Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ισχυει φιλτατε, ζαχαρη θα περασεις

στην λευκωροσια οι πουτανες ειναι ακριβες μην σου πω πιο ακριβες και απο ελλαδα και εχουν μαζευτει ολες στα καζινο και στα πενταστερα ξενοδοχεια
πιο ευκολα κανεις κονε αν εχεις γνωστο οπως ο φιλος σου τοτε ενα σου λεω θα γαμησεις καλα και τζαμπα οταν λεω τζαμπα εννοω θα πληρωσεις μονο εξοδους για φαγητο καφεδες και ποτα.

εγω δυο φορες που πηγα λευκορωσια αλλος μαζι αλλον που ειχε κονε επανω. λογο οτι δραστηριοποιουταν επαγγελματικα εκει  :hi:
Πειστηκα για το ταξιδι :grin:
:hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα στο αεροδρομιο λαρνακασ και πληρωσα 14 ευρο τησ βαλιτσεσ στο γραφειο για πτηση οδυσσοσ λαρνακα και αλλα 14 για ιερεβαν στην οδυσσο.σημερα η αυριο θα παρω και για απριλιο οδυσσο αρχεσ για να γλιτωσω 2 μερεσ τον στρατο.καλοκαιρι δεν με βλεπω οδυσσο αλλα στο πανεμορφο μπατουμι και τυφλιδα.δεσστε μπατουμι τελεια εκει.στον γαμπρο μου δεν αρεσε πριν 8 10 χρονια παντωσ αλλα του αρεσε πολυ οδυσσο που πηγε 6 φορεσ για δουλεια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο σαλονικιοσ επεστρεψε απο γερμανια αρχοντα κμαν και σε λιγεσ μερεσ παει παλι πισω κολονια.πηγε σε ενα κλαμπ νομιζει μουντιαλ το λενε.δινεισ 30 ευρο εισοδο και τρωσ οσο θεσ απο μπουφε.μεσα εχει 100 γυναικεσ που δινεισ αλλα 30 για να γαμησεισ.πηγε και σε αλλα παρομεια τετεια κλαμπ.γιατι αρχοντα δεν ππασ καμια εκδρομη και εντοσ γερμανιασ?τωρα θα το συνδιασει με παοκ ο σαλονικιοσ και θα παει για πουτανεσ κολονια.περασε τελεια.αλα μερη εχειι που δινεισ εκατο να γαμησεισ.πηγε και σε μεροσ που δεν του αρεσε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
30 ευρο φαγητο και 30 γαμηση ειναι σουπερ για εμασ τουσ αρχοντους που παμε ουκρανια και πληρωνουμε τιμεσ ζυριχησ χαχαχαχαχ.αρχοντα τραβα γερμανια και μην ερχεσε να μασ ανεβαζεισ τισ τιμεσ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα ρε συ σλαβ δεν ειπες τιποτα;
δλδ δεν χωρουσε αλλος ενας στην παρεα
ολα κατοπιν εορτης θα τα μαθαινουμε στειλε ενα πμ ρε αδερφε οτι πας

Οχι ρε φιλε δυο φορες ανεβηκα τις τελευταιες 4 εβδομαδες οδικως Μολδαβια και Οδησσο που να ηξερα να σε επαιρνα μαζι μου εισαι και Θεσσαλονικη....
ετοιμασου νεξτ γιαρ ..........κοντα ειναι ....
φταις και συ ομως  οταν πας για καφε με τον θειο δεν ρωτας αυτα που πρεπει....
χαχχαααααααα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αν και ειχα αποφασισει να μην παω ξανα ουκρανια κατι που το κρατησα 11 μηνες σχεδον τελικα δεν αντεξα και πηγα
πολυ λιγα πραγματα επιγραμματικα...
κοστος αεοροπορικων 205 ευρω (αν και στο πηγαινε εφαγα τρελη ταλαιπωρια διοτι η πτηση απο Αθηνα για κιεβο δεν εγινε ποτε και  πεταξα μεσω κων/πολης με καθηστερηση 4 ωρων)
για γυναικες εδωσα 7500 γριβνες 265 ευρω πανω κατω
διαμερισμα 4500 γριβνες ενα πολυ ωραιο διπλα στην κεντρικη αγορα 160 ευρω περιπου
για αγορα βαλιτσας στο γυρισμο (γιατι ναι ειναι τοσο καφροι οι οκρανοι που στο πηγαινε ειχε μεσα βαλιτσα και στο γυρνα δεν ειχε) 700 γριβνες 25 ευρω
270 ευρω για εισητηριο και διαβατηριο μια μικρης που ηρθε ελλαδα για λιγες μερες
210 ευρω περιπου φαγητο , διασκεδαση ταξι κτλ
καθαρες μερες διαμονης 9 ημεολογιακες μαζι με τα ταξιδια 10 (2 με 11 δεκεμβριου)
Πηγα μαζι με συναγωνιστη απο το σαιτ
συνολο γυναικες που μας επισκευτηκαν οχι αρκετες οσες θα ηθελα προσωπικα εγω
βαζω τα δικα μου κοστη και του φιλου διοτι εγω εκανα τα νταραβερια
-Νικα 2 μερες 1000 γριβνες (εγω)
-Γιουλα (ηρθε απο κιεβο με δικα της εξοδα να με δει την πασαρα στον συναδελφο) 1,5 μερα 500 γριβνες
-Βικα 6 μερες 3000 γριβνες
-χριστινα ολες τις μερες 120 ευρω
-Ναστια 5 μερες 3500 γριβνες
-Αλιονα 6 μερες 3500 γριβνες
-Αναστασια 1 νυχτα 1500 γριβνες
-Αλινα 3700 γριβνες (την πηρα μαζι μου ελλαδα )
και αλλες 2 πατσαβουρες που τις εδιωξα διοτι ηταν μπαζα του κερατα (αλλα στην φωτο αλλα στην ζωη μα εντελως )πληρωσαμε μονο τα ταξι τους να φυγουν
Και μια παλια μου γνωριμια η οποια γκαστρωθηκε οποτε δεν εκανα κατι.... πρεπει να ηρθε αλλη μια αλλα δεν θυμαμε τωρα εχει καει ο εγκεφαλος μου
ωραιος μια χαρα Γιωργο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
677
Οχι ρε φιλε δυο φορες ανεβηκα τις τελευταιες 4 εβδομαδες οδικως Μολδαβια και Οδησσο που να ηξερα να σε επαιρνα μαζι μου εισαι και Θεσσαλονικη....
χαχχαααααααα
λεω να σε παγωσω κανα δυο χρονια εσενα...να γεμισεις ψυχολογικα..θα περνω παρεα μου τον Παπου :2funny:

Πολυ εππαγγελματιας παιδια στο θεμα.....μονο με σκουφο ολα....

Εισαι μπουφος απλα και δεν χειριζεσε οπως πρεπει τα θεματα....σο θυμαμε την Αναστασια/Λενα τοσο μου ερχετε στο μυαλο η μονα λιζα  :uglystupid:

ωραιος μια χαρα Γιωργο
και ομως δεν ηταν οπως θα ηθελα....δεν ξερω αλλα προσωπικα εμενα κατι δεν μου καθησε που λενε....για αλλους 10-11 ημερες με τετοιες τιμες και τοσες γυναικες θα πεταγαν την σκουφια τους....αλλα οσον αφορα το θεμα νεων γνωριμιων <απετυχα> καπως

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
χαχχαααααααα

:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
30 ευρο φαγητο και 30 γαμηση ειναι σουπερ για εμασ τουσ αρχοντους που παμε ουκρανια και πληρωνουμε τιμεσ ζυριχησ χαχαχαχαχ.αρχοντα τραβα γερμανια και μην ερχεσε να μασ ανεβαζεισ τισ τιμεσ.
Γερμανια η χωρα των πουτανιαρηδων , :grin:
βερολινο , περιοχη ντυσσελντορφ γεματο ειναι απο τετοια αλλα fast food κατασταση...
παντως καποιες φορες ειχα πετυχει μερικα πραγματικα δυνατα κομματια.

αστα τωρα αυτα , το βραδυ περιμενουμε το ραντεβου με τα δυο ουκρανιδια που μου ελεγες χαχα

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Γερμανια η χωρα των πουτανιαρηδων , :grin:
βερολινο , περιοχη ντυσσελντορφ γεματο ειναι απο τετοια αλλα fast food κατασταση...
παντως καποιες φορες ειχα πετυχει μερικα πραγματικα δυνατα κομματια.

αστα τωρα αυτα , το βραδυ περιμενουμε το ραντεβου με τα δυο ουκρανιδια που μου ελεγες χαχα

γεια σου τασο γιγαντα  :hi:

καλα να περνατε κατω στη κυπρο φιλαρακι

ανεβασε οταν μπορεις φοτο απο τις γκομενες  :hi:

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0

mpampinosflou

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2015
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
αν κάποιος που ξέρει μπορεί να βοηθήσει περιμένω πμ.  :tits:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
λεω να σε παγωσω κανα δυο χρονια εσενα...να γεμισεις ψυχολογικα..θα περνω παρεα μου τον Παπου :2funny:

Εισαι μπουφος απλα και δεν χειριζεσε οπως πρεπει τα θεματα....σο θυμαμε την Αναστασια/Λενα τοσο μου ερχετε στο μυαλο η μονα λιζα  :uglystupid:
και ομως δεν ηταν οπως θα ηθελα....δεν ξερω αλλα προσωπικα εμενα κατι δεν μου καθησε που λενε....για αλλους 10-11 ημερες με τετοιες τιμες και τοσες γυναικες θα πεταγαν την σκουφια τους....αλλα οσον αφορα το θεμα νεων γνωριμιων <απετυχα> καπως

τι λες ρε αχορταγε που ειθελες κι αλλες!!!!!!!
Eδω δεν ξεραμε που ειναι μια και που η αλλη  και ειθελες κι αλλες νεες γνωριμιες;;;; 

Γνωρισες την ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ αυτη εκανε για αλλες 7,8 χαχαχχααααααααααααααααααααα
και την Αναστασια καλιτεχνικο Λενα.

Σλαβιανι τα σεβη μου !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

λοιπον σας αποκαλεσα γατακια ολους και εμενα μαζι διοτι αντε να καναμε κανα 3ιο εως τωρα αλλα 7 γκομενες μαζι στην κρεβατοκαμαρα δεν ειναι τριο  δεν ειναι 7πλο δεν ξερω πως να το πω αλλα ειναι κατασταση ΟΡΓΙΟΥ.....

τα σεβη μου και παλι φιλε ειναι η τριτη φορα μαζι σου Οδησσο και ηταν και οι 7 υπεροχες.+ Αναστασια-------------------- και Μονα λιζα δικη σου σε επελεξε χαχαχχααααααααααααααα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μονα λιζα καπως ετσι θα γινωταν αν... της καθοσουν.....χαχχαχαααααααααααααα

Συνημμένα

• fb5.jpg
    fb5.jpg
    22 KB · Εμφανίσεις: 30

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντι για ταξι ειχαμε λεοφορειακι στις εξοδους μας....armada...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• armada1a.jpg
    armada1a.jpg
    184,7 KB · Εμφανίσεις: 47
  • mage1.jpg
    mage1.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 78

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πολυ εππαγγελματιας το μωρο-τουμπανο  ..με εκανε πυραυλο ζωντανο βιαγκρα...
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

τα σεβη μου Σλαβιανι  :kneel: :kneel: :kneel:

Συνημμένα

• odesAnastasia.jpg
    odesAnastasia.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom