Νέα

Οι 3 πιο ερωτικές σκηνές στις οποίες ήσασταν «αυτόπτης μάρτυρας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Καλοκαίρι 2007 (δηλαδή πέρσι)

Σε ένα camping κάτω από τον Άγιο Παντελείμονα (Πλαταμώνα κοντά)

Είμαστε πουτσοπαρέα 5 άτομα και κόβαμε βόλτα στην παραλία 4-5 τα ξημερώματα λιάρδες με ένα μπουκάλι ποτό ο καθένας στο χέρι..Ξαφνικά ήταν ένα παλιό βαρκάκι αραγμένο (εδώ και χρόνια από ότι έδειχνε) στην παραλία.Σε κάποια φάση ακούσαμε βογγητά της γκόμενας και διακριτικά παρατηρήσαμε ένα ζευγάρι γύρω στα 20-23 να έχουν βάλει μία ξαπλώστρα πίσω από την βάρκα και να γαμιούντε (λες και δεν ειχαν τροχόσπιτο γαμώτο :headbang: ) Εμείς όντας πιωμένοι είπαμε να τους κάνουμε χαλάστρα αφού βέβαια τους πήραμε μάτι για κανένα 5 λεπτο. Και έτσι απομακρυνθήκαμε λίγο και αρχίσαμε να πετάμε τα μπουκάλια από βότκα+τεκίλα στην άλλη μεριά την βάρκας (είπαμε μη τους σκοτώσουμε κιόλας) και ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ γυαλιά καρφιά και εμείς βγάλαμε φτερά και τρέχαμε σαν κομμάντος στην άμμο να μη μας δούνε..

Καλή φάση...

Υ.Γ. Ήμουν τόσο λιώμα που ξέχασα να τραβήξω μαλακία μόλις φτάσαμε στο τροχόσπιτο :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.087
Πόντοι
1.206
οι βυζαρες της milf γειτονισσας σε παραλια που ειχα παει κι εγω για μπανιο.Εσκυψε να πιασει κατι και πηγα να παθω εγκεφαλικο.Ακολουθησε εξαγωγη σπερματος στην τουαλετα κοντινης καφετεριας...

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
1) Πέρυσι τον Μάιο ή Ιούνιο (2007). Έπινα ποτό σε ένα παραλιακό μπαράκι στην Περαία (Θεσσαλονίκη). Απέναντι σε καναπεδάκι καθόταν ένα ζευγάρι 30+. Η τύπισα φορούσε μια κοντί τζιν φουστίτσα. Αλλά το χαμηλό καναπεδάκι δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια να κρύβει το λευκο στριγκάκι που φορούσε και μπορούσε άνετα να διακρίνει κανεις ένα πρισμένο μ...κι να σφίγγεται από το εσόρουχο. Αργότερα, μετά τα μεσάνυχτα και ενώ είχε αδιάσει κάπως το μπαράκι, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στις ξαπλώστρες που υπήρχαν στην αμμουδιά. Φρόντισα να πάρω μια καλή θέση σε άλλη ξαπλώστρα, τάχα αδιάφορα. Το ζευγάρι χωρίς να δίνει σημασία σε μένα, έπαιζε κανονικά και κάποια στιγμή η τύπισα έβγαλε το καβλί του τύπου και τον τσιμπούκωνε κανονικά. μάλιστα΄αυτή κάποιες στιγμές κοιτούσε προκλητικά σε μένα που είχα μείνει παγωτό. Περιττό ότι ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ αργότερα στο σπίτι.
2) άλλη τύπισα σε μπαράκι στη Σαλονίκη στο κέντρο. Κοντή φουστίτσα και από κάτω κάλτσες σιλικονάτες. όταν ανέβαινε τις σκάλες για την τουαλέτα ήταν η τέλεια αποθέωση. Όχι μονο οι κάλτσες φαίνονταν αλλά και ένα υπέροχο κολαράκι που είχε καταπιεί το στριγκάκι της.

Πάντα τέτοια να έχουμε συνάδελφοι.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πωπω τι ξεθάβω.. :grin:

1) Έχω δει τους γονείς μου κατά λάθος προ απομνημονεύτων χρόνων..Δεν θα το ΄λεγα καυλωτικό θέαμα.. :headbang:

2)Πριν κανά 4άρι χρόνια με κολλητή μου είχαμε πάει πεζοπορία στο Ποικίλον Όρος (το ΄ξέρει κανείς;  :grin:) και σε μια φάση βλέπουμε ένα αμάξι που έμοιαζε παρατημένο στον χωματόδρομο, αλλά από μακρυά φαινόταν να μην είναι κανείς μέσα  και δεν δώσαμε βάση. Τελικά φτάνοντας στο ύψος του καπό του αυτοκινήτου βλέπω ένα ζευγάρι να κάθεται στο πίσω κάθισμα, μια τύπισσα να ΄χει παραμερίσει το στρινγκάκι της και να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον δικό της..Την ίδια στιγμή ακούω την κολλητή μου να λέει "Μαλάκα πηδιούνται" και αμέσως κάναμε αναστροφή ταυτόχρονα λες και ήμασταν συνεννοημένες. Αυτοί κάναν σαν να μην υπήρχαμε στο μεταξύ.. :2funny: :2funny: Οκ κ ΄μενα μου ΄χει τύχει γαμησάκι στο αμάξι μέρα-μεσημέρι αλλά ρίχνω κ καμιά ματιά, μην τυχόν έρχεται κανένας βρε αδερφέ.. :2funny:

3) Αυτήκοος μάρτυρας(το διάβασα πιο πάνω :grin:) έχει τύχει να είμαι σε πολλά σκηνικά, αλλά βαριέμαι να τα γράψω..

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
παρομοι σκηνικο με την πιο πανω..πριν κανενα χρονο ειμαστε αραχτοι με μια ''φιλη'' υμμητο στα παγκακι στην προτελευταια στροφη πριν την κορυφη...χαβαλες ,καφες,σαντουιτς και κουβεντουλα..οταν καποια στιγμη (ηταν ανοιξη μεσημερακι) σκαει ζευγαρακι απεναντι μας κι αρχιζει να χαμουρευεται..με φουστα η τυπισσα ανοιγει ποδια καθετα πανω του κι αρχιζει να βογκαει...παμε λιγο πιο πανω να τους αφησουμε μονους αλλα η ''φιλη'' εριχνε συνεχεια κλεφτες ματιες εκει..και τα βογκητα της τυπισσας ηταν τετοια που σου αποσπουσαν την προσοχη..στα 10 λεπτα πηδαγα τη ''φιλη'' στα 4 η οποια επαιρνε ματι το ζευγαρι και καυλωνε αφανταστα απ οτι μου ειπε αργοτερα.. :sunglasses:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.088
Πόντοι
7.815
1. Κάπου πριν 10 χρόνια, στο Αιγάλεω, περιοχή Προφήτη Ηλία (…το λέω καλά ?) , παρκάρουμε το αμάξι, είμαστε 2 ζευγάρια κ πάμε προς την καφετέρια  . Έχουμε να διανύσουμε απόσταση κάπου στα 50 μέτρα κ στην  μέση της διαδρομής είναι ένα παρκαρισμένο Saxo. Μέσα η τύπισσα  τα έχει δώσει όλα στην πίπα, με αποκορύφωμα την ώρα ακριβώς που περνάμε εμείς να σηκώνετε κ να σκουπίζει με την παλάμη τα χείλη της …. Εμείς συνεχίσαμε αμήχανοι, μπήκαμε μέσα στο καφέ και καθήσαμε να παραγγείλουμε .. Λες κ είμασταν συνεννοημένοι ξεσπάσαμε σε κάτι γέλια κ την κάναμε αμέσως για τα κοντινά … ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής ..
2. Κάπου στην Αγία Παρασκευή πριν 7-8 χρόνια.. Γιορτάζει ο κουμπάρος μου (Νίκος) .. κ μαζευόμαστε καμιά 40ριά άτομα σπίτι του .. Βγαίνω στο μπαλκόνι για τσιγάρο .. Μέσα στο κρύο κ στο σκοτάδι, βλέπω στην ακριβώς απέναντι πολυκατοικία (εμείς είμασταν στον 3ο, το σκηνικό που πέχτηκε ήταν στον 2ο) χαμηλό φως κ αμέσως συνειδητοποιώ ότι οι γείτονες τα δίνουν ΟΛΑ .. Όχι σαν σε πλάνο από ταινία πορνό, αλλά μέσα σε ένα πολύ τρυφερό κ ρομαντικό σενάριο .. Το δικό μου τσιγάρο κράτησε 3 λεπτά , η πίπα της κυρίας πάνω από 20 … κ η «απουσία μου» από το πάρτυ, συνολικά κάνα 45λεπτο .. Μέχρι που  την ψιλιάστηκαν και κάνα 2 -3 φίλοι και είχα κερκίδα .. Όσο για τις γυναίκες μας, αυτές σιγά μην βγουν μέσα στο κρύο κ χαλάσει η ζαχαρένια τους …
3. Super Paradise, Μύκονος…. Καλοκαίρι 2006… Είμαστε αντροπαρέα, για τον γάμο ενός κολλητού .. Έχουμε κατεβάσει όλες τις τεκίλες του bar,  κ η συχνοουρία έγινε εφιάλτης μας…Στημένος στις τουαλέτες του club,  με το απελευθερώνεται η 1η διαθέσιμη, βουρ για μέσα… Με σταματά ο τύπος που βγαίνει από μέσα, λέγοντάς μου επιτακτικά: «Μεγάλε, είναι άλλος μέσα». Δυστυχώς για μένα, είχα ανοίξει ήδη την πόρτα, βλέποντας τον άλλο … να σκουπίζει τα χύσια από την μούρη του …. Το απόλυτο ΞΕΝΕΡΩΜΑ ..

Τώρα για σκηνές σε παραλίες, Ξενοδοχεία, κλπ,κλπ, δεν αναφέρομαι μια κ όλοι θα έχουμε κάτι να διηγηθούμε ..

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
κάπου στα 13-14 στο εξοχικό ενός φίλου μου είδα στο εξωτερικό ντούς τη μακαρίτισσα τη γιαγιά του να λούζεται με κατεβασμένο το ολόσωμο μαγιo της μέχρι τη μέση...ήταν πολύ καυλογιαγια και τον έπαιζα συνεχεια για πάρτη της και μετά απ αυτό...... :bigdick:
μιλάμε τον έπαιζα χρονια ενώ φαντασιωνόμουν αυτή τη σκηνή...τότε πρέπει να tan καμια 70-75άρα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
1. Κάπου πριν 10 χρόνια, στο Αιγάλεω, περιοχή Προφήτη Ηλία (…το λέω καλά ?) , παρκάρουμε το αμάξι, είμαστε 2 ζευγάρια κ πάμε προς την καφετέρια  . Έχουμε να διανύσουμε απόσταση κάπου στα 50 μέτρα κ στην  μέση της διαδρομής είναι ένα παρκαρισμένο Saxo. Μέσα η τύπισσα  τα έχει δώσει όλα στην πίπα, με αποκορύφωμα την ώρα ακριβώς που περνάμε εμείς να σηκώνετε κ να σκουπίζει με την παλάμη τα χείλη της …. Εμείς συνεχίσαμε αμήχανοι, μπήκαμε μέσα στο καφέ και καθήσαμε να παραγγείλουμε .. Λες κ είμασταν συνεννοημένοι ξεσπάσαμε σε κάτι γέλια κ την κάναμε αμέσως για τα κοντινά … ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής ..
2. Κάπου στην Αγία Παρασκευή πριν 7-8 χρόνια.. Γιορτάζει ο κουμπάρος μου (Νίκος) .. κ μαζευόμαστε καμιά 40ριά άτομα σπίτι του .. Βγαίνω στο μπαλκόνι για τσιγάρο .. Μέσα στο κρύο κ στο σκοτάδι, βλέπω στην ακριβώς απέναντι πολυκατοικία (εμείς είμασταν στον 3ο, το σκηνικό που πέχτηκε ήταν στον 2ο) χαμηλό φως κ αμέσως συνειδητοποιώ ότι οι γείτονες τα δίνουν ΟΛΑ .. Όχι σαν σε πλάνο από ταινία πορνό, αλλά μέσα σε ένα πολύ τρυφερό κ ρομαντικό σενάριο .. Το δικό μου τσιγάρο κράτησε 3 λεπτά , η πίπα της κυρίας πάνω από 20 … κ η «απουσία μου» από το πάρτυ, συνολικά κάνα 45λεπτο .. Μέχρι που  την ψιλιάστηκαν και κάνα 2 -3 φίλοι και είχα κερκίδα .. Όσο για τις γυναίκες μας, αυτές σιγά μην βγουν μέσα στο κρύο κ χαλάσει η ζαχαρένια τους …
3. Super Paradise, Μύκονος…. Καλοκαίρι 2006… Είμαστε αντροπαρέα, για τον γάμο ενός κολλητού .. Έχουμε κατεβάσει όλες τις τεκίλες του bar,  κ η συχνοουρία έγινε εφιάλτης μας…Στημένος στις τουαλέτες του club,  με το απελευθερώνεται η 1η διαθέσιμη, βουρ για μέσα… Με σταματά ο τύπος που βγαίνει από μέσα, λέγοντάς μου επιτακτικά: «Μεγάλε, είναι άλλος μέσα». Δυστυχώς για μένα, είχα ανοίξει ήδη την πόρτα, βλέποντας τον άλλο … να σκουπίζει τα χύσια από την μούρη του …. Το απόλυτο ΞΕΝΕΡΩΜΑ ..

Τώρα για σκηνές σε παραλίες, Ξενοδοχεία, κλπ,κλπ, δεν αναφέρομαι μια κ όλοι θα έχουμε κάτι να διηγηθούμε ..

Ρε φίλε μήπως είσαι αυτός; :S

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
1. pines. τυπος γαμαει τυπισα στο αμαξι στο παρκινγκ. δεν προλαβαν καν να ανεβουν.
2. πτηση αθηνα βουκουρεστι. γαμησι στη τουαλετα. πηγα στη αλλη.
3. BuddaKan, NY. Ηοmo πιπωνονται κανονικα μπροστα μας σε τραπεζι. Τρωγαμε, γμτ

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ένα βράδυ φεύγοντας από το όστρια στην παραλιακή στο πάρκινγκ στην άκρη του πεζοδρομίου ένας τύπος έχει γονατίσει και γλύφει το αιδοίο της κοπέλας που είναι όρθια... το κωμικό είναι η αντίδραση του μπροστά αυτοκινήτου.... στο πίσω κάθισμα ένας πιτσιρικάς έχει κολλήσει βεντούζα στο πίσω τζάμι.... ο δε συνοδηγός έχει βγάλει έξω από το παράθυρο όλο του το σώμα από την μέση και πάνω έχει γυρίσει και κοιτάει με γουρλωμένα μάτια...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
κι ενα αστειο απο ξενοδοχειο στην κατω αχαια οπου ημουν για δουλεια...κατα τη 2 τη νυχτα ξυπναω απο δυνατα βογγητα και χτυπηματα του κρεβατιου στο διπλα κρεβατι...η τυπισσα τα δινει ολα οταν σταματανε για λιγο και μετα αρχιζουν ν ακουγονται κατι περιεργα ρουφηγματα (προφανως απο πιπα)..οταν νευριασμενη η τυπισσα αρχιζει να φτυνει φωναζοντας..τριχα μαλακα και σου χω πει να το ξυρισεις!!!επεσα απο τα γελια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω μια και μενω Ζακυνθο,δεν εχω δει και πολλα περιστατικα,αλλο απο τα
εκτροπα του Λαγανα!!!! :2funny: :2funny:Βεβαια εχω δει αμετρητες φορες ζευγαρακια να γαμιουνται
στην τουαλετα...

Καλοκαιρι 2006
2)Ενα νεαρο ζευγαρι μεθυσμενων  αγγλων γαμιουνταν στην παραλια του Λαγανα μπροστα στα ματια
διερχομενων.Οι τυποι χρειαστηκε 10 λεπτα για να καταλαβουν οτι τους εβλεπαν!!!

3)Φθινοπορο 2007
Καθως  σχολαγα απο την δουλεια μου στο Παρκο,ακουσα κατι βογγητα μεσα σε ενα αυτοκινητο απο μια γυναικα,
πλησιασα να δω,αλλα ηταν φημε το τζαμι και δεν ειδα!!

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Εχετε ποτε βαλει σε ταξη τις ποιο ερωτικες(καυλωτικες στιγμες) στις οποιες ησαστε "αυτοπτης μαρτυρας"?

Ξεκιναω με τις δικες μου

1) Dubai (early 90's) οχι δεν ηταν τοτε προορισμος, αλλα εχω συνδιασει γαμηλι με επαγγελματικο ταξιδι.
Η συζυγος με την VISA ανα χειρας εχει ξαμοληθει στα μαγαζια και εγω περιμενω απ' εξω. Καποα στιγμη παρκαρει διπλα μου μια λιμουζινα με μπαμπα - μαμα - και τις 2 κορες. Καπου πεταγετε ο μπαμπας με τη μαμα και οι κορες περιμενουν. Καποια στιγμη μια απο τις δυο που δεν πρεπει να ητανε απανω απο 17 χρονων (ο θεος να με συγχωρεσει) μη αντεχοντας τη ζεστη ανασηκωνει την κελεμπια της καμια 10 αρια ποντους πανω απο το γονατο. Σαλταρισα στην κυριολεξια. Τραβηξα με το ζορι την "νεονυμφη" απο το χρυσοχοειο και βουρ για το ξενοδοχειο. Εκει επηλθε βιασμος στην κυριολεξια. (βλεπε Μαικ Νταγλας με την Σαρον στο Βασικο ενστινκτο). Ακομα εχει να το λεει η γυναικα μου, για τα γαμισια που εφαγε εκεινο το βραδυ.
2) Παραλιακη καφετερια στο Ρεθυμνο (μεσα 80'ς) φανταροι και την εχομε κανει κοπανα  κατα το απογευματακι. Καθομαστε στο μπαρ και καποια στιγμη σκαει μυτη ενα πιτσιρικη (Για Σκανδιναβη τοκοψα και αυτη οχι πανω απο 17 χρονων - ο θεος ασ με ξανασυγχωρεσει) topless, ακουμπαει τα βιζακια της πανω στον παγκο και. ζηταει παγωτο. Δεν ειχα και γκομενα εκεινη την εποχη.... εμ δεν την εκανα σφεντονα το βραδυ στη σκοπια.
3) Αεροδρομιο Κωνσταντινουπολης πριν 2 χρονια. Περναμε security και ενα ουκρανακι (οχι αυτη ητανε ενηλικη) υποχρεωνεται να βγαλει τις μποτες της για να περασει απο ελεγχο. Μετα ομως επρτεπε να τις .... ξαναβαλει. Ελα ομως που το φουστακι που φορουσε ητανε δεν ητανε ουτε 20 ποντους στο μακρος. Οπως λοιπον εσκυβε να τις ξαναβαλει ... βγηκανε τα ματια ολονων μας εξω. Ευτυχως με περιμενε η Ουκρανεζα σε 2 ωρες στο Κιεβο και ευτυχως γι αυτην, εκεινη ....πληρωσε τη νυφη. :boobies:

Ρε φιδεμπορα πολλα αρλεκιν διαβαζεις !! :jerking: :jerking:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.374
Πόντοι
3.506
Πρίν κανένα χρόνο σε μεταλλοκαφετέρια στα Εξάρχεια. Κάθονται στον δίπλα καναπέ δύο κοπελίτσες γύρω στα 18. Σε κάποια φάση αρχίζουν και φιλιούνται. Στην αρχή δειλά δειλά και μετά που ξεθαρέψανε οι γλώσσες κάνανε πάρτυ. Πρέπει να είχα ανεβάσει 200 πίεση.

Πολύ ψύχραιμους τους κόβω τους καυλάγκουρες θαμώνες του Underground.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Sokolof 2014(πόλη των 20000).Βλέπω μια Τσέχα θεόμουνο να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο καυλί ενός τύπου μέρα μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.
Μπρατισλάβα σε ντίσκο το 2003:Ενα τύπος με δυο Σλοβάκες να γλωσσοφυλιάζει για ώρα τη μία και μετά στο καπάκι την άλλη.
Παραλία Κατερίνης 2009:Ενας Αμερικανός άνω των 50 στο Cocus να χορεύει με δυο μουνάρες Ανατολικές στα μισά του χρόνια.Η μια να τον φιλάει και η άλλη να του γλύφει το αυτί.Τα ντόπια καμάκια και οι Αλβανοί να έχουν σκανδαλιστεί να χώνονται στις γκόμενες και μετά να βρίζουν τον παππού.
Παραλία Λιτόχωρου 2005.Κολυμπάω με μια Τσέχα μου δείχνει οτι έχει βγάλει το μαγιώ και έρχεται και καβαλάει τον πούτσο.Μας βλέπει ένα άλλο ζευγάρι δίπλα και αρχίζουν και αυτοί να γαμιούνται επί τόπου στη θάλασσα.Ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο κοίταζαν μόνο μερικοί από την παραλία.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
1. Νιρβανα.  Κοπέλες από ζευγάρι να φίλιουνται με πάθος.
2. 2+2 Πειραιά καυτό 69 απλό γυναίκες στο δωμάτιακι παρουσία των αντρών.
Υμηττος ζευγάρια πολλά σε αμάξι αλλά δυσδιακριτα όλα λόγω θολωμενου τζαμιού

sonath

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
1. Στους καταράκτες στο Λουτράκι, στο επάνω διάζωμα από την αντίθετη πλευρά που τρέχουν τα νερά...
Από κάτω ΚΑΠΗ να πίνουν τσαγάκι...

2. Στην παραλία του Λουτρακίου δίπλα σε πασίγνωστο καλοκαιρινό μαγαζί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom