Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=14pt]ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ[/size] :rockon: :rockon:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εσείς γαμάτε καθόλου η φωνάζετε "αίμα-τιμή" για να εκτονώνεστε;; :grin:

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ[/size] :rockon: :rockon:

εγώ ξέρω ότι αυτοί έλεγαν "no passaran" (δεν θα περάσεις) και δεν προέβαλλαν την παραμικρή αντίσταση  :2funny: :2funny: :2funny:

Την δεκαετία του '80 έπεφταν κορμιά (πχ Χημείο), αυτοί οι τωρινοί ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φυσικά και με πήγε! Τι; θα ντραπώ να το πω;; :cheesy: Σε σάιτ με μπουρδέλα γράφω άλλωστε. Αλλά όχι και όλης της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης μόνο, η αλλιώς [size=14pt]Λένινγκρατ[/size] ;)
Μα τι λες!!αφου ο πορνοτσαρος ειπε οτι σας εδινε να γαματε τις γκομενες που βαρεθηκε.

Επισκέπτης
[size=15pt]ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ[/size] :rockon: :rockon:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φυσικά και με πήγε! Τι; θα ντραπώ να το πω;; :cheesy: Σε σάιτ με μπουρδέλα γράφω άλλωστε. Αλλά όχι και όλης της Ρωσίας, της Αγίας Πετρούπολης μόνο, η αλλιώς [size=14pt]Λένινγκρατ[/size] ;)

ωραίος ο παρακμιακός καραφλοδημητράκης, αλλα αυτός έταζε νύφες για όλο τον κόσμο και και party με μοντέλα που παρακαλάνε να παντρευτούνε αυτόν και τον κάθε φίλο του , :jerking: :jerking: :jerking: δεν σε κόβω όμως για παντρεμένο  :2funny:  αν πεις τώρα στον μαλακα το δημητράκη ότι γαμάει σε μπουρδέλα θα σου πει ότι πάει μια φορα το χρόνο! LOL!!!  :2funny: :2funny: :2funny

Επισκέπτης
[size=18pt]ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ[/size] :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[size=20pt]Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/size] :rockon: :rockon: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
[size=20pt]Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/size] :rockon: :rockon: :2funny:
Μην χαιρεσαι μαλακα,στην γκομενα σου αλλος της τον χωνει,
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
Πιο καλη ομοιοκαταληξια,δεν μπορεις να πεις.

Επισκέπτης
εγώ ξέρω ότι αυτοί έλεγαν "no passaran" (δεν θα περάσεις) και δεν προέβαλλαν την παραμικρή αντίσταση  :2funny: :2funny: :2funny:

Την δεκαετία του '80 έπεφταν κορμιά (πχ Χημείο), αυτοί οι τωρινοί ...
[size=16pt]Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑ  ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size] :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μην χαιρεσαι μαλακα,στην γκομενα σου αλλος της τον χωνει,
μπατσοι γουρουνια δολοφονοι.
Πιο καλη ομοιοκαταληξια,δεν μπορεις να πεις.
[size=15pt]ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣΤΕΡ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/size] :2funny: :birdman:

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
[size=16pt]Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑ   ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size] :rockon: :rockon:

ειδίκά για τον Μελιγαλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σου κάνω φροντιστήριο γιατί ο καθοδηγητής σου δεν σου τα έχει πει καλά ...

Υ.Γ. Πότε τούς κρέμασε ???

Επισκέπτης
ειδίκά για τον Μελιγαλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σου κάνω φροντιστήριο γιατί ο καθοδηγητής σου δεν σου τα έχει πει καλά ...

Υ.Γ. Πότε τούς κρέμασε ???
[size=20pt]ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ[/size] :rockon: :rockon:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ωραίος ο παρακμιακός καραφλοδημητράκης, αλλα αυτός έταζε νύφες για όλο τον κόσμο και και party με μοντέλα που παρακαλάνε να παντρευτούνε αυτόν και τον κάθε φίλο του , :jerking: :jerking: :jerking: δεν σε κόβω όμως για παντρεμένο  :2funny:  αν πεις τώρα στον μαλακα το δημητράκη ότι γαμάει σε μπουρδέλα θα σου πει ότι πάει μια φορα το χρόνο! LOL!!!  :2funny: :2funny: :2funny

Όντως πήγε να μου πασάρει μία σ'ένα κλαμπ αλλά με αυτές υπάρχει πάντα ένα θέμα συνεννόησης, και σε κλαμπ ειδικά δύσκολο. Πάντως για το αν γαμάει έχει ποστάρει φωτογραφίες μου φαίνεται για να σας λυθεί η απορία. Εγώ θυμάμαι τον πρήζανε αρκετές γκόμενες αλλά εκείνος δεν ήθελε. Σε μπουρδέλα πάει γιατί δεν του κατσικώνονται μετά. Μωρέ δεν έχει σημασία αν γαμάει κανείς, ας τον παίζει κιόλας, αρκεί να εκτονώνετε τακτικά για να μην του βγουν τα κόμπλεξ στην ψήφο του!

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Όντως πήγε να μου πασάρει μία σ'ένα κλαμπ αλλά με αυτές υπάρχει πάντα ένα θέμα συνεννόησης, και σε κλαμπ ειδικά δύσκολο. Πάντως για το αν γαμάει έχει ποστάρει φωτογραφίες μου φαίνεται για να σας λυθεί η απορία. Εγώ θυμάμαι τον πρήζανε αρκετές γκόμενες αλλά εκείνος δεν ήθελε. Σε μπουρδέλα πάει γιατί δεν του κατσικώνονται μετά. Μωρέ δεν έχει σημασία αν γαμάει κανείς, ας τον παίζει κιόλας, αρκεί να εκτονώνετε τακτικά για να μην του βγουν τα κόμπλεξ στην ψήφο του!

αν ήσουνα με κανέναν γνήσιο πορνομεταναστι θα γινότανε το κώνε, γίνετε να γαμάς γκόμενες από εξωτερικό που δεν ξέρουνε και καλά αγγλικά, αρκεί να έχεις ένα καλο στήριγμα, ο πορνομεταναστις όμως μονο για να διαπραγματεύεται την τιμή σε οίκο ανοχής είναι για τίποτα άλλο! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom