέλες
<<φάλαινες>> και <<αναρχοάπλυτες>>

Το έχω ξαναπεί. Προτιμώ να ξανασπάσω ότι οστό έχω σπάσει μέχρι τώρα παρά να τον χώσω σε χοντρή ή μπάζο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ω καταλαβα τυπε για ποιους τυπους λες...
Ναι οκ, ξερω κι εγω τέτοιους-τα ονομάζω 'ζευγαρακια' αυτά...
Τέτοιοι με καλουν ΜΟΝΟ όταν εχουν κανα φρεσκοχωρισμενο 'φρουτο' στην ακρη να μου πασαρουν, προκειμενου να με 'αποκαταστησουν' θελοντας το 'καλο' μου, ας πουμε! (βλ. 'φαινομενο παρεα')

Ενταξει αυτοι είναι καημενοι εντελως!

Άμα σου πασάρουν καμιά ελεύθερη γκόμενα,δεν είναι κακό.Δεν το κάνουν πολλοί αυτό.Κι εγώ εαν είχα σχέση θα προσπαθούσα να βολέψω κανέναν μπάκουρο κολλητό,εαν ήξερα ότι ψάχνει κι αυτός για σχέση.Έστω κι έτσι,σού δίνεται η ευκαιρία να βγεις ένα κωλοραντεβού.Γιατί στην Ελλάδα,ακόμα κι αυτό μπορεί να κάνει χρόνια να σου συμβεί εαν δεν πέσει κονέ.

Rick_C-132

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
να στο εξηγησω γτ δε στροφαρεις απο οτι φαινεται..
σε ενα μπαρ υπαρχει ο χρονος της κουβεντας της επαφης ..του να καταλαβεις δυο πραγματα για τον αλλον και να αναπτυχθει μια χημεια..

στο δρομο ολοι ειμαστε βιαστικοι να παμε καπουυ και δεν ειμαστε χαλαροι..απεναντιας κουμπωμενοι θα ελεγα...
οποτε τι περιμενεις στο καθε καμακι να σταματαω κ να πιανω τη κουβεντα??

η μουσικη ο χορος και το ποτο ειναι οι καλυτερες συνθηκες που ευνοουν θετικα το πεσιμο...

το πιασεςς τωρα???

ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και που με βοήθησες να "στροφάρω".

Εγώ πάντως το βλέπω κάπως έτσι: Τα αγοράκια μπορούν να κάνουν ουρά μόνο τις ενδεδειγμένες ώρες. Μάλλον συμφωνείς με τους Γάλλους και τα περί καμακιού στο δρόμο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Άμα σου πασάρουν καμιά ελεύθερη γκόμενα,δεν είναι κακό.Δεν το κάνουν πολλοί αυτό.Κι εγώ εαν είχα σχέση θα προσπαθούσα να βολέψω κανέναν μπάκουρο κολλητό,εαν ήξερα ότι ψάχνει κι αυτός για σχέση.Έστω κι έτσι,σού δίνεται η ευκαιρία να βγεις ένα κωλοραντεβού.Γιατί στην Ελλάδα,ακόμα κι αυτό μπορεί να κάνει χρόνια να σου συμβεί εαν δεν πέσει κονέ.

κοιτα, στην δικη μου περιπτωση ηταν βλαμμενοι αυτή που μου την πασσαραν γιατι με γνωριζαν πολύ καλα ότι ουδέποτε γυρεψα καμμια σχεση, και επισης ότι βγαινω ραντεβουδάκια με ο,τι κουφο βρω!
Αμα ηταν σωστοι, θα εκαναν αυτό που λες εσυ-θα στην πασσαραν σε καναν καημενο!
Αλλα κανουν πασα με την 'λογικη' ότι θα σε 'νοικοκυρεψουν' και δεν πιστευω ότι είναι τοσο πολύ από αγνη καλοσυνη!
Δεν ξερεις τι εχει ειπωθεί πισω απτην πλατη σου σ αυτές τις περιπτώσεις. Μπορει να εχουν αναδειξει καποια 'καλα' σου τα οποια εσυ δεν θα θελες να γνωστοποιήσεις, πχ.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Moνο στην ελλαδα κ τα ισλαμικα κρατη γινεται αυτο.Οτι για να εχεις μια γκομενα, πρεπει να επενδυσεις ολα σου τα υπαρχοντα και τα  χρηματα σε μια μουν_ μπανκ!
Και για να σε ευχαριστησει, Θα φυγει με τον επομενο..
Οσο για την κοπελα που δεν βρεθηκε 'καποιος' θα ειναι σιγουρα παρθενα.-Αφου το 'δουλευουν' απο τα εφηβικα χρονια, και στα 40 θυμουνται οτι πρεπει να παντρευτουν και να κανουν παιδια. Ενω τα εσωρουχα τους, τα πλενει ακομη η μαμα. -Επισης, στις περισσοτερες σχεσεις οι γυναικες θελουν να ακουμπισουν τα προβληματα τους στην πλατη του αντρα, και απαιτουν συντομη επιλυση.Λες και ο αντρας ειναι ο μπαμπας τους.. -Αλλο ενα παραδοξο ειναι οτι πριν το γαμο λενε: ειναι το παιδι σου, ανελαβε τις ευθυνες σου..Και μετα το γαμο, παιρνω το παιδι μου και φευγω.. >>2μετρα-2σταθμα.
-Ο κοσμος θελει ο αντρας να ειναι προβατο της μονογαμιας, που μετα απο χρονια μεταμορφωνεται σε προβατο της αγαμιας. -Η κοινωνια μας θελει υποταγμενους αντρες, στο συστημα της οικογενειας για να παραγουν εργο..
Τα ειπες ολα ,ετσι ειναι πραγματι.Οι γυναικες ακουμπουν παντα τα προβληματα τους στον αντρα ,οπως το λες ,σαν ειναι ο πατερας τους εν τω μεταξυ τις περισσοτερες φορες τα προβληματα τους τα δημιουργουν οι ιδιες  με τις ηλιθιες αποφασεις τους .Σαν να βλεπω οικογενειακες ιστοριες στον ALPHA,αν δειτε τι επεισοδια εχει καθε μερα ,ακους <<θελω τον χρονο μου>> ,<<μην με πιεζεις>> αφου ξεμουνιαστει με καποιον πρωην ξαφνικα θυμαται το παιδι της (μολις καταλαβει κατι ο αντρας της)και αρχιζει παιρνω το παιδι μου ,δεν μπορεις να μου στερησεις το ναμαι μητερα ,ενταξει εκανα ενα λαθος ,και πολλα αλλα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
τι μας ενδιαφέρει τι λέει <<ο κόσμος>>?
εμείς ορίζουμε τη ζωή μας και όχι τι λέει ο κόσμος
Δεν μας ενδιαφερει .Ασφαλως και δεν μας νοιαζει τι λεει ο καθενας πιο απλα <<δεν παει να γαμηθει>>,Απλα επισημαινω τι λεει για τους αντρες και τι για τις γυναικες.Και καλα να τα λενε οι γυναικες ,εδω εχεις  μουνοδουλους που βλεπουν μια 45αρα που γαμιοταν απο τα 15 της και θυμηθηκε τωρα να κανει παιδια (να βρει εναν μαλακα να την αναλαβει)και λενε ,κριμα η κοπελα να βρει ενα καλο παιδι κι αυτη να τακτοποιηθει,ξερω πολλους τετοιους τους ακους και σουρχεται να τους σπρωξεις σε καμια σκαλα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
αν δεν εθετα χωροχρονο τις ιδιες παπαριες θα λεγες?!
5γιω άσε τις υποθέσεις. Από την στιγμή που ανέφερες την ιερά οδό το μέρος σε πείραζε. Οι ξένες δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Εσείς οι Ελλεηνιδες τα έχετε αυτά.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Δεν μας ενδιαφερει .Ασφαλως και δεν μας νοιαζει τι λεει ο καθενας πιο απλα <<δεν παει να γαμηθει>>,Απλα επισημαινω τι λεει για τους αντρες και τι για τις γυναικες.Και καλα να τα λενε οι γυναικες ,εδω εχεις  μουνοδουλους που βλεπουν μια 45αρα που γαμιοταν απο τα 15 της και θυμηθηκε τωρα να κανει παιδια (να βρει εναν μαλακα να την αναλαβει)και λενε ,κριμα η κοπελα να βρει ενα καλο παιδι κι αυτη να τακτοποιηθει,ξερω πολλους τετοιους τους ακους και σουρχεται να τους σπρωξεις σε καμια σκαλα

γεμισαμε μουνοδουλους δυστυχως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom