Νέα

Οι gay έχουν πρόβλημα με αιμορροΐδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
για ολα τα πραγματα υπαρχει μια πρωτη φορα κ που ξερεις................μπουυυυυυυχαχαχαχαχαχχαχ.πλακα κανω

Αντρας ειναι οποιος το εχει δοκιμασει και δεν του αρεσε!!! :grin:
Μη πεσετε να με φατε ολοι τωρα με αυτο... :rolleyes:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
η σοβαροτητα το μοντερεϊτορ που ανοιξε το θεμα ειναι σε υψηλα επιπεδα.μιλαμε για τρομερο προβληματισμο ζωης και θανατου αυτο το θεμα.οι πουστηδες που ο κωλος τους πισω ειναι σαν χωνι αν εχουν προβλημα αιμοροϊδων  :idiot: :uglystupid: sonyp900 ριξε κι αλλα τετοια θεματα στο φορουμ εχεις δημιουργικη φαντασια.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
νεφέλάκι να συμπεράνω δηλαδή ότι αφού δεν είσαι άντρας ...

Επισκέπτης
Δηλαδή όσοι δεν τον φάγαμε μπορεί και να το πάμε το γράμμα?

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Αντρας ειναι οποιος το εχει δοκιμασει και δεν του αρεσε!!! :grin:
Μη πεσετε να με φατε ολοι τωρα με αυτο... :rolleyes:
οταν αποτυπωνετε εσεις οι πουτανες το σκεπτικο σας ειναι σαν τις πουτσες που τρωτε στα τυφλα.ειναι προτιμοτερο να μην μιλατε γιατι οτι και να πειτε ξεπερνανε τα ορια της μαλακιας.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
οταν αποτυπωνετε εσεις οι πουτανες το σκεπτικο σας ειναι σαν τις πουτσες που τρωτε στα τυφλα.ειναι προτιμοτερο να μην μιλατε γιατι οτι και να πειτε ξεπερνανε τα ορια της μαλακιας.

Εμεις τουλαχιστον τις λεμε και δεν τις κανουμε :dancing:

Δεν θα μας κοψεις και την ευχερεια του διαλογου τωρα ;)

ΑΑΑΑΑσε δε που αυτο το εχει πει αντρας και οχι γυναικα εγω απλως το μετεφερα εδω  :rolleyes:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εμεις τουλαχιστον τις λεμε και δεν τις κανουμε :dancing:

Δεν θα μας κοψεις και την ευχερεια του διαλογου τωρα ;)

ΑΑΑΑΑσε δε που αυτο το εχει πει αντρας και οχι γυναικα εγω απλως το μετεφερα εδω  :rolleyes:
και τι θα πει αυτο? εαν ενας αντρας τον τρωει απο τον κωλο εκπροσοπει το αντρικο φυλλο? αν ειναι καποιος παιδοφιλος σημαινει οτι εχουν ολοι τετοια γουστα?μαλιστα αντρας ειχε πει οτι το νεκρο γυναικειο σωμα εχει την μεγαλυτερη ηδονη.και τι θα πει αυτο? οτι εκπροσωπει την νορμαλ κατηγορια των αντρων?
λες που λες τις μαλακιες σου τα γενικευεις ολα με ξερολιαση και φυσικα θα ακουσεις τα αντιδραστικα ποστ.αν ψαχνεις αντρα φροντισε την κωλοτριπιδα του να την εχει μονο για κλασιμο και χεσιμο.αν την εχει και για αλλες φασεις τοτε βρηκες λαθος αντρες.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
και τι θα πει αυτο? εαν ενας αντρας τον τρωει απο τον κωλο εκπροσοπει το αντρικο φυλλο? αν ειναι καποιος παιδοφιλος σημαινει οτι εχουν ολοι τετοια γουστα?μαλιστα αντρας ειχε πει οτι το νεκρο γυναικειο σωμα εχει την μεγαλυτερη ηδονη.και τι θα πει αυτο? οτι εκπροσωπει την νορμαλ κατηγορια των αντρων?
λες που λες τις μαλακιες σου τα γενικευεις ολα με ξερολιαση και φυσικα θα ακουσεις τα αντιδραστικα ποστ.αν ψαχνεις αντρα φροντισε την κωλοτριπιδα του να την εχει μονο για κλασιμο και χεσιμο.αν την εχει και για αλλες φασεις τοτε βρηκες λαθος αντρες.
απλά προσκυνώ  :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
αν ψαχνεις αντρα φροντισε την κωλοτριπιδα του να την εχει μονο για κλασιμο και χεσιμο.αν την εχει και για αλλες φασεις τοτε βρηκες λαθος αντρες.
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ απόλυτα.  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πολύ μεγάλο ποστ moi μα πάρα πολύ μεγάλο! :thumbsup:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Καλε μη μου ζοριζεσαι και παθεις και τπτ και εισαι και σε κρισιμη ηλικια απο οσο ξερω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ τι καιγεσαι για αυτο που εγραψα εγω αν δεν σε αγγιζει το θεμα?
Εκτος αν εδω κολλαει η παροιμια "οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..." :dancing:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Καλε μη μου ζοριζεσαι και παθεις και τπτ και εισαι και σε κρισιμη ηλικια απο οσο ξερω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νεφελάκι ότι και να γράφεις τώρα δεν έχει αντίκρυσμα. ο moi σε μπούκωσε κανονικά  :2funny: :rockon: :rockon: :dancing:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

μιλας γενικα για το αντρικο φυλο οποτε με αγγιζει γιατι ανηκω και εγω στο αντρικο φυλο.
τωρα περι 'μυγας' δεν περιμενα να μιλησω ποτε σοβαρα με μια που πουλαει το σωμα της σε τσαρδια και εχει κακιαστει απο πουτσες πολυχρωμες πακιστανων,κουρδων και διαφορων αρσενικων εθνων που σκανε εκει.ειναι φυσικο και επομενο απο τα τοσα γαμησια που εχεις φαει να εισαι κακιασμενη και να μιλας ετσι.ειναι αυτα που λενε ολες οι πουτανες αν δεν πανε καποιον.
το πρωτο που θα πουνε ειναι οτι τον εχει μικρο πουτσο.
το δευτερο οτι δεν του σηκωνεται.
και φυσικα το τριτο να τον βγαλουν πουστη.
επειδη βλεπω να εχει διαρκεια το θεμα να σου απαντησω για ενα ενα ξεχωριστα.
στο 1ο ειμαι στα νορμαλ επιπεδα
στο 2ο εχει συμβει να μην μου σηκωθει μερικες φορες και αυτο συμβαινει σε ολους τους αντρες περιστασιακα.
και για το 3ο δεν ειχα ποτε στα σαραντα μου χρονια τετοιο ρολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom