Επισκέπτης
[size=14pt]ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ[/size]
[size=14pt]ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ[/size]
Μα τι λες!!αφου ο πορνοτσαρος ειπε οτι σας εδινε να γαματε τις γκομενες που βαρεθηκε.Φυσικά και με πήγε! Τι; θα ντραπώ να το πω;; Σε σάιτ με μπουρδέλα γράφω άλλωστε. Αλλά όχι και όλης της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης μόνο, η αλλιώς [size=14pt]Λένινγκρατ[/size] ;)
Φυσικά και με πήγε! Τι; θα ντραπώ να το πω;; Σε σάιτ με μπουρδέλα γράφω άλλωστε. Αλλά όχι και όλης της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης μόνο, η αλλιώς [size=14pt]Λένινγκρατ[/size] ;)
μην γραφεις με κεφαλαια ρε μικρομεσαιο παοκακι.[size=18pt]ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ[/size]
[size=15pt]ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ[/size]
Μην χαιρεσαι μαλακα,στην γκομενα σου αλλος της τον χωνει,[size=20pt]Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/size]
[size=16pt]Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size]εγώ ξέρω ότι αυτοί έλεγαν "no passaran" (δεν θα περάσεις) και δεν προέβαλλαν την παραμικρή αντίσταση
Την δεκαετία του '80 έπεφταν κορμιά (πχ Χημείο), αυτοί οι τωρινοί ...
[size=15pt]ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣΤΕΡ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/size]Μην χαιρεσαι μαλακα,στην γκομενα σου αλλος της τον χωνει,
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
Πιο καλη ομοιοκαταληξια,δεν μπορεις να πεις.
[size=16pt]Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size]
[size=20pt]ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size]ειδίκά για τον Μελιγαλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σου κάνω φροντιστήριο γιατί ο καθοδηγητής σου δεν σου τα έχει πει καλά ...
Υ.Γ. Πότε τούς κρέμασε ???
από την εξορία τα λέγατε αυτά??[size=20pt]ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size]
ωραίος ο παρακμιακός καραφλοδημητράκης, αλλα αυτός έταζε νύφες για όλο τον κόσμο και και party με μοντέλα που παρακαλάνε να παντρευτούνε αυτόν και τον κάθε φίλο του , δεν σε κόβω όμως για παντρεμένο αν πεις τώρα στον μαλακα το δημητράκη ότι γαμάει σε μπουρδέλα θα σου πει ότι πάει μια φορα το χρόνο! LOL!!! :2funny
Όντως πήγε να μου πασάρει μία σ'ένα κλαμπ αλλά με αυτές υπάρχει πάντα ένα θέμα συνεννόησης, και σε κλαμπ ειδικά δύσκολο. Πάντως για το αν γαμάει έχει ποστάρει φωτογραφίες μου φαίνεται για να σας λυθεί η απορία. Εγώ θυμάμαι τον πρήζανε αρκετές γκόμενες αλλά εκείνος δεν ήθελε. Σε μπουρδέλα πάει γιατί δεν του κατσικώνονται μετά. Μωρέ δεν έχει σημασία αν γαμάει κανείς, ας τον παίζει κιόλας, αρκεί να εκτονώνετε τακτικά για να μην του βγουν τα κόμπλεξ στην ψήφο του!
[size=20pt]ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size]