sex_is_my_favorite_sport
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Εμένα μου αρέσει η ταμπέλα ΟΞΥΓΟΝΟ δίπλα από την ταμπέλα ΛΑΙΚΟΝ θα έπρεπε και από την άλλη μεριά να υπήρχε ταμπέλα ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ
Αγαπητοί σινεφίλ της τσόντας ενωθείται να γράψουμε εμπειρίες από όλα τα τσοντοσινεμά που έχουμε περάσει!!!
Αβέρωφ
Αθηναικόν
Ανταλτ
Αντινέα
Βαρβάρα
Ελίτ
Κοσμπολίτ
Ολυμπίκ
Ομόνοια
Ορφεό
Πίκολο
Σταρ
Φως
Ναι τον Johnny Thunders ειχε φερει, λιγο καιρο μετα πεθανε, οχι αναπαντεχα για οποιον τον ειχε δει.Η Nico δεν είχε παίξει εκεί, αλλά στο Club 22 στη Βουλιαγμένης. 1987. Τον Johnny Thunders είχε φέρει αυτός, και πήγε να πιάσε φωτιά το "4" από μολότωφ που του πέταξαν κάτω από τη πόρτα...
Θα διαφωνήσω.Θυμάμαι κάποτε είχα πάει σε ένα στην Ομόνοια πίσω από το hondos. Ό,τι πιο κριντζ...
Πολυ όμως παρακμή φίλε μουΑβέρωφ, αξέχαστες νύχτες με πολύ σπέρμα από ώριμους ψωλαραδες
Μετά από καιρό στον ίδιο χώρο άνοιξε το θρυλικό Tessera!!! Από τα πρώτα στριπτηζάδικα της Αθήνας!!!Στην πειραιως 117 στου "καμπά" που λεγόταν η περιοχή , δίπλα ακριβως εχει ένα σπίτι που ακόμα υπάρχει και στην είσοδο του σπιτιού περίπτερο οπου οι γονείς μου ψωνιζαν μικροπράγματα της τελευταίας στιγμής.
νοικιάζαμε με τους γονείς μου σε εκείνο το σπίτι από το 1970 ως το καλοκαίρι του 1979 που μετακομίσαμε στα βόρεια προάστια.
τοτε δεν ήταν κλαμπ.
λεγοταν ΕΛΙΤ και ήταν ένα από τα πιό γνωστά τσοντοσινεμά της αθήνας .
Ηταν πρωτοποριακό σινεμά για την εποχή του καθώς λειτουργούσε και σαν θερινό και σαν χειμερινό.
πως το κατάφερνε αυτό.
η οροφή του ήταν ανοιγοκλεινόμενη.
2 τεράστια κομμάτια από σιδερο πάνω σε ραγες που το χειμώνα εκλειναν και το καλοκαίρι ανοιγαν.
κι αν καμιά φορά στην νυχτερινή προβολή επιανε καμιά μπόρα το καλοκαίρι εκλειναν την οροφη.
Από τα παραθυρα του σπιτιου μας βλεπαμε την οροφη που ανοιγοκλεινε.
δίπλα ακριβως στο σινεμά είχε ταβερνα 24/7 για τους ξενύχτηδες.
Δεν έχει όμως Ολυμπιονίκες στο ξέσκισμα πουστοσουφρίδας όπως ο Τζίμης ο Τανζανός που ντοπάρεται με μπύρες και δεν αφήνει κωλάντερο για κωλάντερο χωρίς να το σουβλίσει.Τώρα το μόνο καθαρό και αξιοπρεπές είναι το downtown.
το αβερωφ ηταν πολυ αξιολογο ιδρυμα δυστυχως η τουλετα ηταν στο υπογειο και ο κοσμος κατουρησε μεσα στην αιθουσα,ειδικα οι γεροι που να κατεβαινουν τοσα σκαλια,μια φορα ειχα και εναν να χεζει στον εξωστηΠολυ όμως παρακμή φίλε μου
Δεν λέω είχε την καλτιλα του
Τώρα το μόνο καθαρό και αξιοπρεπές είναι το downtown.
Τα υπόλοιπα πρέπει να έχεις εμβολιαστεί πρώτα για να πας.
Πραγματικά δυσεύρετο είναι το βιβλίο "ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΑ ΣΙΝΕΜΑ" (1989) του ποιητή Ανδρέα Αγγελάκη* (Πειραιάς, 28/03/1940 - Πειραιάς, 14/07/1991). Είναι, βεβαίως, "ειδικού" ενδιαφέροντος και όχι γενικού, όπως το βιβλίο του Φύσσα. Έντονα βιωματικό, με προσωπικές του, γκέι εμπειρίες από τον χώρο των τσοντάδικων του Πειραιά και της Αθήνας.Το βιβλιο 'τα σινεμα της Αθηνας", του Δημητρη Φυσσα, αναφερεται με πολυ γλαφυρο τροπο σε ολα αυτα. Κυκλοφορει δωρεαν στο διαδικτυο
Όντως υπάρχει. Το κατέβασα από εδώ:Το βιβλιο 'τα σινεμα της Αθηνας", του Δημητρη Φυσσα, αναφερεται με πολυ γλαφυρο τροπο σε ολα αυτα. Κυκλοφορει δωρεαν στο διαδικτυο
ΑρίωνΣτην οδό Αθηνάς υπήρχε άλλο ένα που ήταν στο υπόγειο αλλά ξεχνάω το όνομα του
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το Downtown παρότι εγώ έχω κολλήσει στην προηγούμενη ονομασία του Adult Theater είναι σε άλλο επίπεδο και δεν μπορεί να ενταχθεί στην κατηγορία εκείνης της εποχήςΠολυ όμως παρακμή φίλε μου
Δεν λέω είχε την καλτιλα του
Τώρα το μόνο καθαρό και αξιοπρεπές είναι το downtown.
Τα υπόλοιπα πρέπει να έχεις εμβολιαστεί πρώτα για να πας.