lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εχετε ποτε βαλει σε ταξη τις ποιο ερωτικες(καυλωτικες στιγμες) στις οποιες ησαστε "αυτοπτης μαρτυρας"?
Ξεκιναω με τις δικες μου
1) Dubai (early 90's) οχι δεν ηταν τοτε προορισμος, αλλα εχω συνδιασει γαμηλι με επαγγελματικο ταξιδι.
Η συζυγος με την VISA ανα χειρας εχει ξαμοληθει στα μαγαζια και εγω περιμενω απ' εξω. Καποα στιγμη παρκαρει διπλα μου μια λιμουζινα με μπαμπα - μαμα - και τις 2 κορες. Καπου πεταγετε ο μπαμπας με τη μαμα και οι κορες περιμενουν. Καποια στιγμη μια απο τις δυο που δεν πρεπει να ητανε απανω απο 17 χρονων (ο θεος να με συγχωρεσει) μη αντεχοντας τη ζεστη ανασηκωνει την κελεμπια της καμια 10 αρια ποντους πανω απο το γονατο. Σαλταρισα στην κυριολεξια. Τραβηξα με το ζορι την "νεονυμφη" απο το χρυσοχοειο και βουρ για το ξενοδοχειο. Εκει επηλθε βιασμος στην κυριολεξια. (βλεπε Μαικ Νταγλας με την Σαρον στο Βασικο ενστινκτο). Ακομα εχει να το λεει η γυναικα μου, για τα γαμισια που εφαγε εκεινο το βραδυ.
2) Παραλιακη καφετερια στο Ρεθυμνο (μεσα 80'ς) φανταροι και την εχομε κανει κοπανα κατα το απογευματακι. Καθομαστε στο μπαρ και καποια στιγμη σκαει μυτη ενα πιτσιρικη (Για Σκανδιναβη τοκοψα και αυτη οχι πανω απο 17 χρονων - ο θεος ασ με ξανασυγχωρεσει) topless, ακουμπαει τα βιζακια της πανω στον παγκο και. ζηταει παγωτο. Δεν ειχα και γκομενα εκεινη την εποχη.... εμ δεν την εκανα σφεντονα το βραδυ στη σκοπια.
3) Αεροδρομιο Κωνσταντινουπολης πριν 2 χρονια. Περναμε security και ενα ουκρανακι (οχι αυτη ητανε ενηλικη) υποχρεωνεται να βγαλει τις μποτες της για να περασει απο ελεγχο. Μετα ομως επρτεπε να τις .... ξαναβαλει. Ελα ομως που το φουστακι που φορουσε ητανε δεν ητανε ουτε 20 ποντους στο μακρος. Οπως λοιπον εσκυβε να τις ξαναβαλει ... βγηκανε τα ματια ολονων μας εξω. Ευτυχως με περιμενε η Ουκρανεζα σε 2 ωρες στο Κιεβο και ευτυχως γι αυτην, εκεινη ....πληρωσε τη νυφη.![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Ξεκιναω με τις δικες μου
1) Dubai (early 90's) οχι δεν ηταν τοτε προορισμος, αλλα εχω συνδιασει γαμηλι με επαγγελματικο ταξιδι.
Η συζυγος με την VISA ανα χειρας εχει ξαμοληθει στα μαγαζια και εγω περιμενω απ' εξω. Καποα στιγμη παρκαρει διπλα μου μια λιμουζινα με μπαμπα - μαμα - και τις 2 κορες. Καπου πεταγετε ο μπαμπας με τη μαμα και οι κορες περιμενουν. Καποια στιγμη μια απο τις δυο που δεν πρεπει να ητανε απανω απο 17 χρονων (ο θεος να με συγχωρεσει) μη αντεχοντας τη ζεστη ανασηκωνει την κελεμπια της καμια 10 αρια ποντους πανω απο το γονατο. Σαλταρισα στην κυριολεξια. Τραβηξα με το ζορι την "νεονυμφη" απο το χρυσοχοειο και βουρ για το ξενοδοχειο. Εκει επηλθε βιασμος στην κυριολεξια. (βλεπε Μαικ Νταγλας με την Σαρον στο Βασικο ενστινκτο). Ακομα εχει να το λεει η γυναικα μου, για τα γαμισια που εφαγε εκεινο το βραδυ.
2) Παραλιακη καφετερια στο Ρεθυμνο (μεσα 80'ς) φανταροι και την εχομε κανει κοπανα κατα το απογευματακι. Καθομαστε στο μπαρ και καποια στιγμη σκαει μυτη ενα πιτσιρικη (Για Σκανδιναβη τοκοψα και αυτη οχι πανω απο 17 χρονων - ο θεος ασ με ξανασυγχωρεσει) topless, ακουμπαει τα βιζακια της πανω στον παγκο και. ζηταει παγωτο. Δεν ειχα και γκομενα εκεινη την εποχη.... εμ δεν την εκανα σφεντονα το βραδυ στη σκοπια.
3) Αεροδρομιο Κωνσταντινουπολης πριν 2 χρονια. Περναμε security και ενα ουκρανακι (οχι αυτη ητανε ενηλικη) υποχρεωνεται να βγαλει τις μποτες της για να περασει απο ελεγχο. Μετα ομως επρτεπε να τις .... ξαναβαλει. Ελα ομως που το φουστακι που φορουσε ητανε δεν ητανε ουτε 20 ποντους στο μακρος. Οπως λοιπον εσκυβε να τις ξαναβαλει ... βγηκανε τα ματια ολονων μας εξω. Ευτυχως με περιμενε η Ουκρανεζα σε 2 ωρες στο Κιεβο και ευτυχως γι αυτην, εκεινη ....πληρωσε τη νυφη.
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)