Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενταξει τι ψαχνουμε τωρα?Εδω οι αλλοι πηγαν μεσα για 25 χρονια γιατι βρηκαν σπιτια τους τρικακια και 3 κατσαρολες.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :jerking:

δεν χρειάζεται να τους χώσουν μέσα για τρομοκρατία... για φοροδιαφυγή αρκεί.... 1300 μπουκάλια μπύρα που είναι οι αποδείξεις, που είναι ο ΦΠΑ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.... φτάνει να πάνε μέσα για κακούργημα...

Επισκέπτης
Α, βέβαια! Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι πολύ σκληρή με όσους "έχουν κατσαρόλες και τρικάκια( ; )"!

Τόσο σκληρή που αποφυλάκισε τον μοναδικό συλληφθενατα Αφγανό, ενεχόμενο στην δολοφονία του νεαρού στην Πάτρα, διότι "ήταν ανήλικος" (κατά δήλωσίν του!) και τον μετέφερε σε κέντρο "φιλοξενίας" μεταναστών από το οποίο το έσκασε φυσικά...
Τι σχεση εχει αυτο?
Δηλαδη μπορει να υπαρχει καποιος που να χαρηκε με την αποφυλακιση του Αφγανου?
Και στο ΑΤ Ομοινοιας πιαναν τα κλεφτρονια και με ταριφα 1500 του εβγαζε εξω ο διοικητης,και τι με αυτο?
Η δικαιοσυνη ξερει που να ειναι αυστηρη και να παραποιει στοιχεια (με ανωθεν εντολες) και ξερει που να κανει τα στραβα ματια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι σχεση εχει αυτο?
Δηλαδη μπορει να υπαρχει καποιος που να χαρηκε με την αποφυλακιση του Αφγανου?

μπορεί να μην υπάρχει κανένας που να χάρηκε αλλά πολλοί σκούζουνε όταν τους προφυλακίζουνε με το αιτιολογικό ότι κατα δήλωσιν τους είναι ανήλικοι....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σαλτα γαμησου ρε μπουλη :birdman:,εχω τοσες δουλεις, νομιζεις οτι εχω χρονο να ασχοληθω με εσας? α χεσου καραφλε  :2on1:
τι δουλειες εχεις κοτοσταμουλη? παραποιεις την ψηφοφορια?  :2on1:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δηλαδη εσυ βαζεις πετρελαιο ισα-ισα για να καψεις σημερα και αυριο ξαναβαζεις?
Ρε εσεις μην παιζετε με τις λεξεις.

Edit Ααα και κατι αλλο,αν ηθελαν να φτιαξουν μολοτωφ θα κραταγαν 1500 μπουκαλια?
Δηλαδη πως θα τα γεμιζαν με βυτιοφορο?
Για να γινει μανουρα και 20 μπουκαλια αρκουν.

Το ίδιο λέμε!  ;)

Εγώ το πετρέλαιο το θέλω για θέρμανση, οπότε 4 λίτρα δεν κάνουν τίποτα γι αυτό και βάζω μισό τόνο τη φορά.
Αν όμως το χρειαζόμουν για μολότωφ με 4 λίτρα θα έφιαχνα 20-30 από δαύτες.
Αν τώρα ήθελα 100 ή 350 αγόραζα από το γειτονικό πρατήριο ακόμα 15 ή 50 λίτρα, με το μπιτόνι.
Οι 100 μολότωφ 20 ευρώ, οι 350 65 ευρώ μόνον...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
κριμα........πολυ κριμα..... :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δεν χρειάζεται να τους χώσουν μέσα για τρομοκρατία... για φοροδιαφυγή αρκεί.... 1300 μπουκάλια μπύρα που είναι οι αποδείξεις, που είναι ο ΦΠΑ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.... φτάνει να πάνε μέσα για κακούργημα...

Έτσι κι αλλιώς πλέον στη φυλακή μόνο όσοι χρωστάνε στο δημόσιο μένουν.
Τους λοιπούς (ενίοτε και δολοφόνους!) τους βγάζουν, αργά (με καμιά άδεια από την οποία ποτέ δεν επιστρέφουν) ή (ακόμη και!) γρήγορα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδη εσυ βαζεις πετρελαιο ισα-ισα για να καψεις σημερα και αυριο ξαναβαζεις?
Ρε εσεις μην παιζετε με τις λεξεις.

Edit Ααα και κατι αλλο,αν ηθελαν να φτιαξουν μολοτωφ θα κραταγαν 1500 μπουκαλια?
Δηλαδη πως θα τα γεμιζαν με βυτιοφορο?
Για να γινει μανουρα και 20 μπουκαλια αρκουν.

ασε μας κουκλιτσο μου. την ειδες και ψαγμενος και βγαζεις οδηγιες κατευθυνσεις

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Προτείνω να το γκρεμίσουν και να φτιάξουν βιβλιοθήκη η τμήμα γιατί το άλλο είναι ερείπιο. Όχι όμως τμήμα σαν το κωλοχανείο που είναι στην εκκλησία κοντά.
το τμήμα στον άγιο παντελεήμονα έχει κρατητήριο δύο επί τρία και οι προσαγωγές περιμένουν στον διάδρομο ανάμεσα στο κόσμο.
Ήμουν με τα εσώρουχα για μία υπόθεση 8 το πρωί και περίμενα στον διάδρομο ενώ περνούσαν παιδάκια και γκόμενες από μπροστά μου. ΑΙΣΧΟΣ  >:(

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ο αλλος εγραψε οτι με 4 λιτρα φτιαχνουν 30 μολοτωφ,αμα ηταν ετσι θα τις πεταγαν σε σφηνοποτηρα

Δεν φιάχνω ρε αρχηγέ για να ξέρω! Υπέθεσα πως βάζουν στο μπουκάλι των 500ml, 150 με 200ml παράγωγο του περελαίου, νομίζω βενζίνη ή φωτιστικό πετρέλαιο κατά προτίμησιν, συν κάποια άλλα εύφλεκτα (αλλιώς τι σκατά "κοκταίηλ" θα ήταν;).
Και σε κάθε περίπτωση να το γεμίζουν δεν νομίζω, γιατί θα πάθαιναν εύκολα ατυχήματα οι ίδιοι. Φαντάζομαι μέχρι τα 300 θα το πηγαίνουν.

Αν πάντως εσύ ξέρεις ακριβώς πως τις φιάχνουν πες μας κι εμάς να μαθαίνουμε. ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Ο αλλος εγραψε οτι με 4 λιτρα φτιαχνουν 30 μολοτωφ,αμα ηταν ετσι θα τις πεταγαν σε σφηνοποτηρα
-XΑΡΕ μη μασας ρε με τα βλαμμενα!Παιζει πολυ λοβοτομη σε αυτον τον τοπο λεμε!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
πιασε λιγο χριστουγεννιατικο πνευμα ρε τυπε και μη με βριζεις
-δεν το πα για σενα μαν!για κατι πονηρους το πα....χαρε καλα τους ξηγηθηκες με την τυροπιτα!
Στην τελικη βρεθηκε καμια μολοτοφ?γιατι απο την στιγμη που δεν βρεθηκε ,ειμαστε ολοι εν δυναμει 'υποπτοι',εχω κατι μπουκαλια αδεια μπυρας,βενζινη στο αμαξι και μισο ντενεκε λαδι...επισης εχω και κανα δυο παλιοφανελες(για στουπι)να σκουπιζω το αμαξι!ρε λες?

Επισκέπτης
-δεν το πα για σενα μαν!για κατι πονηρους το πα....χαρε καλα τους ξηγηθηκες με την τυροπιτα!
Στην τελικη βρεθηκε καμια μολοτοφ?γιατι απο την στιγμη που δεν βρεθηκε ,ειμαστε ολοι εν δυναμει 'υποπτοι',εχω κατι μπουκαλια αδεια μπυρας,βενζινη στο αμαξι και μισο ντενεκε λαδι...επισης εχω και κανα δυο παλιοφανελες(για στουπι)να σκουπιζω το αμαξι!ρε λες?
Aμμωνια να μην εχεις γιατι πας για κακουργημα

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6

21122012gadavila6.JPG

21122012gadavila3.JPG

21122012gadavila2s.JPG

Χίλιες διακόσιες σαράντα επτά (1.247) κενές φιάλες μπύρας.
Ένα (1) πλαστικό δοχείο χωρητικότητας τεσσάρων (4) λίτρων, με ποσότητα εύφλεκτου υγρού.
Δεκατέσσερις (14) κροτίδες.
Τέσσερα (4) σπρέι εκτόξευσης πιπεριού.
Μία (1) ναυτική φωτοβολίδα.
Ένα (1) μεταλλικό πτυσσόμενα γκλομπ.
Ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας δεκαεπτά -17- εκατοστών.
Μία (1) χειροβομβίδα χημικών.
Μία (1) διαρρηγμένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Ένα (1) πυροτέχνημα.
Δεκαεννέα (19) καψύλλια για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.
Τέσσερις (4) σφεντόνες.
Εξήντα δύο (62) μεταλλικά σφαιρίδια.
Πενήντα ένα (51) μεταλλικά παξιμάδια.
Έντεκα (11) αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο.
Δύο (2) μάσκες χειρουργείου.
Είκοσι (20) ξύλινα κοντάρια.
Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1,2- γραμμ.
Εννέα (9) ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom