Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ρε κοπανε εσυ δεν μιλησες για 3 εκατομμυρια λαθραιους εδω?
Μετα απο λιγο δεν εγραψες αυτο?

Τελικα δικε μου ποσοι ειναι οι λαθροι? 3 εκατομμυρια? 2? 1,5? Αποφασισες?

Επειδή είσαι στραβός στο ξαναγράφω.

Λάθροι είναι ρε πυρότουβλο! Ακόμα και τώρα ο λαθροκαμίνης και άλλοι δήμαρχοι τους δίνουν παράνομα την ιθαγένεια χάρη στον νόμο του Ραγκούση που υπέγραψε ο πρώην πασοκος Ρουπακιώτης που είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Λάθροι είναι ρε πυρότουβλο! Ακόμα και τώρα ο λαθροκαμίνης και άλλοι δήμαρχοι τους δίνουν παράνομα την ιθαγένεια χάρη στον νόμο του Ραγκούση που υπέγραψε ο πρώην πασοκος Ρουπακιώτης που είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ!

βρε μαλάκα εφόσον υπάρχει νόμος είναι νόμος και ισχύει .. ηλίθιο σκουπίδι...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Ρε ελληνικα ξερεις?
Μιλησες για 3 εκατομμυρια ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ μεταναστες.
Μετα απο λιγο εγραψες 1εκτομμυριο+ ΝΟΜΙΜΟΙ και αλλα 2 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
Τελικα ποσοι ειναι οι παρανομοι(οι λαθραιοι γιατι εχεις και θεμα με τα ελληνικα βλεπω)?
Την διαφορα της λεξης νομιμος με την λεξη παρανομος(λαθραιος) την ξερεις ή οχι?
Εσυ παρεθεσες το link τουβλο, οχι εγω  :helpplea:
Για πες. Τελικα? 3? 2? 1,5?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν ο (ελληνας) αγροτης προτιμαει απλα να κανει την δουλεια του, χεστηκε αν ο εργαζομενος θαναι ελληνας ή οχι. Σωστα?
Κοινως, δεν φταιει ο λαθρος. Φυσικα και γι αυτον τα 15 ευρω ειναι λεφτα. Και για σενα και μενα θα ηταν λεφτα στην κατασταση του.
Το θεμα ειναι οι ελληνες θελουν να πανε να δουλεψουν εκει. Οχι tramou δεν θελουν.
Αν ηθελαν, θα πηγαιναν καιρο τωρα, θα ειχαν οργανωθει και θα πληρωνονταν και με 25 ευρω.
Απο την στιγμη που δεν ασχολουνται ακομα και τωρα, καποιος πρεπει να τις μαζεψει τις γαμημενες τις ελιες.....ετσι?
πάλι μαλακίες λες, 35 € είναι το μεροκάματο για τις ελιές και  τις άλλες αγροτικές εργασίες μαζί με φαί.
όσοι απασχολούνται σε μικρές εργασίες η ταρίφα είναι 5 €/ώρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αποκαλύψεις για την εισβολή στην κατάληψη Σκαραμαγκά
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Μπορεί ο κάθε άνθρωπος σε αυτή τη χώρα να έχει βιώσει απείρως την κρατική γραφειοκρατία στο πετσί του για την πιο απλή δουλειά του κόσμου, όταν όμως το κράτος θέλει, για τον εαυτό του, να επισπεύσει τις διαδικασίες για να καταστείλει πολιτικούς χώρους και αγωνιστές, όλα αυτά επιλύονται ως δια μαγείας. Στο κείμενο που αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ "Πειρατικό Ρεπορτάζ", η έγκυρη συνάδελφος και αγωνίστρια* Πόπη Χριστοδουλίδου, αποκαλύπτει τη διαπλοκή μεταξύ του Δήμου Αθηναίων, του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραία  και του προέδρου του ΝΑΤ, Χ. Φωτίου, που εν τέλει οδήγησαν στην έφοδο της τρικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης (μέσω των ένστολων μπράβων της) στην κατάληψη Πατησίων 61 κ' Σκαραμαγκά στις 09/01/2013.

Εμείς θα κρατήσουμε, απλώς, ένα σχόλιο της Πόπης Χριστοδουλίδου σε άλλο της κείμενο για το θέμα: " Κι εν πάση περιπτώσει, γιατί τόσο καιρό δεν μπήκαν στον κόπο να βάλουν έστω μια πινακίδα εις μνήμην της αοιδού και τώρα τραγουδάνε;"

Ακολουθεί το κείμενο:

ΤΑ ΜΑΤ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009!

Αν πίστευα, έστω και στα πιο τρελά μου όνειρα, πως υπήρχε ποτέ περίπτωση το κτίριο της οδού Πατησίων και Σκαραμαγκά, που ανήκει στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο, ειδικά τώρα επί Τρόικας να αξιοποιηθεί και τα χρήματα να πάνε στο Ταμείο των Ναυτεργατών, πιθανόν να αμφιταλαντευόμουν. Οχι βέβαια πως θα συμφωνούσα ποτέ σε αυτή τη ζωή, να μπουν τα ΜΑΤ.

Αλλά , θα συμφωνούσα, σύσσωμο το Δ.Σ του ΝΑΤ να μιλήσει με τους καταληψίες και να καταφέρει να κατανοήσουν, πως πρόκειται για το Ταμείο των ναυτεργατών, που θαλασσοδέρνονται χρόνια μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειες τους...
Τώρα, όμως διαφωνώ κατηγορηματικά!

Γιατί, ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΑΤ, κ. Χρήστος Φωτίου, που τον ρωτήσαμε πριν λίγο, μας εξήγησε, πως το κτίριο θα αξιοποιηθεί υπέρ των ναυτεργατών και του ΝΑΤ, αλλά δεν το πιστεύουμε αυτό.
Οχι, γιατί δεν πιστεύουμε τον ίδιο.

Αλλα, γιατί δεν έχουμε καμιά απολύτως εμπιστοσύνη ούτε στον δήμαρχο Αθηναίων, που ζητεί το κτίριο, ούτε και στην άθλια συγκιβέρνηση Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Τελεία και παύλα.
ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009 με κυβερνήσεις Ν. Δ και ΠΑΣΟΚ το κτίριο παρέμενε ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ!!!

Ο κ. Φωτίου μας εξήγησε , πως το κτίριο βρίσκεται υπό κατάληψη από το 2009 και από τότε έχουν υποβληθεί μηνύσεις από το ΝΑΤ. Ο ίδιος τόνισε, πως οι καταληψίες πήγαν τον Οτώβριο, στο γραφείο του και η συμπεριφορά τους ήταν τόσο πολύ ..."χουντική", που δεν μπορεί να την συγκρίνει ούτε με όσα πέρασε επί Χούντας ή όσα πέρασε στην Γυάρο.

Ο κ. Φωτίου υπογράμμισε, πως, χτες, πήρε έγγραφο από τον δήμο Αθηναίων, για να προσθέσει: "Ζητούν να τους παραχωρήσουμε το κτίριο αυτό και να αναλάβουν οι ίδιοι τις επισκευές, γιατί έχει υποστεί μεγάλες ζημιές από τους σεισμούς και απαιτούνται εκτενέστατες επισκευές. Να ισοφαριστεί δηλαδή το ποσό του ενοικίου με όσα ξοδέψουν, για το φτιάξουν και μετά να πληρώνουν κανονικά νοίκι, που θα πηγαίνει στο ΝΑΤ. Πρόκειται για κτίριο των συνταξιούχων ναυτικών και τα χρήματα πρέπει να πηγαίνουν στο Ταμείο τους. Εξάλλου εγώ, έχω ήδη νοικιάσει 4 κτίρια, που τα είχαν αφήσει ανεκμετάλλευτα. Κι ούτε μπορώ να κατηγορηθώ εγώ για παράβαση καθήκοντος"

Ο πρόεδρος τόνισε επίσης, πως είπε ο ίδιος στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο οποίος και τον επισκέφθηκε χτες για αυτό το θέμα να πράξουν τα νόμιμα, γιατί το ΝΑΤ έχει υποβάλλει μήνυση" .
Ετσι φθάσαμε στην σημερινή εισβολή των ΜΑΤ σε αυτό το κτίριο και την σύλληψη 7 ατόμων.

Κι απομένει να ακούσουμε και τις απόψεις της ΠΝΟ και όλων των ναυτεργατικών σωματείων.Γιατί ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό.Και όλοι μας γνωρίζουμε τι ακριβώς σχεδιάζει η άθλια συγκυβέρνηση και η Τρόικα για όλα αυτά τα κτίρια!!!

Πόπη Χριστοδουλίδου
μέλος του Γ.Σ της ΠΟΕΣΥ
μέλος της ΕΣΗΕΑ

*Η Πόπη Χριστοδουλίδου είναι απολυμένη από τον Πήγασο του Μπόμπολα, ενώ πρόσφατα αποχώρησε από το "ΠΑΜΕ Τύπου" διαμαρτυρόμενη για τις απολύσεις στον Ριζοσπάστη

που είναι η αποκάλυψη οεεεοοοοοοο ???????????????????????????????????????????????????????

αντε να δούμε τι άλλες μαλακίες θα διαβάσουμε ακόμη

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
πρίν από δύο χρόνια ήμουν διαχειριστής στην διπλανή πολυκατοικία στην οποία έχω μία γκαρσονιέρα και την χρησιμοποιώ για χωρο φιλοξενίας, γραφείο , ψιλοαποθήκη κλπ... (με το ζόρι με βάλανε)...

Καντο γαμιστρωνα ρε δικε μου να γουσταρεις κιολας  :zfuck:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
πάλι μαλακίες λες, 35 € είναι το μεροκάματο για τις ελιές και  τις άλλες αγροτικές εργασίες μαζί με φαί.
όσοι απασχολούνται σε μικρές εργασίες η ταρίφα είναι 5 €/ώρα

Στην σπαρτη ειναι 25 ευρω. Εσυ τραβας κανα ζορι?
Ή μηπως εχεις φτιαξει απο μονος σου γκαραντι ημερομισθιο για ολους?
Καμια αλλη μαλακια θα πεις?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι, από τον κώλο μου τα βγάζω ανάπηρε, άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω μυθοπλασίες για να ασχολούμαι μαζί σου.
εντιτ: θες να σε στείλω για δουλειά με 35 €; ο θείος μου έδωσε για 15 μέρες 6000 € σε μεροκάματα για μάζεμα ελιών και φύγανε όλα στην αλβανία, λες να μην ξέρω πόσο παίρνει ο καθένας;

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ρε ελληνικα ξερεις?
Μιλησες για 3 εκατομμυρια ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ μεταναστες.
Μετα απο λιγο εγραψες 1εκτομμυριο+ ΝΟΜΙΜΟΙ και αλλα 2 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
Τελικα ποσοι ειναι οι παρανομοι(οι λαθραιοι γιατι εχεις και θεμα με τα ελληνικα βλεπω)?
Την διαφορα της λεξης νομιμος με την λεξη παρανομος(λαθραιος) την ξερεις ή οχι?
Εσυ παρεθεσες το link τουβλο, οχι εγω  :helpplea:
Για πες. Τελικα? 3? 2? 1,5?

1.5 εκατομμύριο λέει στο λινκ οι παράνομα νομιμοποιηθέντες χωρίς αυτούς που υπήρχαν από την προηγούμενη απογραφή. 200 χιλιάδες υπολογίζουν αυτούς που περνάνε τα σύνορα το χρόνο, η απογραφή έγινε το 2011.
Κάτσε μέτρα τους και πες μου πόσους τους κάνεις. Και πρόσθεσε και τους Τούρκους/Βούλγαρους κλπ της Θράκης και της Βόρειας Ελλάδας.
Βάλε την υπογεννητικότητα (μέσα σε δέκα χρόνια 1 εκατομμύρια λιγότεροι Έλληνες) βάλε και τους νέους που φεύγουν μαζικά από την Ελλάδα. Και πες μου σε μερικά χρόνια αν θα είναι οι Έλληνες ακόμα πλειοψηφία.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ναι, από τον κώλο μου τα βγάζω ανάπηρε, άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω μυθοπλασίες για να ασχολούμαι μαζί σου.

Μα δεν κανεις και τιποτα αλλο απ το να ασχολεισαι μαζι μου φλοκι  :grin:
Μονιμως πεταγεσαι σαν την πορδη. Αφου σε χαλαει, τι ασχολεισαι?  :grin:
Ελα. την βολτα σου  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
-ρε συ καζαμπουμπου,διπλα μαλακες ειναι οι καλαματιανοι...δινουν 40ε χωρις φαι,35ε με..στειλε κανεναν απο σπαρτη.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Και κάτι τελευταίο...
Στην Αθήνα που δεν έχει χωράφια ούτε εργοστάσια ούτε εταιρίες πλέον! Γιατί έχει ακόμα 800 χιλιάδες ξένους? Απάντα καζαμπούμπου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
-ρε συ καζαμπουμπου,διπλα μαλακες ειναι οι καλαματιανοι...δινουν 40ε χωρις φαι,35ε με..στειλε κανεναν απο σπαρτη.
είναι ο μιχαλολιάκος στην σπάρτη και έριξε 10 € τα μεροκάματα. :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
1.5 εκατομμύριο λέει στο λινκ οι παράνομα νομιμοποιηθέντες χωρίς αυτούς που υπήρχαν από την προηγούμενη απογραφή. 200 χιλιάδες υπολογίζουν αυτούς που περνάνε τα σύνορα το χρόνο, η απογραφή έγινε το 2011.
Κάτσε μέτρα τους και πες μου πόσους τους κάνεις. Και πρόσθεσε και τους Τούρκους/Βούλγαρους κλπ της Θράκης και της Βόρειας Ελλάδας.
Βάλε την υπογεννητικότητα (μέσα σε δέκα χρόνια 1 εκατομμύρια λιγότεροι Έλληνες) βάλε και τους νέους που φεύγουν μαζικά από την Ελλάδα. Και πες μου σε μερικά χρόνια αν θα είναι οι Έλληνες ακόμα πλειοψηφία.

200 χιλιαδες απ το 2011? Ωραια συν 200 χιλιαδες.
Συνολο 1,7 εκατομμυρια. Τα 3 δεν βλεπω που ειναι.
Τους μουσουλμανους της θρακης? Τι σχεση εχει αυτο μεγαλε? Ασε μην πεις καταλαβαμε που θα την πας την κουβεντα  :grin:
Να βαλω και τους τσιγγανους?  :2funny:
Δικε μου το ξερουμε οτι υπαρχουν λαθραιοι. 3 εκατομμυρια μπορει να μην ειναι(και κατσε εσυ και προσθετε απ' οπου βρεις) αλλα ειναι αρκετοι.
Το θεμα ειναι οτι ως συνηθως ο ελληνας βλεπει το δεντρο και χανει το δασος.
Αν ο ελληνας εκανε αυτες τις δουλειες που λεμε χρονια τωρα, ολοι αυτοι δεν θα χαν λογο παρουσιας εδω. Θα πεθαιναν απο την πεινα αρα θα αναγκαζονταν να φυγουν.
Δεν φευγουν ομως. Και σε αυτο δεν φταινε αυτοι αλλα οι ελληνες.
Και δεν μας απαντησες γιατι εφυγαν απο τα χωρια αφου ολα ηταν μια χαρα, οπως εγραψες.
Με την ησυχια σου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom