Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
...οτι να νε...μαλον η μαλακία παει σύννεφο :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Άμα σου πασάρουν καμιά ελεύθερη γκόμενα,δεν είναι κακό.Δεν το κάνουν πολλοί αυτό.Κι εγώ εαν είχα σχέση θα προσπαθούσα να βολέψω κανέναν μπάκουρο κολλητό,εαν ήξερα ότι ψάχνει κι αυτός για σχέση.Έστω κι έτσι,σού δίνεται η ευκαιρία να βγεις ένα κωλοραντεβού.Γιατί στην Ελλάδα,ακόμα κι αυτό μπορεί να κάνει χρόνια να σου συμβεί εαν δεν πέσει κονέ.

type οι περισσοτεροι κοιτανε μονο την παρτη τους η πως να σου κανουνε χαλαστρα, οχι να σου γνωρισουν καμια,πανε αυτα.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Έχουμε γεμίσει πουστράκια. Πρόσφατα σε μία αγγελία που είχα ανεβάσει επαγγελματικού περιεχομένου μου είχε στείλει ένα πουστράκι μύνημα στο κινητό, ότι δεν ενδιαφέρεται για την αγγελία αλλά ότι είναι ένα αγόρι με ωραίο κώλο και αν ενδιαφέρομαι να την βρούμε χαχαχα. Βρίσκονται σε έξαρση.. Ίσως η πολλή αγαμία να παίζει ρόλο.

κσποιος το ειχε γραψει αυτο οτι απο την πολυ αγαμια θα αρχισουμε να γαμιομαστε μεταξυ μας σαν τον πικερ τον πουστη

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
type οι περισσοτεροι κοιτανε μονο την παρτη τους η πως να σου κανουνε χαλαστρα, οχι να σου γνωρισουν καμια,πανε αυτα.

δεν πανε αυτα ποτε δεν ηταν αν περιμενεις να σου γνωριζουν οι αλλοι θα πεθανεις παρθενος

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
αντε κι ένα απντεηντ απτα σημερινα....

Ειμαι εξω με μια φιλη πολύ μαγκιορα, τα πινουμε και τα σπαμε!...
Απεναντι μας καθόντουσαν 2 τύπισσες, αμφότερες ομορφούλες, και εν τελει (βοηθησε κι η φιλη μου), γιναμε μια παρεα!
Τεσπα μην τα πολυλογω, τα λεμε από δω-τα λεμε από κει, όλα φαινομενικα πανε υπεροχα, πεφτει συρμα απτην φιλη 'παρε το τηλεφωνο της μιας πρωτου φυγουν΄-ψηνει'!
Παω εκει να της χωθω, και μετα από αρκετη καυλαντα, (ετριβε τον ιδρωμενο κωλο της πανω μου δλδ) παιζει η εξης ατακα 'χμμμ το αγορι μου δεν νομιζω να χαρει'....
Της λεω 'ε, μπορει να χαρεις εσυ κι εγω όμως, οποτε κομπλε΄....
μου απανταει 'δεν ξερω τι να κανω΄......
Δεν κρατηθηκα μαγκες...το πεταξα ΄παρτον τηλεφωνο και πεστου ότι καυλαντιζεις μ έναν ασχετο! Και κανε ο,τι σου πει! Αν σου πει 'αει γαμησου', μπορούμε να τα πουμε ελευθερα εμεις'.....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σκαλωσα λιγο χαχαχα!

Τι εγινε μετα μεγαλε ανανια;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
ε, σαν τι περιμενες να γινει τυπε? :idiot:

σαν να σκαλωσε καπως, και γουρλωσε τα ματια της αυτή, (της πηρε ωρα να το αναλυσει) μολις καταλαβε ότι στην ουσια δεν την εβρισα, μου πε ένα 'εισαι πολύ ετοιμόλογο αγορι εσυ, και πολύ χαρηκαμε/περασαμε ωραια/μπαμπλα'.
Τρεχα γυρευε!

Ηταν ωραιο μωρο παντως, θα πρεπε να κατσει! :heavymetalbig:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Παρτον τηλεφωνο και πες του με συγχωρησες!
Παρτον τηλεφωνο μπροστα μου....
ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΕΣ!!
:rockon: :heavymetalbig:

jhonys

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κορυφαίος ο τίτλος της σελίδας!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ε, σαν τι περιμενες να γινει τυπε? :idiot:

σαν να σκαλωσε καπως, και γουρλωσε τα ματια της αυτή, (της πηρε ωρα να το αναλυσει) μολις καταλαβε ότι στην ουσια δεν την εβρισα, μου πε ένα 'εισαι πολύ ετοιμόλογο αγορι εσυ, και πολύ χαρηκαμε/περασαμε ωραια/μπαμπλα'.
Τρεχα γυρευε!

Ηταν ωραιο μωρο παντως, θα πρεπε να κατσει! :heavymetalbig:
Πηγαινε heartiste και διαβασε τι να απαντας οταν σου λενε εχω αγορι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παντως αν δεν μας πουλας φιδια εισαι μπηχτης τυπε Ανανια!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216

Μα τυπε, δεν εφαγα! Με το πουλι στο χερι εμεινα! Τι μπηχτης λες?
Ο μπηχτης θα χε γαμησει και την κανουλα της μπυρας οση ωρα τριβομουν με την λεγαμενη...

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
αντε κι ένα απντεηντ απτα σημερινα....

Ειμαι εξω με μια φιλη πολύ μαγκιορα, τα πινουμε και τα σπαμε!...
Απεναντι μας καθόντουσαν 2 τύπισσες, αμφότερες ομορφούλες, και εν τελει (βοηθησε κι η φιλη μου), γιναμε μια παρεα!
Τεσπα μην τα πολυλογω, τα λεμε από δω-τα λεμε από κει, όλα φαινομενικα πανε υπεροχα, πεφτει συρμα απτην φιλη 'παρε το τηλεφωνο της μιας πρωτου φυγουν΄-ψηνει'!
Παω εκει να της χωθω, και μετα από αρκετη καυλαντα, (ετριβε τον ιδρωμενο κωλο της πανω μου δλδ) παιζει η εξης ατακα 'χμμμ το αγορι μου δεν νομιζω να χαρει'....
Της λεω 'ε, μπορει να χαρεις εσυ κι εγω όμως, οποτε κομπλε΄....
μου απανταει 'δεν ξερω τι να κανω΄......
Δεν κρατηθηκα μαγκες...το πεταξα ΄παρτον τηλεφωνο και πεστου ότι καυλαντιζεις μ έναν ασχετο! Και κανε ο,τι σου πει! Αν σου πει 'αει γαμησου', μπορούμε να τα πουμε ελευθερα εμεις'.....

τι γαμιολες ειναι οι ελληνιδες στο μουνι τους σχεσεις και αισθηματα μονο η πουτσα της ενδιαφερει

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Κι εγώ τον υποψιάζομαι για φιδεμπόριο. Part-time όμως. Λίγες αλήθειες και λίγα ψέματα μαζί. Ο Λευτέρης παράξενο που δεν τοποθετήθηκε. Σχολιάζει μόνο φωτογραφικό υλικό.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Μα τυπε, δεν εφαγα! Με το πουλι στο χερι εμεινα! Τι μπηχτης λες?
Ο μπηχτης θα χε γαμησει και την κανουλα της μπυρας οση ωρα τριβομουν με την λεγαμενη...

Τυφλα να χει το μουνι μπροστα σε μια παγωμενη βαρελισια μπιρα  :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom