Νέα

Οι ένδοξες εποχές των τσοντοσινεμάδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Filippos3739
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Superman_athens

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
34
Πόντοι
0
Έχουν χαλάσει πολύ τα Τσοντοσινεμα δυστυχώς

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Σχετικά σχόλια για το ΑΛΑΣΚΑ σε άλλα νήματα του forum
[tt] Το ΑΛΑΣΚΑ στην Πατησίων ήταν το μόνο σινεμά ..που στο κυλικείο του, το σάμαλι και η καρυδόπιτα ήταν ακριβώς.. το ιδιο γλυκό, μόνο που το πρώτο ήταν πιο κίτρινο . και το 2ο πιο καφετί. Το είχε επιβεβαιώσει και ο κυλικιατζης, ο αιώνιος μουστακαλής με τα λαδωμένα, γυρισμένα κολλημένα με τσατσάρα μαλλιά, που γερνούσε εκεί μέσα επί δεκαετίες μαζί---- με το σινεμά, τις γάτες που γυρόφερναν, τους ζωγραφισμένους πιγκουίνους και τα παγόβουνα απ έξω..
"Δροσιά -Ψύξις" , Κάποια στιγμή τα παγόβουνα λιώσανε και εξαφανίστηκαν με τους πιγκουίνους κάνοντας .. Γκλού !
.............
Ο λιγδιάρης στα διαλείμματα περιπλανιόταν στην αίθουσα με το κινητό κυλικείο του. Σέρβιρε την κόκα κόλα μέσα σε πλαστικά κύπελλα γιατί αν σου έδινε το γυάλινο τότε μπουκάλι γινόταν μετά το έλα να δεις μέσα στο σκοτάδι με δαύτα. Μερικοί αμόλαγαν τα μπουκάλια από κάτω από τα καθίσματα για χαβαλέ και με τη φόρα που έπαιρναν γινόταν σαματάς στο σινεμά. Μερικοί «δροσεροί» βέβαια προτιμούσαν να τα βάλουν στο *edit* τους. Άλλη τραγική φιγούρα η γριά με τα κομμένα δάχτυλα. Υποτίθεται ταξιθέτρια που σου έδινε το παρακάτω πρόγραμμα που δεκαετίες έγραφε και αυτό τα ίδια. Αν δεν της έδινες φιλοδώρημα σε άρχιζε στα μπινελίκια και πέταγε και κάτι τούρκικα. Μπαξίσι σεντς και τέτοια.
Το Γκλου βάζει και αυτό λουκέτο εδώ και δυο χρόνια! Οι πιγκουίνοι έφυγαν αλλά παραμένει απέναντι η στοά του Πιγκουίνου (επισήμως Τρικούπη). Η στοά που βγάζει από Ομόνοια προς Πατησίων. Εκεί που πουλάνε σήμερα πουκάμισα από πεθαμένους με τρία ευρώ. Η αλλιώς στοά της πείνας. Ο Πιγκουίνος ήταν σουβλατζίδικο αλλά έχει βάλει εδώ και χρόνια και αυτός λουκέτο. Πάντως απέξω την ταμπέλα ΑΛΑΣΚΑ στα πλάγια όπως και να τη διάβαζες έβγαινε λάθος. 'Η το Κ ήταν ανάποδα ή το Σ ήταν ανάποδα. Ανάλογα την κατεύθυνση που είχες προς Ομόνοια ή προς Μουσείο μεριά.[/tt]

Εδώ το ΑΛΑΣΚΑ σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και ανακαίνισης. Φυσικά μετά από μερικές εβδομάδες ξαναγύρισε στη τσόντα μέχρι που μπήκε οριστικό λουκέτο.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

OP
OP
F

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
SAPAKIA έχω μια απορία γιατί υπογράφεις πάντα με  :zombie: :zombie: :shit: :shit:

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
OP
OP
F

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
Πετάχτηκε και η κλανιά  :kissass2:

OP
OP
F

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
καλικαντζαρε αφιερωμένο

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Κίρκη στον Βύρωνα δίπλα στην Παπαστράτειο σχολή.
Μοναδικές στιγμές. Μόνο που τον κωλόγερο μηχανικό τον έπιανε ο ύπνο και σκοτείνιαζε η οθόνη.
Φως μαλάκα φως φώναζε ο κόσμος.

Προσκυνω sapakias εσπαγα το κεφαλι μου να το θυμηθω ο κολογερος....εκει ειδα την πρωυη μου τσοντα στα 15 !!!!

OP
OP
F

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
274
Πόντοι
21
Ο σαπακιας παίζει να έχει περάσει από όλα τα τσονταδικα Αθηνών Πειραιά περιχώρων και πάσης Ελλάδος. 

:heavymetalbig: σκληροπυρηνικός τσοντάκιας

Προτείνω να τον ανακηρύξουμε σε πρόεδρο  :orchestra:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
καποιοι εχουν ζητησει πληροφοριες για τα drive in
τετοια θυμαμαι 3
1 στην εθνικη αθηνων λαμιας
2 στην κηφισιας
3 στην βαρη
σε αυτά πηγαιναν  συνηθως ζευγάρια
στην εισοδο σου εδιναν μεγαφωνο με υποδοχη που το άλλο ακρο του συρματος εβγενε από το παραθυρο του αυτοκινητου και πηγαινε σε υποδοχη που βρισκοταν διπλα εκει που στάθμευες
τα σινεμά ειχαν πορνο εργα και συνηθως μεσα στα αυτοκίνητα επαιζε από μπαλαμουτι μεχρι γαμησι
όταν ανοιξαν τα video club τα σινεμά αυτά όπως και τα τσονταδικα έφθιναν μεχρι που εκλεισαν

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
δεν αναφερθηκε η αττικη νυν χωρα στην αμοργου  στην πλατεια κολιατσου
συνηθως τα σινεμά αυτά στην αρχη επαιζαν καρατε η αστυνομικα και ενδιάμεσα του κανονικου εργου εβαζαν σκληρο πορνο
επειδή αυτό ηταν κατι προσθετο όπως και κατι προσθετο που μπενει στα χαλασμένα ρουχα ονομαστηκε τσοντα
στιγμιότυπα
από το μεγαφωνο του σινεμά ευα: σε 10λ φευγει το πουλμαν για μεγαρα
ο ταμιας του σινεμά λινα :μπες χωρις εισιτηριο  δεν εχει τσοντα υπαρχει αστυνομια
ο θανασης στην αττικη μετα την πτωση της χουντας :με την αποκατασταση της δημοκρατιας επανέρχονται οι τσντες στην αττικη
στην αττικη σε προηγουμενη εποχη από τις τσοντες επαιζε τεχνη (gkontar κλπ)
στο δικαστηριο που τον ειχαν παει τον θαναση απολογηθηκε :οταν επαιζα τεχνη πειναγα,εβαλα τσοντες για να μπορεσω να ζησω
το πρόγραμμα του σινεμά βενος εγραφε:
ευχαριστούμε τους πελατες μας για την συμπεριφορά τους που επιτρεπουν και ζευγάρια να ερχονται στο σινεμά που ηταν αληθεια

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μια γεύση από το στοιχειωμένο πια drive in cinema στην Εθνική Οδό.

:tits:

mpoutsaras4776

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Απο τα 14 πηγαινα ΟΡΦΕΟ και σε ενα αλλο στην πλ. Α.Παντελεημονα που δεν θυμαμαι το ονομα.

Ακομα σκεφτομαι το ποσο ντρεπομουνα την ωρα που στην εισοδο εβγαζα εισητηριο και μεχρι να μπω, μετα ΟΚ.

Πολυς κοσμος, επεφτε μαλακια ειτε κρυφα ειτε φανερα, βλεπαμε αμερικανικες και καμια φορα γαλλικες τσοντες. Αρκετες φορες εβλεπα να γινονται τσιμπουκια αλλα λογω ηλικιας εμενα μακρια, μια φορα μονο ενας μου εβαλε χερι και εφυγα.

Τωρα εχω βρει πολλες απο εκεινες τις τσοντες σε πορνοσαιτ και τις θυμηθηκα. Σταματησα τα τσονταδικα στα 18, ητανε και οι βιντεοκασετες

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αυτό το ΟΡΦΕΟ ήταν άθλιο με πολύ κρύο αν λες αυτό που έγινε μετά γκαράζ στην Αλκιβιάδου. Όχι το ΟΡΦΕΟ που άνοιξε μετά στην Ζαχία την αποθήκη που την έκανε ο άλλος τσοντοσινεμά. Μπορεί να πήγαινες και στο ΕΣΠΕΡΙΑ στην Περγάμου που είχε και μπουρδέλο δίπλα.
Πήγαινα μετά στα τριπλά υπόγεια πιο πέρα και "ξεφόρτωνα" αλλά καλύτερο μαγαζί και καθαρό για εκείνα τα χρόνια ήταν το ΄Ελλης 3. Η Πόπη εκεί ήταν άλλο πράγμα!
:zombie: :zombie:

mpoutsaras4776

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Αυτό το ΟΡΦΕΟ ήταν άθλιο με πολύ κρύο αν λες αυτό που έγινε μετά γκαράζ στην Αλκιβιάδου. Όχι το ΟΡΦΕΟ που άνοιξε μετά στην Ζαχία την αποθήκη που την έκανε ο άλλος τσοντοσινεμά. Μπορεί να πήγαινες και στο ΕΣΠΕΡΙΑ στην Περγάμου που είχε και μπουρδέλο δίπλα.
Πήγαινα μετά στα τριπλά υπόγεια πιο πέρα και "ξεφόρτωνα" αλλά καλύτερο μαγαζί και καθαρό για εκείνα τα χρόνια ήταν το ΄Ελλης 3. Η Πόπη εκεί ήταν άλλο πράγμα!

Ναι, στην Αλκιβιαδου νομιζω, για το ΕΣΠΕΡΙΑ δεν ειμαι σιγουρος αλλα θυμαμαι ητανε 1-2 στενα μετα τον Α,Παντελεημονα.

Εγω την ετριβα καλα μεσα απο το παντελονι και εχυνα ετσι, ημουνα μικρος και δεν πηγαινα σε μπουρδελα 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Προσεχώς:
Ο Χριστός Γεννήθηκε στο Ροζικλαίρ
:zombie: :zombie: :zombie:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ανοίγει μετά από 30 χρόνια το  παλιό drive in  εντός ολίγων ημερών.
Φυσικά δεν πρόκειται πλέον για τσοντοσινεμά αλλά λόγο του Covid-19. Προβλέπω cult καταστάσεις. Ποιος πάει cinema με το Netflix σπίτι του σήμερα;
Το σινεμά έκπληξη
:zombie: :zombie: :zombie:

Kariolitsa

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Το ΑΣΤΥ δεν ηταν ποτέ τσοντάδικο. Το Λαού ήταν Κολοκυνθούς, Λίνα στους Αμπελόκηπους.
Επειδή τα έχουμε ξανα πεί
Βρείτε το σινεμά που γουστάρετε εδώ: Αφού ανοίξει το pdf πατάτε Cltr+F και πληκτρολογείτε το όνομα του σινεμά που σας ενδιαφέρει.

Από Θεσσαλονίκη ξέρεις παλιά σινεμά που έχουν κλείσει??

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.992
Πόντοι
5.956
Λόγω γήρατος, δεν μπορώ να θυμηθώ το πραγματικά πρώτο τσοντοσινεμά που ήταν στον Αγ. Αρτέμιο και το οποίο, παρέμβαλε όντως τσόντες (απο εκεί και ο όρος) πορνό, σε σέξυ ταινίες. Νομίζω Εύα; Σήμερα νομίζω είναι αίθουσα ψυχαγωγίας (πατινάζ;)
Επίσης ένα υπέροχο κινηματογράφο στους Αμπελόκηπους, πίσω από το Δικαστικό μέγαρο (του οποίου δεν θυμάμαι πλέον τ' όνομα). Κάπου έπιασε το μάτι μου ότι σήμερα είναι super market. Τι κρίμα που δεν θυμάμαι τ' όνομά του. Είχα φίλους απο την περιοχή και πηγαίναμε το 1975 (μετά Χριστόν :-)). Μερικές φορές μπούκαρε και η αστυνομία για έλεγχο. Τότε ήταν απαγορευμένες οι τσόντες
Το cult σινε ΛΙΝΑ!

hellroach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
3
Like
407
Πόντοι
280

Συγγνώμη για το threadomancy. Αλλά έπρεπε. Εγώ είμαι από επαρχία και ήξερα μόνο το τραγούδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom