Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
-ΡΕ συ καζαμπουμπου,ειλικρινα πως συμβαινει αυτο?Εισαι ο δευτερος σημερα που ο καθυστερημενος κλωνος νουνεξ καταφερνει να εκνευρισει....σοβαρα τωρα ,πως γινεται αυτο???

Πετάχτηκε και το λοβοτομημένο δίποδο....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
μπούκωσαν οι σέρβερ με τις μαλακίες που γράφεις.
συνέχισε να γράφεις μαλακίες στόκε, έκαστος στο είδος του.

Προτιμω να συνεχιζω να σε εκνευριζω λουλη.
Σαλτα και γαμησου γι αλλη μια φορα τωρα και ξυδακι για τα νευρακια σου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.236
Πόντοι
2.606
στις οποίες αν ζητήσει 25 ευρώ μεροκάματο πάντα θα βρεθεί ένας λάθρος να πάει με 15....
-ρε οποια πετρα και αν σηκωσεις λεμε βρισκεις εναν...παω προχτες να σηκωσω μια να πεταξω  και μου πεταχτηκε ενας λαθρος-ΝΑΑ- ΚΑΙ μου λεει...."πετα εμενα -2ευρω"...
-ποσο ευστοχες ειναι ρε φιλε οι παρατηρησεις σου!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.544
Πόντοι
1.720
Σας βγαλαν απο τη βιλα τωρα για να γλιτωσετε. Σε ενα μελλοντικο σεναριο η βιλα μπορει να βαφοταν κοκκινη  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και ποιος φταiει γι αυτο tramou?  ;)

στο ότι οι δουλειές είναι λιγώτερες από τους εργαζόμενους...

στο ότι ο λάθρος βλέπει τα 15 ευρώ σαν μάνα εξ ουρανού διότι στην πατρίδα του το μεροκάματο είναι 1.5 ευρώ

στο ότι ο αγρότης θέλει να κονομήσει ακόμη παραπάνω...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
στο ότι οι δουλειές είναι λιγώτερες από τους εργαζόμενους...

στο ότι ο λάθρος βλέπει τα 15 ευρώ σαν μάνα εξ ουρανού διότι στην πατρίδα του το μεροκάματο είναι 1.5 ευρώ

στο ότι ο αγρότης θέλει να κονομήσει ακόμη παραπάνω...

Αν ο (ελληνας) αγροτης προτιμαει απλα να κανει την δουλεια του, χεστηκε αν ο εργαζομενος θαναι ελληνας ή οχι. Σωστα?
Κοινως, δεν φταιει ο λαθρος. Φυσικα και γι αυτον τα 15 ευρω ειναι λεφτα. Και για σενα και μενα θα ηταν λεφτα στην κατασταση του.
Το θεμα ειναι οι ελληνες θελουν να πανε να δουλεψουν εκει. Οχι tramou δεν θελουν.
Αν ηθελαν, θα πηγαιναν καιρο τωρα, θα ειχαν οργανωθει και θα πληρωνονταν και με 25 ευρω.
Απο την στιγμη που δεν ασχολουνται ακομα και τωρα, καποιος πρεπει να τις μαζεψει τις γαμημενες τις ελιες.....ετσι?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τι λες βρε στοκο? Ποια ιδεολογικοπολιτικα κομματα?
Ποια απογραφη? Παρεθεσε την εδω με επισημη πηγη. Ελα να σε δουμε νουμερο.
Ακου 3 εκατομμυρια.
Στο μιλητο ολοι μαγκακια ειστε. Οτι ναναι.
Και πριν ερθουν οι πακιστανοι, τις μαζευαν οι αλβανοι και οι ουκρανοι νουμερο.
Οι ελληνες εχουν εγκαταλειψει αυτες τις ταπεινες ασχολιες εδω και 20(και βαλε) χρονια.
Γεμισαμε με πανηλιθιους αποτυχημενους που τους φταινε μονιμως ολοι οι αλλοι πλην απο τους ιδιους τους ελληνες.

Πριν έρθουν οι αλλοδαποί λέω ζωο! Τότε όλα μια χαρά ήταν και κανείς δεν είχε εγκαταλείψει τις δουλειές στο χωριό!
Πλέον μόνο αλλοδαπούς έχουν τα χωριά! Γιατί οι Έλληνες δεν βρήκαν δουλειά και φύγαν!
Πάρε τώρα και την απογραφή και μόκο.
1+ εκατομμύριο νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα και άλλα δύο οι παράνομοι. Κάθε χρόνο περνάνε τα σύνορα 200 χιλιάδες αλλοδαποί που γενοβολάνε.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν ο (ελληνας) αγροτης προτιμαει απλα να κανει την δουλεια του, χεστηκε αν ο εργαζομενος θαναι ελληνας ή οχι. Σωστα?
Κοινως, δεν φταιει ο λαθρος. Φυσικα και γι αυτον τα 15 ευρω ειναι λεφτα. Και για σενα και μενα θα ηταν λεφτα στην κατασταση του.
Το θεμα ειναι οι ελληνες θελουν να πανε να δουλεψουν εκει. Οχι tramou δεν θελουν.
Αν ηθελαν, θα πηγαιναν καιρο τωρα, θα ειχαν οργανωθει και θα πληρωνονταν και με 25 ευρω.
Απο την στιγμη που δεν ασχολουνται ακομα και τωρα, καποιος πρεπει να τις μαζεψει τις γαμημενες τις ελιες.....ετσι?

Έτσι θα οργανωθεί ο Έλληνας? Όπως οι αλβανοί που έσπασαν στο ξύλο τον αφρικανό που δουλεύει για λιγότερα?

Μια πολυμελής ομάδα Αλβανών προκάλεσε επεισόδιο με ρατσιστικές προεκτάσεις σε βάρος ενός Αφρικανού μετανάστη, στον οποίο επιτέθηκαν όλοι μαζί με γροθιές, κλωτσιές και… καρέκλες επειδή θεώρησαν ότι τους… πήρε τα μεροκάματα!

Το επεισόδιο ξεκίνησε στο καφενείο του χωριού Πλατύ στην Καλαμάτα, όταν δυο Αλβανοί έβρισαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού στο οποίο δούλευαν πέρυσι, επειδή φέτος προτίμησε το μετανάστη από την Μπουρκίνα Φάσο με τον οποίο δουλεύει μαζί σε εργολαβίες! Στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι οκτώ ομοεθνείς τους, που επιτέθηκαν όλοι μαζί στον άτυχο Αφρικανό βρίζοντάς τον απαξιωτικά για το… χρώμα του!

Ένας Έλληνας κάτοικος του χωριού που προσπάθησε να τον προστατεύσει, δέχτηκε και αυτός χτυπήματα! Στο καφενείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας που συνέλαβαν τρεις από τους Αλβανούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν και αναζητούνται. Ο Αφρικανός εργάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες και, μαζί με τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.

Παρτα γιδομούλαρο να μην στα χρωστάω! Που τολμάς και μιλάς και από πάνω! Άκου να οργανωθούν οι Έλληνες για να πάρουν τα 25ευρα!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πριν έρθουν οι αλλοδαποί λέω ζωο! Τότε όλα μια χαρά ήταν και κανείς δεν είχε εγκαταλείψει τις δουλειές στο χωριό!
Πλέον μόνο αλλοδαπούς έχουν τα χωριά! Γιατί οι Έλληνες δεν βρήκαν δουλειά και φύγαν!
Πάρε τώρα και την απογραφή και μόκο.
1+ εκατομμύριο νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα και άλλα δύο οι παράνομοι. Κάθε χρόνο περνάνε τα σύνορα 200 χιλιάδες αλλοδαποί που γενοβολάνε.

3 εκατομμυρια λαθροι κατα τ αλλα. Ανεβοκατεβαζεις τα μυρια για πλακα ετσι στοκο?
Οταν καταληξεις στο νουμερο, ενημερωσε μας.
Τι σου φταινε οι λαθραιοι αν εγκατελειψες τα χωρια ρε ζωον? Γιατι τα εγκατελειψες? Αυτοι σε αναγκασαν? Αφου ολα ηταν μια χαρα, ΓΙΑΤΙ εφυγες? Θα μας πεις ή θα γραφεις μαλακιες?

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
3 εκατομμυρια λαθροι κατα τ αλλα. Ανεβοκατεβαζεις τα μυρια για πλακα ετσι στοκο?
Οταν καταληξεις στο νυμερο, ενημερωσε μας.
Τι σου φταινε οι λαθραιοι αν εγκατελειψες τα χωρια ρε ζωον? Γιατι τα εγκατελειψες? Αυτοι σε αναγκασαν? Αφου ολα ηταν μια χαρα, ΓΙΑΤΙ εφυγες? Θα μας πεις ή θα γραφεις μαλακιες?

Λάθροι είναι ρε πυρότουβλο! Ακόμα και τώρα ο λαθροκαμίνης και άλλοι δήμαρχοι τους δίνουν παράνομα την ιθαγένεια χάρη στον νόμο του Ραγκούση που υπέγραψε ο πρώην πασοκος Ρουπακιώτης που είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ!  >:(

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Έτσι θα οργανωθεί ο Έλληνας? Όπως οι αλβανοί που έσπασαν στο ξύλο τον αφρικανό που δουλεύει για λιγότερα?

Μια πολυμελής ομάδα Αλβανών προκάλεσε επεισόδιο με ρατσιστικές προεκτάσεις σε βάρος ενός Αφρικανού μετανάστη, στον οποίο επιτέθηκαν όλοι μαζί με γροθιές, κλωτσιές και… καρέκλες επειδή θεώρησαν ότι τους… πήρε τα μεροκάματα!

Το επεισόδιο ξεκίνησε στο καφενείο του χωριού Πλατύ στην Καλαμάτα, όταν δυο Αλβανοί έβρισαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού στο οποίο δούλευαν πέρυσι, επειδή φέτος προτίμησε το μετανάστη από την Μπουρκίνα Φάσο με τον οποίο δουλεύει μαζί σε εργολαβίες! Στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι οκτώ ομοεθνείς τους, που επιτέθηκαν όλοι μαζί στον άτυχο Αφρικανό βρίζοντάς τον απαξιωτικά για το… χρώμα του!

Ένας Έλληνας κάτοικος του χωριού που προσπάθησε να τον προστατεύσει, δέχτηκε και αυτός χτυπήματα! Στο καφενείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας που συνέλαβαν τρεις από τους Αλβανούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν και αναζητούνται. Ο Αφρικανός εργάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες και, μαζί με τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.

Παρτα γιδομούλαρο να μην στα χρωστάω! Που τολμάς και μιλάς και από πάνω! Άκου να οργανωθούν οι Έλληνες για να πάρουν τα 25ευρα!

Μπραβο τωρα μας επεισες. Ολα αυτα για να γινονται, ποιοι τα επιτρεπουν σαινι μου?
Στην ελλαδα ειμαστε. Ουτε στην αλβανια ουτε στην αφρικη.
Ελληνες δεν ειναι οι εργοδοτες? Για πες ρε διανοια.
Καθομαι και ασχολουμαι με τον κλωνο τωρα αλλα τεσπα, εχει πλακα η φαση.
Για πες ρε φλοκι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.236
Πόντοι
2.606
-ΝΟΥΝΙ ,αναμενουμε ολοι στο νημα φωτο σου απο το χωριο ,λιγο πριν αναγκαστεις να φυγεις....Τοτε που μαζευες ελιες ,καμωνες στα χωραφια,σαλαγαγες τα γιδια σου ανεμελα ντυμενος την καποτα σου,ροβολαγες τις πλαγιες με την τσαμπουνα σου....θΥΜΙΣΕ σε ολους μας τι ωραια ηταν πριν τους κατσαριδολαθρους που γεννανε κιολας!

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μπραβο τωρα μας επεισες. Ολα αυτα για να γινονται, ποιοι τα επιτρεπουν σαινι μου?
Στην ελλαδα ειμαστε. Ουτε στην αλβανια ουτε στην αφρικη.
Ελληνες δεν ειναι οι εργοδοτες? Για πες ρε διανοια.
Καθομαι και ασχολουμαι με τον κλωνο τωρα αλλα τεσπα, εχει πλακα η φαση.
Για πες ρε φλοκι.

Ναι είναι ανθελληνικά κοπρόσκυλα σαν εσένα που μιλούσαν τόση ώρα για τεμπέληδες Έλληνες! Ου να μου χαθείς αδήλωτη φτερού!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

όχι και να πάει να γαμηθεί ο αγρότης....

πρίν από δύο χρόνια ήμουν διαχειριστής στην διπλανή πολυκατοικία στην οποία έχω μία γκαρσονιέρα και την χρησιμοποιώ για χωρο φιλοξενίας, γραφείο , ψιλοαποθήκη κλπ... (με το ζόρι με βάλανε)...

μένει μια κυρία περίπου σαραντάρα με δυό κόρες και χωρισμένη από ένα αρχίδι που την παράτησε με δυό παιδιά και πληρώνει διατροφή για τα παιδιά όποτε του καυλώσει και όποτε του περισσέψουνε του κοπρόσκυλου του γυθειώτη από το πιώμα...

η κυρία αυτή δουλεύει σε ένα ίδρυμα και προσπαθεί να μεγαλώσει δυό παιδία από τα οποία το ένα ξεκίνησε να σπουδάζει.. μου ζήτησε να αναλάβει τον καθαρισμό της πολυκατοικίας (κλιμακοστάσιο, είσοδο κλπ) με αμοιβή 120 ευρώ τον μήνα (δυό φορές την βδομάδα)... το συνεργείο ήθελε τα ίδια λεφτά (με τον ΦΠΑ μαζί) και πολλές φορές έκανε ναζάκια για τις αποδείξεις...

της είπα εντάξει αναλαμβάνεις και ξαπέστειλα την ρουφιάνα που είχε το συνεργείο... μετά μια βδομάδα εμφανίστηκε μια Φιλιπινέζα φιλενάδα μιας που νοικιάζει ενα διαμέρισμα στην οικοδομή (νοικιάζουν δύο και μένουν καμμιά τριανταριά έχουμε χάσει τον λογαριασμό) και ζήτησε να αναλάβει τον καθαρισμό με 100 ευρώ τον μήνα ... την ξαπέστειλα .. μετά από δυό μέρες μου κάνανε μανούρα οι άλλοι ενοικιαστές και ιδιοκτήτες γιατί προτίμησα την κυρία αυτή που ήθελε παραπάνω... τους γαμωσταύρισα δεόντως και τους είπα να πάνε στο διάολο και τότε πετάχτηκε μια από τις φιλιπινέζες και είπε ότι εγώ δεν πληρώνω το παραπάνω μερίδιο... μόνο που δεν την έπνιξα εκείνη την ώρα αλλά είναι τυχερή που είμαι φιλόζωος... αποτέλεσμα πλήρωνα επί ένα χρόνο ένα εισκοσάρι τον μήνα παραπάνω κοινόχρηστα (όχι ότι έχει και πολλα 34 τμ διαμέρισμα είναι) για το γαμώτο...

έφυγα από διαχειριστής... πήρανε την φιλιπινέζα με 100 .. αποτέλεσμα... τους πήγε στο ΙΚΑ και πληρώσαμε 2000 ευρώ πρόστιμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά να πάθουν τα μουνόπανα....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Λάθροι είναι ρε πυρότουβλο! Ακόμα και τώρα ο λαθροκαμίνης και άλλοι δήμαρχοι τους δίνουν παράνομα την ιθαγένεια χάρη στον νόμο του Ραγκούση που υπέγραψε ο πρώην πασοκος Ρουπακιώτης που είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ!  >:(

Ρε κοπανε εσυ δεν μιλησες για 3 εκατομμυρια λαθραιους εδω?
Διώξε τα τρία εκατομμύρια λάθρα να δούμε αν θα υπάρχουν Έλληνες άνεργοι.

Μετα απο λιγο δεν εγραψες αυτο?
1+ εκατομμύριο νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα και άλλα δύο οι παράνομοι.

Τελικα δικε μου ποσοι ειναι οι λαθροι? 3 εκατομμυρια? 2? 1,5? Αποφασισες?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ναι είναι ανθελληνικά κοπρόσκυλα σαν εσένα που μιλούσαν τόση ώρα για τεμπέληδες Έλληνες! Ου να μου χαθείς αδήλωτη φτερού!

Μιλησε κι ο πατριωτης κλωνος τωρα

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
-ΝΟΥΝΙ ,αναμενουμε ολοι στο νημα φωτο σου απο το χωριο ,λιγο πριν αναγκαστεις να φυγεις....Τοτε που μαζευες ελιες ,καμωνες στα χωραφια,σαλαγαγες τα γιδια σου ανεμελα ντυμενος την καποτα σου,ροβολαγες τις πλαγιες με την τσαμπουνα σου....θΥΜΙΣΕ σε ολους μας τι ωραια ηταν πριν τους κατσαριδολαθρους που γεννανε κιολας!

Δεν είμαι από χωριό αλλά δεν είμαι και χαζός όπως εσύ ανθελληνική κατσαρίδα.
Όσο για το χωριό μακάρι να ήμουν γιατί στο μπουρδέλο την αθήνα κανείς δεν με ρώτησε αν θέλω να ζήσω! Ακόμα και η ΘΕσσαλονίκη 1000 φορές καλύτερη είναι!
Από παπάφη είμαι υφανετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom