talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
παχυνε στις ρουμανικες φυλακεςχμμμ Πάσσαρης διάβασα..
Καλό γκομενάκι είναι..
Είναι χοντρός όμως?
μαρεσεις...να γινουμε 2 οι ανωμαλες!!!!!!!!γιες!!!!!!!!!!!Και μιας και βάζει άκυρους η λουκ πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα μου ΄κανε ένα κλικ ο Πέτρος Φιλιππίδης..
Μοιάζει και στον μπαμπά μου λίγο..
Σαν τον Πάσσαρη δεν είναι πάντως..
πλακα κανεις?Και μιας και βάζει άκυρους η λουκ πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα μου ΄κανε ένα κλικ ο Πέτρος Φιλιππίδης..
Μοιάζει και στον μπαμπά μου λίγο..
Σαν τον Πάσσαρη δεν είναι πάντως..
χοντρος δεν ειναι ρε λουκ.μη χαλας το θρεντ με ασχετους αγαμητουςκαι μιας κ μου το θυμησε ο μπουλ :
Ο ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!!!
χοντρος δεν ειναι ρε λουκ.μη χαλας το θρεντ με ασχετους αγαμητους
να σου πω φιλε αν βαλω γλυκια παπρικα αντι για καυτερη πιπερια λες να γινει καλο;Indeed, το θέμα γαμήθηκε και πήγε στα γούστα των γυναικών.
Στην τρίτη περίπου σελίδα το άφησα, πήγα ψώνισα, γύρισα, μαγείρεψα γαρίδες με σάλτσα από σοταρισμένο σκόρδο, μαϊντανό και καυτερή πιπεριά σβησμένο με λίγο Sauvignon Blanc και ανακατεμένο με το ζουμάκι από το κέλυφος από τις γαρίδες. Συνοδεία ρύζι.
Επιπλέον το συνόδευσα με Chardonnay που είναι υπέροχο και αυτά.
Δε με κόβω να γαμάω ούτως η άλλως, γιατί να μη το ευχαριστηθώ τουλάχιστο?
πωπωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ανοιξες την ορεξη!!!1Indeed, το θέμα γαμήθηκε και πήγε στα γούστα των γυναικών.
Στην τρίτη περίπου σελίδα το άφησα, πήγα ψώνισα, γύρισα, μαγείρεψα γαρίδες με σάλτσα από σοταρισμένο σκόρδο, μαϊντανό και καυτερή πιπεριά σβησμένο με λίγο Sauvignon Blanc και ανακατεμένο με το ζουμάκι από το κέλυφος από τις γαρίδες. Συνοδεία ρύζι.
Επιπλέον το συνόδευσα με Chardonnay που είναι υπέροχο και αυτά.
Δε με κόβω να γαμάω ούτως η άλλως, γιατί να μη το ευχαριστηθώ τουλάχιστο?
οχι...λουκ
το αγορι σου ειναι χονδρο;
α....ειναι οδοντογλυφιδας..οχι...