...προσφατο παράδειγμα που αναιρει τον τιτλο του θρεντ, τυποι!
Ειχαμε κανονισει ένα τραπεζι με μεγαλη παρεα για βραδυ!
Πριν παω, ειπα να κανω μια καταδρομικη από Σ42, οπου και εδωθη μεγαλος αγωνας με δυο καψουλια, με κορασιδα γνωστη για την μαχιμοτητα της.
Ναι, πληρωσα για να γαμησω! Ισως είμαι ένα απόβρασμα για καποιους `φιλους` και γνωστους` του τραπεζιου! Ισως το γεγονός ότι βουταγα την γλωσσα μου βαθεια στο κωλοτρυπιδακι αυτής της εργατικης πορνης, να με κανει υποδεεστερο ον! Πληρωσα, ιδρωσα, εχυσα Χ 2.
Στο τραπεζι λοιπον, καθομουν και εβλεπα την παρεα μου! Νεοι ανθρωποι, ανδρες σαν εμενα λιγο-πολυ, με τις κοπελίτσες τους να χουν βαλει τα καλα τους, και βαμμενες, με σοβαροφανεια.
Καθισαμε, και σκεφτομουν `ρε τυπε, ισως κατι δεν παει καλα με σενα! Δεν γινεται να σε καλυπτει μια επισκεψη από ένα ελαιοτριβειο και να σαι κομπλε! Εδώ οι αλλοι-ομοιοι σου δλδ-εχουν συνοδευσει τα κορίτσια τους, καποιοι συζουν, εχουν θεσπισει έναν κοινο βιο, ένα μελλον μαζι ισως..κι εσυ? εισαι τοσο ευτυχης υστερα από μια ωρα με μια πορνη? πως γινεται?`
Είναι φορες που προσπαθω να καταλαβω τις πραξεις μου! και συγκρινω μ αυτά που βλεπω γυρω μου!
Μηπως φταινε ευκαιριες που εχασα, εκανα λαθη, ημουν ισως απολυτος, στριμμενος/δυσκολος/ανόητος/εγωιστης κτλπ...
`Πως γινεται να μια χαρούμενος ζωντας τοσο διαφορετικα απτο πλησιον μου?`
Εκει που στοχαζομουν, βλεπω δυο εκ των κοριτσιων της παρεας διπλα μου, να μιλανε πολύ σοβαρα για κατι! Και η μια ειχε κατεβασει καπως τα μουτρα της, σα να χε χαθει στις σκεψεις της. Ότι κατι δεν πηγαινε καλα....σκυβω ν ακουσω μηπως γυρεύοντας μια ευκαιρι να συμμετάσχω σε μια ανθρωπινη συζητηση!
`Ναι ρε συ, επειδή εγω βγαζω γενικα σελφις συνεχεια δεν με βολευε αυτό κι ετσι πηρα το άλλο κινητο αλλα χωρις αυτή την θηκη γιατι δεν χωραγε στην τσαντα`.......
Πειτε μου τωρα εσεις-σας παρακαλω πολύ- εάν είναι ανοησια μου να εκτιμω και να απολαμβανω τον χρονο που περναω με την κάθε πορνη πολύ περισσοτερο από πολλα ζωα που θεωρούνται `γκομενες` και μαλιστα `πιασμένες` επειδή απλα, ετυχε ένα κοροιδο στον δρομο τους!
ΚΑλυτερα μονος! Ας μην με ξεσκατισει καμμια θεσμοσελφιαζουσα! Ας μην με γιατροπορευσει καμμια αναμαρτητη υποκριτρια! Ποσα της ταξεως των 50-60-80-100 Ευρω είναι πολύ προσιτα για να εξαγοράζεις την ελευθερια σου και την ησυχια σου, και να χυνεις ταυτόχρονα!
Με τις υγειες μας,
Αμην!