TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
καλα οτι φαντασια ειχε στο μυαλο του αυτος που εκανε την ερευνα το δημοσιευσε
α εκανε και ερευνα?καλα οτι φαντασια ειχε στο μυαλο του αυτος που εκανε την ερευνα το δημοσιευσε
α εκανε και ερευνα?
Η πλάκα είναι πως το έχουν αναπαράγει και αρκετές ξένες ιστοσελίδες.
Μαύρο στα ΜΜΕ και σε ότι μας πασάρουν!!!
www.independent.co.uk/life-style/love-sex/young-women-selling-sex-for-the-price-of-a-sandwich-in-greece-a6751061.html]http://www.independent.co.uk/life-style/love-sex/young-women-selling-sex-for-the-price-of-a-sandwich-in-greece-a6751061.html[/url]
Και μετά σερμπατίνα ε τύπε ??
Θα πλακώσει σεξοτουρισμός.
Γουστάρω να βλέπω φάτσες ελλεηνίδων όταν θα τις κυνηγάνε να τις γαμήσουν με την τυρόπιτα στο χέρι
Θερμοκρασια δωματιου το milko τυπε, οχι απο ψυγειο...
Στασου..Τυροπιτα!!!!Θα πλακώσει σεξοτουρισμός.
Γουστάρω να βλέπω φάτσες ελλεηνίδων όταν θα τις κυνηγάνε να τις γαμήσουν με την τυρόπιτα στο χέρι
Η μία ώρα πενηντάρικο γράφει και ''σήμερα η μισή ώρα σεξ με μια νέα Ελληνίδα, κοστίζει μόλις δύο ευρώ''
για άλλη μια φορά απλά άσχετος ο Λάζος απο τιμές πιάτσας, εκτός αν ψάχνει σε τίποτα σάπια μουνάκια πέριξ της πλατείας Ομονοίας και από εκεί ρουφιάνεψε παπαριές στους times.
Μολις το διαβαςα....Που ειναι αυτες ? γιατι με τα νουμερα που παιζουν οχι μια τυροπιτα αλλα ταψι ολοκληρο αγοραζουν
ταυλανδη 20 με 50ε διαβαζω,,που τ ακουσες τα δυοΡε παιδια εγω νεος ειμαι τι ερευνα ηταν αυτη; που διαολο ειναι ολες αυτες που πηδιουνται με 2 ευρω;εγω μονο στην ταυλανδη ξερω
Η πλάκα είναι πως το έχουν αναπαράγει και αρκετές ξένες ιστοσελίδες.
Μαύρο στα ΜΜΕ και σε ότι μας πασάρουν!!!
www.independent.co.uk/life-style/love-sex/young-women-selling-sex-for-the-price-of-a-sandwich-in-greece-a6751061.html]http://www.independent.co.uk/life-style/love-sex/young-women-selling-sex-for-the-price-of-a-sandwich-in-greece-a6751061.html[/url]
Η μία ώρα πενηντάρικο γράφει και ''σήμερα η μισή ώρα σεξ με μια νέα Ελληνίδα, κοστίζει μόλις δύο ευρώ''
για άλλη μια φορά απλά άσχετος ο Λάζος απο τιμές πιάτσας, εκτός αν ψάχνει σε τίποτα σάπια μουνάκια πέριξ της πλατείας Ομονοίας και από εκεί ρουφιάνεψε παπαριές στους times.