Superman_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2014
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Έχουν χαλάσει πολύ τα Τσοντοσινεμα δυστυχώς
για παρτυ σου μωρη τζαζληSAPAKIA έχω μια απορία γιατί υπογράφεις πάντα με
Κίρκη στον Βύρωνα δίπλα στην Παπαστράτειο σχολή.
Μοναδικές στιγμές. Μόνο που τον κωλόγερο μηχανικό τον έπιανε ο ύπνο και σκοτείνιαζε η οθόνη.
Φως μαλάκα φως φώναζε ο κόσμος.
Αυτό το ΟΡΦΕΟ ήταν άθλιο με πολύ κρύο αν λες αυτό που έγινε μετά γκαράζ στην Αλκιβιάδου. Όχι το ΟΡΦΕΟ που άνοιξε μετά στην Ζαχία την αποθήκη που την έκανε ο άλλος τσοντοσινεμά. Μπορεί να πήγαινες και στο ΕΣΠΕΡΙΑ στην Περγάμου που είχε και μπουρδέλο δίπλα.
Πήγαινα μετά στα τριπλά υπόγεια πιο πέρα και "ξεφόρτωνα" αλλά καλύτερο μαγαζί και καθαρό για εκείνα τα χρόνια ήταν το ΄Ελλης 3. Η Πόπη εκεί ήταν άλλο πράγμα!
Το cult σινε ΛΙΝΑ!Λόγω γήρατος, δεν μπορώ να θυμηθώ το πραγματικά πρώτο τσοντοσινεμά που ήταν στον Αγ. Αρτέμιο και το οποίο, παρέμβαλε όντως τσόντες (απο εκεί και ο όρος) πορνό, σε σέξυ ταινίες. Νομίζω Εύα; Σήμερα νομίζω είναι αίθουσα ψυχαγωγίας (πατινάζ;)
Επίσης ένα υπέροχο κινηματογράφο στους Αμπελόκηπους, πίσω από το Δικαστικό μέγαρο (του οποίου δεν θυμάμαι πλέον τ' όνομα). Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι σήμερα είναι super market. Τι κρίμα που δεν θυμάμαι τ' όνομά του. Είχα φίλους απο την περιοχή και πηγαίναμε το 1975 (μετά Χριστόν :-)). Μερικές φορές μπούκαρε και η αστυνομία για έλεγχο. Τότε ήταν απαγορευμένες οι τσόντες
Αυτό το ΟΡΦΕΟ ήταν άθλιο με πολύ κρύο αν λες αυτό που έγινε μετά γκαράζ στην Αλκιβιάδου. Όχι το ΟΡΦΕΟ που άνοιξε μετά στην Ζαχία την αποθήκη που την έκανε ο άλλος τσοντοσινεμά. Μπορεί να πήγαινες και στο ΕΣΠΕΡΙΑ στην Περγάμου που είχε και μπουρδέλο δίπλα.
Πήγαινα μετά στα τριπλά υπόγεια πιο πέρα και "ξεφόρτωνα" αλλά καλύτερο μαγαζί και καθαρό για εκείνα τα χρόνια ήταν το ΄Ελλης 3. Η Πόπη εκεί ήταν άλλο πράγμα!