Νέα

Οι ιεροδουλες με προκλητικα tattoo ειναι καλυτερες ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hiseus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
κ japanese εχω κ βιομοιχανικα εχω κ mythological (οχι Ελληνικα) εχω...απο ολα εχει ο μπαξες.. :grin: :grin: :grin:
περυσι κατεθεσα τα οπλα.Εχω μεγαλωσει κιολας για το κρεβατι του πονου... :woldman:
μην μασας :rockon:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πάω να το κάνω τοπικ. Νοστάλγησα τα εφηβικά μου χρόνια!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν κ το γαμησαμε στο  :offtopic: εσυ τι εχεις?για πες με τρωει η περιεργεια... :think:
εγω ειμαι παιδι της γενιας του 1979,μια χαρα ηταν η δραχμουλα ετσι οπως την εζησα...βεβαια τα εισαγομενα ηταν απλησιαστα,το οποιο ηταν κ καλο απο καποια σκοπια, γιατι ξεραμε μεχρι που θα απλωσουμε τα ποδια μας....με την τωρινη βεβαια νεα δραχμη μας βλεπω να ματωνουμε κ δεν εννοω τα ταττου... :- :- :-

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αν κ το γαμησαμε στο  :offtopic: εσυ τι εχεις?για πες με τρωει η περιεργεια... :think:
εγω ειμαι παιδι της γενιας του 1979,μια χαρα ηταν η δραχμουλα ετσι οπως την εζησα...βεβαια τα εισαγομενα ηταν απλησιαστα,το οποιο ηταν κ καλο απο καποια σκοπια, γιατι ξεραμε μεχρι που θα απλωσουμε τα ποδια μας....με την τωρινη βεβαια νεα δραχμη μας βλεπω να ματωνουμε κ δεν εννοω τα ταττου... :- :- :-

Ηλεκτρονικός είμαι όχι οικονομολόγος. Αλλά πιστεύω ότι με διπλό νόμισμα (δραχμή euro) θα γίνουμε χώρα της επαγγελίας. Όπως το 2002 δηλαδή.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
πολλα japan kαι ενα μανικι αφιερωμενο στους motorhead

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μακάρι με δραχμές! Ευτυχώς τι πρόλαβα τις δραχμές και θυμάμαι ότι περνούσαμε ζωή και κότα
Αυτό το βιντεακι δείτε το να θυμηθείτε τα παλιά

το βιντεο ειναι απο το 80 και πρεπει να ειναι εκλογες το 89-90 καπου εκει κοντα δες και τα λεωφωρεια ειναι τα παλια.Τοτε πληρωνε η ευρωπα γαμισιατικα και ειχαμε την πασοκαρα να  τα τρωει για να μας γαμαει τωρα ο αντωνακης με τον βενιζελο και να μας παρουσιαζεται θεος και σωτηρας ο ηλιθιος ο αλεξης.
Με το ευρο γιναμε γαματοι οι γκομενες γιναν διεθενες γκομενες και ολοι μαζι για τον πουτσο

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
το βιντεο ειναι απο το 80 και πρεπει να ειναι εκλογες το 89-90 καπου εκει κοντα δες και τα λεωφωρεια ειναι τα παλια.Τοτε πληρωνε η ευρωπα γαμισιατικα και ειχαμε την πασοκαρα να  τα τρωει για να μας γαμαει τωρα ο αντωνακης με τον βενιζελο και να μας παρουσιαζεται θεος και σωτηρας ο ηλιθιος ο αλεξης.
Με το ευρο γιναμε γαματοι οι γκομενες γιναν διεθενες γκομενες και ολοι μαζι για τον πουτσο

Tου 90. Με τα παλιά λεωφορεία που είχαν τα σκαλοπάτια πριν τα αλλάξουν.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Παιδια θελω την αποψη σας  σχετικα με το αν οι τανες με τατουαζ στα επιμαχα σημεια(κωλαρακι,μεση,στηθος) ειναι πιθανοτερο να προσφερουν καλες υπηρεσιες και να γουσταρουν αυτο που κανουν;
Όχι,αλλά αν είναι καλοσχεδιασμένα και σε σωστά σημεία είναι καύλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom