ρε σλαβι ,ο κουμπαρος στημενος δεν το περιμενα
το οτι τον "ταισες" και αυτον δεν μου το ανεφερε ποτε...
παντως αυτο το οτι μπορεις και μαζευεις 5 - 7 γκομενες μαζι σε αυτες τις τιμες (δεν σου κρυβω οτι ειχα καποιους ενδοιασμους πανω στο θεμα τιμης αλλα μου το επιβεβαιωσε ο allan , αλλωστε θα τον δω καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα για πληρη ενημερωση ) ειναι κατι το οποιο εναι γεγονος και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανενας.
μουναρες δεν ειναι ολες βεβαια αλλα το ενα απο το ξανθο διδυμο μου αρεσε παρα πολυ
το ξεσχιζα χαχα
τις περισσοτερες που μπορεσα να μαζεψω ηταν 4 στην τιμη των 500-600 lei για την καθεμια (κισιναου φυσικα) , δηλ πανω κατω 100 ευρω για 4 γκομενες που εκατσαν κοντα στο τριωρο... οι δυο καλες οι αλλες απλα μετριες ,ημασταν δυο απο ενα πενηνταρικο στον καθενα επεσε
τωρα αν καποιος αλλος νομιζει οτι αυτο ειναι ευκολο ας το δοκιμασει
στις τιμες που προαναεφερα , αν ειναι να τις δινεις 100 ευρω (2.150 lei) την καθεμια μπορω να εχω καμια δεκαρια μαζεμενες ανετα και αλλες τοσες να περιμενουν
συμπερασμα και κλεινω : αυτο το κανεις εσυ καλυτερα απο τον καθενα εδω μεσα αναμφισβητητα.
απο την αλλη ο μιδας ειναι αλλο στυλ παικτης
πληρωνει και αυτος μικροποσα για κερασματα 10 - 20 ευρω ας πουμε αλλα δεν προτιμαει τις κλασσικες εππαγελματιες... πιο πολυ το παιχνιδι και καμακι σε κλαμπ - καφε.
στις ανατολικοευρωπαιες βεβαια τα ορια των καθαρα επαγγελματιων απο τις λεγομενες κανονικες γκομενες ειναι πολλες φορες εντελως δυσδιακριτα
προσωπικα παιζω και με τις δυο κατηγοριες γυναικων , μιλαω παντα για ηλικιες 20 εως 25.
35αρες και ανω χτυπαω και χωρις ουτε καν κερασματα , αυτα