κιθαριστας ή ντραμμερ?Kάπου μακρυά σου με κάποια άλλη,εύκολο ήταν,άλλη ερώτηση;!
μονο σημερα?παπαζολ παιδί μου έχεις καπνίσει τίποτα παράξενο?
χάνεις αέρα σήμερα
κατα τ αλλα ειναι σοβαρος?
κιθαριστας ή ντραμμερ?Kάπου μακρυά σου με κάποια άλλη,εύκολο ήταν,άλλη ερώτηση;!
μονο σημερα?παπαζολ παιδί μου έχεις καπνίσει τίποτα παράξενο?
χάνεις αέρα σήμερα
Τα συνηθισμένα απλά τα ανακάτεψα όλα μαζί και έφτιαξα μιλκσέικ!!!παπαζολ παιδί μου έχεις καπνίσει τίποτα παράξενο?
χάνεις αέρα σήμερα
μονο σημερα?
κατα τ αλλα ειναι σοβαρος?
εντάξει, έχει μια δυσκολία να βρει το πόιντ αλλά σήμερα έχει ξεφύγει λέμε
ειναι μικρος δε ξερει...εντάξει, έχει μια δυσκολία να βρει το πόιντ αλλά σήμερα έχει ξεφύγει λέμε
Θα μάθει ποτέ λες;!ειναι μικρος δε ξερει...
Mην παίρνετε ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους.Papazol …όχι όλα μαζί φέρνουν …συχνοουρία….
Τα χουμε πει ρε παλικάρι, άντρας, 1,75 και 105 κιλά. 27 Μαίων.
Είπαμε, c'est la vie.
I know, αλλά σκέφτομαι πως ΟΚ, και η ζωή, ειδικά όταν είσαι μόνος σου θα είναι βαρετή μετά τα 50.
Τώρα ΟΚ, έχω φίλους και βγαίνουμε και περνάω καλά. [size=15pt]Όμως όταν παντρευτούν τι θα κάνω? Θα είμαι ένας 50χρονος μόνος.[/size]
Οπότε αν είναι να πάθω καμιά καρδιά στα 50 δε με χαλάει.
εγώ πιστεύω ταπεινά ότι το θρέντ θα έπρεπε να έχει άλλο τίτλο...."οι χοντροί γαμάνε ή δεν το βλέπουν όταν κατουράνε?"
και μιας κ μου το θυμησε ο μπουλ :
Ο ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!!!
ρε φιλε ποσο βλακας μπορει να εισαι.η που δε ξερεις με ποιο τροπο θα ανοιξεις ενα ενδιαφερον θρεντ η που οντος εχεις αυτη την απορια.εγω α εχω τα κιλα μου. τωρα ειμαι παντρεμενος βασικα αλλα και καλα περασα ΑΛΛΑ και τη χυλοπιτα μου την εφαγα προφανος πιστευω για το βαρος μου.οι αδυνατοι ας πουμε δε τρωνε χυλοπιτα και σου τρωνε τις γυναικες?????Δεν είναι το πρώτο μου post, απλά ξέχασα το password καθώς και το email που χρησιμοποιούσα οπότε έφτιαξα άλλο.
Ρε παιδιά, ξέρω πως είναι πολύ κομπλεξική η ερώτηση μου, αλλά ξέρετε αν οι χοντροί γαμάνε?
Εγώ που είμαι χοντρός μόνο επί πληρωμής.
Εσείς έχετε φίλους χοντρούς που γαμάνε? Αν κάποιο μέλος είναι χοντρός, ας πει και αυτός, για να ξέρω, είμαι ο μόνος μαλάκας ή γενικά οι γυναίκες δε μας προτιμάνε (καλά, με το δίκιο τους, και μένα δε μου αρέσουν οι χοντρές).
Επίσης, αν καμιά κοπέλα κοιτάει το thread, είχε πάει ποτέ με χοντρό? Έχει καμιά φίλη που τα είχε με χοντρό?
Γενικά όταν βγαίνω έξω, οι πιο πολλοί χοντροί είναι με αντροπαρέα.
Δε θέλω να ακούσω συμβουλές του στυλ να χάσω κιλά, να πάω σε ψυχολόγο και τέτοια, απλά μια στατιστική.
Υ.Γ. Όταν λέω χοντρός δε μιλάω για 10 κιλά παραπάνω, μιλάω για 20 και πάνω από το κανονικό.
edit: Ξέρω πως στην Θεσσαλονίκη πολλοί χοντροί γαμάνε, μιλάω για Αθήνα, εκεί που μένω δηλαδή.
Ρε παιδιά, ξέρω πως είναι πολύ κομπλεξική η ερώτηση μου, αλλά ξέρετε αν οι χοντροί γαμάνε?
Δεν είναι το πρώτο μου post, απλά ξέχασα το password καθώς και το email που χρησιμοποιούσα οπότε έφτιαξα άλλο.
Εσείς έχετε φίλους χοντρούς που γαμάνε? Αν κάποιο μέλος είναι χοντρός, ας πει και αυτός, για να ξέρω, είμαι ο μόνος μαλάκας ή γενικά οι γυναίκες δε μας προτιμάνε (καλά, με το δίκιο τους, και μένα δε μου αρέσουν οι χοντρές).
Επίσης, αν καμιά κοπέλα κοιτάει το thread, είχε πάει ποτέ με χοντρό? Έχει καμιά φίλη που τα είχε με χοντρό?
Γενικά όταν βγαίνω έξω, οι πιο πολλοί χοντροί είναι με αντροπαρέα.
Δε θέλω να ακούσω συμβουλές του στυλ να χάσω κιλά, να πάω σε ψυχολόγο και τέτοια, απλά μια στατιστική.
Υ.Γ. Όταν λέω χοντρός δε μιλάω για 10 κιλά παραπάνω, μιλάω για 20 και πάνω από το κανονικό.
edit: Ξέρω πως στην Θεσσαλονίκη πολλοί χοντροί γαμάνε, μιλάω για Αθήνα, εκεί που μένω δηλαδή.
:o :o :o :o :oάστοχη η ερώτηση σου, αν υποθέσω οτι μιλάς για Ελλεινίδες. Πλέον δεν γαμάει κανείς τέτοιες. Αν μιλάς για ξένες, παίζει να γαμήσεις, δεν τις πειράζει.
kontα τα χερακια μανδαμ!
EΙΝΑΙ ΜΑΝΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ