kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
thanoss φταιμε που δεν τους ρίχνουμε σφαλιαρες και χριστοπαναγίες...
Μπααα...και μερικές καλές ψωλιές φτάνουν, πίστεψέ με
thanoss φταιμε που δεν τους ρίχνουμε σφαλιαρες και χριστοπαναγίες...
το χεις γενικευσει παρα πλου το θεμα φιλε...!!δεν ειναι ετσι...!!!
αυτα συνηθως ειναι λογια πικριας.....κοινως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...!!!
γιατι δεν βγαινει και καποιος που ριχνει γκομενακια και δεν εχει τετια προβληματα να δουμε τι θα πει...!!!!
το χουμε παρει τωρα σκοινι κορδονι και κατηγορουμε...!!!εμεις ψαχτηκαμε καθολου να δουμε που φταιμε...????γιατι ολα αυτα απο καπου ξεκινανε...!!
δεν χρειαζεται να ψαχτω....!!Kάτσε και ψάξου και μετά έλα να μας πεις για το κουτσαβάκι που ήταν καλό καμάκι και σφύραγε σε όλες και όλο και κάποια του καθόταν και κάθε μέρα είχε 3 διαφορετικές γκόμενες και έχει ως ίνδαλμα τον duracell και στο νηπιαγωγείο καμάκωσε τη νηπιαγωγό και στο στρατό τη λοχία.
Εδώ μιλάμε για ερωτική επιθυμία και διάθεση και όχι για το πως θα βάλουμε το πουλί μας σε μία τρύπα και θα τη βαφτίσουμε "γκομενάκι".
δεν ειναι το θεμα απλα να βαλουμε το πουλακι μας και να φυγουμε....μηπως και το καμακι παιζει ρολο φιλε TODOK ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...!!
Kάτσε και ψάξου και μετά έλα να μας πεις για το κουτσαβάκι που ήταν καλό καμάκι και σφύραγε σε όλες και όλο και κάποια του καθόταν και κάθε μέρα είχε 3 διαφορετικές γκόμενες και έχει ως ίνδαλμα τον duracell και στο νηπιαγωγείο καμάκωσε τη νηπιαγωγό και στο στρατό τη λοχία.
Εδώ μιλάμε για ερωτική επιθυμία και διάθεση και όχι για το πως θα βάλουμε το πουλί μας σε μία τρύπα και θα τη βαφτίσουμε "γκομενάκι".
ε βεβεα...!!πολλες φορες πρεπει να κοιταμε τις μ@@@@@ς που εχουμε κανει και να μαθαινουμε....ολλα τα χουμε ριξει στις γκομενες τωρα....!!Ααα, μπράβο!!!Να και κάποιος που θα πάει μπροστά (ΔΕΝ ειρωνεύομαι)...Και εγώ ψάχνομαι, Θάνε, και προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου...
Από εκεί και πέρα το ότι η μέση ελληνίδα έχει μάλλον κακό value for money (με την έννοια ότι θέλει αρκετό κυνήγι για πενιχρά αποτελέσματα) ή ότι έχει αρκετές εμμονές και συμπλέγματα δεν το αρνούμαι...
ʼλλά το ότι φταίνε για τις στυτικές δυσλειτουργίες είναι παρατραβηγμένο...
κανω παραθεση στον ευατο μου και το ξαναλεω για αυτους που δεν το καταλαβα και για σενα todok..!!δεν ειναι το θεμα απλα να βαλουμε το πουλακι μας και να φυγουμε....μηπως και το καμακι παιζει ρολο φιλε TODOK ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...!!
Δεν ξέρω τι λες Τόντοκ, αλλά όσο ξενέρωτες και αν θεωρείς τις Ελληνίδες, δε γνωρίζω σχεδόν καμία με εμφάνιση λίγο κατώτερη του μετρίου και άνω που να μένει αγάμητη...ʼρα όταν θέλουν ξυπνούν και την ερωτική επιθυμία με τον ένα τρόπο ή τον άλλο...
Το θέμα είναι να καταφέρεις να καλύψεις αυτή τη ζήτηση..Διότι κάποιοι τις γαμάνε...
Και δεν είναι όλοι φραγκάτοι μικροτσούτσουνοι μουνοείλωτες μαλάκες όπως θέλουμε όλοι να πιστεύουμε για όποιον ρίχνει κανά πούτσο με μεγαλύτερη συχνότητα από εμάς...
Από εκεί και πέρα το ότι η μέση ελληνίδα έχει μάλλον κακό value for money (με την έννοια ότι θέλει αρκετό κυνήγι για πενιχρά αποτελέσματα) ή ότι έχει αρκετές εμμονές και συμπλέγματα δεν το αρνούμαι...
ʼλλά το ότι φταίνε για τις στυτικές δυσλειτουργίες είναι παρατραβηγμένο...
(και μάλιστα σε γυναίκες που έχουν ήδη δώσει κάθε τρύπα σε πολλούς και διάφορους)Το θέμα είναι ότι οι ενέργειες που πρέπει να κάνεις για να το καταφέρεις αυτό (και μάλιστα σε γυναίκες που έχουν ήδη δώσει κάθε τρύπα σε πολλούς και διάφορους) και οι εμμονές και τα συμπλέγματα που αναφέρεις έχουν ακριβώς ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ερωτική διάθεση στους άνδρες. Το ότι κάποιοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα δεν είναι καθόλου αμφίβολο, καθώς άλλοι μπορεί πχ να τρώνε από βρώμικα πιάτα και να μη τους απασχολεί.
Τέλος, η στυτική δυσλειτουργία (πράγμα διαφορετικό από τη μειωμένη ερωτική επιθυμία) είναι φυσικό να παρατηρείται με τόσους καπνιστές (χώρια τα χαμπουργκερ και τα ουίσκια).
φιλαρακο εγω δεν ψαχνω για παρτολες...!!αν και καπου καπου πηδηξα κανα δυο να ξεκαβλωσω χωρια οτι εβγαλα και τα γουστα μου...!!Eσύ ψάξε για παρτόλες!
ναι ρε φιλε αυτο ειναι στανταρ...!!!Θανο φιλε ειχα γνωρίσει μια παρθενα 28 ετων ψιλοχοντρούλα και νομιζα οτι μου εκατσε το λαχειο αλλα μετα ανεπτηξα τη θεωρία: "Αμα η γκομενα περάσει τα 20 και δεν την εχει γαμησει κανεις,μαλλον καποιος λογος θα υπαρχει"