Επισκέπτης
Οι Μολοτωφ παρεμπιπτόντως ειναι ντεμοντε,τωρα ξηγιουντε ΑΚ.για δωσε τα φωτα. με τι φτιαχνουνε?
Οι Μολοτωφ παρεμπιπτόντως ειναι ντεμοντε,τωρα ξηγιουντε ΑΚ.για δωσε τα φωτα. με τι φτιαχνουνε?
Χίλιες διακόσιες σαράντα επτά (1.247) κενές φιάλες μπύρας.-ανακυκλωση!
- Ένα πλαστικό δοχείο χωρητικότητας τεσσάρων λίτρων, με ποσότητα εύφλεκτου υγρού.-ποινικα κολασιμο-πρεπει να επεμβει και το σδοε-ακου 4λιτρα βενζινη-με την σημερινη τιμη της αδιανοητο!
- Δεκατέσσερις κροτίδες.-την πρωτη του ετους θα ριξει ο δημος 5-6 χιλιαδες!
- Τέσσερα σπρέι εκτόξευσης πιπεριού.-κυκλοφορανε βιαστες,ο τραμουντανας,ανωμαλοι...
- Μία ναυτική φωτοβολίδα.-
- Ένα μεταλλικό πτυσσόμενα γκλομπ.- τοσα γινονται καθημερινα-μετρο αυτοπροστασιας!
- Ένα μαχαίρι με μήκος λάμας δεκαεπτά -17- εκατοστών.τα μαχαιρια στις εκκλησιες για τον αρτο ειναι μακρυτερα!
- Μία χειροβομβίδα χημικών.-τοσες πετανε οι μπατσοι-καποιες δεν σκανε,πρεπει να τις μαζεψει καποιος!
- Μία διαρρηγμένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης.-ανακυκλωση!
- Ένα πυροτέχνημα.- "σκορδακι"?
- Δεκαεννέα καψύλλια για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.-
- Τέσσερις σφεντόνες.-νταξει ,αυτος που τα εγραψε τον εχει κανει σφεντονα!
- Εξήντα δύο μεταλλικά σφαιρίδια.- ????
- Πενήντα ένα μεταλλικά παξιμάδια.- ????? ο απεναντι μου(το παιζει μαστοραντζα) εχει τουλαχιστον 2000
- Έντεκα αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο.-απαραιτητο αξεσουαρ κατοικου πολης!
- Δύο μάσκες χειρουργείου.
- Είκοσι ξύλινα κοντάρια.
- Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1,2- γραμμ.1 τσιγαρο ...χμμμμμ! μιλαμε για αντρο διακινησης ναρκωτικων,μαλλον ειναι τα κολομβιανα καρτελ απο πισω!
- Εννέα (9) ηλεκτρονικοί υπολογιστές.-αυτο ειναι για ισοβια λεμε,αμα δε μπαινανε και στο μπου....δις ισοβια
-Μιλαμε εχουν παρει μετρα που θα εξοντωσουν το 30% του λαου χαλαρα και θα υποβαθμισουν την οποια ποιοτητα ζωης ολων μας συνολικα,αλλα ευτυχως η κοινωνια σωθηκε σημερα απο μια μεγιστη απειλη......ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!....ΒΑΛΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ-ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΜΙΑ
Εντωμεταξυ καθε σπιτικο που το σεβετε ο νοικοκυρης του εχει τουλαχιστον τα μισα απο οτι βρηκαν στη Villa
-δεν το πα για σενα μαν!για κατι πονηρους το πα....χαρε καλα τους ξηγηθηκες με την τυροπιτα!
Στην τελικη βρεθηκε καμια μολοτοφ?γιατι απο την στιγμη που δεν βρεθηκε ,ειμαστε ολοι εν δυναμει 'υποπτοι',εχω κατι μπουκαλια αδεια μπυρας,βενζινη στο αμαξι και μισο ντενεκε λαδι...επισης εχω και κανα δυο παλιοφανελες(για στουπι)να σκουπιζω το αμαξι!ρε λες?
-αντε τωρα ρε αλανι νουνεξ ,δειξε μου και μια μολοτοφ!....μια και εβαλες φωτο απο τα "εγκληματικα αντικειμενα"
Εγω παντως εχω παντα πανω μου σπρευ,θα κανω και χριστουγεννιατικο δωρο στη δικια μου ενα,μαυρες μου εχουν μεινει απ το πασχα,βενζινα ειναι φουλαρισμενο το ξιαμα,μασκα φοραω σχεδον καθημερινα για το καυσαεριο,μαχαιρι εχω γιατι ειμαι λατρης της μαγειρικης.Τι τα είχαν τα σπρει πιπεριού? Μην τους βιάσει ο Ομαρ που κρεβάτωναν?
Το δακρυγόνο που το βρήκαν? Πλακάκια με τους μπάτσους τα απλυταριά?
Εγω παντως εχω παντα πανω μου σπρευ,θα κανω και χριστουγεννιατικο δωρο στη δικια μου ενα,μαυρες μου εχουν μεινει απ το πασχα,βενζινα ειναι φουλαρισμενο το ξιαμα,μασκα φοραω σχεδον καθημερινα για το καυσαεριο,μαχαιρι εχω γιατι ειμαι λατρης της μαγειρικης.
-μπορει να θελανε να κανουνε μπαρμπεκιου κανα γουρουνι....χωρις πιπερι θα το αφηνανε ....ολο στον ομαρ το μυαλουδακι σου ,ετσι κλωνμαν?Τι τα είχαν τα σπρει πιπεριού? Μην τους βιάσει ο Ομαρ που κρεβάτωναν?
Το δακρυγόνο που το βρήκαν? Πλακάκια με τους μπάτσους τα απλυταριά?
-εμφανης πλανη!ναι ρε παιχτη μου τα παρεξηγησαν τα πραματα.
Θα το κοιταξω jhonny μου :-*το κραγιον να κρυψεις να μην σε παρεξηγησουν
Εγω παντως εχω παντα πανω μου σπρευ,θα κανω και χριστουγεννιατικο δωρο στη δικια μου ενα,μαυρες μου εχουν μεινει απ το πασχα,βενζινα ειναι φουλαρισμενο το ξιαμα,μασκα φοραω σχεδον καθημερινα για το καυσαεριο,μαχαιρι εχω γιατι ειμαι λατρης της μαγειρικης.
-τραβελοχαντερ που σαι ρε ?χαθηκες! ετσι μπες να κανεις λιγο χιουμορ! να γελασουμε λιγο!το κραγιον να κρυψεις να μην σε παρεξηγησουν
Ναι τυπε μου πιασαν τους βαρωνουςΚαι εγώ μάσκα φοράω αλλά γιατί ανάβω το τζάκι.
Εν το μεταξύ η μάσκες είναι τύπου μυρμήγκι. Όπου δεις επεισόδια έχουν και από μία οι μπαχαλαίοι.
Μέχρι χτες έκραζαν τους μπάτσους ότι πουλάνε ναρκωτικά ενώ βρέθηκαν και ναρκωτικά στο κτήριο.
-μπορει να θελανε να κανουνε μπαρμπεκιου κανα γουρουνι....χωρις πιπερι θα το αφηνανε ....ολο στον ομαρ το μυαλουδακι σου ,ετσι κλωνμαν?
-ναρκωτικα???? 1,2γραμ.....ουτε 1 μπαφος!ρε βλαμμενο παπαζολη ,νεος κλωνος?Και εγώ μάσκα φοράω αλλά γιατί ανάβω το τζάκι.
Εν το μεταξύ η μάσκες είναι τύπου μυρμήγκι. Όπου δεις επεισόδια έχουν και από μία οι μπαχαλαίοι.
Μέχρι χτες έκραζαν τους μπάτσους ότι πουλάνε ναρκωτικά ενώ βρέθηκαν και ναρκωτικά στο κτήριο.
Τι τα είχαν τα σπρει πιπεριού? Μην τους βιάσει ο Ομαρ που κρεβάτωναν?