Νέα

Οδησσός - Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nios67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν υπάρχει κόντρα και ούτε συγκρίσεις χωράνε! Εγώ είμαι Τσάμπιονς λιγκ (,товарищ speaking ) κι ο άλλος αστέρας τραχανοπλαγιας. ΑΜην μου τους όρχεις ταρατε να ουμ
Και ο Χάρης στημένος είναι τι νομίζεις ότι δεν τον έχω ταισει κι αυτόν; α ρε Τάσο....
ναι μου γνωρησεσ αυτην με τα μακιγιαζ στο λιμονελο και με πηρεσ στο εστιατοριο να δω τισ αλλεσ βλεμενεσ που μου εδωσαν τηλεφωνο και δεν απαντουσαν.απο σενα πηρα μονο την αναστασια αλλα μονοσ τησ εστειλα μυνημα κοντακτε και στο ειπα μετα.δεν μου αρεσε παντοσ στισ φωτο ηενοταν πολυ καλη.ξενερωσα γιατι εβγαινε μποχα που την γυρισα πισοκολητο και αηδιασα.μια σου ειπα να πασαρεισ την κοντουλα,ειπεσ ειναι μακρια και εδωσεσ μια απο νικολαεβ.δεν μου αρεσε αυτη οχι το γουστο μου θελω κοντεσ αδυνατεσ.μου εστειλεσ βεβαια την χριστινα,καλουλα ειναι αλλα που πηγαμε να πιουμε καφε ηταν αρωστη και ηρθε ο σαλονικοσ και μου εκανε χαλαστρα.τελικα αυτη δεν μου απαντουσε,ελεγε εβαλα την φατσα τησ σε πορνοσαιτ.πεθυμησα κιεβ τωρα,γαμα και λβοβ και δνιπρο.βαρεθηκα πλεον οδυσσο,κιεβο πιο ευκολα βρισκω γκομενεσ.οδυσσο αδεια ειναι μερα,ολοι δουλεια κιεβ εχει λιγο κοσμο,μερη να πασ με κοσμο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
@xαρη αυτο με την μποχα ...μας ξενερωσες εντελως...αυτο το θεμα καθαριοτητας ειναι βασικο δεν πλησιαζω αν βλεπω αφροντιστη απεριποιητη γκομενα ποτε....
Οι επαγγελματιες της οικονομικης κλασης ταχουν αυτα ενιοτε εξ κ παντα ειναι προτιμητεες οι αλλες..
@ σλαβιθεεπαρετηνπαε (πρωην) ,
κ νυν τσαμπιονσληγκ
θυμισου
Ο νταβαριτσογιαντης μαζι σου  :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
ναι μου γνωρησεσ αυτην με τα μακιγιαζ στο λιμονελο και με πηρεσ στο εστιατοριο να δω τισ αλλεσ βλεμενεσ που μου εδωσαν τηλεφωνο και δεν απαντουσαν.απο σενα πηρα μονο την αναστασια αλλα μονοσ τησ εστειλα μυνημα κοντακτε και στο ειπα μετα.δεν μου αρεσε παντοσ στισ φωτο ηενοταν πολυ καλη.ξενερωσα γιατι εβγαινε μποχα που την γυρισα πισοκολητο και αηδιασα.μια σου ειπα να πασαρεισ την κοντουλα,ειπεσ ειναι μακρια και εδωσεσ μια απο νικολαεβ.δεν μου αρεσε αυτη οχι το γουστο μου θελω κοντεσ αδυνατεσ.μου εστειλεσ βεβαια την χριστινα,καλουλα ειναι αλλα που πηγαμε να πιουμε καφε ηταν αρωστη και ηρθε ο σαλονικοσ και μου εκανε χαλαστρα.τελικα αυτη δεν μου απαντουσε,ελεγε εβαλα την φατσα τησ σε πορνοσαιτ.πεθυμησα κιεβ τωρα,γαμα και λβοβ και δνιπρο.βαρεθηκα πλεον οδυσσο,κιεβο πιο ευκολα βρισκω γκομενεσ.οδυσσο αδεια ειναι μερα,ολοι δουλεια κιεβ εχει λιγο κοσμο,μερη να πασ με κοσμο.
ώρες ώρες ρε χάρη λες κάτι κούτα πράγματα πραγματικά....Αυτήν την έχω πασαρει σε άλλους 3 και σε κανέναν δεν βρωμάγε! Μάλλον σου μύρισε επειδή είναι 2 μέτρα! Τώρα για το πόσο την πηγές στο πισωκολλητο και την έφτασες αυτό είναι άλλο καπελο ))))..... Και θα στ μπω ξανά γυναίκες έχει πολλές...Κι εύκολες...Εσύ δυσκολεύεστε να βρεις γιατί είσαι καχύποπτος και τις φοβιζεις :erection:...Έστειλες μύνημα κοντακτε και είπες ότι είσαι φίλος μου γι αυτό ήρθε....Η μία στο λιμοντσέλο που ήταν μουναρα καθίσουν κι έλεγες δεν είναι αι στα κυβικά μου είναι πολύ όμορφη για μένα έχεις πολλούς φίλους στο βκοντακτε....Έχεις έναν φόβο και μία δειλία....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
ρε σλαβι ,ο κουμπαρος στημενος δεν το περιμενα  :grin: το οτι τον "ταισες" και αυτον δεν μου το ανεφερε ποτε...

παντως αυτο το οτι μπορεις και μαζευεις 5 - 7 γκομενες μαζι σε αυτες τις τιμες (δεν σου κρυβω οτι ειχα καποιους ενδοιασμους πανω στο θεμα τιμης αλλα μου το επιβεβαιωσε ο allan , αλλωστε θα τον δω καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα για πληρη ενημερωση ) ειναι κατι το οποιο εναι γεγονος και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανενας.
μουναρες δεν ειναι ολες βεβαια αλλα το ενα απο το ξανθο διδυμο μου αρεσε παρα πολυ :grin: το ξεσχιζα χαχα
τις περισσοτερες που μπορεσα να μαζεψω ηταν 4 στην τιμη των 500-600 lei για την καθεμια (κισιναου φυσικα) , δηλ πανω κατω 100 ευρω για 4 γκομενες που εκατσαν κοντα στο τριωρο... οι δυο καλες οι αλλες απλα μετριες ,ημασταν δυο απο ενα πενηνταρικο στον καθενα επεσε  :grin:
τωρα αν καποιος αλλος νομιζει οτι αυτο ειναι ευκολο ας το δοκιμασει :grin: στις τιμες που προαναεφερα , αν ειναι να τις δινεις 100 ευρω (2.150 lei) την καθεμια μπορω να εχω καμια δεκαρια μαζεμενες ανετα και αλλες τοσες να περιμενουν  :grin:

συμπερασμα και κλεινω : αυτο το κανεις εσυ καλυτερα απο τον καθενα εδω μεσα αναμφισβητητα.
απο την αλλη ο μιδας ειναι αλλο στυλ παικτης  :grin: πληρωνει και αυτος μικροποσα για κερασματα 10 - 20 ευρω ας πουμε αλλα δεν προτιμαει τις κλασσικες εππαγελματιες... πιο πολυ το παιχνιδι και καμακι σε κλαμπ - καφε.
στις ανατολικοευρωπαιες βεβαια τα ορια των καθαρα επαγγελματιων απο τις λεγομενες κανονικες γκομενες ειναι πολλες φορες εντελως δυσδιακριτα  :grin: προσωπικα παιζω και με τις δυο κατηγοριες γυναικων , μιλαω παντα για ηλικιες 20 εως 25. :tits2:
35αρες και ανω χτυπαω και χωρις ουτε καν κερασματα , αυτα  :)
ο κατάλογος με τους ταισμενους από μένα είναι αρκετά μεγάλος! Αντίθετα εγώ δεν έχω ταιστει ποτέ απο κανέναν! Τώρα το θέμα του Μιδα αρχίζει και γίνεται Δημήτρακης λέει για να πει την μαλάκια του για να περάσει την ώρα χωρίς την κατινια του άλλου! Γενικά ψάχνετε ο κωλογερας να μου την πει! Τώρα που δεν του σηκώνετε και έπιασε τα -ηντα έτσι θα είναι σαν τον γέρο του Μάπετ σόου )))

άλλωστε για το θέμα ομορφιάς το χω
ξαναπεί! Εκεί εγώ βγάζω τα γούστα μου θα βάλω το μπάζο (σχετικό αυτό) να το γλύφει η μουναρα και ότι μου καβλωσει εκείνη την ώρα! Άσε που τώρα που πήγα έβγαλα καινούρια γούστα έβαζα να ανακατεύουν την σούπα στην κουζίνα και έρχονταν δύο δύο και έκαναν πίπα! Και άλλαζε σκοπια αυτή που την ανακάτευε ! Μετά από τόσα χρόνια εκεί και με τόσες πάσες που έχω κάνει πλέον δεν με ενδιαφέρει κανενός η γνώμη και η άποψη ούτε στα ποσά που δίνω ούτε στην ποιότητα ποσότητα που έχω! Και πάλι τονίζω! Το να πάει κάποιος σε αυτή την στα για να πάρει μια ή να κάνει καμάκι το θεωρώ προσωπικά ανούσιο...Άνευ ουσίας ρε αδελφέ μου δεν το επικρίνω αλλά δεν το επικριτών...Δείχνει αδυναμία ανθρώπου να βγάλει γυναίκα στον τόπο του και δοκιμάζει τις <εύκολες>! Να πάω να το παίξω γαμπρός και γαμιας εκεί το θεωρώ στην καλύτερη χασιμο χρόνου!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η μακιγιεζ δεν ειναι στο στιλ μου θελω υπερβολικα αδυνατεσ,ουτε μου αρεσε.ο αλλαν επεμενε ειναι κουκλαρα.ηρθα γιατι επεμενεσ οτι δεν ειναι βιζιτα αλλα μολισ την ειδα ειπα μοιαζει με μια που μου εστειλε ο σαλονικιοσ πριν 2  χρονια.τετειεσ δεν θελω να γνωριζω εστω και αν μου τισ παρουσιαζετε καλεσ κοπελεσ.τετειεσ θελω να τισ γαμω μια φορα και δρομο.ουκρανια πλεον θα πηγαινω μονο για να γαμω.αν θελω νορμαλ ρωσιδεσ παω βαρκελωνι το καλοκαιρι η ρωμη,ναπολι χιλιαδεσ πανε διακοπεσ με μια φιλη το καλοκαιρι.ρωμη ειχε πολλεσ νορμαλ γκομενεσ ρωσιδεσ που γυρνουσαν μονεσ κρατωντασ ενα χαρτη.οδυσσο καλοκαιρι μονο αν βρεισ καμια τουριστρια νορμαλ εκει στην οπερα που ερχοντε λεωφορεια αλλα για  νορμαλ καλυτερα βαρκελωνη καλοκαιρι παρα ουκρανια.αν ειναι να πηγαινω να γαμω σκουπιδια σαν αυτεσ καλυτερα να μην πηγαινω.σασ ξαναειπα δεν μου αρεσουν ουκρανιδεσ,δεν βλεπω καμια να μου αρεσει.αντιθετα βιλνιουσ βλεπω ομορφα κοριτσακια,συμπαθητικα.τα ουκρανιδια μονο απο τισ φατσεσ τισ βαζω σε κατηγορια πουτανεσ,καραπουταναρεσ.αν δεν βαριομουν βιζα να βγαλω θα πηγαινα ρωσια αρχαγγελσκ η κρασνοταρ,αναπα,νοβοροσισκ εκει εχει ομορφεσ κοπελεσ.το οτι αναγκαστικα πρεπει να παω ξενοδοχειο και βιζα δεν παω.μου αρεσει το κιεβο,οδυσσοσ παω για καπεια ατομα φιλουσ να δω,συγγενεισ αλλα δεν σημαινει γουσταρω τισ πουταναρεσ εκει.φεβρουαριο αν δεν με επιρεαζε ο θειοσ μου δεν θα πηγαινα δεν πεθημησα οδυσσο.απριλιο μετανιωσα που θα παω αλλα λεω καλυτερα μπατουμι θα ειναι ιουλιο που θα εχει τουρισμο απο ρωσια και τουρκια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ο κατάλογος με τους ταισμενους από μένα είναι αρκετά μεγάλος! Αντίθετα εγώ δεν έχω ταιστει ποτέ απο κανέναν! Τώρα το θέμα του Μιδα αρχίζει και γίνεται Δημήτρακης λέει για να πει την μαλάκια του για να περάσει την ώρα χωρίς την κατινια του άλλου! Γενικά ψάχνετε ο κωλογερας να μου την πει! Τώρα που δεν του σηκώνετε και έπιασε τα -ηντα έτσι θα είναι σαν τον γέρο του Μάπετ σόου )))

άλλωστε για το θέμα ομορφιάς το χω
ξαναπεί! Εκεί εγώ βγάζω τα γούστα μου θα βάλω το μπάζο (σχετικό αυτό) να το γλύφει η μουναρα και ότι μου καβλωσει εκείνη την ώρα! Άσε που τώρα που πήγα έβγαλα καινούρια γούστα έβαζα να ανακατεύουν την σούπα στην κουζίνα και έρχονταν δύο δύο και έκαναν πίπα! Και άλλαζε σκοπια αυτή που την ανακάτευε ! Μετά από τόσα χρόνια εκεί και με τόσες πάσες που έχω κάνει πλέον δεν με ενδιαφέρει κανενός η γνώμη και η άποψη ούτε στα ποσά που δίνω ούτε στην ποιότητα ποσότητα που έχω! Και πάλι τονίζω! Το να πάει κάποιος σε αυτή την στα για να πάρει μια ή να κάνει καμάκι το θεωρώ προσωπικά ανούσιο...Άνευ ουσίας ρε αδελφέ μου δεν το επικρίνω αλλά δεν το επικριτών...Δείχνει αδυναμία ανθρώπου να βγάλει γυναίκα στον τόπο του και δοκιμάζει τις <εύκολες>! Να πάω να το παίξω γαμπρός και γαμιας εκεί το θεωρώ στην καλύτερη χασιμο χρόνου!
αυτο για το ταισμα σωστο :grin: κισιναου να δεις ποσους εχω ταισει και πασες καλες μου εκανε μονο ενας και αυτος προσφατα το καλοκαιρι που τον γνωρισα απο σποντα (παλιος παιχτης δεν γραφει εδω και ανεβαινει απο το 07). Περυσι τετοια εποχη ανεβηκε φιλος μου κρητικος πρωτη φορα ,τον ειχα ατομο να τον περιμενει στο αεροδρομιο με την γκομενα μεσα για το καλωσορισμα :grin: αυτη του εφερε και αλλες και απο τοτε εχει ανεβει αλλες τρεις φορες,,,στη μολδαβια που ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα απο ουκρανια και ειδικα την τελευταια διετια που σχεδον εχει αδειασει η χωρα!
για την ποιοτητα των γυναικων δεν ηταν ολες μουναρες αλλα αν καποιος εχει καλυτερες ας μας τις δειξει ,,, πραγματικες φυσικα και οχι στο μυαλο του και κατεβασμενες απο το ιντερνετ χαχα συμφωνω! η ΑΑΑ εθνικης στην φαντασια του  :grin:
το σκηνικο με την σουπα στην κουζινα μου το ειπε πριν λιγο και ο αλλος  :2funny:
νορμαλ γκομενες βεβαια και πετυχαινεις σε αυτες τις χωρες , αυτο ελειπε να ειναι ολες πουτανες...παντως δεν εχει και πολυ σημασια αυτο :grin: ειχα δυο τρεις τετοιες και περασα αρκετα καλα αλλα δεν σκοπευα ουτε σκοπευω να τις κρατησω για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα καθοτι δεν ειναι τετοιος ο χαρακτηρας μου.
τωρα αν καποιος ψαχνει να παντρευει η να βρει την γυναικα της ζωης του εκει δικαιωμα του φυσικα ,,, δεν δικαιουται ομως να την λεει στους αλλους που πανε να βγαλουνε γουστα  :grin: στο κατω κατω αυτες οι χωρες ειναι περισσοτερο για αυτο παρα για αποκατασταση (οσοι γνωστοι μου κανανε το τελευταιο στην κυριολεξια καηκανε )  :grin:
για μενα το πιο σημαντικο ειναι να μην σε πιανουνε μαλακα στα λεφτα που ξοδευεις για τα γουστα σου ,,, αυτο κανω τοσα χρονια , προσεχω για να εχω που λενε  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

Μετά από τόσα χρόνια εκεί και με τόσες πάσες που έχω κάνει πλέον δεν με ενδιαφέρει κανενός η γνώμη και η άποψη ούτε στα ποσά που δίνω ούτε στην ποιότητα ποσότητα που έχω! Και πάλι τονίζω! Το να πάει κάποιος σε αυτή την στα για να πάρει μια ή να κάνει καμάκι το θεωρώ προσωπικά ανούσιο...Άνευ ουσίας ρε αδελφέ μου δεν το επικρίνω αλλά δεν το επικριτών...Δείχνει αδυναμία ανθρώπου να βγάλει γυναίκα στον τόπο του και δοκιμάζει τις <εύκολες>! Να πάω να το παίξω γαμπρός και γαμιας εκεί το θεωρώ στην καλύτερη χασιμο χρόνου!
:grin: :grin: :grin: :grin:  κωλογερας κ μαπετ σωου!!!!
:grin: :grin: :grin: τι αλλο θ ακουσουμε
οσον αφορα γιατι δεν ασχολουμε με τις κλασικες προ επιπεδο  μετριες προς τα κατω ,τοχω πει
δεν μ αρεσει να παω  σε μια χωρα με υποδεεστερο ανδρικο πλυηθσμο κ να παιρνω οτι σαβουρα αποριπτουν οι τελαιταιοι των τελευταιων κι απο πανω να την πληρωσω ..ειναι παρανοια ολο αυτο
παλια που προ 20ετιας που ειμουν πολυ πιο μικρος κι ηταν πολυ πιο ευκολο να βρισκω κανονικες γκομενες στις χωρες αυτες,τοτε επαιρνα κ πολλες πουτανες ,γιατι τπτε οι πουτανες ηταν μουναρες
τωρα ειναι μονο φολες κατα κυριο λογο κι αν θες κατι καλο μονο με τρεξιμο κ στρητ φαιτ θα χτυπησεις κατι καλο,υποσχομενος βεβαια κι ανταλαγματα ,οταν μιλαμε για ηλικιακα γκαπ 20ετιας κ 25ετιας
ετοιμο νιμου κ φτηνο κ καλο δεν υπαρχει πουθενα σε ολο το πρωην ανατ μπλοκ,μονο ουκρανια εχει καποιος πιθανοτηυτες για κατι τετοιο πλεοπν,αλλα ουκρανια ειναι κ πολυ ευκολο να βρεις κι πουτανιδια οχι επαγγελμαστιες ας πουμε χαλαρων αντιστασεων κ πολυ καλυτερες απο τις συνηθεις εππαγελματιες που γενικα δεν λενε τιποτα... :hi:
ετσι φυσικα προτιμω να φαω 4-5 μερες καπου με συγκομιδη δυο μουναρες
παρα να παρω δεκα με λεφτα λιγα η πολλα που κατα βαση δεν μ αρεσει καμμια
αυτη ειναι μια αποψη,που ακολουθω ολο τον καιρο μετα τα 35,χωρις να κατηγορω οσους προτιμουν το πολλω απο το ευ... :hi: κ θελουν πολυ φαι χωρις να τους ενδιαφερει η ποοστητα
εγω αν δεν ειναι οπως μου αρεσει η ντεβουσκα δεν νιωθω καμμια επιθυμια να την  :fuck2:
μονο αν μ αρεσει εχω καβλες,αλλιως δεν .. :erection:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
:grin: :grin: :grin: :grin:  κωλογερας κ μαπετ σωου!!!!
:grin: :grin: :grin: τι αλλο θ ακουσουμε
οσον αφορα γιατι δεν ασχολουμε με τις κλασικες προ επιπεδο  μετριες προς τα κατω ,τοχω πει
δεν μ αρεσει να παω  σε μια χωρα με υποδεεστερο ανδρικο πλυηθσμο κ να παιρνω οτι σαβουρα αποριπτουν οι τελαιταιοι των τελευταιων κι απο πανω να την πληρωσω ..ειναι παρανοια ολο αυτο
παλια που προ 20ετιας που ειμουν πολυ πιο μικρος κι ηταν πολυ πιο ευκολο να βρισκω κανονικες γκομενες στις χωρες αυτες,τοτε επαιρνα κ πολλες πουτανες ,γιατι τπτε οι πουτανες ηταν μουναρες
τωρα ειναι μονο φολες κατα κυριο λογο κι αν θες κατι καλο μονο με τρεξιμο κ στρητ φαιτ θα χτυπησεις κατι καλο,υποσχομενος βεβαια κι ανταλαγματα ,οταν μιλαμε για ηλικιακα γκαπ 20ετιας κ 25ετιας
ετοιμο νιμου κ φτηνο κ καλο δεν υπαρχει πουθενα σε ολο το πρωην ανατ μπλοκ,μονο ουκρανια εχει καποιος πιθανοτηυτες για κατι τετοιο πλεοπν,αλλα ουκρανια ειναι κ πολυ ευκολο να βρεις κι πουτανιδια οχι επαγγελμαστιες ας πουμε χαλαρων αντιστασεων κ πολυ καλυτερες απο τις συνηθεις εππαγελματιες που γενικα δεν λενε τιποτα... :hi:
ετσι φυσικα προτιμω να φαω 4-5 μερες καπου με συγκομιδη δυο μουναρες
παρα να παρω δεκα με λεφτα λιγα η πολλα που κατα βαση δεν μ αρεσει καμμια
αυτη ειναι μια αποψη,που ακολουθω ολο τον καιρο μετα τα 35,χωρις να κατηγορω οσους προτιμουν το πολλω απο το ευ... :hi: κ θελουν πολυ φαι χωρις να τους ενδιαφερει η ποοστητα
εγω αν δεν ειναι οπως μου αρεσει η ντεβουσκα δεν νιωθω καμμια επιθυμια να την  :fuck2:
μονο αν μ αρεσει εχω καβλες,αλλιως δεν .. :erection:
εμ αυτο σου λέω αγόρι μου! Από τα γυρνάω τα χωριά της επαρχίας να το παίζω γαμπρός προτιμώ και τω πολλώ και το ευ.... Εννοείται ότι στις πολλές για ταυτόχρονα πάντα μιλάμε θα είναι ένα δύο 6αρια τα περισσότερα 7-7,5 και ένα τούμπανο που θα το έχει φέρει παρέα του συνήθως το πιο μπάζο της παρέας....Ο κωλος που σου άρεσε ο ροζέ πχ ήρθε παρέα με ένα μείον 10...Αλλά η γκόμενα το λιγότερο 9αρι και πολύ λίγο βαθμό δίνω.... Άλλωστε ο συνομήλικος σου 3-4 χρόνια μικρότερος σου κατά δήλωση του Άλλαν έχει φάει τσάμπα από μένα τοπ μοντελ και πρόσωπο της λορεαλ σε πανευρωπαϊκή διαφήμιση στην Οδησσό! Τι να λέμε τώρα...Και ναι πότε εγώ δεν δήλωσα ότι όλες που παίρνω εκεί είναι 9ορο 10αρια ! Και στην λούτσα του καθένα κουμάντο μόνο ο ίδιος! Εσύ σαν γερομπισμπικης μία και με το ζόρι! Ο θείος λίφτινγκ έτσι διαδίδει ότι 1 το 4 ήμερο και αν! Οπότε γιατί να μπαίνεις στον κόπο να έχεις χαρεμι; Ενώ εμείς οι νέοι όμορφοι και γλυκουληδες που ακόμα αντέχουμε έχουμε τα χαρέμια μας....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
@xαρη αυτο με την μποχα ...μας ξενερωσες εντελως...αυτο το θεμα καθαριοτητας ειναι βασικο δεν πλησιαζω αν βλεπω αφροντιστη απεριποιητη γκομενα ποτε....
Οι επαγγελματιες της οικονομικης κλασης ταχουν αυτα ενιοτε εξ κ παντα ειναι προτιμητεες οι αλλες..
@ σλαβιθεεπαρετηνπαε (πρωην) ,
κ νυν τσαμπιονσληγκ
θυμισου
Ο νταβαριτσογιαντης μαζι σου  :rockon:
Που χάθηκε αυτός

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
εμ αυτο σου λέω αγόρι μου! Από τα γυρνάω τα χωριά της επαρχίας να το παίζω γαμπρός προτιμώ και τω πολλώ και το ευ.... Εννοείται ότι στις πολλές για ταυτόχρονα πάντα μιλάμε θα είναι ένα δύο 6αρια τα περισσότερα 7-7,5 και ένα τούμπανο που θα το έχει φέρει παρέα του συνήθως το πιο μπάζο της παρέας....Ο κωλος που σου άρεσε ο ροζέ πχ ήρθε παρέα με ένα μείον 10...Αλλά η γκόμενα το λιγότερο 9αρι και πολύ λίγο βαθμό δίνω.... Άλλωστε ο συνομήλικος σου 3-4 χρόνια μικρότερος σου κατά δήλωση του Άλλαν έχει φάει τσάμπα από μένα τοπ μοντελ και πρόσωπο της λορεαλ σε πανευρωπαϊκή διαφήμιση στην Οδησσό! Τι να λέμε τώρα...Και ναι πότε εγώ δεν δήλωσα ότι όλες που παίρνω εκεί είναι 9ορο 10αρια ! Και στην λούτσα του καθένα κουμάντο μόνο ο ίδιος! Εσύ σαν γερομπισμπικης μία και με το ζόρι! Ο θείος λίφτινγκ έτσι διαδίδει ότι 1 το 4 ήμερο και αν! Οπότε γιατί να μπαίνεις στον κόπο να έχεις χαρεμι; Ενώ εμείς οι νέοι όμορφοι και γλυκουληδες που ακόμα αντέχουμε έχουμε τα χαρέμια μας....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αλανταλα της παρασκευης το γαλα!!!!! :orchestra:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Σταματηστε την φαγωμαρα ρε παλιογεροι χαχα
γεμισε ηδη ουκρανες η ελλαδα  :grin: χθες πηρα ξανθια με προσωπο τζουλιας αλεξανδρατου στα νιατα της και βυζι απλα τελειο κοντα στο 1,75 χωρις τακουνια  :grin: 40 ευρωπουλα για ενα τεμαχιο
με καβλωσε ο αλλαν το πρωι με τις ιστοριες απο οντεσα και εκανα εξορμηση το βραδυ χαχα

καθενας με τα γουστα του ετσι παει  :s&m_2:
Καλες Γιορτες και καλα  :fuck1: σε ολους  :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σταματηστε την φαγωμαρα ρε παλιογεροι χαχα
γεμισε ηδη ουκρανες η ελλαδα  :grin: χθες πηρα ξανθια με προσωπο τζουλιας αλεξανδρατου στα νιατα της και βυζι απλα τελειο κοντα στο 1,75 χωρις τακουνια  :grin: 40 ευρωπουλα για ενα τεμαχιο
με καβλωσε ο αλλαν το πρωι με τις ιστοριες απο οντεσα και εκανα εξορμηση το βραδυ χαχα

καθενας με τα γουστα του ετσι παει  :s&m_2:
Καλες Γιορτες και καλα  :fuck1: σε ολους  :rockon:
χτεσ συναντησα φιλο που ζει βουκουρεστι 30 το παιδι.του ειπα δεν δουλευε το νουμερο του γεναρι δεν ειχα σχεδια να παω ετσι εκτακτα το συνδιασα με λισαβωνα.μου εδωσε νεο νουμερο και ειπε σε κλαμπ που παει εκει ξεχασα το ονομα,οχι απο αυτα φραντελι,παμπου και γνωστα ειδε την σασα μπαστα και τζουλια αλεξαντρατου.εκει βιζιτεσ απο 100 με 150 ευρο.σαλον λεει με 25 ευρο,του ειπα για αυτο δεν πηγα ολοι ηθελαν να με παρουν με 100.τωρα που συναφερεσ τζουλια σασ δινω την πληροφορια,ολοι βουκουρεστι  για γελια με τον μιδα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
περασμενα μεγαλεια διηγωντασ τα να κλαισ,μιδα ασε τα πριν 20 χρονια με το τωρα.τωρα πασ στισ πιο αθλιεσ αυτεσ που ειναι για πεταμα και αν τουσ πεισ ηρθα αφραγγοσ θα φασ το ξυλο τησ ζωησ σου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
χτεσ συναντησα φιλο που ζει βουκουρεστι 30 το παιδι.του ειπα δεν δουλευε το νουμερο του γεναρι δεν ειχα σχεδια να παω ετσι εκτακτα το συνδιασα με λισαβωνα.μου εδωσε νεο νουμερο και ειπε σε κλαμπ που παει εκει ξεχασα το ονομα,οχι απο αυτα φραντελι,παμπου και γνωστα ειδε την σασα μπαστα και τζουλια αλεξαντρατου.εκει βιζιτεσ απο 100 με 150 ευρο.σαλον λεει με 25 ευρο,του ειπα για αυτο δεν πηγα ολοι ηθελαν να με παρουν με 100.τωρα που συναφερεσ τζουλια σασ δινω την πληροφορια,ολοι βουκουρεστι  για γελια με τον μιδα χαχαχαχ
βουκουρεστι με μιδα , θα φερω και τον παναγιωταρο και πιο περα ο νταβαριτς με τα τσαμπιον ληγκ του χαχχαα
να δουμε ποιος θα πληρωσει ομως  :2funny: το 13 στο Boa καναμε 1000 ευρω λογαριασμο (980 για την ακριβεια )
θα τα βρουνε παντως , ολοι αυτοι γνωριζονται μεταξυ τους  :grin:

να τελειωσω με το χθεσινο...ηταν και ο δικος μου μαζι και πηρε αλλο ενα διμετρο ουκρανιδιο καστανο εικοσι μαιων με τις ατελειωτες σλαβικες ποδαρες που λεει και ο αρχοντας χαχα βεβαια αυτες τις ιδιες αν τις πετυχεις σε κανενα κλαμπ κιεβο η οδησσο θα σου ζητησουνε 200 ευρω το λιγοτερο καθοτι ητανε 8 αρια ανετα  :grin: εδω τις πηδας με 30 - 40 σε στουντιο φυσικα ενω ουκρανια θα τις πηδαγες στο ξενοδοχειο σου  :grin: παντως ελλαδα απο κυπρο στο πληρωμενο χιλιες φορες καλυτερα ειναι , εκει οπως τα λεγαμε θα ξοδεψεις 300 ευρω στα κερασματα στις πουτανομπυραριες  :helpplea: και στο τελος θα μεινεις με το πουλι στο χερι  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Λεω λέω για μία εξόρμηση Οδησσό . Ποιος θα μου κάνει παρέα; Ο Άλλαν απορρίπτεται γιατί κακοκαιρία! Με βγάζω σε πλειστηριασμό..... :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Λεω λέω για μία εξόρμηση Οδησσό . Ποιος θα μου κάνει παρέα; Ο Άλλαν απορρίπτεται γιατί κακοκαιρία! Με βγάζω σε πλειστηριασμό..... :2funny:
Πλειοδοτω...κλεισε σπιτι,ετοιμασε γκομενες,περιμενε με στο αεροδρομιο και ερχομαι  :2funny:

το επομενο πσκ θα ειμαι αθηνα , πινουμε κανενα καφε αν ειναι  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
650
Πλειοδοτω...κλεισε σπιτι,ετοιμασε γκομενες,περιμενε με στο αεροδρομιο και ερχομαι  :2funny:

το επομενο πσκ θα ειμαι αθηνα , πινουμε κανενα καφε αν ειναι  :grin:
οποτε θες! Κερναω όσους καφέδες θες! Εισητήριο έχω....Να ακούσω νούμερο όμως...Πλειοδοτήσει τι; Έτσι απλά; Α! Και θέλω να μου πεις αριθμό από γκομενες που θες....Κάτω από 2 δεν διαθέτει το μαγαζί σε κανέναν...Κάτι σαν το Εδέμ κλαμπ στην Μπανγκόκ ένα πραγμα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγω17 φεβραρη θα ειμαι οδυσσο απο αρμενια.μετα 4 απριλη μια εβδομαδα.μετα οχτωβριο λεω,ιουλιο τυφλιδα και μπατουμι.βγηκε το προγραμα.αν εισται εκει θα σας δω λιγα λεπτα ξερετε δεν μπορω ενα μεροσ πανω απο 10 λεπτα ουτε να κατσω στα καφε.αν δεν δουλεψω δεν θα φαω χαχαχαχ δεν θελω ετοιμα ιτερνετ.καμια βιζιτα κατα 10 πρωι που δεν εχει τιποτα σε περιπτωση αναγης μετα πιανω δουλεια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
οποτε θες! Κερναω όσους καφέδες θες! Εισητήριο έχω....Να ακούσω νούμερο όμως...Πλειοδοτήσει τι; Έτσι απλά; Α! Και θέλω να μου πεις αριθμό από γκομενες που θες....Κάτω από 2 δεν διαθέτει το μαγαζί σε κανέναν...Κάτι σαν το Εδέμ κλαμπ στην Μπανγκόκ ένα πραγμα
Τι νουμερο ρε συ , τους καλυπτω ολους ανετα  χαχα μια χαρα ειναι δυο  :grin:
τα λεμε κατω τοτε!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
εγω17 φεβραρη θα ειμαι οδυσσο απο αρμενια.μετα 4 απριλη μια εβδομαδα.μετα οχτωβριο λεω,ιουλιο τυφλιδα και μπατουμι.βγηκε το προγραμα.αν εισται εκει θα σας δω λιγα λεπτα ξερετε δεν μπορω ενα μεροσ πανω απο 10 λεπτα ουτε να κατσω στα καφε.αν δεν δουλεψω δεν θα φαω χαχαχαχ δεν θελω ετοιμα ιτερνετ.καμια βιζιτα κατα 10 πρωι που δεν εχει τιποτα σε περιπτωση αναγης μετα πιανω δουλεια.
Χαρη αυτο που δεν μπορεις να κατσεις σε ενα μερος πανω απο δεκα λεπτα , ειναι απιστευτο με σενα ... υπερηχιτικος μεχρι εκει που δεν παιρνει  :grin: ο αλεκος ακομα σε θυμαται , ειχε παθει πλακα ο ανθρωπος  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom