Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
...οτι να νε...μαλον η μαλακία παει σύννεφο ![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Άμα σου πασάρουν καμιά ελεύθερη γκόμενα,δεν είναι κακό.Δεν το κάνουν πολλοί αυτό.Κι εγώ εαν είχα σχέση θα προσπαθούσα να βολέψω κανέναν μπάκουρο κολλητό,εαν ήξερα ότι ψάχνει κι αυτός για σχέση.Έστω κι έτσι,σού δίνεται η ευκαιρία να βγεις ένα κωλοραντεβού.Γιατί στην Ελλάδα,ακόμα κι αυτό μπορεί να κάνει χρόνια να σου συμβεί εαν δεν πέσει κονέ.
Έχουμε γεμίσει πουστράκια. Πρόσφατα σε μία αγγελία που είχα ανεβάσει επαγγελματικού περιεχομένου μου είχε στείλει ένα πουστράκι μύνημα στο κινητό, ότι δεν ενδιαφέρεται για την αγγελία αλλά ότι είναι ένα αγόρι με ωραίο κώλο και αν ενδιαφέρομαι να την βρούμε χαχαχα. Βρίσκονται σε έξαρση.. Ίσως η πολλή αγαμία να παίζει ρόλο.
type οι περισσοτεροι κοιτανε μονο την παρτη τους η πως να σου κανουνε χαλαστρα, οχι να σου γνωρισουν καμια,πανε αυτα.
Ποια εννοείς τύπε;Εδώ ρε φίλε στο σαι για αγοραίο έρωτα άνοιξε θρεντ μια γυναίκα που ψάχνει για πιστολέρο είναι να μην απορείς...![]()
![]()
![]()
Ποια εννοείς τύπε;
Πηγαινε heartiste και διαβασε τι να απαντας οταν σου λενε εχω αγορι.ε, σαν τι περιμενες να γινει τυπε?
σαν να σκαλωσε καπως, και γουρλωσε τα ματια της αυτή, (της πηρε ωρα να το αναλυσει) μολις καταλαβε ότι στην ουσια δεν την εβρισα, μου πε ένα 'εισαι πολύ ετοιμόλογο αγορι εσυ, και πολύ χαρηκαμε/περασαμε ωραια/μπαμπλα'.
Τρεχα γυρευε!
Ηταν ωραιο μωρο παντως, θα πρεπε να κατσει!![]()
Παντως αν δεν μας πουλας φιδια εισαι μπηχτης τυπε Ανανια!
αντε κι ένα απντεηντ απτα σημερινα....
Ειμαι εξω με μια φιλη πολύ μαγκιορα, τα πινουμε και τα σπαμε!...
Απεναντι μας καθόντουσαν 2 τύπισσες, αμφότερες ομορφούλες, και εν τελει (βοηθησε κι η φιλη μου), γιναμε μια παρεα!
Τεσπα μην τα πολυλογω, τα λεμε από δω-τα λεμε από κει, όλα φαινομενικα πανε υπεροχα, πεφτει συρμα απτην φιλη 'παρε το τηλεφωνο της μιας πρωτου φυγουν΄-ψηνει'!
Παω εκει να της χωθω, και μετα από αρκετη καυλαντα, (ετριβε τον ιδρωμενο κωλο της πανω μου δλδ) παιζει η εξης ατακα 'χμμμ το αγορι μου δεν νομιζω να χαρει'....
Της λεω 'ε, μπορει να χαρεις εσυ κι εγω όμως, οποτε κομπλε΄....
μου απανταει 'δεν ξερω τι να κανω΄......
Δεν κρατηθηκα μαγκες...το πεταξα ΄παρτον τηλεφωνο και πεστου ότι καυλαντιζεις μ έναν ασχετο! Και κανε ο,τι σου πει! Αν σου πει 'αει γαμησου', μπορούμε να τα πουμε ελευθερα εμεις'.....
Παντως αν δεν μας πουλας φιδια εισαι μπηχτης τυπε Ανανια!
Μα τυπε, δεν εφαγα! Με το πουλι στο χερι εμεινα! Τι μπηχτης λες?
Ο μπηχτης θα χε γαμησει και την κανουλα της μπυρας οση ωρα τριβομουν με την λεγαμενη...
Τυφλα να χει το μουνι μπροστα σε μια παγωμενη βαρελισια μπιρα![]()