Νέα

Οι χοντροί γαμάνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 500
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trinity

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Papazol …όχι όλα μαζί φέρνουν …συχνοουρία…. :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τα χουμε πει ρε παλικάρι, άντρας, 1,75 και 105 κιλά. 27 Μαίων.

Είπαμε, c'est la vie.

Μια χαρά είσαι...

Δε χρειάζεσαι δίαιτες και μαλακίες...

Ξεκίνα τα παραμύθια  :rockon: :rockon: :rockon:

I know, αλλά σκέφτομαι πως ΟΚ, και η ζωή, ειδικά όταν είσαι μόνος σου θα είναι βαρετή μετά τα 50.

Τώρα ΟΚ, έχω φίλους και βγαίνουμε και περνάω καλά. [size=15pt]Όμως όταν παντρευτούν τι θα κάνω? Θα είμαι ένας 50χρονος μόνος.[/size]

Οπότε αν είναι να πάθω καμιά καρδιά στα 50 δε με χαλάει.

Μη μασάς καθόλου...
Δεν πρόκειται να παντρευτούν  :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ πιστεύω ταπεινά ότι το θρέντ θα έπρεπε να έχει άλλο τίτλο...."οι χοντροί γαμάνε ή δεν το βλέπουν όταν κατουράνε?"

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
και μιας κ μου το θυμησε ο μπουλ :
n32477771505_1256800_9097.jpg

Ο ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!!!
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

EΙΝΑΙ ΜΑΝΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν είναι το πρώτο μου post, απλά ξέχασα το password καθώς και το email που χρησιμοποιούσα οπότε έφτιαξα άλλο.

Ρε παιδιά, ξέρω πως είναι πολύ κομπλεξική η ερώτηση μου, αλλά ξέρετε αν οι χοντροί γαμάνε?
Εγώ που είμαι χοντρός μόνο επί πληρωμής.

Εσείς έχετε φίλους χοντρούς που γαμάνε? Αν κάποιο μέλος είναι χοντρός, ας πει και αυτός, για να ξέρω, είμαι ο μόνος μαλάκας ή γενικά οι γυναίκες δε μας προτιμάνε (καλά, με το δίκιο τους, και μένα δε μου αρέσουν οι χοντρές).

Επίσης, αν καμιά κοπέλα κοιτάει το thread, είχε πάει ποτέ με χοντρό? Έχει καμιά φίλη που τα είχε με χοντρό?
Γενικά όταν βγαίνω έξω, οι πιο πολλοί χοντροί είναι με αντροπαρέα.
Δε θέλω να ακούσω συμβουλές του στυλ να χάσω κιλά, να πάω σε ψυχολόγο και τέτοια, απλά μια στατιστική.

Υ.Γ. Όταν λέω χοντρός δε μιλάω για 10 κιλά παραπάνω, μιλάω για 20 και πάνω από το κανονικό.

edit: Ξέρω πως στην Θεσσαλονίκη πολλοί χοντροί γαμάνε, μιλάω για Αθήνα, εκεί που μένω δηλαδή.
ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι.η που δε ξερεις με ποιο τροπο θα ανοιξεις ενα ενδιαφερον θρεντ η που οντος εχεις αυτη την απορια.εγω α εχω τα κιλα μου. τωρα ειμαι παντρεμενος βασικα αλλα και καλα περασα ΑΛΛΑ και τη χυλοπιτα μου την εφαγα προφανος πιστευω για το βαρος μου.οι αδυνατοι ας πουμε δε τρωνε χυλοπιτα και σου τρωνε τις γυναικες?????
πρεπει να αλλαξεις το θρεντ σε ''οι χοντροι που καθονται ολη μερα μεσα στο σπιτι γαμανε??''
να σου πω ΟΧΙ

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, ξέρω πως είναι πολύ κομπλεξική η ερώτηση μου, αλλά ξέρετε αν οι χοντροί γαμάνε?

Αδέλφε, δεν μας ειπες το ποιο σπουδαιο..Εσυ με τον εαυτον σου, οταν κοιτας την κοιλια σου στον καθρεπτη νιωθεις καλα ? Οπως γνωριζεις, αν νιωθεις ομορφος, τοτε εισαι ομορφος.

Ολα τα αλλα ειναι παπαριες καμαρωτες..

Αυτα..

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι γαμάνε τη σήμερον ημέρα!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν είναι το πρώτο μου post, απλά ξέχασα το password καθώς και το email που χρησιμοποιούσα οπότε έφτιαξα άλλο.

Εσείς έχετε φίλους χοντρούς που γαμάνε? Αν κάποιο μέλος είναι χοντρός, ας πει και αυτός, για να ξέρω, είμαι ο μόνος μαλάκας ή γενικά οι γυναίκες δε μας προτιμάνε (καλά, με το δίκιο τους, και μένα δε μου αρέσουν οι χοντρές).

Επίσης, αν καμιά κοπέλα κοιτάει το thread, είχε πάει ποτέ με χοντρό? Έχει καμιά φίλη που τα είχε με χοντρό?
Γενικά όταν βγαίνω έξω, οι πιο πολλοί χοντροί είναι με αντροπαρέα.
Δε θέλω να ακούσω συμβουλές του στυλ να χάσω κιλά, να πάω σε ψυχολόγο και τέτοια, απλά μια στατιστική.

Υ.Γ. Όταν λέω χοντρός δε μιλάω για 10 κιλά παραπάνω, μιλάω για 20 και πάνω από το κανονικό.

edit: Ξέρω πως στην Θεσσαλονίκη πολλοί χοντροί γαμάνε, μιλάω για Αθήνα, εκεί που μένω δηλαδή.

άστοχη η ερώτηση σου, αν υποθέσω οτι μιλάς για Ελλεινίδες. Πλέον δεν γαμάει κανείς τέτοιες. Αν μιλάς για ξένες, παίζει να γαμήσεις, δεν τις πειράζει. 

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
α ρε λουκ..η αληθεια εχω να γαμησω καμια 10αρια μερες απο ενα μπαζο π πηρα τις προαλλες η δικια μ λειπει..την τρελα μου :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom