You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι ιεροδουλες με προκλητικα tattoo ειναι καλυτερες ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hiseus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τι σχεση εχουν τα ταττου με τις εκαστοτε υπηρεσιες?Παιδια θελω την αποψη σας σχετικα με το αν οι τανες με τατουαζ στα επιμαχα σημεια(κωλαρακι,μεση,στηθος) ειναι πιθανοτερο να προσφερουν καλες υπηρεσιες και να γουσταρουν αυτο που κανουν;
το ταττου ειναι το πιο φτηνο κοσμημα κ δεν εχει να κανει με την πορνικη διαθεση...
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
To θέμα θα μπορούσε να επαναδιατυπωθεί.
Το τατού στην ιερόδουλη μας καβλώνει, αυξάνοντας την δική μας διάθεση.
Τα εκτεταμένα τατού σε μεγάλες επιφάνειες του σώματος εμένα με απωθούν, μου βγάζουν κάτι το αρρωστημένο, σαν να μην σε ικανοποιεί η εμφάνιση του σώματος σου.
Αντίθετα κάποιο μικρό στην εσωτερική ή εξωτερική πλευρά της γάμπας θα μου άρεζε.
Τα εκτεταμένα τατού σε μεγάλες επιφάνειες του σώματος εμένα με απωθούν, μου βγάζουν κάτι το αρρωστημένο, σαν να μην σε ικανοποιεί η εμφάνιση του σώματος σου.
Αντίθετα κάποιο μικρό στην εσωτερική ή εξωτερική πλευρά της γάμπας θα μου άρεζε.
draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
Από πλευράς μου δεν με πειράζουν τα tatoo με γνώμονα να είναι καλαίσθητα. Το μέγεθος δεν είναι κάτι που δίνω τόση σημασία, θεωρώ πως σε κάποιες περιπτώσεις ήταν προστιθέμενη αξία στην εμφάνιση της ιερόδουλης.To θέμα θα μπορούσε να επαναδιατυπωθεί.
Οταν γινεις 18χρονων ξανα ελα στο φορουμ!Παιδια θελω την αποψη σας σχετικα με το αν οι τανες με τατουαζ στα επιμαχα σημεια(κωλαρακι,μεση,στηθος) ειναι πιθανοτερο να προσφερουν καλες υπηρεσιες και να γουσταρουν αυτο που κανουν;
Παιδια θελω την αποψη σας σχετικα με το αν οι τανες με τατουαζ στα επιμαχα σημεια(κωλαρακι,μεση,στηθος) ειναι πιθανοτερο να προσφερουν καλες υπηρεσιες και να γουσταρουν αυτο που κανουν;
Γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις εσυ?
Εχω δοκιμασει,αλλα για γενικα συμπερασματα χρειαζονται πολλαπλες εμπειριες.Γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις εσυ?
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ταττου και υπηρεσιες δεν εχουν καμια σχεση.τυπε τα ταττου δεν ειναι το πιο φτηνο κοσμημα ρωτα και μας που εχουμε πληρωσει τ αντερα μαςτι σχεση εχουν τα ταττου με τις εκαστοτε υπηρεσιες?
το ταττου ειναι το πιο φτηνο κοσμημα κ δεν εχει να κανει με την πορνικη διαθεση...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τυπε κ γω μανικια εχω... ;) ;) ;)ταττου και υπηρεσιες δεν εχουν καμια σχεση.τυπε τα ταττου δεν ειναι το πιο φτηνο κοσμημα ρωτα και μας που εχουμε πληρωσει τ αντερα μας
φυλακοβια....
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.981
- Πόντοι
- 6.415
τυπε κ γω μανικια εχω... ;) ;) ;)
φυλακοβια....
Εγώ νομίζω ότι η ερώτηση έχει μια βάση...
Ο άνθρωπος που κάνει tatoo και piercing δεν τα κάνει μόνο για την αισθητική του θέματος, ειδικά στο piercing αλλά και επειδή του προσφέρει ένα είδος "ηδονής" αυτο.
Επίσης το γεγονός ότι το τατού αποτελεί μια σχετικά αντισυμβατική συμπεριφορά και συνήθως γίνονται λόγω πάθους μας δείχνει άνθρωπο που έχει πάθη, που αναζητά την ηδονή, που του αρέσει το μη συμβατικό
Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ νομίζω ότι η ερώτηση έχει μια βάση...
Ο άνθρωπος που κάνει tatoo και piercing δεν τα κάνει μόνο για την αισθητική του θέματος, ειδικά στο piercing αλλά και επειδή του προσφέρει ένα είδος "ηδονής" αυτο.
Επίσης το γεγονός ότι το τατού αποτελεί μια σχετικά αντισυμβατική συμπεριφορά και συνήθως γίνονται λόγω πάθους μας δείχνει άνθρωπο που έχει πάθη, που αναζητά την ηδονή, που του αρέσει το μη συμβατικό
Το θέμα αντισυμβατική συμπεριφορά ανήκει στο παρελθόν πλέον και η κουτσή μαρία κάνει τατουαζ. Ειδικά τώρα που οι αποχρώσεις είναι σε όλα τα μήκη και πλάτη χρωμάτων οι γκόμενες ( νεαρές ειδικά) κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αν δείς γκόμενα με τατουαζ πάντως πρόσεχε μην είναι bi. Aρκετές είναι ελευθέρων ηθών και αν είσαι πιρφόρος θα φας σφαλιάρα που θα ακουστεί σε όλο το λεκανοπέδιο!
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ο σαλονικα μιλησε σωστα μην κοιτας τις περισσοτερς ελλεηνιδες που εχουν ταττου γιατι ειναι μοδαΤο θέμα αντισυμβατική συμπεριφορά ανήκει στο παρελθόν πλέον και η κουτσή μαρία κάνει τατουαζ. Ειδικά τώρα που οι αποχρώσεις είναι σε όλα τα μήκη και πλάτη χρωμάτων οι γκόμενες ( νεαρές ειδικά) κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ισως ειναι μια ενδιαφερουσα τοποθετηση,αλλα ας μη ξεχναμε οτι οι υπηρεσιες μια κοπελας ειναι κ συναρτηση του χωρου στον οποιο βρισκεται,εκαστοτε χρονου,διαθεσης,χαρακτηρα,ιδιοσυγκρασιας,κτλ,κτλ...θα ηταν αστειο να πω οτι επειδη η ταδε εχει τατου ειναι κ πιο καυλιαρα...μπορει κ να ειναι κ να την πετυχω στις στραβες της με αποτελεσμα να φαω φολα...μπορει κ να μην ειναι,αλλα να την πετυχω σε καλη στιγμη κ οχι στις συνηθεσμενες στραβες της κ να παρω το κατι παραπανω...Εγώ νομίζω ότι η ερώτηση έχει μια βάση...
τωρα για την μοδα των ταττου κτλ κτλ..ειναι ενα αλλο θεμα, που προσωπικα μου ειναι αδιαφορο γιατι εχω κλεισει πανω απο δεκαετια με δερματοστιξιες...
Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ισως ειναι μια ενδιαφερουσα τοποθετηση,αλλα ας μη ξεχναμε οτι οι υπηρεσιες μια κοπελας ειναι κ συναρτηση του χωρου στον οποιο βρισκεται,εκαστοτε χρονου,διαθεσης,κτλ,κτλ...θα ηταν αστειο να πω οτι επειδη η ταδε εχει τατου ειναι κ πιο καυλιαρα...μπορει κ να ειναι κ να την πετυχω στις στραβες της με αποτελεσμα να φαω φολα...μπορει κ να μην ειναι,αλλα να την πετυχω σε καλη στιγμη κ οχι στις συνηθεσμενες στραβες της κ να παρω το κατι παραπανω...
τωρα για την μοδα των ταττου κτλ κτλ..ειναι ενα αλλο θεμα, που προσωπικα μου ειναι αδιαφορο γιατι εχω κλεισει πανω απο δεκαετια με δερματοστιξιες...
Πόσο πήγε το μαρούλι όλα αυτά τα χρόνια?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν ξερω μαν γιατι καποια ειναι με δραχμες... ...ασε που δεν τα υπολογισα ποτε να σου πω την αληθεια...εχω σταματησει βεβαια απο περυσι...αν ξανακανω βεβαια,μπορει το επομενο να ειναι παλι με δραχμες...καπως ετσι το κοβω...Πόσο πήγε το μαρούλι όλα αυτά τα χρόνια?
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τυπε εχεις κανει κανενα japanδεν ξερω μαν γιατι καποια ειναι με δραχμες... ...ασε που δεν τα υπολογισα ποτε να σου πω την αληθεια...εχω σταματησει βεβαια απο περυσι...αν ξανακανω βεβαια,μπορει το επομενο να ειναι παλι με δραχμες...καπως ετσι το κοβω...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κ japanese εχω κ βιομοιχανικα εχω κ mythological (οχι Ελληνικα) εχω...απο ολα εχει ο μπαξες..τυπε εχεις κανει κανενα japan
περυσι κατεθεσα τα οπλα.Εχω μεγαλωσει κιολας για το κρεβατι του πονου...
Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω μαν γιατι καποια ειναι με δραχμες... ...ασε που δεν τα υπολογισα ποτε να σου πω την αληθεια...εχω σταματησει βεβαια απο περυσι...αν ξανακανω βεβαια,μπορει το επομενο να ειναι παλι με δραχμες...καπως ετσι το κοβω...
Μακάρι με δραχμές! Ευτυχώς τι πρόλαβα τις δραχμές και θυμάμαι ότι περνούσαμε ζωή και κότα
Αυτό το βιντεακι δείτε το να θυμηθείτε τα παλιά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 17