Νέα

Oι γυναίκες δεν έχουν σεξουαλικό προσανατολισμό (έρευνα)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο απ' τους New York Times. Ερευνητές έδειξαν φωτογραφίες σε άντρες και γυναίκες και μέτρησαν το σεξουαλικό τους ερεθισμό. Οι ετεροφιλόφυλοι άντρες ερεθίστηκαν από γυναίκες και οι γκέυ από άντρες. Αντίθετα οι γυναίκες ερεθίστηκαν και από αντρικές εικόνες και από γυναικείες άσχετα απ' το αν δήλωναν στρέητ ή λεσβίες.

Ο Dr. Bailey ερμήνευσε το φαινόμενο λέγοντας ότι οι γυναίκες δεν έχουν σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά μόνο προτιμήσεις. Δηλαδή ενώ έλκονται και από τα δύο φύλα, είναι πολύ επιλεκτικές στο με ποιόν θα κάνουν σεξ και οι περισσότερες προτιμούν να κάνουν σεξ με άντρες.

Προφανώς οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν όργανα που μετράνε με αντικειμενικό τρόπο το σεξουαλικό ερεθισμό, γιατί ως γνωστόν οι γυναίκες άλλα λένε, άλλα σκέφτονται και άλλα κάνουν.
 

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη μελέτη.

Προχείρως τα συμπεράσματα που εξάγω είναι:

α)Τεκμηριώνεται επιστημονικά ότι η απιστία ως "σεξουαλική" ή "συναισθηματική" συμπεριφορά λειτουργεί διαφορετικά μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Έχει άλλο ειδικό βάρος και διαφορετική φύση.
Πιο απλά ο άνδρας κατά κανόνα απατά γιατί πρώτα δέχθηκε σεξουαλικό ερέθισμα, ενώ η γυναίκα θα το κάνει αφού πρώτα έχει επιλέξει να απατήσει, έχοντας αποφασίσει κάτι τέτοιο για συγκεκριμένες αιτίες.  Φυσικά, οι εξαιρέσεις είναι πάντοτε μέρος του κανόνα.

β) Είναι σαφές ότι οι γυναίκες εκμεταλλεύονται και "διαχειρίζονται" τις σεξουαλικές επιλογές τους, σε αντίθεση με τον άνδρα που απλώς "καυ..νει" και αντιδρά στην ερεθισμένη φύση του.

Τα περαιτέρω συμπεράσματα δικά σας. 
 

quantum

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2007
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Από που τα συμπερανες αυτά περι απιστίας??Το μόνο συμπερασμα που έβγαλα ήταν για την πολυπλοκότητα της γυναικείας σεξουαλικής φύσης.Περίεργο που και οι straight γυναίκες ερεθίζονται και με φώτο γυναικών, ενώ οι άντρες αντίστοιχα μόνο με γυναικών.
 

dfgh

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2009
Μηνύματα
401
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα δεν μου κάνει τόση εντύπωση το πόρισμα της έρευνας.Μάλλον επειδή είμαι γυναίκα.  ;)
Η αλήθεια είναι οτι πολλές, μα πολλές στρειτ γυναίκες φαντασιώνονται συχνα σεξουαλικά άλλες γυναίκες και ερεθίζονται οταν βλέπουν ενα ομορφο γυναικείο σώμα.Και μπορει να μη γίνεται πάντα συνειδητά αυτό, αλλά να τις μαγνητίζει η εικόνα με κάποιον τρόπο.Επιπλέον ειναι πιο πρόθυμες στο να ΄΄παίξουν΄΄ με μία άλλη γύναικα κι αυτο καθαρά σεξουαλικά, χωρίς δηλαδή να συνυπάρχει κάποιο συναίσθημα ερωτικό.
Η πλειοψηφία προφανώς παραμένει στο επίπεδο της φαντασίωσης. Αυτό το λέω έχοντας μιλήσει με πολλές πολλές φίλες, αλλά και εκ μέρους μου. 
 

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Μηνύματα
369
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι γυναικες αμα μαθουν τι πραγματικα θελουν ας μας πουνε και εμας να ξερουμε.... :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom