Νέα

Οι γυναίκες είναι πουτάνες!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο ερωτας ειναι δημιουργημα του μυαλου.αν εχεις ανοιχτο μυαλο μπορεις να τον βιωσεις παντου
ο ερωτας για μενα ειναι μεταξυ ενος αντρα και μια γυναικας που θελει ο ενας τον αλλον  ;)
μαλλον δεν το εχεις νιωσει ποτε  :S
τωρα εσυ που αλλου τον βιωνεις  δεν καταλαβαινω :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλε είσαι της σχολής Picker?
ειμαι απλα ενας αντρας που θελει να γαμανε και αλλοι αντρες.θελω ολοι οι αντρες να γευονται τον ερωτα.οι γυναικες μπορουν ανα πασα στιγμη να τον γευτουν οσο και ασχημες να ειναι.θελω και οι αντρες να εχουν αυτη την δυνατοτητα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σημειωτέον ότι σε μια έρευνα που είχα δει, καλωδιωμένες γυναίκες ανάμεσα σε 2 φωτογραφίες, μιας σοκολατίνας και ενός ωραίου άντρα, ανέβασαν περισσότερους παλμούς κατά μέσο όρο στη σοκολατίνα!!! ;) ;) ;) ;) ;)
dezeen_8-Inches-of-Dark-Chocolate-Cock-Filled-With-by-United-Indecent-Pleasures-1.jpg

αυτη ειναι η λυση φιλε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
και ομως φιλε....γινεται.....οχι εδω ομως...οταν ημουν φοιτητης στο εξωτερικο, επεφτε πεος καθε πσκ χωρις κερασμα και χωρις τιποτα τρελο, απλα αν σε γουσταρε χορευατε και να το πεος...απλα καθαρα ωραια...δεν ειναι ολες σαν τις Ελληνιδες που εχουν χασει τη μπαλα

Σωστός ο παπάρας ο φίλος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αστειάκι, χωρίς παρεξήγηση :grin: :grin: :grin: :grin:

Πράγματι στας Ευρώπας και το Δυτικό κόσμο εν γένει γαμάς επειδή της αρέσεις της άλλης.Έχουν κατακτήσει οι τύποι σαν κοινωνία την ισότητα των 2 φύλων και η γυναίκα δικαιούται να διεκδικεί την απόλαυσή της, και καλά κάνει.

Έλα όμως που το βίντεο είναι από Αμερική από ότι μου φαίνεται.... :think: :think: :think: :think:

Εδώ προβληματίζομαι...Ακόμα και σε αυτές τις κοινωνίες η γυναίκα εξακολουθεί να συμπεριφέρεται τόσο εγωκεντρικά και χρησιμοποιεί το σεξ ως το απόλυτο όπλο της για να κερδίσει αυτό που θέλει.Άρα πλέον δικαιούμαι να λέω ότι όπως εμείς είμαστε προγραμματισμένοι από τη φύση να γαμάμε ότι κινείται, έτσι κι αυτές είναι προγραμμάτισμένες να το δίνουν στο A-male όχι για το σεξ αλλά για να πάρουν κάτι.Το σεξ γι' αυτές είναι αγγαρεία.Αν τύχει και είναι και καλό οκ αλλιώς θα κάνουν υπομονή ένα τέταρτο.

Σημειωτέον ότι σε μια έρευνα που είχα δει, καλωδιωμένες γυναίκες ανάμεσα σε 2 φωτογραφίες, μιας σοκολατίνας και ενός ωραίου άντρα, ανέβασαν περισσότερους παλμούς κατά μέσο όρο στη σοκολατίνα!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Και καταλήγω: για ποιο λόγο εσείς οι παντρεμένοι σκλαβώνετε τη ζωή σας για να γίνετε βοηθοί μιας που σας έχει χεσμένο;;; :think: :think: :think: :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σωστός ο παπάρας ο φίλος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αστειάκι, χωρίς παρεξήγηση :grin: :grin: :grin: :grin:

Πράγματι στας Ευρώπας και το Δυτικό κόσμο εν γένει γαμάς επειδή της αρέσεις της άλλης.Έχουν κατακτήσει οι τύποι σαν κοινωνία την ισότητα των 2 φύλων και η γυναίκα δικαιούται να διεκδικεί την απόλαυσή της, και καλά κάνει.

Έλα όμως που το βίντεο είναι από Αμερική από ότι μου φαίνεται.... :think: :think: :think: :think:

Εδώ προβληματίζομαι...Ακόμα και σε αυτές τις κοινωνίες η γυναίκα εξακολουθεί να συμπεριφέρεται τόσο εγωκεντρικά και χρησιμοποιεί το σεξ ως το απόλυτο όπλο της για να κερδίσει αυτό που θέλει.Άρα πλέον δικαιούμαι να λέω ότι όπως εμείς είμαστε προγραμματισμένοι από τη φύση να γαμάμε ότι κινείται, έτσι κι αυτές είναι προγραμμάτισμένες να το δίνουν στο A-male όχι για το σεξ αλλά για να πάρουν κάτι.Το σεξ γι' αυτές είναι αγγαρεία.Αν τύχει και είναι και καλό οκ αλλιώς θα κάνουν υπομονή ένα τέταρτο.

Και καταλήγω: για ποιο λόγο εσείς οι παντρεμένοι σκλαβώνετε τη ζωή σας για να γίνετε βοηθοί μιας που σας έχει χεσμένο;;; :think: :think: :think: :think:
σωστος

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ο ερωτας ειναι δημιουργημα του μυαλου.αν εχεις ανοιχτο μυαλο μπορεις να τον βιωσεις παντου

Ο έρωτας είναι έκκριση ορμονών.Γι αυτό λέμε ότι έχουμε χημεία με μια κοπέλα στη σχέση.Και στο 99,9% κράτάει από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια.Μετά πάει περίπατο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αλλο η καβλα  αλλο ο ερωταs.......Και τα δυο στο κεφαλι πανε
Η καβλα παει μονο στο κατω

Επισκέπτης
τ θεμα ειναι πως θα το πραγματοποιησουμε.αυτη τη σεξουαλικη δικαιοσυνη μπορει να την γευτει ο αντρας μονο σε ενα πορνειο
δηλαδη εσυ ευχαριστιεσαι να πηδας 5 - 10 λεπτα σε ενα βρωμικο ισογειο στο μεταξι ?
σε αυτο εχω αλλη γνωμη , εχω περασει απιστευτες στιγμες με γυναικες που ειχα σχεση που δεν τις εχω νιωσει στο πληρωμενο σεξ
και στο λεει καποιος που πηγαινε , παει και θα πηγαινει με call girl

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο ερωτας για μενα ειναι μεταξυ ενος αντρα και μια γυναικας που θελει ο ενας τον αλλον  ;)
μαλλον δεν το εχεις νιωσει ποτε  :S
τωρα εσυ που αλλου τον βιωνεις  δεν καταλαβαινω :think:
αυτο που θελω ειναι ολοι οι αντρες οπως και οι γυναικες να βιωνουν τον ερωτα σε ισα επιπεδα.οχι μονο οι γυναικες.αυτο το θεωρω αδικο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο έρωτας είναι έκκριση ορμονών.Γι αυτό λέμε ότι έχουμε χημεία με μια κοπέλα στη σχέση.Και στο 99,9% κράτάει από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια.Μετά πάει περίπατο.
αυτο που λες γινεται και σε ενα φτηνο  πορνειο.οχι μονο απο τη πλευρα του αντρα αλλα και απο τη γυναικεια.

Επισκέπτης
δηλαδη τι διαφορετικο ως προς το σεξ εχεις νιωσει ρε φιλε; δε λεμε για ερωτες και λουλουδια. στο σεξ τι διαφορα ειδες;
δεν σου μιλησα για λουλουδια
μπερδευεις τον ερωτα με το σεξ
το διαφορετικο ειναι δυσκολο να στο εξηγησω

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αυτο που λες γινεται και σε ενα φτηνο  πορνειο.οχι μονο απο τη πλευρα του αντρα αλλα και απο τη γυναικεια.

Προσωπικά δε μου έχει τύχει και το θεωρώ λίγο δύσκολο αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις...Ελπίζω να σου έχει τύχει.

Πάντως το συναίσθημα του έρωτα είναι κορυφαίο, είδικά αμα υπάρχει ανταπόκριση!!!!! Απλά όπως όλα τα ωραία τελειώνει κάποτε.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Προσωπικά δε μου έχει τύχει και το θεωρώ λίγο δύσκολο αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις...Ελπίζω να σου έχει τύχει.

Πάντως το συναίσθημα του έρωτα είναι κορυφαίο, είδικά αμα υπάρχει ανταπόκριση!!!!! Απλά όπως όλα τα ωραία τελειώνει κάποτε.
ολα τα ιδια ειναι.απλα εισαι ρομαντικος.συμπλεγματικος κτλ.και χτιζεις αυταπατες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εγω δεν εχω ερωτευτει ποτε στη ζωη μου και δεν ξερω πως ειναι το συναισθημα. αλλα αν λετε οτι φευγει το πολυ σε 2 χρονια μαλλον θα ειναι σαν την καυλα η τον ενθουσιασμο και οχι σαν την αγαπη. γιατι η αγαπη δε φευγει ποτε. δε μπορεις να πεις οτι μετα απο δυο χρονια δεν αγαπας τη μανα σου η τον αδερφο σου. αλλα να λες μετα απο 2 χρονια (η λιγοτερο) οτι δεν εισαι ερωτευμενος με τη γυναικα σου μαλλον σου περασε η καυλα και ψαχνεις γι αλλα.

Επισκέπτης
προφανως εχεις καποια θεματα αλυτα μεσα σου.η πραξη ειναι ακριβως η ιδια.οποτε τσεκαρε για ποιο λογο προσπαθεις να της δωσεις διαφορετικη διασταση.οπως ξαναειπα.θελω ο αντρα να εχει ισα σεξουαλικα δικαιωματα με την γυναικα.γιαυτο λεω οτι λεω
γνωμη σου , αλλα δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα
εσυ ευχαριστιεσαι να πηδας 5 - 10 λεπτα σε ενα βρωμικο ισογειο στο μεταξι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom