Καθόμενος λοιπόν στον καναπέ μου και περιμένωντας να αρχίσει το παιχνίδι του ΟΣΦΠ, σκέφτηκα να βάλω ένα θεματάκι που νομίζω ότι ταλαιπωρεί χιλιάδες κόσμο αλλά και ένα προβληματισμό. Έχουν λοιπόν οι φίλοι μας οι gay πρόβλημα με αιμορροϊδες???? Και να έχουν,περνάνε με την χρόνια χρήση του σαρκικού λουκάνικου??? Παρακαλώ πείτε απόψεις και ΜΗΝ το γαμήσετε το θέμα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι gay έχουν πρόβλημα με αιμορροΐδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Με τέτοιο ερώτημα δεν γίνεται να μην το θέμα!
Επισκέπτης
εγω νομιζω οτι την πουτσα την τρωνε σαν φαρμακο κατα των αιμορροιδων
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θέλεις σοβαρή απάντηση τώρα?
Από τα λίγα ιατρικά που ξέρω δεν υπάρχει καμιά συσχέτιση μεταξύ της εισόδου λουκάνικου από την πίσω πόρτα και της δημιουργίας ή της θεραπείας των αιμορροϊδων.
Από τα λίγα ιατρικά που ξέρω δεν υπάρχει καμιά συσχέτιση μεταξύ της εισόδου λουκάνικου από την πίσω πόρτα και της δημιουργίας ή της θεραπείας των αιμορροϊδων.
Επισκέπτης
εμενα μου εχει πει πουστης οτι τρωγωντας μια πουτσα την ημερΑ του το ειχε πει γιατρος μου ειχε πει δεν προκειται ποτε να εχει αιμορροειδες
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κανεναν gay εδω δεν εχουμε για να μας απαντησει??
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εμενα μου εχει πει πουστης οτι τρωγωντας μια πουτσα την ημερΑ του το ειχε πει γιατρος μου ειχε πει δεν προκειται ποτε να εχει αιμορροειδες
Καλε μη μιλας ετσι >
Πιο σεμνα
Επισκέπτης
Μάλλον επειδή θα σπρώχνονται προς τα μέσα και δεν θα φαίνονται!εμενα μου εχει πει πουστης οτι τρωγωντας μια πουτσα την ημερΑ του το ειχε πει γιατρος μου ειχε πει δεν προκειται ποτε να εχει αιμορροειδες
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
? Μήπως ήταν και ο γιατρός πούστης, γιατί ιατρικά αυτό δεν στέκει. (ωχ προδώθηκα είμαι γκέισα)
Επισκέπτης
Καλε μη μιλας ετσι >
Πιο σεμνα
παιδι μου μου το εχει πει ενας στην αιολου γνωστη κ μη εξαιρετεα.καλα δεν τον εβρισα
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παιδι μου μου το εχει πει ενας στην αιολου γνωστη κ μη εξαιρετεα.καλα δεν τον εβρισα
Ναι δεν εβρισες αλλα μιλας χυδαια >
Σεξ κανουνε δεν τρωνε απο αυτο που ειπες...
Ντροπη!!!
Επισκέπτης
? Μήπως ήταν και ο γιατρός πούστης, γιατί ιατρικά αυτό δεν στέκει. (ωχ προδώθηκα είμαι γκέισα)
α αυτο δεν το ξερω αλλα για να το λεει ο doctor κατι θα ξερει.οποιος εχει αιμορροειδες την ξερει τη λυση.μπουχαχαχαχαχααχα
Επισκέπτης
Οι αιμορροΐδες βασικά έχουν σχέση με την καθαριότητα του πρωκτού κατ αρχήν, θεωρείται και κάτι σαν επαγγελματική νόσος των οδηγών ιδικά ποιο παλιά που τα αυτοκίνητα δεν είχαν κλιματισμό και η εφίδρωση του χώρου γύρω από τον πρωκτό ήταν κάτι το φυσικό και οδυνηρό όταν ο οδηγός ήταν αναγκασμένος να είναι στο τιμόνι για πολλές ώρες.Κανεναν gay εδω δεν εχουμε για να μας απαντησει??
Επισκέπτης
Ναι δεν εβρισες αλλα μιλας χυδαια >
Σεξ κανουνε δεν τρωνε απο αυτο που ειπες...
Ντροπη!!!
μα κ αυτος ετσι μου μιλαγε.αυτοι μην νομιζεις οτι εχουν τετοια προβληματα ομιλιας η χυδαιοτητας μην σου πω οτι τα γουσταρουν κιολας..
Επισκέπτης
arion η παράθεση που έβαλες με προβληματίζει λίγο!
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μα κ αυτος ετσι μου μιλαγε.αυτοι μην νομιζεις οτι εχουν τετοια προβληματα ομιλιας η χυδαιοτητας μην σου πω οτι τα γουσταρουν κιολας..
νο κομεντς περι αυτου...
Επισκέπτης
Βασικά η απάντηση στο ερώτημά σου είναι μάλλον "όχι", διότι έχω ακούσει πως το να φας ένα καβλί στον κώλο σε καθαρίζει από αιμοροϊδες!!! Δεν την έχω δοκιμάσει την θεραπεία (δεν χρειάζεται άλωστε), αλλά... κάτι τέτοιο λέγεται τριγύρω!!!
Επισκέπτης
Βασικά η απάντηση στο ερώτημά σου είναι μάλλον "όχι", διότι έχω ακούσει πως το να φας ένα καβλί στον κώλο σε καθαρίζει από αιμοροϊδες!!! Δεν την έχω δοκιμάσει την θεραπεία (δεν χρειάζεται άλωστε), αλλά... κάτι τέτοιο λέγεται τριγύρω!!!
για ολα τα πραγματα υπαρχει μια πρωτη φορα κ που ξερεις................μπουυυυυυυχαχαχαχαχαχχαχ.πλακα κανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 221K